- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Benimde öyle, 4-5 gün önde gidiyordu. Kuru kız diye diye minnoş kalacak çocuk diye üzüldümBu gün nst deki abla da senin gibi dedi canım inşallah öyledir hep ilklerde on gün önde gidiyordu bende obez deyip durdum şimdi böyle olunca uzlduminşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımiza edicem tesekur ederim
Yok canım şükür herşey yolundaSen daha iyi bilirsin canım ama başka hastane başka bir doktorun da fikrini alsan daha iyi olmaz mı ?
Aman canım kolesterole dikkat gebelerin normalden yüksek olurmuş değeri zaten de yine de dikkat etmek lazım
Benim planım da o yönde geçen gün çok zorlandım
Valla canım çok seviyorum yumurtayı ben haşlama yiyemiyorum ama tavada yapıyorum ya biberli ya peynirli yada patatesli yapıyorumMaşallah kız yumurta çok değil miben esimgil okula gidiyor diye evde tek kalıyoruz kizla canım çekmiyor yapmıyorum kendime küçük kıza yapıyorum .ama zaten geçen gebelikte herrgun yumurta haslardim yerdim bebeğim hic kilolu doğmadı 3. 150 grdi yoğurdu da haftada 3kez herhalde yiyorum
Güçlendi demek annesi, burdayım diyorKızlar merhaba , bebegim iki gündür çok değişik tekmeliyor. Sanki aramızda hiçbir sınır yokmuş direk derimin altindaymis gibi hissediyorum. Hatta dün bir vurdu inanın bağırdım iki büklüm oldum, nasıl bir kuvvet bunlardakiBir de sanki hiç uyumuyor mu bu çocuk onu da anlamıyorum
Ay doğrudur canım hani dışardan bir darbe alsam da anca bu kadar acirdi diyorum resmen acı veriyor minicik şeyGüçlendi demek annesi, burdayım diyordaha dur, kafa atacak mesanene, altına kaçırıyorum sanacaksın öyle kyvvetleniyor ilerleyen haftalarda
Canım arkadaşıma 37’den sonra yasaklamıştı doktoru. Doğumu tetikler diye herhalde. Valla dert o iş, göbekten bir şey göremiyorsun zaten insanın kendi yapması imkansız gibi ya. Lazer yaptırdığıma bu kadar sevindiğim bir dönem olmamıştı doğrusuBende doğuma kaç gün kala gitsem özel bölgeye ağda yapsam çok acır mı ya kuaförde hiç yaptirmadim
Ben yıllardır hiç jilet surmemistim ama iki gün önce valla jiletle aldım ya , hiç istemesem bile.Canım arkadaşıma 37’den sonra yasaklamıştı doktoru. Doğumu tetikler diye herhalde. Valla dert o iş, göbekten bir şey göremiyorsun zaten insanın kendi yapması imkansız gibi ya. Lazer yaptırdığıma bu kadar sevindiğim bir dönem olmamıştı doğrusu
Maşallah canım güçlenmiş bayaKızlar merhaba , bebegim iki gündür çok değişik tekmeliyor. Sanki aramızda hiçbir sınır yokmuş direk derimin altindaymis gibi hissediyorum. Hatta dün bir vurdu inanın bağırdım iki büklüm oldum, nasıl bir kuvvet bunlardakiBir de sanki hiç uyumuyor mu bu çocuk onu da anlamıyorum
Daha bunlar iyi günlerinAy doğrudur canım hani dışardan bir darbe alsam da anca bu kadar acirdi diyorum resmen acı veriyor minicik şey
Benimki de bu sabah öyleMaşallah canım güçlenmiş bayaBenimki 1-2 hafta önce daha çok öyleydi acımasa da çok irkiliyordum ama şimdi daha sakin hareketler yapıyor. Bazen bacaklarını belimin kenarına kadar ittiriyor, sırtımdan çıkaracak herhalde bacakları diye düşünüyorum
