2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım napıyosun seeeen kız bebek karnında hasta olur yapma öyle şey ben kaç vaka duydum böyle somra bebeği zatürre doğan Allah muhafaza
Valla eşimde kızdı yapma hasta olursun diye, yapmayacağım artık Napalım
Vantilatör püfür püfür püflüyor kız planla olmuyor işte kısmet işi bizimkisi beşinci ayın sonunda oldu
Öyle tabi ya işin şakası benimki
Devlet hastanesi canım evet. Elinden gelse doğuma çağırırdı herhalde, 10 gün sonraya şükrettim ben.
Benim kızım 28 Mart doğumlu hamileliğin büyük kısmı kışa denk geldi ikinci planlamamız da öyleydi nasip olmadı korunmayı bıraktıktan 7 ay sonra oldu bu defa yaza denk geldi nasip her şey
Öyle tabi canım nasip kısmet, işin şakası bunlar. Sağlıklı sıhhatli olsunlar da aman yaz kış dayanırız Napalım

Uşak’ta havalimanı var artık demek üniversiteyi Simav’da okudum Dumlupınar mezunuyum Uşak’tan geliş gidiş yapardım o zaman Iğdır’da da havalimanı yoktu 24 saat yol gel-git son senemde Iğdır’a havalimanı açılmıştı Ankara’dan uçuş vardı

Kızlar duştan çıktım, yatak odasına giderken ıslak ayakla parkede kaydım, kapıya tutubmasam az daha düşüyordum. Elimi, kolumu tutuncam diye çarpmışım, elim kesilmiş azcık nerde kesildiyse omzum morardı, karnımı da vurdum herhalde ağrıyor, hatırlamıyorum parmağımda şişti, ağrıyor

Sancıların kaçıncı haftada çıktı canım? Ve sancı değerin neydi?

Kizlaaarrr, bu sıcaklarla nasil baş ediyorsunuz, nefes alamıyorum resmen kesiliyor gidiyor, sürekli su gibiyim, içime sığmıyorum, ölücem nefessizlikten
baş edilmiyor canım .Ben tüm camları açıp öyle yatıyorum bu seferde çarpıldım .Günde 2kere duşa giriyorum resmen .Çıkar çıkmaz yine terliyorum .Valla Umudum Eylülde biraz daha hafiflese havalar keşke .Hiç nefes alınmıyor

Canım geçmiş olsun .Ama sen çok fazla takılıp düşme eğilimindesin .Dikkat et kuzum Allah korusun .Bebek iyidir .Bende geçen masaya otururken karnımı çarptım .Bedenimiz büyüdü dengemiz şaşıyor sanırım

Ahhhh ne sen sor ne ben söylim herkes bir bahane buluyor işte. Bende gitmem dedim yalnız yaparom eşimle idare ederiz dedik. Herkes karsı çıktı sonra nolur nolmaz annem insan ölüyorda doğumda dedi direttim biraz sonra gerçekten bsy olursa hepsi üzerime üşüşür gideyim dedim. Doğum bu binbir türlü hali var ama işte mecburum

Var canım evet ama Urfaya yok işte ben burdan izmire izmirden urfaya

Dediğin gibi dengem mi şaştı, sakar mı oldum hiç bilmiyorum karnımın ağrısı geçti de kolum ağrıyor hâlâ. Bi uğursuzluk var üstümde ama hayırlısı

Geçmiş olsun ya çok dikkat etmek lazım zaten denge gitti iyice penguen gibi yürüyoruz. Bebek hareketleri iyiyse sıkıntı yapma demişti bana doktor bende duşta düştüm kardeşim şampuanı yere sıkıp bırakmış öylece basıp düşmüştüm

Sancıların kaçıncı haftada çıktı canım? Ve sancı değerin neydi?
33+4 de çıktı canım. Ben pek anlamam doktor da demedi gördüğüö kadarıyla en uç 90 dı
Amaaam geçmiş olsun canım dikkat et çıplak ayakla niye basıyon yere Allah muhafaza kulak kes kendine baktın ağrın var bebek hareket etmiyor git hemen doktora

Ben de korona geçirdim. Çarşamba bitti karantinam. Enfeksiyon hastalıklarına gidip kontrol için kan verdim ertesi gün hemen. Hiçbir belirti yaşamadan atlatmıştım koronayı, 2 gün terledim o kadar. Ama kan pıhtılaşması olmuş bende. Günlük kan sulandırıcıya başladım. Lütfen ihmal etme karaciğer enzimlerine pıhtılamaya felan baktır

Allahtan bebek hareketli kızlar, karnım da geçti ama kolum, elim ağrıyor parkeye basınca kayıverdim fışt diye, tutundum Allahtan ya

Geçmiş olsun canım, aynısı geçen haftalarda bana oldu ben bir de duvara çarpa çarpa düştüm, hala popom mosmor Çok ciddi travma olmadığı sürece bebeğe bir şey olmaz demişti doktor, sen bugün kendini takip et yine.

O günden beri eşim evde yoksa çok banyoya girmemeye çalışıyorum, girersem de çıkarken ayaklarımı iyice kurulayıp küçük adımlarla çıkıyorum senin de aklında olsun.

Allahtan bebek hareketli kızlar, karnım da geçti ama kolum, elim ağrıyor parkeye basınca kayıverdim fışt diye, tutundum Allahtan ya
Dikkat et aman. Bende geçenlerde ayağımı yatağa çarptum parmağım kan toplayıp şişti evde paytak paytak dolasıp duruyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…