Maşallah canımKızlar bugün benimde kontrolüm vardı. 4 haftada ben hiç kilo almamıştım. Bebeğim 1 kiloya yakın almış. Biraz şaşırdık. 32+0 da 2330 gr olmuş. Biraz iri olacak sanırım. Gerçi ilkim sezeryan olduğu için bu da öle olacak 38 dolunca alacağız 10 ekim gibi dedi. 6 hafta kaldı doğuma hayırlısı ile alalım bebeklerimizi kucağımıza
Geçmiş olsun.. Bende 2 hafta önce pozitif çıktım ilaçsız atlattım çok şükür bugun tekrar test verdim inşallah negatif çıkarsa bitecek karantina. Aşı olmamıştım balgam olunca öksürük oldu 1 hafta tat koku gitii. 2 hafta da toparladım koku tat geliyor. Keçiboynuzu özü yedim sulandırıp içtim. Kefir, soğan, sarımsak, bal bol meyve su bunlarla geçirdim. Zaten kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyordum. Hamilelere edemiyorlar genelde.. Parol verdiler ama ağrım olmadığı için kullanılmadım.Kızlar corona testin salı negatiftir bu sabah pozitif çıktı aşıda olmamıştım aşısız korona geçiren varmı bebeğime zararı olur mu
Valla canım ben olcmuyorum .Allaha emanet gidiyorŞekeri olan arkadaşlar, size bir şey sormak istiyorum:
son günlerde benim tokluk şekerim daha normal çıkıyor. 1-2 gündür mesela bayağı kavun yiyorum, yanında peynir ve cevizle, 108 çıktı. Bugün fındık lahmacun ve kebabın yanında gelen bulgur pilavından biraz yedim, 107 çıktı. Geçen haftalarda böyle şeyler yiyince fırlıyordu şekerim, sizde böyle bir azalma normalleşme var mı?
C vitamini aldım 1000 lik ve diğer vitaminleri D vitamini dahil devam edicem oğlumda bugün pozitif çıktı onun ateşide var biraz ağır geçiyor onunArkadaşlar, hamilelikte bazı bitki ve yağların kullanılmaması gerekiyor. Lütfen araştırmadan, doktora danışmadan böyle yağları kendiliğinizden almayın. Misal çörek otu ve yağının hamilelikte düşüğe yol açacağı söyleniyor, ben olsam iyice araştırmadan kesinlikle bir bitki ve yağ içmemMMMesude
Ben pampers pure aldım 1 numaradan 140 lı yetmeyeceğini bile düşünüyorum çünkü yeni doğan çok kirletiyormuş beziniGünaydın herkese ❤aranızda sleepy bebek bezi alan var mı yada bebek bezi alan varmı hangi marka aldınız arakadaşlar benim ilk bebeğim o yüzden tam bilmiyorum sleepy hep uygun hemde alan çok oluyor diye ilk onu almak istedim sonra bi sıkıntı olursa belki daha iyi bi marka alırım tavsiyeniz nedir bir de 1 numara 120 tane sizce çok fazla mı üç kutu satılıyor hepsi burdada 110 tl ye falan
Halı vagonu diye bi siteden aldım trendyolda gördüm sonra kendi sitesinden aldım çok daha uyguna geldi içi de süngerli ilerde üstünde oturup oyun oynayabilir çok ince değil beğendim benÇok güzel olmuşşş, Allah sağlıkla burada büyütmeyi nasip etsin canım
Hemen soruyorum halıyı nereden aldınŞöyle sade bir şey arıyorum ben de gördüklerim hep cicili bicili. Shaggy tarzı bir şeyler de bakmıştım, annem “Asla olmazzzz” dedi, o yüzden buna benzer bir şey alıcam ben de.
Yaa bunu okuyunca işyerindeki arkadaşlarım aklıma geldi. Hepsi de 37’ye kadar uzatmıştı ama yine hepsi de “Neden 32’den sonra çalışmak için rapor almak gerekiyormuş anladım, çok zorlaştı birden” diyorduAma doğum izinleri de çok kısa, gerçekten insanı mecburen son ana kadar dişini sıka sıka işe gitmeye mecbur bırakıyor. 37’ye kadar çalışacak olan herkesin Allah yardımcısı olsun
Benim 22 gün geri düşmüştü bir hafta öğlen akşam et yiyip kahvaltı ve ara öğünlerde peynir süt kefir yaptım ama böyle kaşarı kesip ısır ısır yedim yani öyle çok yedim avuç avuç ceviz yedim bi haftada yarım kilo yedim ceviz içi 1 haftada tam 400 gram aldı ve benimde gebelik şekerim var bende karbonhidrat almadım hiç tamamen proteinKızlar ya şu hamilelik ciddi stres gerçekten .Bugün devlet hastanesine gittim .Bebek 2hafta geride dedi .Karın çevresi üzüldüm .Simetrik bir zayıflık dedi .Ben insülin kullandığımı söyledim muhtemelen ondan dedi .Canım sıkıldı ya .Zaten insülini bebek şişman olmasın suyu fazla olmasın diye kullanıyorum şimdi bebek zayıf kaldı .E pirinç pilav karbonhidrat zaten yemiyorum bu bebek nasıl kilo alacaksağ sağlim kucağımıza alalım bebişleri süreç çok yıpratıcı
Benim sekerim var ama o olcum cihazlarindan al demedi doktor. Ben de almadim. Ama kontrol amacli aclik tokluk olcturdugumde normal cikiyodu. Doktor diyete devam doguma kadar diyoŞekeri olan arkadaşlar, size bir şey sormak istiyorum:
son günlerde benim tokluk şekerim daha normal çıkıyor. 1-2 gündür mesela bayağı kavun yiyorum, yanında peynir ve cevizle, 108 çıktı. Bugün fındık lahmacun ve kebabın yanında gelen bulgur pilavından biraz yedim, 107 çıktı. Geçen haftalarda böyle şeyler yiyince fırlıyordu şekerim, sizde böyle bir azalma normalleşme var mı?
