Ben de öyleyim. Sağa yatık olunca panik olup sola dönüyorumBen de yüzüstü uyumayı o kadar çok özledim ki .Şimdi sola yat ,sağda bulunca kendimi panik olup tekrar sola çeviriyorum
Halbuki kimseden bişey istemiyoruz, azcık dilini tutsa nolur sankiYa işte aslında aile bile olsa insan kendi yapınca ne kadar içi rahat oluyo. Bu şekilde o onu dedi bu bunu dedi gereksiz bi gerginlik. Benim de babam Yok mesela annem dul aylığından veriyo yoksa durumu onun da çok elverişli değil. Aman öyle böyle yerde yatırmıcaz ya çocukları Allahım kocayı yerde yatırırım ben çocuğumla yatakta yatarımKv bendeydi 4 gündür daha şimdi gitti. Aslında iyiliğim için geldi iş yapamıyorum yatayım diye falan ama benim haşatım çıkmış gibi şu an
Ben bu ara gece istemsizce sırt üstü dönüp öyle uyuya kalıyorum. Sonra uyanıyorum karnım sertleşmiş, sola dönüyorum hemen. Sağ, sol, sırt üstü hiç biri rahat ettirmiyor artık beninBen de öyleyim. Sağa yatık olunca panik olup sola dönüyorumzaten çok fazla uyandığım için sol ağırlıklı uyuyorum ve psikolojik olarak yoruyo bu durum beni. Uyku arasında endişe sinir bozucu bi durum aslında sağa yatmak zararlı değil sadece sol tarafta yatmak bebeğin kan akışını tam anlamıyla sağlıyormuş falan falan işte. Yüzüstü ve sırtüstü sıkıntı. Sürekli sol olunca da insan uyuşuyo tutuluyo bütün ağırlık uzun süre tek bi tarafta. O da vücut için zor yani
Yok yaaa benim doktor bsy demiyor. Normalmiş bilmem ney falan plasenta kireçlenmiş bebek dönmüş deyip erken doğum riski dedi direk. Doğum için mecbur memlekete gitmem lazım yanıma gelecek kimse yok ilk doğumum nolur nolmaz diye gideyim dedim adalat crono diye ilaç yazdı erken doğumu sancıyı dindiren tek ilaç dedi bunla geçti geçti geçmedi yapacak bsy yok dediBen daha hiç kitap almadım canım. Birkaç tane favoriye ekledim. İlk aylarda siyah beyaz kartlar gösterilmesi gerekiyormuş sanırım, flaş kart diyorlar. Onlardan falan ekledim ama almadım henüz.
Ahh ah yüz üstü yatış pozisyonlarını öyle özledim ki. Bazen rüyamda görüyorum kendimi, yüz üstü uyuyorumbaktım geçen gün eşim yüzüstü uyuyor, dürttü uyandırdım tutulmuşsun diye, sinir oldum ben yatamıyorsam o da yatmasın banane
Var canım hepsi. Doktora da söyledim, bana da rahim ve vücut kendini doğuma hazırlıyor çok normal. Şiddetlendi ve dinlenince geçmez, kasılmalar çok sıklaşır ve ağrı çok olursa gelirsin dedi. Bende memlekete gidecektim, vazgeçtim. Okuduysan bilirsin canım hep başka sebeplerden, hemde yolda sancım tutar, bişry olur korkusundan biraz da.
Yok aslında düzenim bozuldu daha çok iş çıktı. Ama ipin ucu kaçtı bi kereHalbuki kimseden bişey istemiyoruz, azcık dilini tutsa nolur sankidediğin gibi iyi kötü kendimiz yapınca içimiz rahat oluyor, minnet olmuyor insanın en azından laf edenlere karşı.
