2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben doktoruma sormuştum kesinlikle yapmam çok tehlikeli demişti

Alman gerçekten gebelere karşı çok ilgililer . Benim doktor acil bi durum gerekmedikce 39 haftaya kadar net bağlamıyor bile
Öyle canım bakarlar sadece ultrason kısmı kötü ya 3 defa bakıyorlar gerisi hep alttan , şimdi hastaneye gidiyorum belki ordski kadın dogumcu bana magnezyum verir ,bebeğin gelişimini de öğrenmiş olurum

Evet çok güzel sistem hastaneye gitsem bile ordan bakiyitlar ne yapılmis buzamsns kadar değerlerim kanım idrarim sonuçları nasıl .şimdi hastaneye gidiyorum doktorum magnezyum yazmadı belki onlar yazar çok belim avriyor vajinam bacak aram

Geçmio kız artık daha ağır sert oluyor nefes alamıyorum. Hersaatte oluyor takip etmiyorum sanırım 2 yi geçiyor şimdi hastane ye gideyim ilaç yazdirirsam çok iyi olur magnezyum

Çokk geçmiş olsun canım şükür bebek hareket ediyor anlarım ya insan o korkudan nasıl unutuyorsa bir anda Rabb'im korusun prensesi

Allahım ben şükür bişiy olmadi dikkat et ya . Ben bu konuda çok hassasim bugün banyoyo temizledim milim milim adım attım korkumdan kayarım diye

Öyle canım bakarlar sadece ultrason kısmı kötü ya 3 defa bakıyorlar gerisi hep alttan , şimdi hastaneye gidiyorum belki ordski kadın dogumcu bana magnezyum verir ,bebeğin gelişimini de öğrenmiş olurum
Artık bebeğin gelişimini kesin öğrende gel

Kötüyü niye düşünüyorsun . ALLAH KORUSUN yola giderkende herşey olur ordaki hastanede olur öyle düşünürsen

Canım şimdi nasılsın ağrın var mı hala ?

Artık bebeğin gelişimini kesin öğrende gel

İnşallah bi sıkıntı çıkmaz canım bizi de haberdar et
Kızlar kimliğimi evde unutmuşum hastaneye yaklaştım deidm cuzdandan çıkarım birde baktım yok eşimi aradım eşim dedi benim cüzdanda aklıma,.... Nasıl unuttum ya tekrar eve dön al çok zaman geçecek şimdi eve dönüyorum yarına bıraktım bu işi kendime sinir oldum ya hay ben böyle şansın var ya ne denir artık neyse kaldı yarına , kısmet değilmiş gitmek

En çok evinde rahat edersin canım keşke gelselerdi hele ilk bebeğinse eşinle çok rahat ikiniz idare edersiniz benim annem de kayınvalidem de geldi doğuma ama yardım etmek yerine lohusa halimle ben hizmet ettim onlara şimdi keşke gelmeseler diyorum en azından kendi başımın çaresine bakarım misafirim ne yiyecek diye dert etmem temizlik vs için kendimi ekstra yormam

Vardır inşallah bir hayır canım canını sıkma

Kızlar bugün benim de kontrolüm vardı , doktor haftasıyla uyumlu dedi. İki hafta önce gittiğimde bir hafta önden gidiyor demişti, şimdi haftasıyla uyumlu dedi niye öyle oldu acaba bir de kafası birazcık büyük sanki dedi ama ailede büyük kafalı kimse yok . Bebeğin pozisyonundan falan kaynaklı olabilir bu ölçümler dedi sonra ama içime kuskuyu soktu çoktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…