YokmusAynen canım işte bizim de öyle Iğdır’a İstanbul, İzmir ve Ankara’dan uçuş var son zamanda başka eklenen il var mı bilmiyorum
Ben doktoruma sormuştum kesinlikle yapmam çok tehlikeli demiştiKızlar ünlü bir doktorun sayfasında görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam. Hamile bir kadının karnında bebek yan duruyor, artık kim yapıyor bilmiyorum bebeği dışardan müdehale ile annenin karnına baskı yaparak doğum pozisyonuna sokmaya çalışıyordu. Bebek yan duruyor, çok belli oluyor kadının karnından. Müdehale eden kişi bebeği tutup böyle karın üstünden çevirmeye çalışıyordu. Bana çok korkunç gelmişti, ürkmüştüm. Bulursam atarım videoyu buraya. Benim bebeğim yan dursa, ters dursa asla öyle bir şeye girişemezdim korkumdan. Bazen karnımda hareket ederken kolunu bacağını seviyorum böyle, hafifçe bastırıyorum bazen. Onda bile korkuyorum bişey olur mu acaba diye
Öyle canım bakarlar sadece ultrason kısmı kötü ya 3 defa bakıyorlar gerisi hep alttan , şimdi hastaneye gidiyorum belki ordski kadın dogumcu bana magnezyum verir ,bebeğin gelişimini de öğrenmiş olurumAlman gerçekten gebelere karşı çok ilgililer . Benim doktor acil bi durum gerekmedikce 39 haftaya kadar net bağlamıyor bile
Evet çok güzel sistem hastaneye gitsem bile ordan bakiyitlar ne yapılmis buzamsns kadar değerlerim kanım idrarim sonuçları nasıl .şimdi hastaneye gidiyorum doktorum magnezyum yazmadı belki onlar yazar çok belim avriyor vajinam bacak aramSen orda yaşıyorsun daha iyi bilirsin ama kitapla takip etmek falan güzel sistem gibi geldi bana canım. Alman disiplini var sonuçta, dikkat ediyorlar demekki hastalarına. Ben kaç doktor değiştirmek zorunda kaldım, birisi de önceki sonuçlarıma falan ayrıntılı bakıp durumumu değerlendirmedi.
İnşallah güzel sonuçlar alırız canım benim
Geçmio kız artık daha ağır sert oluyor nefes alamıyorum. Hersaatte oluyor takip etmiyorum sanırım 2 yi geçiyor şimdi hastane ye gideyim ilaç yazdirirsam çok iyi olur magnezyumRüyan hayırlara çıksın canım. Baya yorulmuşsun gece :) ya sancıların için de dinlenince de geçmiyor mu? 10 dakikada ne kadar sancı geliyo gibi bi kendini dinle bakalım. Parol içebilirsin demişti benim doktorum öyle durumlarda
Şimdi gidiyorum cnim bakalım ne var ne yokAllah niye oldu ki bulantı sancı canım keşke gidebilsen doktora
Çokk geçmiş olsun canımKızlar duştan çıktım, yatak odasına giderken ıslak ayakla parkede kaydım, kapıya tutubmasam az daha düşüyordum. Elimi, kolumu tutuncam diye çarpmışım, elim kesilmiş azcık nerde kesildiyseomzum morardı, karnımı da vurdum herhalde ağrıyor, hatırlamıyorum parmağımda şişti, ağrıyor
Allahım ben şükür bişiy olmadi dikkat et ya . Ben bu konuda çok hassasim bugün banyoyo temizledim milim milim adım attım korkumdan kayarım diyeKızlar duştan çıktım, yatak odasına giderken ıslak ayakla parkede kaydım, kapıya tutubmasam az daha düşüyordum. Elimi, kolumu tutuncam diye çarpmışım, elim kesilmiş azcık nerde kesildiyseomzum morardı, karnımı da vurdum herhalde ağrıyor, hatırlamıyorum parmağımda şişti, ağrıyor
