Ha birde dikkay et çok durma ayakta elinden geldiğince uzanarak dinlen ben öyle yapıyoeum zaten doktor yürüyüşü kesti bendeÖzelllkle çok ayakta kaldıysam aşağı doğru bi basıyor altıma çişimi kaçıracağım sanıyorum bazen istemsiz bağırıyorum ayy diye 2-3 defa oluyordur yani ne kadar yorulursam o kadar sık oluyor bu durum
Ben gün boyu full vantilatör açıyorum zaten genelde de sıcaktan bunalan biriyim uzaktan uzağa açarım serinletir mecburKizlaaarrr, bu sıcaklarla nasil baş ediyorsunuz, nefes alamıyorum resmen kesiliyor gidiyor, sürekli su gibiyim, içime sığmıyorum, ölücem nefessizlikten
Ben baş edemiyorum. Dün burası 41 dereceydi, sıcaktan oturdum ağladım resmenKizlaaarrr, bu sıcaklarla nasil baş ediyorsunuz, nefes alamıyorum resmen kesiliyor gidiyor, sürekli su gibiyim, içime sığmıyorum, ölücem nefessizlikten
Canım tek başına doğum belirtisi değil diye biliyorum. Bebek baş geliş pozisyondaysa eğer ayaklarıyla, poposuyla falan midene baskı yaptığı için son aylarda bulantı normal oluyormuş. Bazen akşamları bende de oluyor yemekten sonraKızlar hafif bir bulantım var burda okudum da ilk gebeliğim diye bilmiyorum bulantı doğum belirtisi mi
Yaaa teşekkür ederim canım iki üç gündür bulantım var ara ara şuanda da bulanıyor bi sıcak basıyor. Ahhhh Allah'ım çabuk geçeydi şu 3 4 ayCanım tek başına doğum belirtisi değil diye biliyorum. Bebek baş geliş pozisyondaysa eğer ayaklarıyla, poposuyla falan midene baskı yaptığı için son aylarda bulantı normal oluyormuş. Bazen akşamları bende de oluyor yemekten sonra
Sıcaktan bile bulanıyor olabilir canım, endişe etme. Valla dua ediyorum artık zaman çabuk geçsin diye.Yaaa teşekkür ederim canım iki üç gündür bulantım var ara ara şuanda da bulanıyor bi sıcak basıyor. Ahhhh Allah'ım çabuk geçeydi şu 3 4 ay
Ben de 30. Haftada enfeksiyon geçirdim hastanede yattım o zamandan beri nstye giriyorum şükür sancı çıkmadı daha canımBende samcı çok nadir oluyor geçen gün kasık ağrım çok vardı. Sancıdan çok bebek kasılmaso oluyor doktor da bunu normal görmüyor. Nstde sancı diye çıkıyor sonra.
Ahhhh o tuvalet konusunu deme hiç
Fazla yürüdüğümde zaten durup bi köşede oturasım geliyor genelde Çarşamba günleri pazara gidiyorum 2 saat filan ayakta kalıyorumdur o gün çok kasılmam oluyor meselaHa birde dikkay et çok durma ayakta elinden geldiğince uzanarak dinlen ben öyle yapıyoeum zaten doktor yürüyüşü kesti bende
Allah yardımcın olsun canım ben Erzurum’da maksimum 30 derece sıcaklıkta dayanamıyorum sürekli terliyorum 4 yıldır Erzurum’dayım ilk defa böyle darlanıyorum sıcaktanKizlaaarrr, bu sıcaklarla nasil baş ediyorsunuz, nefes alamıyorum resmen kesiliyor gidiyor, sürekli su gibiyim, içime sığmıyorum, ölücem nefessizlikten
Canım napıyosun seeeen kız bebek karnında hasta olur yapma öyle şey ben kaç vaka duydum böyle somra bebeği zatürre doğan Allah muhafazabornozla vantilatörün karşısında titriyorum. Tehlikeli birşey yapıyorum,
Benim enfeksiyonum hep vardı zaten halen de var. Aman çıkmasındaBen de 30. Haftada enfeksiyon geçirdim hastanede yattım o zamandan beri nstye giriyorum şükür sancı çıkmadı daha canım
ara ver bir süre gitmeyiver ben ara vereli 20 gün oldu artık bunaldım içerdeFazla yürüdüğümde zaten durup bi köşede oturasım geliyor genelde Çarşamba günleri pazara gidiyorum 2 saat filan ayakta kalıyorumdur o gün çok kasılmam oluyor mesela
Vantilatör püfür püfür püflüyorSıcaktan bile bulanıyor olabilir canım, endişe etme. Valla dua ediyorum artık zaman çabuk geçsin diye.Allah kısmet ederse 2.çoxuğum olursa onu kışa denk getireceğim valla
Evde değildim canım kayınvalidemdeydik bir ay kadar hastalık vs bu yıl kışlık hiç yapmamıştım geldiğimden beri yavaş yavaş alıp bir şeyler hazırlıyorum bitti sayılır zaten yarın kızkardeşim geliyor biraz yaprağım var beraber onu sarsak yeter dahaBenim enfeksiyonum hep vardı zaten halen de var. Aman çıkmasında
ara ver bir süre gitmeyiver ben ara vereli 20 gün oldu artık bunaldım içerde
Hadi kolay gelsin.Evde değildim canım kayınvalidemdeydik bir ay kadar hastalık vs bu yıl kışlık hiç yapmamıştım geldiğimden beri yavaş yavaş alıp bir şeyler hazırlıyorum bitti sayılır zaten yarın kızkardeşim geliyor biraz yaprağım var beraber onu sarsak yeter daha
Ben en son 19 ağustosta gittim canım. 33+5tim O zaman 44 cm di sanırım, 2kilo 69 grdı. Suyu gelişimi gayet iyi dedi.
