2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ya ben birisi bir şeyini alalım deyince ben bunu beğendim al diyemiyorum. Sonuçta her bütçeye göre oluyor bu bebek ürünleri. Bu defa 200 tl kayınvaldem 200 tl de kayınpederim verdi eksiğini al diye daha çok işime yaradı.
Sonuç nasıl beşik aldın merak ettim

Ahahhahh MasaAllah minnosa kızlar babacı oluyor benimki de öyle babaya verdiği tepkiyi bana vermiyor sende doğduktan sonra aranızı açarım de ben öyle diyorum kızım da kızım diyor baslarım şimdi diyorum yeter ha kızım da kızım diyorum susuyır bakma sen onların öyle dediğine sen daha baskın olursun sonunda sana kalacak kız el oğluna erkek el kızına gidecek bize kalacaklar

Al bak kızına o zaman diyorum, bakarım canım kızım diyor karnıma doğru, o da bi tekme atıyor korkulur bu baba kızlardan

Aynı canım uyumak zor geliyor ağrıyla yorgun uyanıyorum dinlenmiş olarak kalkamıyorum yataktan sürekli esniyorum uykusuzum
Aynı ben üstümden tır geçmiş gibi yorgun uyanıyorum kalkmak bir dert işkence yorucu ya

Bizde de canım kız tarafı alır ama annem ilk torunda bebek arası almıştı. Kiyafeti vs ne heyecanlı daha torun görmemişler çok sevilecek bebeğin amasimarik olur mu bilemem
Bende çok özledim kız hele yüz üstü dönmek yatmak sırt üstü yatmak istiyorum kızım çıksın belime masaj yapsın üstünde yürüsün

Kızlar 34 haftada olup bebek kasılmaları olan var mı aranızda. Ne sıklıkla kasıyor bebek kendisini
Benim kasılmalar daha 4 ylikken oldu karnım sertleşti amazaman geçtikçe şiddeti arttı magnezyum hafifletti amabu son 10 gündür magnezyum U kesti doktor ağrılarım kasılmalar arttı hatta bugn ilk kez vajinadan da kasildim ve korkmaya başladım aklıma doğum sancılarm geldi sanırım artık yavaş yavaş sancılarım çıkacak ayın 6 isnda randevum vsr kesin nst de birşeyler çıkar ilacı da kesti korkmaya baslaidm simdiden doğ erken olur mu diye
Doğum sancıları olunca karnın sağı solu sertleşir ya vajinada öyle olur bilmiyorum bugün o hissi yaşadım

Kız daha almadım bende çok merak ediyorum nasıl bişey olcak şimdi abimin eşiyle konuştuk sen sona bıraktığın hiç bişeyi yapmıyosun bu hafta alacaksın beşik diyor. Bende neyi yapmadım dedim o kadar çok şey saydı ki. Amma içinde tutmuş ben bile unutmuşum çoğunu

Balım magnezyumu neden kesti?

Benim oglan cok hareketsizdi ona ragmen son dakikada kordonu doladi. her halde dogum baslayinca heyecandan kordonu doladi kendine

Yaaa çok geçmiş olsun. Ben hem magnezyum hemde protestan kullanıyorum. Progestan kasılmalarımı hafifletti biraz. Ama nu son günlerde bende stres yaptım heralde ondan. 36 da ağrıların olmaso normal artık. İnan nstdeki bayan da öyle korkuttu ki sancılarım 4 hafta bekleyecek gibi dğl gibi baktı. Ben hemn 36 haftasını bitirsin ona da razıyım artık. Dikkat et temkinli ol yine de

Senjn sancılarım çıktı mı nst de nesoyledi kadın bebek beklemez mi 4 hafta kadar imsalalh 4 hafta bekler bebiş

Senjn sancılarım çıktı mı nst de nesoyledi kadın bebek beklemez mi 4 hafta kadar imsalalh 4 hafta bekler bebiş
Evet canım 5 sancı çıktı. Sabah nstye girdim sancılarım vardı. Doktor serum yaptırdı ondan sonra bidaha nstye git dedi baya iri bir serumdu yaptık bir fayda sağlamadı kesmedi sancıları. Aynen sabahki gibi çıkto sancılar. Nstdeki bayanda 4 hafta beklenilecek sancılar dğl dedi yine Allah bilir
Amin amin işte kasılmaları merak ettim acaba bu haftalarda herkeste mi var acaba dedim

Var canım sancılar ama doğum sancısı ile şuan ki yaşadığımız sancıları arasinda fark vsr yine insallah bebeğin 4 hafta dayanir

Var canım sancılar ama doğum sancısı ile şuan ki yaşadığımız sancıları arasinda fark vsr yine insallah bebeğin 4 hafta dayanir
Amin amin hepimizin vakti zamanında gelsin acele etmeyi gerektirecek ne var sanki yavrular bekleyin az da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…