2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
34 hafta 3kg mi canım bebiş, öyleyse sanki tombiş gibi olacak

Canim icini ferah tut. Kendini strese sokma evet zor biliyoruz ama cok riskli bir durum olsa doktor direkt mudahale ederdi herhalde.
Takip ettigim doktorlardan gordugum genelde bu tarz dolanmalar veya dugumler genelde oldugu yonunde ama. Muhtemelen icin icini yiyodur. Rabbim yardim etsin insallah. Vakti zamaninda saglikla sikintisiz gelsin minnos.

Kedilervekitaplar canim cok gecmis olsun.

Kızlar 2 ay önce yazılmış reçetem vardı, gidip almamıştım eczaneden. Kağıdı kaybettim ama e nabız dan reçete numarası görünüyor. Eczaneden o ilacı alabilir miyim acaba?
Sgk li recete ise 3 gun gecince malesef olmuyor. Pandemi sebebi ile fark varmi bilmiyorum ama. Eger doktorun yazmasi zorunlu olan bir ilac degilse ucreti karsiligi alabilirsin

Sgk li recete ise 3 gun gecince malesef olmuyor. Pandemi sebebi ile fark varmi bilmiyorum ama. Eger doktorun yazmasi zorunlu olan bir ilac degilse ucreti karsiligi alabilirsin
Valla özel hastanede doktor yazmıştı ama, alamam heralde o zaman. Tekrar aile hekimine yazdırmaya üşendim de onu alıyım diyordum, gidicem mecbur
Evet canım 34+1 3000 gr dedi dün sağlıkla doğsunlarda inşallah canım tombiş olması normal doğumu zorlar
Maşallah canım sağlıklı olsun da önemli olan o. Ne yedin ne içtin canım maşallah
3 gün içinde alman lazım canım reçeteyi
Geçti canım o zaman neyse mecbur tekrar yazdırmak lazım.

Benimde 30 haftamda 1834 demişti. Cuma gidicem bende merak ediyorum ne kadar olcak . Ama bende şeker var malesef 4 kiloyu geçerse direk sezeryan yapıyolar zaten

Sen yine de başka doktora da görün canım
Canım hiç bir fikrim yok ama dolandığı gibi niye çözülmesin
Dikkat et kendine canım oku kendine bol bol çok sık aksilik yaşıyorsun Allah esirgesin
Canım başıma gelen şeyi anlatayım aynı senin gibi 36. Haftada filan 2 buçuk kilo idi kızım ertesi hafta bi gittim 3.250 gram olmuş ben şok devlete gidiyordum doktor normal deyip geçti içim içimi yedi nasıl olur diye daha doğuma 1 ay var nerdeyse kalktık özele gittik doktora şikayetimi anlatınca güldü bana buna mı canını sıktın diye ? Evet dedim bebekler son haftalarda sıçrama kilo alır dedi bundan sonra ya alır ya almaz belli bu hafta 100 - 150 gram alır belki de hiç almaz sevin bence bebeğin şu dakika doğsa bi aksilik çıkmasa küveze almayız dedi hakikaten dediği gibi oldu 40 haftayı tamamladı kızım 3.700 gram normal doğdu
Kızlar 2 ay önce yazılmış reçetem vardı, gidip almamıştım eczaneden. Kağıdı kaybettim ama e nabız dan reçete numarası görünüyor. Eczaneden o ilacı alabilir miyim acaba?
Kızlar yazmış zaten canım o reçete 3 gün geçerli

İnşallah öyle olur canım dünden beri kafamı kurcalayıp durdu

İnşallah canım tek dileğim sağlıkla doğması Valla öyle dikkat ederek de bi şey yemiyorum ilaçları düzenli alıyorum sadece canım Diğer gebeliğimde sarılı balık yağı kullandım bu kez.. Bulantılar oluyo zaten ara ara iştahlı yemek yediğim nadir 6 kilo aldım

Selam kızlar.. Bugün ilk defa nst çekildim ve hiçbir şey hissetmiyor olmama rağmen düzenli kasılmalarım çıktı. 2 gün sonra tekrar bakılacak. İşin kötü yanı iş sebebiyle perşembe günü 6 saatlik yola çıkmam gerekiyor. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Yalancı sancı olabilir mi acaba henüz çok erken

Valla canım olabilirde olmayabilirde . Eylül annelerinde 37 hafta doğum yapanlar var

Öyledir canım. Herkesin bir bahanesi var işte. Bakayom doktor gitmeme izin vermezse kimseye doğumumum ne zaman olacagını söylemem bi baksınlar doğuma gidiyorum. Eltim belki gelir iyi bir insan kötü dğl ama anladığım kadarıyla zoraki gelecek bu sekilde gelmesini bende istemiyorum

Anladım canım bana da bir hafta önde dedi ama eşimin de benim de kafamız küçük yani ne bileyim bence de sonradan ölçüler yerini bulur ya sanmıyorum sıkıntı olacağını inşallah. Ben mesela referans aralıklarına baktım internetten, anormal görünmüyordu bilmiyorum. :)

İnşallah öyle olur canım dünden beri kafamı kurcalayıp durdu
Canını sıkma canım ultrason cihazlarının +-%20 yanılma payı da var sonuçta Ebeveynlerin fiziksel yapısına göre de değişiyor sonuçta bebeklerin uzunlukları kiloları ben 1.68 eşim 1.80 kızımı 3 buçuk kilo altı beklemiyordu zaten doktor 50 cm doğdu. bi arkadaşım var kendi 1.80 eşi de kendinden uzun 38. Haftada 55 cm 3.900 doğmuştu
Sağlık olsun canım en iyisi olur inşallah sizin için

Merhaba kızlar, bugün bizimde kontrolümüz vardı. Sona adet tarihimi tam hatırlamadığım için en baştan beridir. Ortalama bir tarih söylemiştim. Oyüzden baştan beridir önde gidiyor. Bu yüzden bugün takvimimi 4 gün öne çwktim. Doktora kalsa 1 hafta öne çekicekSon ölçümler genelde birebir doğru olmuyor ama 13-20. Hafta arası ultrason kağıdınız varsa en doğru ölçümler o haftalarda var özellikle tahmini doğum tarihi için. Sat'a göre 32 deyim kilosu 2100 gram boyu 44 cm olmuş elh kafa yapısı 3.5 hafta önden gidiyor hakeza diğer ölçümlerde. Yani bebeğin kafasının genelde büyük olması herkezde olan birşey. 10 eylül ile 18 eylül arası gelebilir dedi. Sat ı tam hatırlayamadığım için bende erken bekliyorum kuzumu. Çok ş0kür bebeğin suyuda yeterli seviyeye gelmiş,rahim boyu hala kısa ama artık çok önemli değil dedi, yavaş yavaş yürüyüşlet yapmamı tavsiye ettti. Bu arada ağız kuruluğundan şikayetçiydim çok şükür şekerim yokmuş vücudum çok susuz kalıyormuş çok fazla su içmemi istedi. Çalışabilir raporumuda aldım yarın işe başlıyorm. Aşımı da haftaya yapmayı düşünüyorum. Bizden haberler bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…