Benimki de 1 ve 6Değil mi ya normalde değişik uyurum eşim V şeklinde uyuyorsun diyor onu çok özledim galiba 21 numara gibi yatışım Eki Görüntüle 2908202
Ya ben birisi bir şeyini alalım deyince ben bunu beğendim al diyemiyorum. Sonuçta her bütçeye göre oluyor bu bebek ürünleri. Bu defa 200 tl kayınvaldem 200 tl de kayınpederim verdi eksiğini al diye daha çok işime yaradı.Benim annem battaniye, yelek tarzı kışlık şeylerini aldı, ördü. Ablam bakım malzemeleri Şampuan, krem vs onları aldı, çantasını birde. Onun haricinde kimseden bir hediye görmedim. Hamile kalmadan önce biz alırız, yaparız diyen herkes sus pus oldu. Biz alalım diyen olmayınca kimseye de al denmiyor, eksiklerimi hep kendim aldım. O da maddi olarak zorluyor tabi.
Ben dediğin tarz birşey görmüştüm, bulursam atarım canım
Sonuç nasıl beşik aldın merak ettimBizde beşiği kız annesi alır. Benim de annem parasını verdi. Para yokta diyemiyoruzbide ucuzunu alsak annem almadı olur. Lafta anlatamazsın yoksa böyle konularda tavrım nettir ama işte bazen yapacak bişey olmuyor. Bi de benim kp kv biraz yaşlı daha torun görmemişler. Aşırı hevesliler bende çok heveslerini kırmak istemiyorum.
Ahahhahh MasaAllah minnosaBenimki sen el kızısın, o benim kızım demeye başladı bilevaay diyorum baba kız nankörler ben el kızı mı oldum diyorum, tabi yaa diyor gevrek gevrek gülüyor
Bende karnımı sevip böyle bastırırken kızımı rahatsız etme, bi yerine bişey olcak diyorvur kızım tekmele kızım diyor, o sıpa da karnımda hakikaten Bi başlıyor hareketlenmeye, gerçekten tekmeliyor daha doğmadan baba kız ikisi dışladı beni
Al bak kızına o zaman diyorum, bakarım canım kızım diyor karnıma doğru, o da bi tekme atıyorAhahhahh MasaAllah minnosakızlar babacı oluyor benimki de öyle babaya verdiği tepkiyi bana vermiyor sende doğduktan sonra aranızı açarım de ben öyle diyorum kızım da kızım diyor baslarım şimdi diyorum yeter ha kızım da kızım diyorum susuyır bakma sen onların öyle dediğine sen daha baskın olursun sonunda sana kalacak kız el oğluna erkek el kızına gidecek bize kalacaklar
Tabi bakarAl bak kızına o zaman diyorum, bakarım canım kızım diyor karnıma doğru, o da bi tekme atıyorkorkulur bu baba kızlardan
Canım bizim Merih Erdem . Sanırım 12. Haftada karar verdik . O kadar uzun sürede severkende hep ismiyle sevdik sanki isim yıllardır var gibi oldu . İsme baya alıştıkKızlar isimlere karar verdiniz mi oğluşuma bi türlü isim bulamadım
Aynı ben üstümden tır geçmiş gibi yorgun uyanıyorum kalkmak bir dert işkence yorucu yaAynı canım uyumak zor geliyor ağrıyla yorgun uyanıyorum dinlenmiş olarak kalkamıyorum yataktan sürekli esniyorum uykusuzum
Bizde de canım kız tarafı alır ama annem ilk torunda bebek arası almıştı. Kiyafeti vsBizde beşiği kız annesi alır. Benim de annem parasını verdi. Para yokta diyemiyoruzbide ucuzunu alsak annem almadı olur. Lafta anlatamazsın yoksa böyle konularda tavrım nettir ama işte bazen yapacak bişey olmuyor. Bi de benim kp kv biraz yaşlı daha torun görmemişler. Aşırı hevesliler bende çok heveslerini kırmak istemiyorum.
Bende çok özledim kız hele yüz üstü dönmek yatmak sırt üstü yatmakYatakta kedi gibi gerinmeyi, esnemeyi özledim valla ben kızlar. Kedim böyle uykudan uyanınca geriniyor, o kadar özeniyorum kicanım çekiyor resmen. Şöyle iyice gerinip sırtım, belim falan kütürdesin istiyorum Kutbettin
Benim kasılmalar daha 4 ylikken oldu karnım sertleşti amazaman geçtikçe şiddeti arttı magnezyum hafifletti amabu son 10 gündür magnezyum U kesti doktor ağrılarım kasılmalar arttı hatta bugn ilk kez vajinadan da kasildimKızlar 34 haftada olup bebek kasılmaları olan var mı aranızda. Ne sıklıkla kasıyor bebek kendisini
Kız daha almadım bende çok merak ediyorum nasıl bişey olcakYa ben birisi bir şeyini alalım deyince ben bunu beğendim al diyemiyorum. Sonuçta her bütçeye göre oluyor bu bebek ürünleri. Bu defa 200 tl kayınvaldem 200 tl de kayınpederim verdi eksiğini al diye daha çok işime yaradı.