3 eylülde gideceğim zaman 35+5 oluyorum. Nst, tansiyon, usg diye kağıt yazıp imzaladı verdi, bunla direk gel dedi. Bakalım nasıl çıkacak boyu kilosu. Bana nstde sancı çıkar gibi geliyor, ufak ufak ara sıra sancım oluyor çünkü.
Ya devletmi bu iki hafta sonra gel dedi şancı illaki bu haftalarda çıkar önemli olan açılma. Bende en son 30 haftada gittim o zman kilosu 1834 du . Boyuda 41 cm m bakalım bu sefer neler olcak sağlığı yerinde olsunda insAllah hepsininBen en son 19 ağustosta gittim canım. 33+5tim O zaman 44 cm di sanırım, 2kilo 69 grdı. Suyu gelişimi gayet iyi dedi.
3 eylülde gideceğim zaman 35+5 oluyorum. Nst, tansiyon, usg diye kağıt yazıp imzaladı verdi, bunla direk gel dedi. Bakalım nasıl çıkacak boyu kilosu. Bana nstde sancı çıkar gibi geliyor, ufak ufak ara sıra sancım oluyor çünkü.
Benim kızım 28 Mart doğumlu hamileliğin büyük kısmı kışa denk geldi ikinci planlamamız da öyleydi nasip olmadı korunmayı bıraktıktan 7 ay sonra oldu bu defa yaza denk geldi nasip her şeySıcaktan bile bulanıyor olabilir canım, endişe etme. Valla dua ediyorum artık zaman çabuk geçsin diye.Allah kısmet ederse 2.çoxuğum olursa onu kışa denk getireceğim valla
Teşekkür ederim canım sağolasınHadi kolay gelsin.
Korkma canım Allahin izniyle hiç bir şeycik olmaz. Memleketin uzakmi doktoruna daniş çok agirlasmadan git derimYaa çok geçmiş olsun. Ben sancıları hissetmiyorum işte ilk gebeliğim birde. Sancı falan nstde çıktı. Bi geçenlerde kasık ağrım 2 gün çok olmuştu. Benimkisi bebek çok kasıyor kendini taş gibi oluyor bir sayda bir solda bu da beni strese koyuyor. Bebek kasması sancı demek oluyor nstde samcı diye çıkıyor sonra erken doğum diye evhamlanıyorum bi memlekete gidebilseyfim artık ne zaman gelirse gelsin dicem burda yalnız doğum zor olacak
Benim ilki kış ayıydı gerçekten çok rahattıSıcaktan bile bulanıyor olabilir canım, endişe etme. Valla dua ediyorum artık zaman çabuk geçsin diye.Allah kısmet ederse 2.çoxuğum olursa onu kışa denk getireceğim valla
İnsaAllah canım. Evet uzak Uşaktayım ben memleketim Şanlıurfa. Doktor geçen hafta işte nst sancılarına bakarak bu sancılarla gidemezsib dedi uçakla gidecem dedi olsun dedi işte çarşambaya kontrolüm var bidaha nstye gircem insaAllah sancı çıkmaz da hemen ertesi gün gidecemKorkma canım Allahin izniyle hiç bir şeycik olmaz. Memleketin uzakmi doktoruna daniş çok agirlasmadan git derim
Hadi insAllah cnm. Ailenden birisi gelemiyormu .aslında hiç kimse gelmesede eşinle sen herşeyin üstesinden gelirsini diye düşünüyorum tabi normal doğum olur san dahada yaparsın. Çünkü bi başka yer bile sana çok zorluk getirir diye düşünüyorum. Ben ilk doğumum 22 yaşında yaptım hemen hemen herşeyle kendim uğraştım kayinvalidem vardı ama sadece vardı. Keşke olmasaydı en azından evde daha rahat olur rahat hareket ederdimİnsaAllah canım. Evet uzak Uşaktayım ben memleketim Şanlıurfa. Doktor geçen hafta işte nst sancılarına bakarak bu sancılarla gidemezsib dedi uçakla gidecem dedi olsun dedi işte çarşambaya kontrolüm var bidaha nstye gircem insaAllah sancı çıkmaz da hemen ertesi gün gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?