2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Maşallah canım sen az kilo almışsın, bebişe gitmiş demekki. Ben 60 çıkıyorum tartıda, bebek 2 kg idi 10 gün önce. Bunalıma girdim hatta niye az kilosu falan diye. Anneden anneye değişiyor demekki canım, sağlıkla gelsin inşallah bebeklerimiz
Sancı düzeyin kaçtı acaba canım? Belki de doktor onayı olmadan çıkmamalısın yola
Valla canım bende memlekete gidecektim doğum için vazgeçtim. Baktım herkes kendi derdinde, beni bebeğimi düşünen yok. Bende burda yaparım dedim.

Zoraki gelecek insan sana hevesle bakar mı canım? Eltini tanımıyorum ama gelecek kişinin fiziksel ve psikolojik, manevi olarak seni rahatlatacak, ihtiyaçlarını giderecek biri olması lazım diye düşünüyorum. Bulunduğun ilde hastane vs yok mu kapsamlı? Benimde yok ama çevre iller yakın. Allah korusun olumsuz durumda oralara sevk ederler diye düşünüyorum mesela.
Geçmiş olsun canım,eğer ağrıların devam ederse mutlaka bir doktora gözük
Şükür karnımda ağrı yok ama elim ağrıyor biraz canım. Dengem şaştı valla iyice.

İnşallah öyle olur canım dünden beri kafamı kurcalayıp durdu
Arkadaşımın doğumuna 3 hafta mı ne varken ağrıdan dolayı acile gidiyor, acil doktoru diyor ki bebek 1900 gr çok zayıf. Ertesi gün kendi doktoruna gidiyor bebek 2500ü geçkin. Gerçekten de doğduğunda öyle oluyor. Ultrason bazen çok yanıltıcı oluyor canım, canını sıkma

Eylül yazmışım yanlışlıkla ekim olacaktı

Şükür her şey yolundaymış canım sağ salim gelsin kuzucuğun

Kızlar nstye aç mı yoksa tok mu gitmek gerekiyor? Ben geçen gittiğimde bir tane çikolata yemiştim sadece. Nst çeken kişi ısrarla iki kez sordu. Ne açım ne tokum, sadece çikolata yedim dedim tamam dedi. Birde elimize böyle buton gibi birşey veriyorlar ya. Bebek hareket ettikçe bas dedi. Bebeğin hareketli olması mı yoksa olmaması mı sancıyı gösteriyor acaba?

Bana tok gel dediler ben sabahları kahvaltımı yapıp öyle giriyorum

Evet herkes kendi derdinde seni düşünem yok. İlk diye tereddüt ediyorum sadece.

Öyle canım eltim Allah var kötü biri dğl Urfaya da gelirsen illa bize gel doğur diyor ben kimseye yük olmak istemiyorum Allah razı olsun kadından ama geçen biraz kemküm etti gelme konusunda hakkım yok kadının üzerinde gelmek zorunda dğl.

Uşakta yasıyorum işte bakacaz artık özeller çok pahalı devletinde nasıl hiç bir fikrim yok nasıllar kaç kişiye sordım iyi dedi kısmet artık

Sakın aç gitmeydsin. Ben tahlil yapturacam diye aç gitmiştim; bebeğin jalp atışları çok düzensşz çıkmıştı bugün. Bu yüzden tok gitmelisin

Nst ye tok hatta karbonhidrat - şeker ağırlıklı yemiş olarak gelinmesini istiyorlar hareket ettikçe kalp atımındaki değişikliği de değerlendiriyor doktorlar aslında hareketin sancıyla alakası yok kuzum nst kağıdında üstte olan kalp atışının değişikliğini altta olan sancı durumunu ortada zaten hareket edince butona bastığında işaretleniyor doktorlar için mühim olan hareket ettiğinde bebeğin kalp atışındaki değişiklik Allah esirgesin taşikardi vs durumu var mı yok mu onu saptamaya çalışıyorlar

Otogarın yanında bi özel hastane vardı fiyatları epey uçuktu ta ben üniversitedeyken

Maşallah canım benim 31+2 bugün, 1800 küsur çıktı sadece doktor haftasıyla uyumlu dedi ama ben yine de 2 kg'yi geçmiştir diye düşünmüştüm

Ben iki defa girdim birinde açtım diğerinde tok elime de dediğin gibi bir buton vermediler. Sormadılar da aç msn tok msn diye

Bu konularda hiiiç biri beni bilgilendirmedi ne doktorum ne de nstdeki bayan. Zaten nstdeki kadın zoraki iş yapıyor sanki bilmiyordum ben

Eylül yazmışım yanlışlıkla ekim olacaktı
Bende dedim var bir yanlışlık şükür canım maşallah bebeğe çok güzel gelişmiş Rabb'im bağışlasın sana bebeğini
Canım ben hep tok karına gittim

Kız maşallah ama bu haftada çok bence sanırım 4 U geçer o zaman swzeryen olur bu gidişle ,kesin doğrumu acaba ultraosn ölçümü sen yine doktoruna git danış haberlesiriz

Arkadaşlar bu haftalarda artık ultrason bilgileri çok daha hata verir. Ama son haftada bebek 4 kilolu doğacak dediyse genelde öyle doğuyor. İlk oğlumda öyleydi. 4 kilo doğmuştı ve doktor son 2 haftada söylemişti.

Bana tok gel dediler ben sabahları kahvaltımı yapıp öyle giriyorum
Ben nstye sokacağım hiç düşünmediğimden kan vereceğim diye aç gitmiştim, tok gideyim artık o zaman.
Devlete karşı benimde ön yargım vardı ama iyi kötü muamele devlet özel farketmiyor canım. Allah iyilerle karşılaştırsın, elbet doğururuz bir yerde. Hakkında hayırlısı olsun canım, yanına kim gelirse gelsin çok iyi bakar sana inşallah
Sakın aç gitmeydsin. Ben tahlil yapturacam diye aç gitmiştim; bebeğin jalp atışları çok düzensşz çıkmıştı bugün. Bu yüzden tok gitmelisin
Bana kalp atışları falan iyi dedi ama öğrendiğim iyi oldu canım, tok giderim artık.
Bana bebeğin kalp atışı da iyi, sancı da yok dedi. Bunları hiç bilmiyordum canım. Elime kağıdı tutuşturdu nst bağlan gel dedi, hiç girmedim daha önce Bi tedirgin kötü oldum hatta yolunda gitmeyen birşey mi var diye. Cuma günü güzelce karnımı doyurup gideyim bari
Ben iki defa girdim birinde açtım diğerinde tok elime de dediğin gibi bir buton vermediler. Sormadılar da aç msn tok msn diye
Bana elime buton verdi, hareket ettikçe bas dedi. İki kez de aç mısın diye sorunca acaba aç mı tok mu olmam lazım anlayamadım açıkçası.
Bende dedim var bir yanlışlık şükür canım maşallah bebeğe çok güzel gelişmiş Rabb'im bağışlasın sana bebeğini

Canım ben hep tok karına gittim
Bende öyle yapıyım canım artık. Sabah aç karna aklım çalışmıyor zaten,

Amin canom insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…