Anladım ben bide kasılma önleyici ilaç kullanıyorumDedi gerek yok zaten son ayim birde sezeryen olacak ya akışına bıraktı ağrıları .dedi bu ağrıları çekmek artık normal doğum yaklaşıyor rahim kendini hazırlıyor bebek büyüdü .
Yook canım, sevmeye gelince bir numaralar, kahrında gelince analar yapsınTabi bakarbenimki şimdiden siz o odada uyursunuz ben burda sadece sevmeye varlar teeee bakarlar mı
Ben azcık aklı yetince öğreticem, oyun diye masaj falan yapsın banaAynı ben üstümden tır geçmiş gibi yorgun uyanıyorum kalkmak bir dert işkence yorucu ya
Bizde de canım kız tarafı alır ama annem ilk torunda bebek arası almıştı. Kiyafeti vsne heyecanlı daha torun görmemişler çok sevilecek bebeğin amasimarik olur mu bilemem
Bende çok özledim kız hele yüz üstü dönmek yatmak sırt üstü yatmakistiyorum kızım çıksın belime masaj yapsın üstünde yürüsün
Annemi görcem diye sevinçten doladı herhalde zıpırcıkBenim oglan cok hareketsizdi ona ragmen son dakikada kordonu doladi. her halde dogum baslayinca heyecandan kordonu doladi kendine
Ben kasılma önleyici kullanmadım hiç insallsj canım 37 ye kadar kazasız belasız gelirsinAnladım ben bide kasılma önleyici ilaç kullanıyorum1 hafta daha içip bırakırım artık. Kendimi şöyle bi 37.haftaya atsam Allah’ın izniyle. Artık normal sezaryen umrumda değil. Benim kasılmalarım doktoru korkutacak derecedeydi. Kadın yani Merve kasılman çok şiddetli bu beklediğim bişey değil dedi. Ben hatta ilaç kutusunu komple içmeyi düşündüm o gün neyse ki anında kesiyo Magnezyumu da kesti zaten bu onun kaç misli ona şu an gerek Yok dedi yani.
Daha durmasında fayda var elbet ama aslında doğcakları gün belli biz evham yapıyoruz. Haftamız da çok erken değil 1 gün var aramızda Allah’ın izniyle bekler inşallah annesi gününü doldurmayı. Yani şu forumda ne kadar hamile kadın varsa hepsi zamanında sağlıkla doğursun inşallahBen kasılma önleyici kullanmadım hiç insallsj canım 37 ye kadar kazasız belasız gelirsingerçekten insan son haftalarda korkuyor ya her sn sürpriz yapar mı diye hep kafam da bu var sanki günü gelmeden sürpriz olacak diye birturlü kafadan çıkmıyor bu düşünce şuan gece gece karnım sancılandi ishal gibi WC ye gittim yadigim mi dokundu bilmiyorum halan da ağrıyor kusmam geliyor kusmak istemedim midem belki yanar diye , o korku la gittim duş aldım temizlendim ne bilim sancı falan ishal mide bulantıları da doğum habercisi olabilir ddidm hszirlikli olayım zaten bugn vajinadan kasildim hala bebeğim şuan aşağıda oynuyor dolaşıyor karnım dahsds ağrıyor ishal sancısı gibi sağa sola vuruyor snci bakalim sabaha kadar ne olacak sürpriz le uyask istemiyorum gece yarisi
Görür sevmeleri onlar. Parayı veren düdüğü çalarYook canım, sevmeye gelince bir numaralar, kahrında gelince analar yapsın
Ben de kararsızlar kervanındayım aklımda birkaç isim var ama net değilim dahaKızlar isimlere karar verdiniz mi oğluşuma bi türlü isim bulamadım
Benim yarın 35 oluyor arada bir oluyor canım yani gün içinde birkaç defa sancı olmadığından emin olduğum için korkmuyorumKızlar 34 haftada olup bebek kasılmaları olan var mı aranızda. Ne sıklıkla kasıyor bebek kendisini
