2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bende bugün e bebeğe gidip bir iki parça daha alayım dedim .Çift tulumlar vardı .Birlikte tek etiket basmışlar 20 tl aaa dedim ne uygum alayım .Kasaya bi gittim tulumların tanesi 20 tl dedi .Ne alaka neden tek etiket basıp birlikte askılıyorsunuz o zaman dedim .Kasada bırakılmayacak güya sinirlenip bıraktım hepsini .İnsanları kandırıyorlar böyle . Gerçekten her şey ateş pahası zaten bir de insanları kandırmaya çalışıyorlar

Yine senin annen ablan almış benden hiç kimse . Kimse arayıp sormaz bile bi ihtiyacın varmi diye
Bende ablama almıştım zamanında, o da karşılığını vermek istedi sanırım. Çok büyük meblağlar değil ama düşünüp almış, ufakta olsa bir masrafı eksildi, eksik olmasınlar. Benim canımı sıkan bebek doğdu doğacak, bir çöp almayan kv 'bebeğin herşeyini aldık zaten, daha çangal çaput doldurma, çabuk büyüyor, büyüyünce alırız' diyor. Her hafta indirim kovalayıp eşya alan ben değilde oydu sanki ilk çocuğum heves edip bir gün peluş hırka gibi bişey aldım, ne gerek var çaputa diyor. Ben gerek gördüm aldım, niye hevesimi kırıyorsun diye kızdım artık.
Eşim maddi manevi düğünde bayramda Hiç kimseden destek görmediği için, kimseye de bişey yapmak istemiyor artık. Hem virüs var, kime ne zaman hediyelik dağıtcaksın diyor. İlerde virüs biter, mevlüt okuturuz, yaş günü yaparız o zaman dilediğince hediyelik vs yaparsın diyince benimde işime geldi açıkçası.

Benimki de bu portatif beşikleri gösterince aman o ne öyle dandik bişey, sevmiyom ben bunları alma diyordu. Nerde yatsın çocuk diyince oda alırım diye diretti, her yere duyurdu. Şimdi de sıkıştık falan diye duyurunca kendi başımın çaresine bakayım dedim oda alacağım diyordum ne gerek var, büyüyünce kullanamaz diyor. Büyüyen beşikler var, çocuk odası olur diyorum. Ona da bir bahane buluyordu. En son ondan alacaktı bana ama sıkışmış, ne diyeyim canı sağolsun
Ben valla daha olumlu olup %100 destek moral vereni görmedim illaki kaynanalık yapıyorlar yani. Bazen düşünüyorum. İlerde oğlum olur da kaynana olunca bende mi böyle olucam, kaynanalık geni mi bu acaba diyorum

Normal de olsa sezeryan da olsa illaki kendine göre artısı eksisi var canım. Sağlık sıhhat olsun da hepsini atlatırız Allahın izniyle
Annem benim zevkimi bilir mesela, bana sormadan almış herşeyi. Hepsini de beğendim şükür
Ablama da çantayı bunları beğeniyorum diye gösterdim
Onlardan başka da yardım edelim, eksiğini alalım, para verelim diyen olmadı Napalım

İnsaAllah canım şikayetlerin hala devam ediyor mu senin

Her bişey aldığımda diyorum Allah herkesin yardımcısı olsun diye. Herşey ateş pahası, el sürülmüyor almadan da olmuyor mecbur alınıyor. Bir şekilde idare ediyoruz Napalım ya.

Bizde beşiği kız annesi alır. Benim de annem parasını verdi. Para yokta diyemiyoruz bide ucuzunu alsak annem almadı olur. Lafta anlatamazsın yoksa böyle konularda tavrım nettir ama işte bazen yapacak bişey olmuyor. Bi de benim kp kv biraz yaşlı daha torun görmemişler. Aşırı hevesliler bende çok heveslerini kırmak istemiyorum.

Aynı canım uyumak zor geliyor ağrıyla yorgun uyanıyorum dinlenmiş olarak kalkamıyorum yataktan sürekli esniyorum uykusuzum
Yaa insaAllah geçer benim bacak aralarım belim çok fena. Bir de bebek kendini kasıp duruyor. Sabahları geremiyorum kendimi kramp girer ayaklarıma diye gerinemediğim içinde bütün kemiklerim ağrıyor sanki kemiklerim hepsi yer değiştirmiş gibi.