Artık bebeğin gelişimini kesin öğrende gelÖyle canım bakarlar sadece ultrason kısmı kötü ya 3 defa bakıyorlar gerisi hep alttan , şimdi hastaneye gidiyorum belki ordski kadın dogumcu bana magnezyum verir ,bebeğin gelişimini de öğrenmiş olurum
Kötüyü niye düşünüyorsun . ALLAH KORUSUN yola giderkende herşey olur ordaki hastanede olur öyle düşünürsenAhhhh ne sen sor ne ben söylim herkes bir bahane buluyor işte. Bende gitmem dedim yalnız yaparom eşimle idare ederiz dedik. Herkes karsı çıktı sonra nolur nolmaz annem insan ölüyorda doğumda dedi direttim biraz sonra gerçekten bsy olursa hepsi üzerime üşüşür gideyim dedim. Doğum bu binbir türlü hali var ama işte mecburum
Öyle canım bilmiyorum artık çarşamba günü belli ederKötüyü niye düşünüyorsun . ALLAH KORUSUN yola giderkende herşey olur ordaki hastanede olur öyle düşünürsen
İnşallah bi sıkıntı çıkmaz canım bizi de haberdar etŞimdi gidiyorum cnim bakalım ne var ne yok
Canım şimdi nasılsın ağrın var mı hala ?Kızlar duştan çıktım, yatak odasına giderken ıslak ayakla parkede kaydım, kapıya tutubmasam az daha düşüyordum. Elimi, kolumu tutuncam diye çarpmışım, elim kesilmiş azcık nerde kesildiyseomzum morardı, karnımı da vurdum herhalde ağrıyor, hatırlamıyorum parmağımda şişti, ağrıyor
Artık bebeğin gelişimini kesin öğrende gel
Kızlar kimliğimi evde unutmuşum hastaneye yaklaştım deidm cuzdandan çıkarım birde baktım yok eşimi aradım eşim dedi benim cüzdandaİnşallah bi sıkıntı çıkmaz canım bizi de haberdar et
En çok evinde rahat edersin canım keşke gelselerdi hele ilk bebeğinse eşinle çok rahat ikiniz idare edersiniz benim annem de kayınvalidem de geldi doğuma ama yardım etmek yerine lohusa halimle ben hizmet ettim onlara şimdi keşke gelmeseler diyorum en azından kendi başımın çaresine bakarım misafirim ne yiyecek diye dert etmem temizlik vs için kendimi ekstra yormamAhhhh ne sen sor ne ben söylim herkes bir bahane buluyor işte. Bende gitmem dedim yalnız yaparom eşimle idare ederiz dedik. Herkes karsı çıktı sonra nolur nolmaz annem insan ölüyorda doğumda dedi direttim biraz sonra gerçekten bsy olursa hepsi üzerime üşüşür gideyim dedim. Doğum bu binbir türlü hali var ama işte mecburum
Vardır inşallah bir hayır canım canını sıkmaKızlar kimliğimi evde unutmuşum hastaneye yaklaştım deidm cuzdandan çıkarım birde baktım yok eşimi aradım eşim dedi benim cüzdandaaklıma,.... Nasıl unuttum ya tekrar eve dön al çok zaman geçecek şimdi eve dönüyorum yarına bıraktım bu işi kendime sinir oldum ya hay ben böyle şansın var ya ne denir artık neyse kaldı yarına , kısmet değilmiş gitmek
Hastaneye bence de git canım bizi de haberdar etGeçmio kız artık daha ağır sert oluyor nefes alamıyorum. Hersaatte oluyor takip etmiyorum sanırım 2 yi geçiyor şimdi hastane ye gideyim ilaç yazdirirsam çok iyi olur magnezyum
İnsalalh canımVardır inşallah bir hayır canım canını sıkma
Kız kimliğimi unuttum eve geri dönüyorum bugün bu iş yaş artık kısmet olmadı , bakalım yarın ola hayrola yarına biraktimHastaneye bence de git canım bizi de haberdar et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?