Canım benim 34+2 gün içerisinde çok sık oluyor. Mesela günde kaç defa oluyor seninBenim yarın 35 oluyor arada bir oluyor canım yani gün içinde birkaç defa sancı olmadığından emin olduğum için korkmuyorum
Özelllkle çok ayakta kaldıysam aşağı doğru bi basıyor altıma çişimi kaçıracağım sanıyorum bazen istemsiz bağırıyorum ayy diye 2-3 defa oluyordur yani ne kadar yorulursam o kadar sık oluyor bu durumCanım benim 34+2 gün içerisinde çok sık oluyor. Mesela günde kaç defa oluyor senin
Canım benimde sancim çok oluyor hatta bazen bagirasim geliyo . Ama normal doğum sancisini bildigim için rahat davraniyorumCanım benim 34+2 gün içerisinde çok sık oluyor. Mesela günde kaç defa oluyor senin
Benimde cuma kontrolüm var, merakla bekliyorum neler olacakCanım benimde sancim çok oluyor hatta bazen bagirasim geliyo . Ama normal doğum sancisini bildigim için rahat davraniyorumcuma günü kontrolüm var o zman bakalım doktor ne dicek
Dün gece sancidsn yatamadım ya saatlerce ahladim ofladim birde gece gece karnım guruldamasi ayrı dert eşim de dio kalk birşey ye aç değilim deidmDaha durmasında fayda var elbet ama aslında doğcakları gün belli biz evham yapıyoruz. Haftamız da çok erken değil 1 gün var aramızda Allah’ın izniyle bekler inşallah annesi gününü doldurmayı. Yani şu forumda ne kadar hamile kadın varsa hepsi zamanında sağlıkla doğursun inşallah
Muz ye canım. İshal çok kötü ben günlerdir ishalim işte bideama sadece sabahları bi kere ishal şeklinde yapıyorum. Bu arada geçen ay aynısı oldu gaz sıkıştırması yoktu ama 10 gün günde 2 kez tuvaletimi ishal şeklinde yaptım. Tam olarak Doğum habercisi olarak düşünme balım yine de. Hoş eğer öyleyse de açtık kollarımızı bekliyoruz zaten her birimiz
Canım benimde sancim çok oluyor hatta bazen bagirasim geliyo . Ama normal doğum sancisini bildigim için rahat davraniyorumcuma günü kontrolüm var o zman bakalım doktor ne dicek
Benimde haftaya pazartesi var en çok beklediğim gün sevk kağıdını Alaçam hastaneden randevu Alaçam detaylı ultrason bskilscsk boyunu kilosunu gelişimin i ogrencem sonrası ona göre ameliyat için gün Alaçam inşallah onlsri da 1 hafta içinde gelecek hafta hallederim erkenden randevu alırım da giderim konuşmaya merak ediyorum bebeğimin gelişimini , bu Almanlar 10,16,30 gibi haftalarda 3 defa detaylı ultrason yaptılar öbür kalan kaftalari hep alttan bakıyorlar nst yapıyorlar kaç defa sordum neden böyle ihtiyacım var öğrenmek istiyorum diye , ama onlar kimseye ayrımcılık yapmıyor kendi milletine bile böyle tedavi muane yapıyor bir de burda hamile kadına bir küçük kitap veriyorlar tarihler kıllı tansiyon ultrason yerleri boş bırakılmış her muaneye gidince kitabı götürüyorum bu gün ne lyapsam hepsini yazıyorlar zaten kitapta da 3 yer boş bırakılmış haftasına göre ultrason muanesi . Oyizden o hakkım kalmadı kısmet hastanede öğrenmekBenimde cuma kontrolüm var, merakla bekliyorum neler olacak
