- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Valla eşimde kızdı yapma hasta olursun diye, yapmayacağım artık NapalımCanım napıyosun seeeen kız bebek karnında hasta olur yapma öyle şey ben kaç vaka duydum böyle somra bebeği zatürre doğan Allah muhafaza
Öyle tabi ya işin şakası benimkiVantilatör püfür püfür püflüyorkız planla olmuyor işte kısmet işi bizimkisi beşinci ayın sonunda oldu
Devlet hastanesi canım evet. Elinden gelse doğuma çağırırdı herhalde, 10 gün sonraya şükrettim ben.Ya devletmi bu iki hafta sonra gel dedi şancı illaki bu haftalarda çıkar önemli olan açılma. Bende en son 30 haftada gittim o zman kilosu 1834 du . Boyuda 41 cm m bakalım bu sefer neler olcak sağlığı yerinde olsunda insAllah hepsinin
Öyle tabi canım nasip kısmet, işin şakası bunlar. Sağlıklı sıhhatli olsunlar da aman yaz kış dayanırız NapalımBenim kızım 28 Mart doğumlu hamileliğin büyük kısmı kışa denk geldi ikinci planlamamız da öyleydi nasip olmadı korunmayı bıraktıktan 7 ay sonra oldu bu defa yaza denk geldi nasip her şey
Uşak’ta havalimanı var artık demek üniversiteyi Simav’da okudum Dumlupınar mezunuyum Uşak’tan geliş gidiş yapardım o zaman Iğdır’da da havalimanı yoktu 24 saat yol gel-git son senemde Iğdır’a havalimanı açılmıştı Ankara’dan uçuş vardıİnsaAllah canım. Evet uzak Uşaktayım ben memleketim Şanlıurfa. Doktor geçen hafta işte nst sancılarına bakarak bu sancılarla gidemezsib dedi uçakla gidecem dedi olsun dedi işte çarşambaya kontrolüm var bidaha nstye gircem insaAllah sancı çıkmaz da hemen ertesi gün gidecem
Sancıların kaçıncı haftada çıktı canım? Ve sancı değerin neydi?İnsaAllah canım. Evet uzak Uşaktayım ben memleketim Şanlıurfa. Doktor geçen hafta işte nst sancılarına bakarak bu sancılarla gidemezsib dedi uçakla gidecem dedi olsun dedi işte çarşambaya kontrolüm var bidaha nstye gircem insaAllah sancı çıkmaz da hemen ertesi gün gidecem
baş edilmiyor canım .Ben tüm camları açıp öyle yatıyorum bu seferde çarpıldım .Günde 2kere duşa giriyorum resmen .Çıkar çıkmaz yine terliyorum .Valla Umudum Eylülde biraz daha hafiflese havalar keşke .Hiç nefes alınmıyorKizlaaarrr, bu sıcaklarla nasil baş ediyorsunuz, nefes alamıyorum resmen kesiliyor gidiyor, sürekli su gibiyim, içime sığmıyorum, ölücem nefessizlikten
Canım geçmiş olsun .Ama sen çok fazla takılıp düşme eğilimindesin .Dikkat et kuzum Allah korusun .Bebek iyidir .Bende geçen masaya otururken karnımı çarptım .Bedenimiz büyüdü dengemiz şaşıyor sanırımKızlar duştan çıktım, yatak odasına giderken ıslak ayakla parkede kaydım, kapıya tutubmasam az daha düşüyordum. Elimi, kolumu tutuncam diye çarpmışım, elim kesilmiş azcık nerde kesildiyseomzum morardı, karnımı da vurdum herhalde ağrıyor, hatırlamıyorum parmağımda şişti, ağrıyor
Ahhhh ne sen sor ne ben söylim herkes bir bahane buluyor işte. Bende gitmem dedim yalnız yaparom eşimle idare ederiz dedik. Herkes karsı çıktı sonra nolur nolmaz annem insan ölüyorda doğumda dedi direttim biraz sonra gerçekten bsy olursa hepsi üzerime üşüşür gideyim dedim. Doğum bu binbir türlü hali var ama işte mecburumHadi insAllah cnm. Ailenden birisi gelemiyormu .aslında hiç kimse gelmesede eşinle sen herşeyin üstesinden gelirsini diye düşünüyorum tabi normal doğum olur san dahada yaparsın. Çünkü bi başka yer bile sana çok zorluk getirir diye düşünüyorum. Ben ilk doğumum 22 yaşında yaptım hemen hemen herşeyle kendim uğraştım kayinvalidem vardı ama sadece vardı. Keşke olmasaydı en azından evde daha rahat olur rahat hareket ederdim
Var canım evet ama Urfaya yok işte ben burdan izmire izmirden urfayaUşak’ta havalimanı var artık demek üniversiteyi Simav’da okudum Dumlupınar mezunuyum Uşak’tan geliş gidiş yapardım o zaman Iğdır’da da havalimanı yoktu 24 saat yol gel-git son senemde Iğdır’a havalimanı açılmıştı Ankara’dan uçuş vardı
