- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
34 hafta 3kg mi canım bebiş, öyleyse sanki tombiş gibi olacakKızlar dün 34 haftalığız 3000 gr bebeğim en son 30 da gitmiştim 1800 dü dr aşırı kilolu vs bi şey demedi ama bana fazla geldi böyle giderse 4 ü geçeceğiz kafama takıldı haftaya kendi druma gitcem öyle abartılı da yemiyorum şekerde yok. İlk oğlum 3.350 gr normal olmuştu
Canim icini ferah tut. Kendini strese sokma evet zor biliyoruz ama cok riskli bir durum olsa doktor direkt mudahale ederdi herhalde.Merhaba arkadaşlar 1 gün boyunca bebegiminn hareketlerinde azalma var diye ben hemen kontrole gittim. Dr 2 kat kordon dolanması olduğunu kalp ritiminin iyi olduğunu söyledi takip edelim dedi ama ben evde hiç rahat değilim ya bi şey olursa diye .33 haftayı doldurdum şimdi alsak çok erken dedi 3 hafta kuvezde kalır.bubkordon dolandığı gibi çözülür mu
Sgk li recete ise 3 gun gecince malesef olmuyor. Pandemi sebebi ile fark varmi bilmiyorum ama. Eger doktorun yazmasi zorunlu olan bir ilac degilse ucreti karsiligi alabilirsinKızlar 2 ay önce yazılmış reçetem vardı, gidip almamıştım eczaneden. Kağıdı kaybettim ama e nabız dan reçete numarası görünüyor. Eczaneden o ilacı alabilir miyim acaba?
Evet canım 34+1 3000 gr dedi dün sağlıkla doğsunlarda inşallah canım tombiş olması normal doğumu zorlar34 hafta 3kg mi canım bebiş, öyleyse sanki tombiş gibi olacak
3 gün içinde alman lazım canım reçeteyiKızlar 2 ay önce yazılmış reçetem vardı, gidip almamıştım eczaneden. Kağıdı kaybettim ama e nabız dan reçete numarası görünüyor. Eczaneden o ilacı alabilir miyim acaba?
Valla özel hastanede doktor yazmıştı ama, alamam heralde o zaman. Tekrar aile hekimine yazdırmaya üşendim de onu alıyım diyordum, gidicem mecburSgk li recete ise 3 gun gecince malesef olmuyor. Pandemi sebebi ile fark varmi bilmiyorum ama. Eger doktorun yazmasi zorunlu olan bir ilac degilse ucreti karsiligi alabilirsin
Maşallah canım sağlıklı olsun da önemli olan o. Ne yedin ne içtin canım maşallahEvet canım 34+1 3000 gr dedi dün sağlıkla doğsunlarda inşallah canım tombiş olması normal doğumu zorlar
Geçti canım o zaman neyse mecbur tekrar yazdırmak lazım.3 gün içinde alman lazım canım reçeteyi
Kızlar dün 34 haftalığız 3000 gr bebeğim en son 30 da gitmiştim 1800 dü dr aşırı kilolu vs bi şey demedi ama bana fazla geldi böyle giderse 4 ü geçeceğiz kafama takıldı haftaya kendi druma gitcem öyle abartılı da yemiyorum şekerde yok. İlk oğlum 3.350 gr normal olmuştu
Benimde 30 haftamda 1834 demişti. Cuma gidicem bende merak ediyorum ne kadar olcak . Ama bende şeker var malesef 4 kiloyu geçerse direk sezeryan yapıyolar zatenKızlar dün 34 haftalığız 3000 gr bebeğim en son 30 da gitmiştim 1800 dü dr aşırı kilolu vs bi şey demedi ama bana fazla geldi böyle giderse 4 ü geçeceğiz kafama takıldı haftaya kendi druma gitcem öyle abartılı da yemiyorum şekerde yok. İlk oğlum 3.350 gr normal olmuştu
Sen yine de başka doktora da görün canımÖzele gidiyorum canım hiç aklıma gelmedi bu ihtimal açıkçası. Bir de daha iki hafta önceye kadar her şey normaldi de şimdi iki haftada kafası mi büyüdü anlamadım ki. Haftaya çalışabilir raporu için başka bir hastaneye gidecektim mecburen, oraya da özellikle soracağım bakalım ne diyecekler