Aman iş yapmaya, yardım etmeye, bakmaya gelip kendileri bakıma muhtaç gibi davranıp gitmeleri yok mu beni bitiriyor
Canım biz rahatlığı unutalım biraz zamanBen bu ara gece istemsizce sırt üstü dönüp öyle uyuya kalıyorum. Sonra uyanıyorum karnım sertleşmiş, sola dönüyorum hemen. Sağ, sol, sırt üstü hiç biri rahat ettirmiyor artık benin
Ben de öyleyim. Sağa yatık olunca panik olup sola dönüyorumzaten çok fazla uyandığım için sol ağırlıklı uyuyorum ve psikolojik olarak yoruyo bu durum beni. Uyku arasında endişe sinir bozucu bi durum aslında sağa yatmak zararlı değil sadece sol tarafta yatmak bebeğin kan akışını tam anlamıyla sağlıyormuş falan falan işte. Yüzüstü ve sırtüstü sıkıntı. Sürekli sol olunca da insan uyuşuyo tutuluyo bütün ağırlık uzun süre tek bi tarafta. O da vücut için zor yani
Gerçekten uyumaya giderken eşim diyor sefere gider gibisinBen bu ara gece istemsizce sırt üstü dönüp öyle uyuya kalıyorum. Sonra uyanıyorum karnım sertleşmiş, sola dönüyorum hemen. Sağ, sol, sırt üstü hiç biri rahat ettirmiyor artık benin
Ben sadece bacak arama alıyorum. Bi de gazdan dolayı ayağımda çorapla cam kapalı uyuyorum. Benimle ter döküyo iki gözümün çiçeğiGerçekten uyumaya giderken eşim diyor sefere gider gibisin4yastık kullanıyorum biri sağ tarafıma belimin arkasına yerleştiriyorum .Biri bacak arası sol göbek desteği .Başımı yükseltiyorum nefesim daralmasın diye .Garibim kocam köşede dümdüz yatıyor .Benimle yatmazsa küsüyorum çünkü Gece dönerken hepsini tekrar yerleştiriyorum o kadar uğraşıyorum ki Ne o uyuyor ne ben
Çok geçmiş olsun darısı başıma inşallah bizde atlatırızMerhaba kızlar karantinam bitti çok şükür dün negatif çıktı testim. 34 haftalık olduk bugun çok hareketliydi bebeğim birde alt tarafta baskı hissediyordum dra gittim nst iyi dedi vajinal ultrasonla rahim ağzına baktı iyi dedi. Biraz çekindim vajinal ultrason ilk doğumda alttan muayene den sonra nişan gelmişti.. Kafası biraz büyük dedi eşimin de büyük genetik olabilir dedi önemli olan son haftalardaki ölçüler dedi 2 hafta öndeydik hep yine öyle çıktı...
Bizim ki kısmetse Uygar olacakKızlar isimlere karar verdiniz mi oğluşuma bi türlü isim bulamadım
Vajinam bugün ağırmaya başladı benim de ya. Hem aşağıdan hem yukardan hareket ediyo şöyle 2-3 hafta dursa varya Allah’ın izniyle
Bu da beni korkutuyor ya inşallah Allah'ın izni ile 38 e kadar geliriz ondan sonra si ne oluyorsa olsun ister su patlaisn ister Nisan tek gelsin isterse saatlerce hastanede kalıp sancı çekelim istemiyorum 38 den önce erken gelsinVajinam bugün ağırmaya başladı benim de ya. Hem aşağıdan hem yukardan hareket ediyo şöyle 2-3 hafta dursa varya Allah’ın izniyle
Ömer KağanKızlar isimlere karar verdiniz mi oğluşuma bi türlü isim bulamadım
Ahahhh benimkide öyle gece acıdan bazen inliyorum hemen noldu bsy mi oldu. Sırtüstü uyusam yan yat bebeğe bsy olacak diyorBen sadece bacak arama alıyorum. Bi de gazdan dolayı ayağımda çorapla cam kapalı uyuyorum. Benimle ter döküyo iki gözümün çiçeğikaçamıyo da yatacak yer kalmamıştı. Ben uyumuyorum o da uyumasın en azından acı çekmiyosun dedim sabah. Çok korkuyor her hareketime bişey mi oldu iyi misin nasıl oldun. Yemin ederim böyle bi insan değildi sırf bu çocuğu 3 yıl bekledik diye yapmıyorsa ne olayım