Benim de lazerli ama arada bir gitmek gerekiyor yine de senin tamamen mi bittiCanım arkadaşıma 37’den sonra yasaklamıştı doktoru. Doğumu tetikler diye herhalde. Valla dert o iş, göbekten bir şey göremiyorsun zaten insanın kendi yapması imkansız gibi ya. Lazer yaptırdığıma bu kadar sevindiğim bir dönem olmamıştı doğrusu
Benim dikkat edersem dusuk cikiyor.Şekeri olan arkadaşlar, size bir şey sormak istiyorum:
Benim 32 haftada 1050 gramdı 35 haftada 2000 olduGüzel anneler hepinize merhaba size birşey sormak istiyorum bu gün doktor kontrolum vardı bebeğim 2 kilo olmuş üç haftada 500 gram almış sizce azmi bide doktor karın çevresi biraz zayıf dedi yani biraz dedi çok demdi ama yinede içime dert oldu sizde de böyle durum yasayan var mı bu 32 +1deyim sizce kilosu haftasına göre iyimi nst ye girdim bu gün bide ilk defa bebeğim uyuyordu doğduğunda da uyur umarıminşallah hepimiz sağlıcakla kucağımiza alalim annelik çok zor ve kutsal gerçekten kendi mı değil onu daha çok düşüyorum ilk defa kendimden başkasını düşünüyorum sağ tarafta belim okadar acıyor bacağımı surukluyorum ama yinede bebeğim aklimda
Maşallah bebeğin baya toparlanmisBenim 32 haftada 1050 gramdı 35 haftada 2000 oldu
Bikini ve koltuk altı tam bitmiyor illaki sonra tetikleniyorBenim de lazerli ama arada bir gitmek gerekiyor yine de senin tamamen mi bitti
Ne uğraştım ama bu hale gelsin diye öğlen akşam et yiyip kahvaltı da ara öğünde peynir kaşar kefir ve süt içtim ve hayvansal ürünleri normalde hiç sevmem doğsun bir daha ağzıma sürmicem şuan tekrar azalttım ama zaten 36 ya girdim dört haftada her türlü 2500 olur yani 1000 olunca korkmuştum bi o zamanMaşallah bebeğin baya toparlanmis
Bu haftalarda daha çok alır merak etmeNe uğraştım ama bu hale gelsin diye öğlen akşam et yiyip kahvaltı da ara öğünde peynir kaşar kefir ve süt içtim ve hayvansal ürünleri normalde hiç sevmem doğsun bir daha ağzıma sürmicem şuan tekrar azalttım ama zaten 36 ya girdim dört haftada her türlü 2500 olur yani 1000 olunca korkmuştum bi o zaman
Canım geçmiş olsun, allah acil şifa versin. Şuan mandalinalar çıkmış ,bol bol suyunu sıkıp iç. Bop bol meyve tüket. Protein yönünden et haşla tüket.. çabuk toparlanabilmen için iyi beslenmen ve dinlenmen lazım.C vitamini aldım 1000 lik ve diğer vitaminleri D vitamini dahil devam edicem oğlumda bugün pozitif çıktı onun ateşide var biraz ağır geçiyor onun
Bakalım oyle yapacam artık hiç yaadim kuaförde acıyor mu kiCanım sen zaten sezaryen olacaktın, o yüzden son haftanda git güvendiğin bir kuaföre hallet işini bir şey olmazDoğumdan sonra da aynen lazeri tavsiye ederim büyük rahatlık yaa, her gittiğimde sövüyordum çok canım yanıyor diye ama değdi yine de. Arada illa tek tük kalıyor onları da jiletle ya da ağda bandıyla filan alınca bitti gitti.
Çok sağol canım, bakayım ben de bu hafta halledeyim bu halı işini de. Annem diyene kadar halı almam gerektiğini unutmuştum bileHalı vagonu diye bi siteden aldım trendyolda gördüm sonra kendi sitesinden aldım çok daha uyguna geldi içi de süngerli ilerde üstünde oturup oyun oynayabilir çok ince değil beğendim ben
Canım bikinide tek tük çıkanlar hariç bitti sayılır ama onlar için de hamilelik öncesi 4-5 ayda bir gidiyordum yine. Şimdi arada bir jiletle ya da şu küçük ağda bantları ile hallediyorum o tek tükleri de. Koltukaltı filan tamamen bitti mesela ama bitmeyen tek yer varsa o da kol herhaldeBenim de lazerli ama arada bir gitmek gerekiyor yine de senin tamamen mi bitti
Ya aynen benim karnımda da böyle ayva tüyü gibi çıktı hamilelikte, normalde ellemeyin diyorlar ama görmek istemediğim için arada jiletle alıyorumKızlar bende uzun süre önce lazer yapmıştım, koltuk altı bacak ve kollar hiç çıkmıyor. Bikini bölgesinde de tek tür var, onları da aynanın karşısına oturup öyle alıyorum 2 ayda bir. Cidden lazer büyük rahatlık. Çünkü göbeğimden dolayı hiçbirşey göremiyorum. Ama karnımda hafif tüylenme çıktı bu gebelikte, kesinlikle makina ağda dahil hiç kökünden alamıyorum, çok acıyor bende ayda iki kez epilasyonun tıraş başlığıyla alıyorum. Aynen jilet gibi zaten, cildim çok hassaslaşmış. Boşuna acı çektirmeyin kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?