2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Maşallah canım

Kızlar corona testin salı negatiftir bu sabah pozitif çıktı aşıda olmamıştım aşısız korona geçiren varmı bebeğime zararı olur mu
Geçmiş olsun.. Bende 2 hafta önce pozitif çıktım ilaçsız atlattım çok şükür bugun tekrar test verdim inşallah negatif çıkarsa bitecek karantina. Aşı olmamıştım balgam olunca öksürük oldu 1 hafta tat koku gitii. 2 hafta da toparladım koku tat geliyor. Keçiboynuzu özü yedim sulandırıp içtim. Kefir, soğan, sarımsak, bal bol meyve su bunlarla geçirdim. Zaten kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyordum. Hamilelere edemiyorlar genelde.. Parol verdiler ama ağrım olmadığı için kullanılmadım.

Şekeri olan arkadaşlar, size bir şey sormak istiyorum:
son günlerde benim tokluk şekerim daha normal çıkıyor. 1-2 gündür mesela bayağı kavun yiyorum, yanında peynir ve cevizle, 108 çıktı. Bugün fındık lahmacun ve kebabın yanında gelen bulgur pilavından biraz yedim, 107 çıktı. Geçen haftalarda böyle şeyler yiyince fırlıyordu şekerim, sizde böyle bir azalma normalleşme var mı?

Valla canım ben olcmuyorum .Allaha emanet gidiyor zaten 4 hafta falan kaldı

C vitamini aldım 1000 lik ve diğer vitaminleri D vitamini dahil devam edicem oğlumda bugün pozitif çıktı onun ateşide var biraz ağır geçiyor onun

Ben pampers pure aldım 1 numaradan 140 lı yetmeyeceğini bile düşünüyorum çünkü yeni doğan çok kirletiyormuş bezini

Halı vagonu diye bi siteden aldım trendyolda gördüm sonra kendi sitesinden aldım çok daha uyguna geldi içi de süngerli ilerde üstünde oturup oyun oynayabilir çok ince değil beğendim ben
Benim 22 gün geri düşmüştü bir hafta öğlen akşam et yiyip kahvaltı ve ara öğünlerde peynir süt kefir yaptım ama böyle kaşarı kesip ısır ısır yedim yani öyle çok yedim avuç avuç ceviz yedim bi haftada yarım kilo yedim ceviz içi 1 haftada tam 400 gram aldı ve benimde gebelik şekerim var bende karbonhidrat almadım hiç tamamen protein

Benim sekerim var ama o olcum cihazlarindan al demedi doktor. Ben de almadim. Ama kontrol amacli aclik tokluk olcturdugumde normal cikiyodu. Doktor diyete devam doguma kadar diyo

Benim de lazerli ama arada bir gitmek gerekiyor yine de senin tamamen mi bitti

Benim dikkat edersem dusuk cikiyor.
Bugun dürüm ayran patates kizartmasi yedim. 1 saat 50 dk sonra olctum 150 cikti

Benim 32 haftada 1050 gramdı 35 haftada 2000 oldu

Maşallah bebeğin baya toparlanmis
Ne uğraştım ama bu hale gelsin diye öğlen akşam et yiyip kahvaltı da ara öğünde peynir kaşar kefir ve süt içtim ve hayvansal ürünleri normalde hiç sevmem doğsun bir daha ağzıma sürmicem şuan tekrar azalttım ama zaten 36 ya girdim dört haftada her türlü 2500 olur yani 1000 olunca korkmuştum bi o zaman

Bu haftalarda daha çok alır merak etme 1 kilodan fazla alır

Kızlar bende uzun süre önce lazer yapmıştım, koltuk altı bacak ve kollar hiç çıkmıyor. Bikini bölgesinde de tek tür var, onları da aynanın karşısına oturup öyle alıyorum 2 ayda bir. Cidden lazer büyük rahatlık. Çünkü göbeğimden dolayı hiçbirşey göremiyorum. Ama karnımda hafif tüylenme çıktı bu gebelikte, kesinlikle makina ağda dahil hiç kökünden alamıyorum, çok acıyor bende ayda iki kez epilasyonun tıraş başlığıyla alıyorum. Aynen jilet gibi zaten, cildim çok hassaslaşmış. Boşuna acı çektirmeyin kendinize

C vitamini aldım 1000 lik ve diğer vitaminleri D vitamini dahil devam edicem oğlumda bugün pozitif çıktı onun ateşide var biraz ağır geçiyor onun
Canım geçmiş olsun, allah acil şifa versin. Şuan mandalinalar çıkmış ,bol bol suyunu sıkıp iç. Bop bol meyve tüket. Protein yönünden et haşla tüket.. çabuk toparlanabilmen için iyi beslenmen ve dinlenmen lazım.

Bakalım oyle yapacam artık hiç yaadim kuaförde acıyor mu ki

Bende 7 yıl önce gitmiştim lazere ama gebelikte çoğaldı biraz şimdi ağdaya gidiyorum bu sefer ayı beklemicem ama üç haftaya düşürcem doğurursam falan ne olur ne olmaz diye

Halı vagonu diye bi siteden aldım trendyolda gördüm sonra kendi sitesinden aldım çok daha uyguna geldi içi de süngerli ilerde üstünde oturup oyun oynayabilir çok ince değil beğendim ben
Çok sağol canım, bakayım ben de bu hafta halledeyim bu halı işini de. Annem diyene kadar halı almam gerektiğini unutmuştum bile
Benim de lazerli ama arada bir gitmek gerekiyor yine de senin tamamen mi bitti
Canım bikinide tek tük çıkanlar hariç bitti sayılır ama onlar için de hamilelik öncesi 4-5 ayda bir gidiyordum yine. Şimdi arada bir jiletle ya da şu küçük ağda bantları ile hallediyorum o tek tükleri de. Koltukaltı filan tamamen bitti mesela ama bitmeyen tek yer varsa o da kol herhalde
Ya aynen benim karnımda da böyle ayva tüyü gibi çıktı hamilelikte, normalde ellemeyin diyorlar ama görmek istemediğim için arada jiletle alıyorum Herhangi bir çoğalma, kalınlaşma filan olmadı bende çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…