2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bakalım oyle yapacam artık hiç yaadim kuaförde acıyor mu ki
Ben hiç kuaföre gitmedim bu iş için canım, öncesinde hep kendim hallediyordum. İlla acıyordur ama daha çabuk yaptıkları için kısa sürede bitiyordur en azından, yaptıranlar daha iyi yönlendirir.

Adet sancısı nasıldı onu hatırlamıyorum ben ya o kadar uzun zaman doğum kontrol hapı kullandım ki unuttum resmen herkes adet sancısı diyor her yerde YouTubedaki videolarda falan ama algılayamıyorum

D vitaminini takviye şekilde mi aldınız? Normal verdikleri damladan farklı şekilde mi
Başka takviyelerin içinde d vitamini oluyor ama günlük alınması gereken miktardan az oluyorlar. Hergün düzenli damla formunda kullandım. O ampül olanlar da kalıcı yükselmesini sağlamıyor. Ocean, venatura gibi markalarda var. 1000 iu her bir damlası olucak. Kilon 60 ise 6 damla almak gerekitor günlük. Kiloyla orantılı alınıyor.
D3k2 takviye olmasını öneririm. Ne kadar d vitamini alsak da k vitamini ile kemiğe geçisi sağlanıyor.
Ben covidden önce de yıllardır c, d3k2,b12, magnezyum kullanıyorum.
B12 seviyem çok yüksekti, takviye almaya devam ettim. Son bir aydır hiç kullanmamıştım tembellikten. Diplere inmiş b12 değerim.

Reactions: The
Teşekkür ederim elimden geldikçe birşeyler yapmaya çalışıcam bazen o gücü bulamıyorum :)

Ben hiç kuaföre gitmedim bu iş için canım, öncesinde hep kendim hallediyordum. İlla acıyordur ama daha çabuk yaptıkları için kısa sürede bitiyordur en azından, yaptıranlar daha iyi yönlendirir.
En iyisi onlar hızlı yapar ben yapsam 1 saatten fazla surer o gobekle ayna karşısında eziyet

Kızlar az önce bir forumda gebelik şekerinin bebekte anı ölümlere yol actigini yazıyordu. Bende hiç dikkat etmiyordum şimdi çok vicdan azabı çekiyorum yarından itibaren tamammen tatlı olan herşeyi kesicem

Masalah cnm. Emeginin karsiligini almisin ins almaya dwm edersin. Gobegin de buyudu mu?

Sıvı birikmesi olsa görünürdü. Ben iki üç doktora gittim hepsi dediki beyin de sorun yok yapı olarak büyük ama hiç de büyük doğmadı
Kafası rahimden nasıl büyük olsun kız:)
Ya vallahi doktor dedi rahmin çapını ölçüyor ya, sonra kafasını ölçtü yani kafa o kadar büyükmüş. Bende anlamadım..

Ya kızlar ben bugün 4 5 tane mutfak dolabını sildim, çocuğu yedirdim, sonra hiç yürümeden arabayla çocuğu plaja götürdüm, eve geldik hemen ayakta yıkadım onu... Bu kadar... Öğlen bir başladı bel ağrısı çok fena haldeyim otursam ağrıyor yatsam ağrıyor... Sancı falan değildir degilmi? Gerçekten kötüyüm. Ağrı kesici içtim. ((

Ben bir bardak süte muz, ceviz, bal karıştırıp rondodan çektim, muzlu süt yapıp içtim. Baktım muzlar yumuşamış, çöpe gitmesin diye hemen öyle rondodan çekiverdim. Şeker sorunu olmayanlar belki denemek ister kızlar, farklı bir alternatif oluyor. Bal yerine Pekmez filanda olur ne seviyorsanız.

Kasıklarında ağrı var mı canım? Yorulmuşsun bayağı anlattığına göre. Havalar sıcak, haftanda ilerlemiş. Bana yorgunluktan gibi geldi. Azcık iş yapsam, bi market dolaşsam bende belimin ağrısından duramıyorum, hatta sen gihi acaba sancı mı diye korktuğum bile oldu. Uzanıp dinlenince hafifleyip geçiyor. Ağrı kesici de içmişsin, rahatca dinlenince geçer inşallah

Kasıklarımda ağrı yok ama dinlenmeye çalışıyorum bana mısın demedi canim yaaa ( sanki sinir sıkıştı offf Allah'ım...

Ben de dün aynısını yaşadım, birkaç eksik var diye dışarı çıktım sürekli dinlene dinlene 3 tane mağaza gezdim sadece. Ve aynen sizin gibi oldu, hatta doğurucam sandım belimden karnıma doğru sancı girdi sürekli, o ağrı kasıklarıma yayıldı vs. Saatlerce yattım dinlendim ama bana mısın demedi, koltukta hareket bile edemedim.

Ama sabah uyandığımda geçmişti tüm ağrılar. Bugun biraz bebek hareketleri az ama yorgunluğa bağlıyorum. Siz de uyuyup dinlenin Bi bence, sabah duruma göre gerekirse doktorunuzla iletişime geçersiniz
Bu haftalardan sonra gerçekten yormamak gerekiyor demek ki kendimizi. Sonuçları çok ağrılı oluyor

İnşallah değildir canım şimdi nasılsın çok yormuşsun kendini
Kızlar merhaba hâlâ prilam içen var mı benim bulantılarım bitmedi günde bir adet kullanıyorum
Allah Allah başka bir şikayetin var mı peki canım? Ödem , tansiyon gibi kan tahlili verdin mi yakınlarda?

Benim de henüz doğum pozisyonuna girmedi ama en az 38e kadar beklicem dönme şansı azalarak da olsa devam ediyor çünkü
Smjj

İnternette bebeği döndürmek için egzersizler var. Koltukta oturup başını yere getiriyorlar. Veya krnın üst kısmına buz, kasıklara doğru hafif sıcak su dolu torba koyuyorlar. Bu şekilde döndüren kişiler gördüm.
İnstagramda semasskk isimli bir hamile plates hocası var. Baktım şimdi 1 temmuz tarihinde detaylı bir video da pylaşmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…