Teşekkürler inşallah sizde sağlıkla atlatırsınız...Çok geçmiş olsun darısı başıma inşallah bizde atlatırız
Bizim de Elif İkraKızlar isimlere karar verdiniz mi oğluşuma bi türlü isim bulamadım
Beklenen bebek olunca sanırım eşler baya kıvama geliyorBen sadece bacak arama alıyorum. Bi de gazdan dolayı ayağımda çorapla cam kapalı uyuyorum. Benimle ter döküyo iki gözümün çiçeğikaçamıyo da yatacak yer kalmamıştı. Ben uyumuyorum o da uyumasın en azından acı çekmiyosun dedim sabah. Çok korkuyor her hareketime bişey mi oldu iyi misin nasıl oldun. Yemin ederim böyle bi insan değildi sırf bu çocuğu 3 yıl bekledik diye yapmıyorsa ne olayım
Canım haftan ilerlemiş bayağı, inşallah birkaç hafta daha durur da bebiş zamanında doğar. Erken doğum riski hepimizde olabiliyor, sende bir tık fazla diye strese sokma kendini. Zamanında sağlıkla gelir inşallah minnoşunYok yaaa benim doktor bsy demiyor. Normalmiş bilmem ney falan plasenta kireçlenmiş bebek dönmüş deyip erken doğum riski dedi direk. Doğum için mecbur memlekete gitmem lazım yanıma gelecek kimse yok ilk doğumum nolur nolmaz diye gideyim dedim adalat crono diye ilaç yazdı erken doğumu sancıyı dindiren tek ilaç dedi bunla geçti geçti geçmedi yapacak bsy yok dedi
Bazen gurbette olmak zor, yanımda kimse yok diye üzülüyorum. Bazen de memlekette olsam beni de rahat bırakmazlar, kafa dinliyorum diye seviniyorum. Hem iyi hem kötü yanları var işte, yuvarlanıp gidiyoruzYok aslında düzenim bozuldu daha çok iş çıktı. Ama ipin ucu kaçtı bi keredoğumdan sonra burayı boş bırakacaklarını asla sanmıyorum. Kv yaşı var ama kendi maşallah süslü püslü, diri yani. Annem, kv, görümcem, abimin eşi artık hepsi birlikte geçinip gidicez bi süre dipdibe oturmanın dezavantajı mı desem ne desem bilemedim
Uykusuz kalmaya da razıyım ama göbeksiz ve uykusuz olmak istiyorum artıkCanım biz rahatlığı unutalım biraz zamanson günler acılı ve uykusuz doğum sonrası malum. Artık 2-3 sene rahat uyku yok
Ben 2 yastıkla sağdan sola dönerken geçit töreni gibi, dakikalarca sürüyorGerçekten uyumaya giderken eşim diyor sefere gider gibisin4yastık kullanıyorum biri sağ tarafıma belimin arkasına yerleştiriyorum .Biri bacak arası sol göbek desteği .Başımı yükseltiyorum nefesim daralmasın diye .Garibim kocam köşede dümdüz yatıyor .Benimle yatmazsa küsüyorum çünkü Gece dönerken hepsini tekrar yerleştiriyorum o kadar uğraşıyorum ki Ne o uyuyor ne ben
Amin canım insaAllah 34+1 olduk işte 4 hafta durursa valla bin şükredecemCanım haftan ilerlemiş bayağı, inşallah birkaç hafta daha durur da bebiş zamanında doğar. Erken doğum riski hepimizde olabiliyor, sende bir tık fazla diye strese sokma kendini. Zamanında sağlıkla gelir inşallah minnoşun
Benimki sen el kızısın, o benim kızım demeye başladı bileAhahhh benimkide öyle gece acıdan bazen inliyorum hemen noldu bsy mi oldu. Sırtüstü uyusam yan yat bebeğe bsy olacak diyorbebek hareket ettiği zaman elini koyuyorum niye bastırıyon o kadar bir tarafı kırılacak diyor dertleri hep bebek zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?