Ben hiç kuaföre gitmedim bu iş için canım, öncesinde hep kendim hallediyordum. İlla acıyordur ama daha çabuk yaptıkları için kısa sürede bitiyordur en azından, yaptıranlar daha iyi yönlendirir.Bakalım oyle yapacam artık hiç yaadim kuaförde acıyor mu ki
Oluyo canım . Bacaklarıma adet olurken sızlama olur ya aynı öyle oluyorKızlar 33 hafta bitmek üzere ara ara adet sancısı gibi agrım oluyor sizlerde oluyor mu
Başka takviyelerin içinde d vitamini oluyor ama günlük alınması gereken miktardan az oluyorlar. Hergün düzenli damla formunda kullandım. O ampül olanlar da kalıcı yükselmesini sağlamıyor. Ocean, venatura gibi markalarda var. 1000 iu her bir damlası olucak. Kilon 60 ise 6 damla almak gerekitor günlük. Kiloyla orantılı alınıyor.D vitaminini takviye şekilde mi aldınız? Normal verdikleri damladan farklı şekilde mi
Teşekkür ederim elimden geldikçe birşeyler yapmaya çalışıcam bazen o gücü bulamıyorum :)Canım geçmiş olsun, allah acil şifa versin. Şuan mandalinalar çıkmış ,bol bol suyunu sıkıp iç. Bop bol meyve tüket. Protein yönünden et haşla tüket.. çabuk toparlanabilmen için iyi beslenmen ve dinlenmen lazım.
En iyisi onlar hızlı yapar ben yapsam 1 saatten fazla surer o gobekle ayna karşısında eziyetBen hiç kuaföre gitmedim bu iş için canım, öncesinde hep kendim hallediyordum. İlla acıyordur ama daha çabuk yaptıkları için kısa sürede bitiyordur en azından, yaptıranlar daha iyi yönlendirir.
Peynir çok severim kahvaltıda çok yiyorum. Hergün ceviz fındık badem yemeye çalışıyorum. Ama en çok meyve. Meyveye hiç hayır diyemiyorum. Bu ara favorim incir ve üzümMasalah cnm cok ii almis bebek. Ne yaptin nasil beslendin biraz tuyo verir misin?
Masalah cnm. Emeginin karsiligini almisin ins almaya dwm edersin. Gobegin de buyudu mu?Ne uğraştım ama bu hale gelsin diye öğlen akşam et yiyip kahvaltı da ara öğünde peynir kaşar kefir ve süt içtim ve hayvansal ürünleri normalde hiç sevmem doğsun bir daha ağzıma sürmicem şuan tekrar azalttım ama zaten 36 ya girdim dört haftada her türlü 2500 olur yani 1000 olunca korkmuştum bi o zaman
Ya vallahi doktor dedi rahmin çapını ölçüyor ya, sonra kafasını ölçtü yani kafa o kadar büyükmüş. Bende anlamadım..Sıvı birikmesi olsa görünürdü. Ben iki üç doktora gittim hepsi dediki beyin de sorun yok yapı olarak büyük ama hiç de büyük doğmadı
Kafası rahimden nasıl büyük olsun kız:)
Biraz daha büyüdü evet hala 36 haftalık olmasadaMasalah cnm. Emeginin karsiligini almisin ins almaya dwm edersin. Gobegin de buyudu mu?
Kasıklarında ağrı var mı canım? Yorulmuşsun bayağı anlattığına göre. Havalar sıcak, haftanda ilerlemiş. Bana yorgunluktan gibi geldi. Azcık iş yapsam, bi market dolaşsam bende belimin ağrısından duramıyorum, hatta sen gihi acaba sancı mı diye korktuğum bile oldu. Uzanıp dinlenince hafifleyip geçiyor. Ağrı kesici de içmişsin, rahatca dinlenince geçer inşallahYa vallahi doktor dedi rahmin çapını ölçüyor ya, sonra kafasını ölçtü yani kafa o kadar büyükmüş. Bende anlamadım..
Ya kızlar ben bugün 4 5 tane mutfak dolabını sildim, çocuğu yedirdim, sonra hiç yürümeden arabayla çocuğu plaja götürdüm, eve geldik hemen ayakta yıkadım onu... Bu kadar... Öğlen bir başladı bel ağrısı çok fena haldeyim otursam ağrıyor yatsam ağrıyor... Sancı falan değildir degilmi? Gerçekten kötüyüm. Ağrı kesici içtim.((
Kasıklarımda ağrı yok ama dinlenmeye çalışıyorum bana mısın demedi canim yaaaKasıklarında ağrı var mı canım? Yorulmuşsun bayağı anlattığına göre. Havalar sıcak, haftanda ilerlemiş. Bana yorgunluktan gibi geldi. Azcık iş yapsam, bi market dolaşsam bende belimin ağrısından duramıyorum, hatta sen gihi acaba sancı mı diye korktuğum bile oldu. Uzanıp dinlenince hafifleyip geçiyor. Ağrı kesici de içmişsin, rahatca dinlenince geçer inşallah
Ben de dün aynısını yaşadım, birkaç eksik var diye dışarı çıktım sürekli dinlene dinlene 3 tane mağaza gezdim sadece. Ve aynen sizin gibi oldu, hatta doğurucam sandımYa vallahi doktor dedi rahmin çapını ölçüyor ya, sonra kafasını ölçtü yani kafa o kadar büyükmüş. Bende anlamadım..
Ya kızlar ben bugün 4 5 tane mutfak dolabını sildim, çocuğu yedirdim, sonra hiç yürümeden arabayla çocuğu plaja götürdüm, eve geldik hemen ayakta yıkadım onu... Bu kadar... Öğlen bir başladı bel ağrısı çok fena haldeyim otursam ağrıyor yatsam ağrıyor... Sancı falan değildir degilmi? Gerçekten kötüyüm. Ağrı kesici içtim.((
Benim de henüz doğum pozisyonuna girmedi ama en az 38e kadar beklicem dönme şansı azalarak da olsa devam ediyor çünküEwt canım ya şükür. Benim bebeğim tersti bakalım 3 eylül kontrolüm var insAllah düzelirse normal yapcam yoksa sezeryan
İnşallah değildir canım şimdi nasılsın çok yormuşsun kendiniYa vallahi doktor dedi rahmin çapını ölçüyor ya, sonra kafasını ölçtü yani kafa o kadar büyükmüş. Bende anlamadım..
Allah Allah başka bir şikayetin var mı peki canım? Ödem , tansiyon gibi kan tahlili verdin mi yakınlarda?Kızlar merhaba hâlâ prilam içen var mı benim bulantılarım bitmedi günde bir adet kullanıyorum
Benim de henüz doğum pozisyonuna girmedi ama en az 38e kadar beklicem dönme şansı azalarak da olsa devam ediyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?