Canım hiç bir fikrim yok ama dolandığı gibi niye çözülmesinMerhaba arkadaşlar 1 gün boyunca bebegiminn hareketlerinde azalma var diye ben hemen kontrole gittim. Dr 2 kat kordon dolanması olduğunu kalp ritiminin iyi olduğunu söyledi takip edelim dedi ama ben evde hiç rahat değilim ya bi şey olursa diye .33 haftayı doldurdum şimdi alsak çok erken dedi 3 hafta kuvezde kalır.bubkordon dolandığı gibi çözülür mu
Dikkat et kendine canım oku kendine bol bol çok sık aksilik yaşıyorsun Allah esirgesinHafif normal ağrılar var karnımda, rutin rahim sancıları gibi. Birde kolum ağrıyor birazcık o kadar. Yattım dinleniyorum canım
Canım 28.haftaydı sanırım, benim de bebeğimin boynunda bir tur kordon vardı. Doktor iyice sıkabilir de, gevşeyebilir de, şuanlık tehlike yok demişti. En son 10 gün önce gittiğimde düzelmişti, 33.haftada yani. İnşallah seninde açılır geri kordonu. Ama en ufak bir olumsuzluk hissettiğin anda doktora git ki aklında birşey kalmasın.
Canım başıma gelen şeyi anlatayım aynı senin gibi 36. Haftada filan 2 buçuk kilo idi kızım ertesi hafta bi gittim 3.250 gram olmuş ben şok devlete gidiyordum doktor normal deyip geçti içim içimi yedi nasıl olur diye daha doğuma 1 ay var nerdeyse kalktık özele gittik doktora şikayetimi anlatınca güldü bana buna mı canını sıktın diye ? Evet dedim bebekler son haftalarda sıçrama kilo alır dedi bundan sonra ya alır ya almaz belli bu hafta 100 - 150 gram alır belki de hiç almaz sevin bence bebeğin şu dakika doğsa bi aksilik çıkmasa küveze almayız dedi hakikaten dediği gibi oldu 40 haftayı tamamladı kızım 3.700 gram normal doğduKızlar dün 34 haftalığız 3000 gr bebeğim en son 30 da gitmiştim 1800 dü dr aşırı kilolu vs bi şey demedi ama bana fazla geldi böyle giderse 4 ü geçeceğiz kafama takıldı haftaya kendi druma gitcem öyle abartılı da yemiyorum şekerde yok. İlk oğlum 3.350 gr normal olmuştu
Kızlar yazmış zaten canım o reçete 3 gün geçerliKızlar 2 ay önce yazılmış reçetem vardı, gidip almamıştım eczaneden. Kağıdı kaybettim ama e nabız dan reçete numarası görünüyor. Eczaneden o ilacı alabilir miyim acaba?
İnşallah öyle olur canımSen yine de başka doktora da görün canım
Canım hiç bir fikrim yok ama dolandığı gibi niye çözülmesin
Dikkat et kendine canım oku kendine bol bol çok sık aksilik yaşıyorsun Allah esirgesin
Canım başıma gelen şeyi anlatayım aynı senin gibi 36. Haftada filan 2 buçuk kilo idi kızım ertesi hafta bi gittim 3.250 gram olmuş ben şok devlete gidiyordum doktor normal deyip geçti içim içimi yedi nasıl olur diye daha doğuma 1 ay var nerdeyse kalktık özele gittik doktora şikayetimi anlatınca güldü bana buna mı canını sıktın diye ? Evet dedim bebekler son haftalarda sıçrama kilo alır dedi bundan sonra ya alır ya almaz belli bu hafta 100 - 150 gram alır belki de hiç almaz sevin bence bebeğin şu dakika doğsa bi aksilik çıkmasa küveze almayız dedi hakikaten dediği gibi oldu 40 haftayı tamamladı kızım 3.700 gram normal doğdu
Kızlar yazmış zaten canım o reçete 3 gün geçerli
İnşallah canım tek dileğim sağlıkla doğmasıValla özel hastanede doktor yazmıştı ama, alamam heralde o zaman. Tekrar aile hekimine yazdırmaya üşendim de onu alıyım diyordum, gidicem mecbur
Maşallah canım sağlıklı olsun da önemli olan o. Ne yedin ne içtin canım maşallah
Geçti canım o zaman neyse mecbur tekrar yazdırmak lazım.
