Bebeğim kafasi büyük olunca sıkıntı oluyor mu ne konuda ? Geçmiş olsun insalalj sıkıntılı birşey değildirKızlar bugün benim de kontrolüm vardı , doktor haftasıyla uyumlu dedi. İki hafta önce gittiğimde bir hafta önden gidiyor demişti, şimdi haftasıyla uyumlu dedi niye öyle oldu acababir de kafası birazcık büyük sanki dedi ama ailede büyük kafalı kimse yok . Bebeğin pozisyonundan falan kaynaklı olabilir bu ölçümler dedi sonra ama içime kuskuyu soktu çoktan
Şimdi okudum canım onu vardır bi hayır sen dinlen ama soluna yat ayaklarını uzat. Eşin yardımcı olur dimi kızınla ilgilense sende dinlensenKız kimliğimi unuttum eve geri dönüyorum bugün bu iş yaş artık kısmet olmadı , bakalım yarın ola hayrola yarına biraktim
Korkma canım haftasıyla uyumlu ne güzel özele gidiyorsan kafası büyük doğum zor olur diye ayak oyunu yaptıkları da oluyor bilgin olsun Kardeşim normal doğum istiyordu kızkardeşimin psikolojisini bozmuştu doktoru bebeğin kafası büyük biz anneyi de bebeği de eve sağ göndermek isteriz vs diyerek sezaryene girsin diye son kontrolünde devlete gitti kafası normal deyince gayet rahat normal doğurdu hatta yeğenimin kafası küçük bile sayılırKızlar bugün benim de kontrolüm vardı , doktor haftasıyla uyumlu dedi. İki hafta önce gittiğimde bir hafta önden gidiyor demişti, şimdi haftasıyla uyumlu dedi niye öyle oldu acababir de kafası birazcık büyük sanki dedi ama ailede büyük kafalı kimse yok . Bebeğin pozisyonundan falan kaynaklı olabilir bu ölçümler dedi sonra ama içime kuskuyu soktu çoktan
Canım cihazdan kaynaklanan bi durum olabilir. Stres yapma haklısın stres yapmakta ama sıkıntılı bi durum olsa doktor onu öngörürdü zaten öyle rahat olamazdı yani. Sen içini ferah tut bişey olmaz Allah’ın izniyle.Kızlar bugün benim de kontrolüm vardı , doktor haftasıyla uyumlu dedi. İki hafta önce gittiğimde bir hafta önden gidiyor demişti, şimdi haftasıyla uyumlu dedi niye öyle oldu acababir de kafası birazcık büyük sanki dedi ama ailede büyük kafalı kimse yok . Bebeğin pozisyonundan falan kaynaklı olabilir bu ölçümler dedi sonra ama içime kuskuyu soktu çoktan
Yok bilmiyorum bir sıkıntı oluyor mu olmuyor mu . Doktor bu bir sorun değil dedi ama yine de acaba dedim işteBebeğim kafasi büyük olunca sıkıntı oluyor mu ne konuda ? Geçmiş olsun insalalj sıkıntılı birşey değildir
Deid bana yat git Uzan bende deidm şansımı deneym belki ilaç yazar magnezyum falan , neyse eve gıdım öyle yapcsm uzanın çay yapsın abur cubur sersin önüme kızı da bu gece yanına çeksin yatırsin bende dinlenimŞimdi okudum canım onu vardır bi hayır sen dinlen ama soluna yat ayaklarını uzat. Eşin yardımcı olur dimi kızınla ilgilense sende dinlensen
İnşallah yoktur bir sıkıntı olmaz ne bilim duyunca okuyunca aklıma ilk gelen şey normal doğum inkansiz mi acaba kafa büyük oluncaYok bilmiyorum bir sıkıntı oluyor mu olmuyor mu . Doktor bu bir sorun değil dedi ama yine de acaba dedim işte
Özele gidiyorum canım hiç aklıma gelmedi bu ihtimal açıkçası. Bir de daha iki hafta önceye kadar her şey normaldi de şimdi iki haftada kafası mi büyüdü anlamadım ki. Haftaya çalışabilir raporu için başka bir hastaneye gidecektim mecburen, oraya da özellikle soracağım bakalım ne diyeceklerKorkma canım haftasıyla uyumlu ne güzel özele gidiyorsan kafası büyük doğum zor olur diye ayak oyunu yaptıkları da oluyor bilgin olsun Kardeşim normal doğum istiyordu kızkardeşimin psikolojisini bozmuştu doktoru bebeğin kafası büyük biz anneyi de bebeği de eve sağ göndermek isteriz vs diyerek sezaryene girsin diye son kontrolünde devlete gitti kafası normal deyince gayet rahat normal doğurdu hatta yeğenimin kafası küçük bile sayılır