Bizde de öyle canım, beşiği kız annesi alır normalde. Ama maddi olarak durumları iyi olmadığı için annemden de kvden de asla bir talepte bulunmadım, ne ben ne eşim. Aldıkça anneme kızdım anne masraf etme diye, ama heves ediyor diye de pek birşey demedim. Kv sürekli dile getirdi anneme, sen beşik ne zaman götüreceksin, beşiği kız annesi alır diye. Üstelik annemlerin maddi durumunu bilmesine rağmen bile isteye yaptı bunu. En son eşim kızdı artık durumları yoksa Napalım boğazlarına mı çökelim anne, canları sağolsun, ben alırım çocuğumun beşiğini dedi. Sonra da ben alıcam oda diye tutturdu, model bile seçtirdi ama sıkıştım demeye başladı. Boşver anne sıkıntıya girme, ben beşik aldım, ilerde dolap, şifonyer vs de alırım dedim konu kapandı.

Ah aynısı yemin ederim yatakta ayağımı gerdiğim an kramp giriyor bacağıma neyse azaldı azaldı şükür

Ah aynısı yemin ederim yatakta ayağımı gerdiğim an kramp giriyor bacağıma neyse azaldı azaldı şükür
Yatakta kedi gibi gerinmeyi, esnemeyi özledim valla ben kızlar. Kedim böyle uykudan uyanınca geriniyor, o kadar özeniyorum ki canım çekiyor resmen. Şöyle iyice gerinip sırtım, belim falan kütürdesin istiyorum Kutbettin

Her bişey aldığımda diyorum Allah herkesin yardımcısı olsun diye. Herşey ateş pahası, el sürülmüyor almadan da olmuyor mecbur alınıyor. Bir şekilde idare ediyoruz Napalım ya.
Öyle tabi almadan da olmuyor .Vallahi Allah herkesin yardımcısı olsun .Ben daha oyuncak ve kitaplarını almadım .Oyuncaklar çok pahalı bakalım .Kitapları doğumdan önce almam lazım ki doğumdan itibaren her gün rutin okuma saati yapıcam .Oyuncakları doğumdan sonra da alırım . Kitap alan arkadaşlar tavsiyeniz var mı ?

Değil mi ya normalde değişik uyurum eşim V şeklinde uyuyorsun diyor onu çok özledim galiba 21 numara gibi yatışım

Ahahhh ayyynen öyle canım sende de bu şikayetler var demi okudum yazdıklarını.
Aslında birazda doktor evhamlandırdı memlekete gidemem endişesi çarşambadan beridir kötüyüm bebek kendini kastıkça çok stres oluyorum

Ben de yüzüstü uyumayı o kadar çok özledim ki .Şimdi sola yat ,sağda bulunca kendimi panik olup tekrar sola çeviriyorum
Aynen gece boyu uyuştukça bi sağa bi sola dönüyorum çoğunlukta solda yatıyorum tabi
Ahh anne olmak çoook zor uolsın kucaga alınca geçer insaAllah hepsi
İnşallah canım inşallah

Ya işte aslında aile bile olsa insan kendi yapınca ne kadar içi rahat oluyo. Bu şekilde o onu dedi bu bunu dedi gereksiz bi gerginlik. Benim de babam Yok mesela annem dul aylığından veriyo yoksa durumu onun da çok elverişli değil. Aman öyle böyle yerde yatırmıcaz ya çocukları Allahım kocayı yerde yatırırım ben çocuğumla yatakta yatarım Kv bendeydi 4 gündür daha şimdi gitti. Aslında iyiliğim için geldi iş yapamıyorum yatayım diye falan ama benim haşatım çıkmış gibi şu an

Ben daha hiç kitap almadım canım. Birkaç tane favoriye ekledim. İlk aylarda siyah beyaz kartlar gösterilmesi gerekiyormuş sanırım, flaş kart diyorlar. Onlardan falan ekledim ama almadım henüz.
Değil mi ya normalde değişik uyurum eşim V şeklinde uyuyorsun diyor onu çok özledim galiba 21 numara gibi yatışım Eki Görüntüle 2908202
Ahh ah yüz üstü yatış pozisyonlarını öyle özledim ki. Bazen rüyamda görüyorum kendimi, yüz üstü uyuyorum baktım geçen gün eşim yüzüstü uyuyor, dürttü uyandırdım tutulmuşsun diye, sinir oldum ben yatamıyorsam o da yatmasın banane
Var canım hepsi. Doktora da söyledim, bana da rahim ve vücut kendini doğuma hazırlıyor çok normal. Şiddetlendi ve dinlenince geçmez, kasılmalar çok sıklaşır ve ağrı çok olursa gelirsin dedi. Bende memlekete gidecektim, vazgeçtim. Okuduysan bilirsin canım hep başka sebeplerden, hemde yolda sancım tutar, bişry olur korkusundan biraz da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…