Valla canım olabilirde olmayabilirde . Eylül annelerinde 37 hafta doğum yapanlar varSelam kızlar.. Bugün ilk defa nst çekildim ve hiçbir şey hissetmiyor olmama rağmen düzenli kasılmalarım çıktı. 2 gün sonra tekrar bakılacak. İşin kötü yanı iş sebebiyle perşembe günü 6 saatlik yola çıkmam gerekiyor. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Yalancı sancı olabilir mi acaba henüz çok erken
Çok teşekkür edermÇok güzel bir isim anlami daha da güzel.
Öyledir canım. Herkesin bir bahanesi var işte. Bakayom doktor gitmeme izin vermezse kimseye doğumumum ne zaman olacagını söylemem bi baksınlar doğuma gidiyorum. Eltim belki gelir iyi bir insan kötü dğl ama anladığım kadarıyla zoraki gelecek bu sekilde gelmesini bende istemiyorumEn çok evinde rahat edersin canım keşke gelselerdi hele ilk bebeğinse eşinle çok rahat ikiniz idare edersiniz benim annem de kayınvalidem de geldi doğuma ama yardım etmek yerine lohusa halimle ben hizmet ettim onlara şimdi keşke gelmeseler diyorum en azından kendi başımın çaresine bakarım misafirim ne yiyecek diye dert etmem temizlik vs için kendimi ekstra yormam
Geçmiş olsun canım,eğer ağrıların devam ederse mutlaka bir doktora gözükAllahtan bebek hareketli kızlar, karnım da geçti ama kolum, elim ağrıyorparkeye basınca kayıverdim fışt diye, tutundum Allahtan ya
37 yi doldursaydik bir hayırlısıylaValla canım olabilirde olmayabilirde . Eylül annelerinde 37 hafta doğum yapanlar var
Anladım canım bana da bir hafta önde dedi ama eşimin de benim de kafamız küçük yani ne bileyimBizimde baştan bu yana hep 2 hafta önde. Dün bizede kafa biraz büyük dedi babasının kafa nasıl. Dedi biraz büyük dedim. Sıkıntı olur mu dedim yok dedi önemli olan son haftalardaki ölçülermiş. İnşallah sorun yaşamayız
Canını sıkma canım ultrason cihazlarının +-%20 yanılma payı da var sonuçta Ebeveynlerin fiziksel yapısına göre de değişiyor sonuçta bebeklerin uzunlukları kiloları ben 1.68 eşim 1.80 kızımı 3 buçuk kilo altı beklemiyordu zaten doktor 50 cm doğdu. bi arkadaşım var kendi 1.80 eşi de kendinden uzun 38. Haftada 55 cm 3.900 doğmuştuİnşallah öyle olur canımdünden beri kafamı kurcalayıp durdu
Sağlık olsun canım en iyisi olur inşallah sizin içinÖyledir canım. Herkesin bir bahanesi var işte. Bakayom doktor gitmeme izin vermezse kimseye doğumumum ne zaman olacagını söylemem bi baksınlar doğuma gidiyorum. Eltim belki gelir iyi bir insan kötü dğl ama anladığım kadarıyla zoraki gelecek bu sekilde gelmesini bende istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?