Sanmıyorumİnşallah yoktur bir sıkıntı olmaz ne bilim duyunca okuyunca aklıma ilk gelen şey normal doğum inkansiz mi acaba kafa büyük olunca
Çok güzel bir isim anlami daha da güzel.Bizim ki kısmetse Uygar olacak
Bilmiyorum bende bakmam laizm googl ne dioSanmıyorum
İçinde su yoksa sıkıntı değil dio zaten doktorun da birşey dememiş sadece büyük demiş şükür içinde sıvı birikmesi yok canımSanmıyorum
Bakalım haftaya tekrar gideceğim başka bir doktora canım sorarım tekrar, pozisyonundan dolayı bile böyle çıkmış olabilir dedi, zaten bir hafta ilerde demişti sadece. Belki de yanlış gördü o an için bilmiyorum, çok da içimi karartmak istemiyorumİçinde su yoksa sıkıntı değil dio zaten doktorun da birşey dememiş sadece büyük demiş şükür içinde sıvı birikmesi yok canım
Hafif normal ağrılar var karnımda, rutin rahim sancıları gibi. Birde kolum ağrıyor birazcık o kadar. Yattım dinleniyorum canımCanım şimdi nasılsın ağrın var mı hala ?
Canım 28.haftaydı sanırım, benim de bebeğimin boynunda bir tur kordon vardı. Doktor iyice sıkabilir de, gevşeyebilir de, şuanlık tehlike yok demişti. En son 10 gün önce gittiğimde düzelmişti, 33.haftada yani. İnşallah seninde açılır geri kordonu. Ama en ufak bir olumsuzluk hissettiğin anda doktora git ki aklında birşey kalmasın.Merhaba arkadaşlar 1 gün boyunca bebegiminn hareketlerinde azalma var diye ben hemen kontrole gittim. Dr 2 kat kordon dolanması olduğunu kalp ritiminin iyi olduğunu söyledi takip edelim dedi ama ben evde hiç rahat değilim ya bi şey olursa diye .33 haftayı doldurdum şimdi alsak çok erken dedi 3 hafta kuvezde kalır.bubkordon dolandığı gibi çözülür mu
Sıkıntı yapma cnsim ultrasonlar yanlış da gosterebilir içini ferah tutBakalım haftaya tekrar gideceğim başka bir doktora canım sorarım tekrar, pozisyonundan dolayı bile böyle çıkmış olabilir dedi, zaten bir hafta ilerde demişti sadece. Belki de yanlış gördü o an için bilmiyorum, çok da içimi karartmak istemiyorum
Çok geçmiş olsun canımMerhaba arkadaşlar 1 gün boyunca bebegiminn hareketlerinde azalma var diye ben hemen kontrole gittim. Dr 2 kat kordon dolanması olduğunu kalp ritiminin iyi olduğunu söyledi takip edelim dedi ama ben evde hiç rahat değilim ya bi şey olursa diye .33 haftayı doldurdum şimdi alsak çok erken dedi 3 hafta kuvezde kalır.bubkordon dolandığı gibi çözülür mu
Bizimde baştan bu yana hep 2 hafta önde. Dün bizede kafa biraz büyük dedi babasının kafa nasıl. Dedi biraz büyük dedim. Sıkıntı olur mu dedim yok dedi önemli olan son haftalardaki ölçülermiş. İnşallah sorun yaşamayızKızlar bugün benim de kontrolüm vardı , doktor haftasıyla uyumlu dedi. İki hafta önce gittiğimde bir hafta önden gidiyor demişti, şimdi haftasıyla uyumlu dedi niye öyle oldu acababir de kafası birazcık büyük sanki dedi ama ailede büyük kafalı kimse yok . Bebeğin pozisyonundan falan kaynaklı olabilir bu ölçümler dedi sonra ama içime kuskuyu soktu çoktan
TeşekkürlerBen de korona geçirdim. Çarşamba bitti karantinam. Enfeksiyon hastalıklarına gidip kontrol için kan verdim ertesi gün hemen. Hiçbir belirti yaşamadan atlatmıştım koronayı, 2 gün terledim o kadar. Ama kan pıhtılaşması olmuş bende. Günlük kan sulandırıcıya başladım. Lütfen ihmal etme karaciğer enzimlerine pıhtılamaya felan baktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?