2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım geçmiş olsun 5 aylıkken bende yakalandım ciddi bir sıkıntı yaşamadım hatta grupta da atlatanlar oldu sen de kolay şekilde atlatırsın inşallah geçmiş olsun
Zencefil limon lu çay tavsiye ettiler evde de tekim canım hiç bişey istemiyor ama kendime bakmak zorundayım

Kızlar corona testin salı negatiftir bu sabah pozitif çıktı aşıda olmamıştım aşısız korona geçiren varmı bebeğime zararı olur mu
Çarşamba günü bitti karantinam. Bende korona atlattım. Hafif belirtilerim oldu çok şükür öksürük bile olmadı bende.
Ama vitamin aldım normalde çok güçsüz birisiyimdir.

Venatura marka lipozomal c içtim. Şurup şişesinde emilimi çok daha yüksek olan bi c vitaminidir. Venatura veya solgar hap şeklinde c vitamini de içebilirsin.
Sıvı olandan günde iki kaşık, hap şekilde olandan içersen de günde bin mg lık olacak şekilde 3-4 tane içmeni öneririm.
Ben ilk günler lipozomalden biraz fazla almışım günde 4 kaşık Alternatif tıp doktoruma ulaşamamıştım telefonla. Sıkıntı olmaz ama gerek yoktu okadar çok alamana dedi. 2 kaşığı ilk bikaç hün almalıydın. Sonra 1 kaşık yeterli olurdu dedi.

D3k2 vitamini aldım. Onda da 1000iu olması lazım vitaminin. Normalde günlük 70 kiloysam 7 damla şeklinde alıyordum. Ama covidde d vitamini çok önemli. Günde 10-12 damla aldım. Normal olduğunu söyledi gene doktorum.

Çinko içemedim ya nedense. Aldım ama içmedim.

Bol bol sıvı tükettiim yatıp dinlendim. Hakiki zeytinyağlı salatalar yemeklere ağırlık verdim. Et yemeği yedi hergün. Çiğ sarımsak çok tükettim. Kadın doğumcumun verdiği muştivitamin, magnezyum, demir takviyelerini de içmeye devam ettim. Rabbime şükürler olsun çok rahat atlattım. C vitaminin etkisi olduğuna çok inanaıyorum.

Ama şöyle bi sıkıntı oldu.️ Lütfen kovid geçiren herkes bittikten sonra muhakkak enfeksiyon hastalıklarına gidip muayne olmalı.
Karantinam bittikten bir gün sonra enfeksiyon hastalıklarına gittik. Aslında eşim için gidicektik karaciğeri sıkıntılı onun, ben de eklendim. Hiçbişeyim yoktu çünkü bana göre
Kan tahlilinde kan pıhtılaşması ile alakalı bir değere de bakmış doktor. D-dimer isminde. Değerim aşırııı yüksek çıkmış. Maalesef korona yan etkisiymiş. Doktor özel olarak aradı bizi sonucu görünce. Kan sulandırıcı iğne yazdı. Kadındoğumcuma da dün gittim iğneyi onayladı. Doğumdan 3 hafta sonrasına kadar kan sulandırıcı iğneyi hergün kolumdan yapmak zorundayım. Kovid bittikteb sonra sakın ihmal etme kontrole git.

Masalah afiyet olsun cnm. 3 4 yumurtayi nasil yiyosun ben 1 taneyi zar zor yiyorum.

Bikac kez girip cikinca anlariz ins

Gecmis olsun cnm. Geciren arkadaslar war bebeklerinde bi sorun olmadi cok sukur. Sen bol bol dinlen bol sivi al
Tek seferde yemiyorum canım bolerek tuketiyorum

Çok ciddi bilgiler bunlar Allah razı olsun bu yazını not alıcam sanada çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yasatmasın

Kızlar corona testin salı negatiftir bu sabah pozitif çıktı aşıda olmamıştım aşısız korona geçiren varmı bebeğime zararı olur mu
Çok geçmiş olsun canım, rahatça atlatırsın sen de inşallah.

Bu ara ne kadar çok covid haberi alıyoruz böyle Allah tüm hasta arkadaşlara şifa versin, hafifçe atlatmayı nasip etsin.

Geçmiş olsun siz aşı olmuş muydunuz

Çok geçmiş olsun canım, rahatça atlatırsın sen de inşallah.

Bu ara ne kadar çok covid haberi alıyoruz böyle Allah tüm hasta arkadaşlara şifa versin, hafifçe atlatmayı nasip etsin.

Canım çok geçmiş olsun sağ Salim hafifçe atlatırsın inşallah
Evet bende anlamadım bir anda oldu sizde dikkat edin kızlar

Ben oldum canım . Çok ağır geçti şükür bi sorun olmadi . Çok güzel beslen corba eksik etme suyuda ihtimal etme . Çok geçmiş olsun

Hayır olmadım, d vitamini değerini yüksek tutunca aşıya ihtiyaç olmadığını da düşünüyorum.
Açıkcası aşı olmayı hiç düşünmüyorum
D vitaminini takviye şekilde mi aldınız? Normal verdikleri damladan farklı şekilde mi

D vitaminini takviye şekilde mi aldınız? Normal verdikleri damladan farklı şekilde mi
Canım benim d vitaminim sadece magnezyumda var onuda hiç doğru düzgün kullanmadım. Ama d vitaminim çok aşırı yüksek cıktı sanırsam süt yumurta çok tukettigim için doktorum dedi

Reactions: The
Kızlar bugün benimde kontrolüm vardı. 4 haftada ben hiç kilo almamıştım. Bebeğim 1 kiloya yakın almış. Biraz şaşırdık. 32+0 da 2330 gr olmuş. Biraz iri olacak sanırım. Gerçi ilkim sezeryan olduğu için bu da öle olacak 38 dolunca alacağız 10 ekim gibi dedi. 6 hafta kaldı doğuma hayırlısı ile alalım bebeklerimizi kucağımıza

Bende dogumdsn sonra lazer Alaçam tüy dökücü kremler de tahriş ediyor ne yapayım jilet mi kullanım

Valla canım çok seviyorum yumurtayı ben haşlama yiyemiyorum ama tavada yapıyorum ya biberli ya peynirli yada patatesli yapıyorum
Ohh ağzının tadını biliyon nedense benimde diğer gebelikte haşlama hep çekmişti kayısı kuvami .şimdiki hamilelikte senin gibi yiyorum hep bol pubiberki peynirli

Bakalım ya şu operasyon gününü alayım birkaç gün kala yaparım o esnada ağda sırasında doğum olursada vay canima

Bende dogumdsn sonra lazer Alaçam tüy dökücü kremler de tahriş ediyor ne yapayım jilet mi kullanım
Canım sen zaten sezaryen olacaktın, o yüzden son haftanda git güvendiğin bir kuaföre hallet işini bir şey olmaz Doğumdan sonra da aynen lazeri tavsiye ederim büyük rahatlık yaa, her gittiğimde sövüyordum çok canım yanıyor diye ama değdi yine de. Arada illa tek tük kalıyor onları da jiletle ya da ağda bandıyla filan alınca bitti gitti.

Masalah cnm cok ii almis bebek. Ne yaptin nasil beslendin biraz tuyo verir misin?

Arkadaşlar, hamilelikte bazı bitki ve yağların kullanılmaması gerekiyor. Lütfen araştırmadan, doktora danışmadan böyle yağları kendiliğinizden almayın. Misal çörek otu ve yağının hamilelikte düşüğe yol açacağı söyleniyor, ben olsam iyice araştırmadan kesinlikle bir bitki ve yağ içmem MMMesude

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…