2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benimde öyle, 4-5 gün önde gidiyordu. Kuru kız diye diye minnoş kalacak çocuk diye üzüldüm ama doktor gelişimde aksilik görürse söylüyor zaten canım içini rahat tut

Yok canım şükür herşey yolunda

Valla canım çok seviyorum yumurtayı ben haşlama yiyemiyorum ama tavada yapıyorum ya biberli ya peynirli yada patatesli yapıyorum

Kızlar merhaba , bebegim iki gündür çok değişik tekmeliyor. Sanki aramızda hiçbir sınır yokmuş direk derimin altindaymis gibi hissediyorum. Hatta dün bir vurdu inanın bağırdım iki büklüm oldum, nasıl bir kuvvet bunlardaki Bir de sanki hiç uyumuyor mu bu çocuk onu da anlamıyorum

Güçlendi demek annesi, burdayım diyor daha dur, kafa atacak mesanene, altına kaçırıyorum sanacaksın öyle kyvvetleniyor ilerleyen haftalarda

Bende doğuma kaç gün kala gitsem özel bölgeye ağda yapsam çok acır mı ya kuaförde hiç yaptirmadim
Canım arkadaşıma 37’den sonra yasaklamıştı doktoru. Doğumu tetikler diye herhalde. Valla dert o iş, göbekten bir şey göremiyorsun zaten insanın kendi yapması imkansız gibi ya. Lazer yaptırdığıma bu kadar sevindiğim bir dönem olmamıştı doğrusu

Ben yıllardır hiç jilet surmemistim ama iki gün önce valla jiletle aldım ya , hiç istemesem bile. Çünkü ağda gerçekten kendim yapmam çok zor, kuaföre falan da gitmek istemiyorum doğrusu. Öylece jilete kaldım

Maşallah canım güçlenmiş baya Benimki 1-2 hafta önce daha çok öyleydi acımasa da çok irkiliyordum ama şimdi daha sakin hareketler yapıyor. Bazen bacaklarını belimin kenarına kadar ittiriyor, sırtımdan çıkaracak herhalde bacakları diye düşünüyorum

Ay doğrudur canım hani dışardan bir darbe alsam da anca bu kadar acirdi diyorum resmen acı veriyor minicik şey
Daha bunlar iyi günlerin iyice böyle eli mi ayağı mı bilmiyorum ama sivri sivri çıkartıyor, çok hoşuna gidecek
Benimki de bu sabah öyle belimi delip çıkacak diye korkuyorum, ayakları sanırım uzatıp duruyor, sipsivri çıkıyor karnım acıtıyor

Canım ben ilk dogumda 39 haftamda yapmıştım. Bende lazer yaptirdim ama yinede tek tükler var bende ağda yaptircam

Kızlar corona testin salı negatiftir bu sabah pozitif çıktı aşıda olmamıştım aşısız korona geçiren varmı bebeğime zararı olur mu
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine, yemeni içmeni eksik etme , kolay atlatırsın inşallah

Kızlar corona testin salı negatiftir bu sabah pozitif çıktı aşıda olmamıştım aşısız korona geçiren varmı bebeğime zararı olur mu
Çpl geçmiş olsun canım, moralini bozma, yemene, dinlenmene bak bebeklerin çoğu antikorlu doğuyor, bebek sadece antikor hücresini alıyor diyorlar

Canım geçmiş olsun 5 aylıkken bende yakalandım ciddi bir sıkıntı yaşamadım hatta grupta da atlatanlar oldu sen de kolay şekilde atlatırsın inşallah geçmiş olsun

Gecmiş olsn canım
Bulabılırsen çörek otu yağı ve udi hindi yağı içsen faydası olur inşaAllah
bende aşısız gecirdim aşılı gecıren arkadasım olmadıgı için kıyaslayamıyorm ama benı ates ve son 2 gün artan öksürük zorlamıstı
Doktorum covidin bebege zararı olmadıgını söylemıs gönlüm ferahlamıstı inş bişey olmayacak canım atesın yukselmıyoda hafif gecıyo demektır
Eğer zorlanırsan 112 den yardım talebınde bulun onlar senı kadın dogum polıklınıge getirp gereklı muayenelerın yapılmasında yardımcı oluyo
İnşaAllah kolay gecsin

2 bardak süt içiyorum her gün yoğurt günde 3 4 tane yumurta yerim
Masalah afiyet olsun cnm. 3 4 yumurtayi nasil yiyosun ben 1 taneyi zar zor yiyorum.

Tesekur ederim içim rahatladı bilmiyorum ki bende bu gün ilk defa girdim dedi ki uyuyor kâğıtta zikzak oluyordu uyanık olmasi bizim için daha iyi dedi o zikzaklar bitirdi uyanıksa öyle dedi tam anlamdim bende
Bikac kez girip cikinca anlariz ins

Gecmis olsun cnm. Geciren arkadaslar war bebeklerinde bi sorun olmadi cok sukur. Sen bol bol dinlen bol sivi al

Canım geçmiş olsun ,nasıl hissediyorsun kendini
Halsizim öksürük var koku yok
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine, yemeni içmeni eksik etme , kolay atlatırsın inşallah
Amin inşallah canım
Çpl geçmiş olsun canım, moralini bozma, yemene, dinlenmene bak bebeklerin çoğu antikorlu doğuyor, bebek sadece antikor hücresini alıyor diyorlar
Bebeğime bişey olmasın inşallah antibiyotik kullanıyorum içim dısım ilaç oldu

Ateşim yok buna çok sevindim içimi rahatlattın saol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…