Canım ben ilk dogumda 39 haftamda yapmıştım. Bende lazer yaptirdim ama yinede tek tükler var bende ağda yaptircamCanım arkadaşıma 37’den sonra yasaklamıştı doktoru. Doğumu tetikler diye herhalde. Valla dert o iş, göbekten bir şey göremiyorsun zaten insanın kendi yapması imkansız gibi ya. Lazer yaptırdığıma bu kadar sevindiğim bir dönem olmamıştı doğrusu
Canım geçmiş olsun ,nasıl hissediyorsun kendiniKızlar corona testin salı negatiftir bu sabah pozitif çıktı aşıda olmamıştım aşısız korona geçiren varmı bebeğime zararı olur mu
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine, yemeni içmeni eksik etme , kolay atlatırsın inşallahKızlar corona testin salı negatiftir bu sabah pozitif çıktı aşıda olmamıştım aşısız korona geçiren varmı bebeğime zararı olur mu
Çpl geçmiş olsun canım, moralini bozma, yemene, dinlenmene bakKızlar corona testin salı negatiftir bu sabah pozitif çıktı aşıda olmamıştım aşısız korona geçiren varmı bebeğime zararı olur mu
Canım geçmiş olsun 5 aylıkken bende yakalandım ciddi bir sıkıntı yaşamadım hatta grupta da atlatanlar oldu sen de kolay şekilde atlatırsın inşallah geçmiş olsunKızlar corona testin salı negatiftir bu sabah pozitif çıktı aşıda olmamıştım aşısız korona geçiren varmı bebeğime zararı olur mu
Gecmiş olsn canımKızlar corona testin salı negatiftir bu sabah pozitif çıktı aşıda olmamıştım aşısız korona geçiren varmı bebeğime zararı olur mu
Masalah afiyet olsun cnm. 3 4 yumurtayi nasil yiyosun ben 1 taneyi zar zor yiyorum.2 bardak süt içiyorum her gün yoğurt günde 3 4 tane yumurta yerim
Bikac kez girip cikinca anlariz insTesekur ederim içim rahatladıbilmiyorum ki bende bu gün ilk defa girdim dedi ki uyuyor kâğıtta zikzak oluyordu uyanık olmasi bizim için daha iyi dedi o zikzaklar bitirdi uyanıksa öyle dedi tam anlamdim bende
Gecmis olsun cnm. Geciren arkadaslar war bebeklerinde bi sorun olmadi cok sukur. Sen bol bol dinlen bol sivi alKızlar corona testin salı negatiftir bu sabah pozitif çıktı aşıda olmamıştım aşısız korona geçiren varmı bebeğime zararı olur mu
Halsizim öksürük var koku yokCanım geçmiş olsun ,nasıl hissediyorsun kendini
Amin inşallah canımGeçmiş olsun canım dikkat et kendine, yemeni içmeni eksik etme , kolay atlatırsın inşallah
Bebeğime bişey olmasın inşallah antibiyotik kullanıyorum içim dısım ilaç olduÇpl geçmiş olsun canım, moralini bozma, yemene, dinlenmene bakbebeklerin çoğu antikorlu doğuyor, bebek sadece antikor hücresini alıyor diyorlar
Ateşim yok buna çok sevindim içimi rahatlattın saol canımGecmiş olsn canım
Bulabılırsen çörek otu yağı ve udi hindi yağı içsen faydası olur inşaAllah
bende aşısız gecirdim aşılı gecıren arkadasım olmadıgı için kıyaslayamıyorm ama benı ates ve son 2 gün artan öksürük zorlamıstı
Doktorum covidin bebege zararı olmadıgını söylemıs gönlüm ferahlamıstıinş bişey olmayacak canım atesın yukselmıyoda hafif gecıyo demektır
Eğer zorlanırsan 112 den yardım talebınde bulun onlar senı kadın dogum polıklınıge getirp gereklı muayenelerın yapılmasında yardımcı oluyo
İnşaAllah kolay gecsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?