Aynen canım işte bizim de öyle Iğdır’a İstanbul, İzmir ve Ankara’dan uçuş var son zamanda başka eklenen il var mı bilmiyorumVar canım evet ama Urfaya yok işte ben burdan izmire izmirden urfaya
Dediğin gibi dengem mi şaştı, sakar mı oldum hiç bilmiyorumCanım geçmiş olsun .Ama sen çok fazla takılıp düşme eğilimindesin .Dikkat et kuzum Allah korusun .Bebek iyidir .Bende geçen masaya otururken karnımı çarptım .Bedenimiz büyüdü dengemiz şaşıyor sanırım
Geçmiş olsun ya çok dikkat etmek lazım zaten denge gitti iyice penguen gibi yürüyoruz. Bebek hareketleri iyiyse sıkıntı yapma demişti bana doktor bende duşta düştüm kardeşim şampuanı yere sıkıp bırakmış öylece basıp düşmüştümKızlar duştan çıktım, yatak odasına giderken ıslak ayakla parkede kaydım, kapıya tutubmasam az daha düşüyordum. Elimi, kolumu tutuncam diye çarpmışım, elim kesilmiş azcık nerde kesildiyseomzum morardı, karnımı da vurdum herhalde ağrıyor, hatırlamıyorum parmağımda şişti, ağrıyor
33+4 de çıktı canım. Ben pek anlamam doktor da demedi gördüğüö kadarıyla en uç 90 dıSancıların kaçıncı haftada çıktı canım? Ve sancı değerin neydi?
Amaaam geçmiş olsun canım dikkat et çıplak ayakla niye basıyon yere Allah muhafaza kulak kes kendine baktın ağrın var bebek hareket etmiyor git hemen doktoraKızlar duştan çıktım, yatak odasına giderken ıslak ayakla parkede kaydım, kapıya tutubmasam az daha düşüyordum. Elimi, kolumu tutuncam diye çarpmışım, elim kesilmiş azcık nerde kesildiyseomzum morardı, karnımı da vurdum herhalde ağrıyor, hatırlamıyorum parmağımda şişti, ağrıyor
Bakmadım hiç bir bakayom belki vardırAynen canım işte bizim de öyle Iğdır’a İstanbul, İzmir ve Ankara’dan uçuş var son zamanda başka eklenen il var mı bilmiyorum
Merhaba kızlar karantinam bitti çok şükür dün negatif çıktı testim. 34 haftalık olduk bugun çok hareketliydi bebeğim birde alt tarafta baskı hissediyordum dra gittim nst iyi dedi vajinal ultrasonla rahim ağzına baktı iyi dedi. Biraz çekindim vajinal ultrason ilk doğumda alttan muayene den sonra nişan gelmişti.. Kafası biraz büyük dedi eşimin de büyük genetik olabilir dedi önemli olan son haftalardaki ölçüler dedi 2 hafta öndeydik hep yine öyle çıktı...
Geçmiş olsun ya çok dikkat etmek lazım zaten denge gitti iyice penguen gibi yürüyoruz. Bebek hareketleri iyiyse sıkıntı yapma demişti bana doktor bende duşta düştüm kardeşim şampuanı yere sıkıp bırakmış öylece basıp düşmüştüm
Allahtan bebek hareketli kızlar, karnım da geçti ama kolum, elim ağrıyor33+4 de çıktı canım. Ben pek anlamam doktor da demedi gördüğüö kadarıyla en uç 90 dı
Amaaam geçmiş olsun canım dikkat et çıplak ayakla niye basıyon yere Allah muhafaza kulak kes kendine baktın ağrın var bebek hareket etmiyor git hemen doktora
Canım geçmiş olsun. Dikkat et kendine aman son haftalarAllahtan bebek hareketli kızlar, karnım da geçti ama kolum, elim ağrıyorparkeye basınca kayıverdim fışt diye, tutundum Allahtan ya
Geçmiş olsun canım, aynısı geçen haftalarda bana oldu ben bir de duvara çarpa çarpa düştüm, hala popom mosmorKızlar duştan çıktım, yatak odasına giderken ıslak ayakla parkede kaydım, kapıya tutubmasam az daha düşüyordum. Elimi, kolumu tutuncam diye çarpmışım, elim kesilmiş azcık nerde kesildiyseomzum morardı, karnımı da vurdum herhalde ağrıyor, hatırlamıyorum parmağımda şişti, ağrıyor
Dikkat et aman. Bende geçenlerde ayağımı yatağa çarptum parmağım kan toplayıp şişti evde paytak paytak dolasıp duruyoruzAllahtan bebek hareketli kızlar, karnım da geçti ama kolum, elim ağrıyorparkeye basınca kayıverdim fışt diye, tutundum Allahtan ya
YokmusBakmadım hiç bir bakayom belki vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?