2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben de yüzüstü uyumayı o kadar çok özledim ki .Şimdi sola yat ,sağda bulunca kendimi panik olup tekrar sola çeviriyorum
Ben de öyleyim. Sağa yatık olunca panik olup sola dönüyorum zaten çok fazla uyandığım için sol ağırlıklı uyuyorum ve psikolojik olarak yoruyo bu durum beni. Uyku arasında endişe sinir bozucu bi durum aslında sağa yatmak zararlı değil sadece sol tarafta yatmak bebeğin kan akışını tam anlamıyla sağlıyormuş falan falan işte. Yüzüstü ve sırtüstü sıkıntı. Sürekli sol olunca da insan uyuşuyo tutuluyo bütün ağırlık uzun süre tek bi tarafta. O da vücut için zor yani

Halbuki kimseden bişey istemiyoruz, azcık dilini tutsa nolur sanki dediğin gibi iyi kötü kendimiz yapınca içimiz rahat oluyor, minnet olmuyor insanın en azından laf edenlere karşı.
Aman iş yapmaya, yardım etmeye, bakmaya gelip kendileri bakıma muhtaç gibi davranıp gitmeleri yok mu beni bitiriyor

Ben bu ara gece istemsizce sırt üstü dönüp öyle uyuya kalıyorum. Sonra uyanıyorum karnım sertleşmiş, sola dönüyorum hemen. Sağ, sol, sırt üstü hiç biri rahat ettirmiyor artık benin

Yok yaaa benim doktor bsy demiyor. Normalmiş bilmem ney falan plasenta kireçlenmiş bebek dönmüş deyip erken doğum riski dedi direk. Doğum için mecbur memlekete gitmem lazım yanıma gelecek kimse yok ilk doğumum nolur nolmaz diye gideyim dedim adalat crono diye ilaç yazdı erken doğumu sancıyı dindiren tek ilaç dedi bunla geçti geçti geçmedi yapacak bsy yok dedi

Yok aslında düzenim bozuldu daha çok iş çıktı. Ama ipin ucu kaçtı bi kere doğumdan sonra burayı boş bırakacaklarını asla sanmıyorum. Kv yaşı var ama kendi maşallah süslü püslü, diri yani. Annem, kv, görümcem, abimin eşi artık hepsi birlikte geçinip gidicez bi süre dipdibe oturmanın dezavantajı mı desem ne desem bilemedim

Ben bu ara gece istemsizce sırt üstü dönüp öyle uyuya kalıyorum. Sonra uyanıyorum karnım sertleşmiş, sola dönüyorum hemen. Sağ, sol, sırt üstü hiç biri rahat ettirmiyor artık benin
Canım biz rahatlığı unutalım biraz zaman son günler acılı ve uykusuz doğum sonrası malum. Artık 2-3 sene rahat uyku yok

Gerçekten uyumaya giderken eşim diyor sefere gider gibisin 4yastık kullanıyorum biri sağ tarafıma belimin arkasına yerleştiriyorum .Biri bacak arası sol göbek desteği .Başımı yükseltiyorum nefesim daralmasın diye .Garibim kocam köşede dümdüz yatıyor .Benimle yatmazsa küsüyorum çünkü Gece dönerken hepsini tekrar yerleştiriyorum o kadar uğraşıyorum ki Ne o uyuyor ne ben

Ben sadece bacak arama alıyorum. Bi de gazdan dolayı ayağımda çorapla cam kapalı uyuyorum. Benimle ter döküyo iki gözümün çiçeği kaçamıyo da yatacak yer kalmamıştı. Ben uyumuyorum o da uyumasın en azından acı çekmiyosun dedim sabah. Çok korkuyor her hareketime bişey mi oldu iyi misin nasıl oldun. Yemin ederim böyle bi insan değildi sırf bu çocuğu 3 yıl bekledik diye yapmıyorsa ne olayım