Allah niye oldu ki bulantı sancı canım keşke gidebilsen doktoraDün gece sancidsn yatamadım ya saatlerce ahladim ofladim birde gece gece karnım guruldamasi ayrı dert eşim de dio kalk birşey ye aç değilim deidmsonrası bir uykuya dalmışım ki ne kizm beni uysndirmis ne ssancilar 3,4 saat kesintisiz uyudm kabusla uyandım hastanedeyim narkoz vermişler sanırım ameliyat olmuşum ama ne ameliyat i bilmiyorum bebek yok ortada sanırım doğum du dün gece kafaya çok taktım hemşire beni uyandırmaya çalışıyor kalk bitti gözlerini aç Duo ben duyuyorum amateoki vermiyorum onlar diyo acaba birşey mi oldu öldü mü , benbu lafı duyunca hemen uyandım ksidnlsr bana baktı zaten uyanınca rüyadan da uyandım dedim Yarabbi Şükür sonra dedim yine gözlerimi kapattım acaba rüya mı di gerçek midi gözlerimi kapattım durdum tekrar açtım kimse konuşmuyor benimle şükür deidm rüya mis ölmedim kız ne korktum uyandım kaşıklarım bir ağrıyordu ki WC ye gittim sonra su içtim küçük kız yatıyordu şükür deidm bu gece rahat bıraktı beni uyudum ne saçma rüya ya vallahi neyse bu gece kurtulduk ecelden de dogumdsn da kaldı bu gimelr hala karnım sancı vsr ya kusmam geliyor kahvaltı yaptım ama dün gece ben kız yeidm sadece 1 kez WC ye gitmiştim birddahs olmadı sadece sancı vardı karnım da şimdi ise aşağıda heryere adet sancı di gibi vaktim olsaydı hastaneye giderdom ama küçük kuizmls imkansız evde kimse yok eşim le kızım okula gitti tek kaldık aile akraba dayok bırakıp gideyim bakalım inşallah düzelir geçer bu sancı bulantı
Rüyan hayırlara çıksın canım. Baya yorulmuşsun gece :) ya sancıların için de dinlenince de geçmiyor mu? 10 dakikada ne kadar sancı geliyo gibi bi kendini dinle bakalım. Parol içebilirsin demişti benim doktorum öyle durumlardaDün gece sancidsn yatamadım ya saatlerce ahladim ofladim birde gece gece karnım guruldamasi ayrı dert eşim de dio kalk birşey ye aç değilim deidmsonrası bir uykuya dalmışım ki ne kizm beni uysndirmis ne ssancilar 3,4 saat kesintisiz uyudm kabusla uyandım hastanedeyim narkoz vermişler sanırım ameliyat olmuşum ama ne ameliyat i bilmiyorum bebek yok ortada sanırım doğum du dün gece kafaya çok taktım hemşire beni uyandırmaya çalışıyor kalk bitti gözlerini aç Duo ben duyuyorum amateoki vermiyorum onlar diyo acaba birşey mi oldu öldü mü , benbu lafı duyunca hemen uyandım ksidnlsr bana baktı zaten uyanınca rüyadan da uyandım dedim Yarabbi Şükür sonra dedim yine gözlerimi kapattım acaba rüya mı di gerçek midi gözlerimi kapattım durdum tekrar açtım kimse konuşmuyor benimle şükür deidm rüya mis ölmedim kız ne korktum uyandım kaşıklarım bir ağrıyordu ki WC ye gittim sonra su içtim küçük kız yatıyordu şükür deidm bu gece rahat bıraktı beni uyudum ne saçma rüya ya vallahi neyse bu gece kurtulduk ecelden de dogumdsn da kaldı bu gimelr hala karnım sancı vsr ya kusmam geliyor kahvaltı yaptım ama dün gece ben kız yeidm sadece 1 kez WC ye gitmiştim birddahs olmadı sadece sancı vardı karnım da şimdi ise aşağıda heryere adet sancı di gibi vaktim olsaydı hastaneye giderdom ama küçük kuizmls imkansız evde kimse yok eşim le kızım okula gitti tek kaldık aile akraba dayok bırakıp gideyim bakalım inşallah düzelir geçer bu sancı bulantı