Sonuç nasıl beşik aldın merak ettim
Balım magnezyumu neden kesti?Benim kasılmalar daha 4 ylikken oldu karnım sertleşti amazaman geçtikçe şiddeti arttı magnezyum hafifletti amabu son 10 gündür magnezyum U kesti doktor ağrılarım kasılmalar arttı hatta bugn ilk kez vajinadan da kasildimve korkmaya başladım aklıma doğum sancılarm geldi sanırım artık yavaş yavaş sancılarım çıkacak ayın 6 isnda randevum vsr kesin nst de birşeyler çıkar ilacı da kesti korkmaya baslaidm simdiden doğ erken olur mu diye
Doğum sancıları olunca karnın sağı solu sertleşir ya vajinada öyle olur bilmiyorum bugün o hissi yaşadım
Benim oglan cok hareketsizdi ona ragmen son dakikada kordonu doladi. her halde dogum baslayinca heyecandan kordonu doladi kendineKendine güvenen doktorlar yapmak istiyor demekki canım bilemedim. Benim doktorum yaparım dese bile ben cesaret edip kabul edemezdim şahsen.
Bende 3-4 kordona normal doğanları gördüm, inşallah dolanmaz canım. Çok hareketli olunca düşünüyorum bazen acaba dolanıyor mu diye.
Canım süt içmeyi seviyorsan laktozsuz Süt denedin mi? Belki o gaz yapmaz
Dedi gerek yok zaten son ayim birde sezeryen olacak ya akışına bıraktı ağrıları .dedi bu ağrıları çekmek artık normal doğum yaklaşıyor rahim kendini hazırlıyor bebek büyüdü .Balım magnezyumu neden kesti?
Yaaa çok geçmiş olsun. Ben hem magnezyum hemde protestan kullanıyorum. Progestan kasılmalarımı hafifletti biraz. Ama nu son günlerde bende stres yaptım heralde ondan. 36 da ağrıların olmaso normal artık. İnan nstdeki bayan da öyle korkuttu ki sancılarım 4 hafta bekleyecek gibi dğl gibi baktı. Ben hemn 36 haftasını bitirsin ona da razıyım artık. Dikkat et temkinli ol yine deBenim kasılmalar daha 4 ylikken oldu karnım sertleşti amazaman geçtikçe şiddeti arttı magnezyum hafifletti amabu son 10 gündür magnezyum U kesti doktor ağrılarım kasılmalar arttı hatta bugn ilk kez vajinadan da kasildimve korkmaya başladım aklıma doğum sancılarm geldi sanırım artık yavaş yavaş sancılarım çıkacak ayın 6 isnda randevum vsr kesin nst de birşeyler çıkar ilacı da kesti korkmaya baslaidm simdiden doğ erken olur mu diye
Doğum sancıları olunca karnın sağı solu sertleşir ya vajinada öyle olur bilmiyorum bugün o hissi yaşadım
Senjn sancılarım çıktı mı nst de nesoyledi kadın bebek beklemez mi 4 hafta kadar imsalalh 4 hafta bekler bebişYaaa çok geçmiş olsun. Ben hem magnezyum hemde protestan kullanıyorum. Progestan kasılmalarımı hafifletti biraz. Ama nu son günlerde bende stres yaptım heralde ondan. 36 da ağrıların olmaso normal artık. İnan nstdeki bayan da öyle korkuttu ki sancılarım 4 hafta bekleyecek gibi dğl gibi baktı. Ben hemn 36 haftasını bitirsin ona da razıyım artık. Dikkat et temkinli ol yine de
Evet canım 5 sancı çıktı. Sabah nstye girdim sancılarım vardı. Doktor serum yaptırdı ondan sonra bidaha nstye git dedi baya iri bir serumdu yaptık bir fayda sağlamadı kesmedi sancıları. Aynen sabahki gibi çıkto sancılar. Nstdeki bayanda 4 hafta beklenilecek sancılar dğl dedi yine Allah bilirSenjn sancılarım çıktı mı nst de nesoyledi kadın bebek beklemez mi 4 hafta kadar imsalalh 4 hafta bekler bebiş
Var canım sancılar ama doğum sancısı ile şuan ki yaşadığımız sancıları arasinda fark vsr yine insallah bebeğin 4 hafta dayanirEvet canım 5 sancı çıktı. Sabah nstye girdim sancılarım vardı. Doktor serum yaptırdı ondan sonra bidaha nstye git dedi baya iri bir serumdu yaptık bir fayda sağlamadı kesmedi sancıları. Aynen sabahki gibi çıkto sancılar. Nstdeki bayanda 4 hafta beklenilecek sancılar dğl dedi yine Allah bilir
Amin aminişte kasılmaları merak ettim acaba bu haftalarda herkeste mi var acaba dedim
Noyan olacak benim oğlumun adı da nasipseKızlar isimlere karar verdiniz mi oğluşuma bi türlü isim bulamadım
Amin amin hepimizin vakti zamanında gelsin acele etmeyi gerektirecek ne var sanki yavrular bekleyin az daVar canım sancılar ama doğum sancısı ile şuan ki yaşadığımız sancıları arasinda fark vsr yine insallah bebeğin 4 hafta dayanir
Amin inşallah cümlemizinAmin amin hepimizin vakti zamanında gelsin acele etmeyi gerektirecek ne var sanki yavrular bekleyin az da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?