Çok geçmiş olsun darısı başıma inşallah bizde atlatırız

Vajinam bugün ağırmaya başladı benim de ya. Hem aşağıdan hem yukardan hareket ediyo şöyle 2-3 hafta dursa varya Allah’ın izniyle

Vajinam bugün ağırmaya başladı benim de ya. Hem aşağıdan hem yukardan hareket ediyo şöyle 2-3 hafta dursa varya Allah’ın izniyle
Bu da beni korkutuyor ya inşallah Allah'ın izni ile 38 e kadar geliriz ondan sonra si ne oluyorsa olsun ister su patlaisn ister Nisan tek gelsin isterse saatlerce hastanede kalıp sancı çekelim istemiyorum 38 den önce erken gelsin sağ salim alalım inşallah bebişlerimiz i

Şuan bile aşağıda bir kıpırtı var vajinada nasıl denir sanki kaşınır gibi oluyor yada deniz dalgası gibi gelip gidiyo birşey bugün meselaoylebit dönüş yaptıji sağa-sola kaçarken. Çok korktum ağrı yaptı kaburgaların orasını

Ahahhh benimkide öyle gece acıdan bazen inliyorum hemen noldu bsy mi oldu. Sırtüstü uyusam yan yat bebeğe bsy olacak diyor bebek hareket ettiği zaman elini koyuyorum niye bastırıyon o kadar bir tarafı kırılacak diyor dertleri hep bebek zaten

Beklenen bebek olunca sanırım eşler baya kıvama geliyor Biz de 2yıldır istiyoruz tedavi falan derken çok şükür az kaldı kavuşmaya .Elimi hiç bir şeye sürmüyorum .
Hatta evlendiğimiz ilk zamanlar yemeği kim yapacak kavgası ederdik şimdi baya baya bana kitledin iyisin iyi diyor Bugün mutfak dolabını sildi .Hamilelik sonrası çok zorlanıcam gibi geliyor

Canım haftan ilerlemiş bayağı, inşallah birkaç hafta daha durur da bebiş zamanında doğar. Erken doğum riski hepimizde olabiliyor, sende bir tık fazla diye strese sokma kendini. Zamanında sağlıkla gelir inşallah minnoşun
Bazen gurbette olmak zor, yanımda kimse yok diye üzülüyorum. Bazen de memlekette olsam beni de rahat bırakmazlar, kafa dinliyorum diye seviniyorum. Hem iyi hem kötü yanları var işte, yuvarlanıp gidiyoruz
Canım biz rahatlığı unutalım biraz zaman son günler acılı ve uykusuz doğum sonrası malum. Artık 2-3 sene rahat uyku yok
Uykusuz kalmaya da razıyım ama göbeksiz ve uykusuz olmak istiyorum artık doğumdan sonra birkaç saat bebeğe biri baksın, ben şöyle doya doya Bi yüz üstü uyuyayım ondan sorna devam ederim diyorum bakalım
Ben 2 yastıkla sağdan sola dönerken geçit töreni gibi, dakikalarca sürüyor kaplumbağa gibi yavaş yavaş, dinleniyorum birde bazen oflaya oflaya dönüyorum eşim de gürültüye uyanıyor zaten bazen eşim ben tarafa çok kayıyor. Göbeğim ve yastıktan bana yer kalmıyor, koluma ittiriveriyorum, adam korkuyor gece karabasan geldi diye

Amin canım insaAllah 34+1 olduk işte 4 hafta durursa valla bin şükredecem

Benimki sen el kızısın, o benim kızım demeye başladı bile vaay diyorum baba kız nankörler ben el kızı mı oldum diyorum, tabi yaa diyor gevrek gevrek gülüyor
Bende karnımı sevip böyle bastırırken kızımı rahatsız etme, bi yerine bişey olcak diyor vur kızım tekmele kızım diyor, o sıpa da karnımda hakikaten Bi başlıyor hareketlenmeye, gerçekten tekmeliyor daha doğmadan baba kız ikisi dışladı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…