Sen orda yaşıyorsun daha iyi bilirsin ama kitapla takip etmek falan güzel sistem gibi geldi bana canım. Alman disiplini var sonuçta, dikkat ediyorlar demekki hastalarına. Ben kaç doktor değiştirmek zorunda kaldım, birisi de önceki sonuçlarıma falan ayrıntılı bakıp durumumu değerlendirmedi.Benimde haftaya pazartesi var en çok beklediğim gün sevk kağıdını Alaçam hastaneden randevu Alaçam detaylı ultrason bskilscsk boyunu kilosunu gelişimin i ogrencem sonrası ona göre ameliyat için gün Alaçam inşallah onlsri da 1 hafta içinde gelecek hafta hallederim erkenden randevu alırım da giderim konuşmaya merak ediyorum bebeğimin gelişimini , bu Almanlar 10,16,30 gibi haftalarda 3 defa detaylı ultrason yaptılar öbür kalan kaftalari hep alttan bakıyorlar nst yapıyorlar kaç defa sordum neden böyle ihtiyacım var öğrenmek istiyorum diye , ama onlar kimseye ayrımcılık yapmıyor kendi milletine bile böyle tedavi muane yapıyor bir de burda hamile kadına bir küçük kitap veriyorlar tarihler kıllı tansiyon ultrason yerleri boş bırakılmış her muaneye gidince kitabı götürüyorum bu gün ne lyapsam hepsini yazıyorlar zaten kitapta da 3 yer boş bırakılmış haftasına göre ultrason muanesi . Oyizden o hakkım kalmadı kısmet hastanede öğrenmek
Cuma günü 35 hafta olcam gelişimi nasıl . Senin randevun kaçta benim 16:20Benimde cuma kontrolüm var, merakla bekliyorum neler olacak
Alman gerçekten gebelere karşı çok ilgililer . Benim doktor acil bi durum gerekmedikce 39 haftaya kadar net bağlamıyor bileBenimde haftaya pazartesi var en çok beklediğim gün sevk kağıdını Alaçam hastaneden randevu Alaçam detaylı ultrason bskilscsk boyunu kilosunu gelişimin i ogrencem sonrası ona göre ameliyat için gün Alaçam inşallah onlsri da 1 hafta içinde gelecek hafta hallederim erkenden randevu alırım da giderim konuşmaya merak ediyorum bebeğimin gelişimini , bu Almanlar 10,16,30 gibi haftalarda 3 defa detaylı ultrason yaptılar öbür kalan kaftalari hep alttan bakıyorlar nst yapıyorlar kaç defa sordum neden böyle ihtiyacım var öğrenmek istiyorum diye , ama onlar kimseye ayrımcılık yapmıyor kendi milletine bile böyle tedavi muane yapıyor bir de burda hamile kadına bir küçük kitap veriyorlar tarihler kıllı tansiyon ultrason yerleri boş bırakılmış her muaneye gidince kitabı götürüyorum bu gün ne lyapsam hepsini yazıyorlar zaten kitapta da 3 yer boş bırakılmış haftasına göre ultrason muanesi . Oyizden o hakkım kalmadı kısmet hastanede öğrenmek
Ben en son 19 ağustosta gittim canım. 33+5tim O zaman 44 cm di sanırım, 2kilo 69 grdı. Suyu gelişimi gayet iyi dedi.Cuma günü 35 hafta olcam gelişimi nasıl . Senin randevun kaçta benim 16:20
Bende samcı çok nadir oluyor geçen gün kasık ağrım çok vardı. Sancıdan çok bebek kasılmaso oluyor doktor da bunu normal görmüyor. Nstde sancı diye çıkıyor sonra.Özelllkle çok ayakta kaldıysam aşağı doğru bi basıyor altıma çişimi kaçıracağım sanıyorum bazen istemsiz bağırıyorum ayy diye 2-3 defa oluyordur yani ne kadar yorulursam o kadar sık oluyor bu durum
Yaa çok geçmiş olsun. Ben sancıları hissetmiyorum işte ilk gebeliğim birde. Sancı falan nstde çıktı. Bi geçenlerde kasık ağrım 2 gün çok olmuştu. Benimkisi bebek çok kasıyor kendini taş gibi oluyor bir sayda bir solda bu da beni strese koyuyor. Bebek kasması sancı demek oluyor nstde samcı diye çıkıyor sonra erken doğum diye evhamlanıyorum bi memlekete gidebilseyfim artık ne zaman gelirse gelsin dicem burda yalnız doğum zor olacakCanım benimde sancim çok oluyor hatta bazen bagirasim geliyo . Ama normal doğum sancisini bildigim için rahat davraniyorumcuma günü kontrolüm var o zman bakalım doktor ne dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?