- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Öyle canım ortalama bütün özellerde fiyat hemen hemen aynıEvet ona gidiyorum işte öztan hastanesi sadece doğum 3 bin lira sezeryanda kim bilir ne kadar
Ben de araştıra araştıra öğrendim canım günlük o kadar hastaları oluyor ki sorup didiklemedikçe fırsatları olmuyordur belki deBu konularda hiiiç biri beni bilgilendirmedi ne doktorum ne de nstdeki bayan. Zaten nstdeki kadın zoraki iş yapıyor sanki bilmiyordum ben
Bi sıkıntı olsa söylerlerdi canım mesela benim bi kere 130-150 arası ani inip çıkmıştı kalp atışı taşikardi riski olabilir dedi sonra başka bi doktora gösterdim sonucumu 180i geçmedikçe taşikardi riski var diyemeyiz boşuna korkutmuş seni dediBana bebeğin kalp atışı da iyi, sancı da yok dedi. Bunları hiç bilmiyordum canım. Elime kağıdı tutuşturdu nst bağlan gel dedi, hiç girmedim daha önce Bi tedirgin kötü oldum hatta yolunda gitmeyen birşey mi var diye. Cuma günü güzelce karnımı doyurup gideyim bari
İnşallah ya Ultrason çok eskiydi zaten canımArkadaşımın doğumuna 3 hafta mı ne varken ağrıdan dolayı acile gidiyor, acil doktoru diyor ki bebek 1900 gr çok zayıf. Ertesi gün kendi doktoruna gidiyor bebek 2500ü geçkin. Gerçekten de doğduğunda öyle oluyor. Ultrason bazen çok yanıltıcı oluyor canım, canını sıkma
Amin canım inşallahMaşallah canım sen az kilo almışsın, bebişe gitmiş demekki. Ben 60 çıkıyorum tartıda, bebek 2 kg idi 10 gün önce. Bunalıma girdim hatta niye az kilosu falan diye. Anneden anneye değişiyor demekki canım, sağlıkla gelsin inşallah bebeklerimiz
Sancı düzeyin kaçtı acaba canım? Belki de doktor onayı olmadan çıkmamalısın yola
Valla canım bende memlekete gidecektim doğum için vazgeçtim. Baktım herkes kendi derdinde, beni bebeğimi düşünen yok. Bende burda yaparım dedim.
Zoraki gelecek insan sana hevesle bakar mı canım? Eltini tanımıyorum ama gelecek kişinin fiziksel ve psikolojik, manevi olarak seni rahatlatacak, ihtiyaçlarını giderecek biri olması lazım diye düşünüyorum. Bulunduğun ilde hastane vs yok mu kapsamlı? Benimde yok ama çevre iller yakın. Allah korusun olumsuz durumda oralara sevk ederler diye düşünüyorum mesela.
Şükür karnımda ağrı yok ama elim ağrıyor biraz canım. Dengem şaştı valla iyice.
Aynen canım hayırlısı olsun artıkBen de araştıra araştıra öğrendim canım günlük o kadar hastaları oluyor ki sorup didiklemedikçe fırsatları olmuyordur belki de
Tok gitmek lazım canım bana hiç öyle bi şey vermediler iki tane yuvarlak şey takılı sadece. Bi daha bende sesi kapatın dicem çünkü kalp atışı sesi hızlandkça geriliyorumKızlar nstye aç mı yoksa tok mu gitmek gerekiyor? Ben geçen gittiğimde bir tane çikolata yemiştim sadece. Nst çeken kişi ısrarla iki kez sordu. Ne açım ne tokum, sadece çikolata yedim dedim tamam dedi. Birde elimize böyle buton gibi birşey veriyorlar ya. Bebek hareket ettikçe bas dedi. Bebeğin hareketli olması mı yoksa olmaması mı sancıyı gösteriyor acaba?
Teşekkürler canım sağlıklı olsunlar da gerisi hiç önemli değilMaşallah canım benim 31+2 bugün, 1800 küsur çıktı sadecedoktor haftasıyla uyumlu dedi ama ben yine de 2 kg'yi geçmiştir diye düşünmüştüm
Kız maşallahama bu haftada çok bence sanırım 4 U geçer o zaman swzeryen olur bu gidişle ,kesin doğrumu acaba ultraosn ölçümü sen yine doktoruna git danış haberlesirizC
Covid sonrası git demişti dr onun içn acile gitiim ama ultrason baya kötüydü dr da hiç çok kilolu falan Bi şey demedi 6 sında kendi doktoruma gidecem orda kaç çıkacak bakalım
Canım devlette doğum yapacaksan . Belki eşinin kalmasina musade etmezler çünkü odada bazen iki anne veya 3 anne olabiliyor o yüzden erken refakatci kabul etmeyebilirler . Bütçene uygun bi özel bulabilirsen bence daha rahat edersinEvet herkes kendi derdinde seni düşünem yok. İlk diye tereddüt ediyorum sadece.
Öyle canım eltim Allah var kötü biri dğl Urfaya da gelirsen illa bize gel doğur diyor ben kimseye yük olmak istemiyorum Allah razı olsun kadından ama geçen biraz kemküm etti gelme konusunda hakkım yok kadının üzerinde gelmek zorunda dğl.
Uşakta yasıyorum işte bakacaz artık özeller çok pahalı devletinde nasıl hiç bir fikrim yok nasıllar kaç kişiye sordım iyi dedi kısmet artık
Canım 3 bin liraysa bence çok iyiEvet ona gidiyorum işte öztan hastanesi sadece doğum 3 bin lira sezeryanda kim bilir ne kadar
Yaaa öyle miCanım 3 bin liraysa bence çok iyibizim burda 6 bin
Keşke kumbara yapsaydınYaaa öyle mivalla bütçemi aşıyor yine
Bende bugün gittim oksapar verdi 10 adet yeterlimi bilmiyorum ama coronanın pozitif çıktıgı 2. Günüydü bugün corona olduğumdan beri çocuk pek hareket etmiyor sizdede oldumuBen de korona geçirdim. Çarşamba bitti karantinam. Enfeksiyon hastalıklarına gidip kontrol için kan verdim ertesi gün hemen. Hiçbir belirti yaşamadan atlatmıştım koronayı, 2 gün terledim o kadar. Ama kan pıhtılaşması olmuş bende. Günlük kan sulandırıcıya başladım. Lütfen ihmal etme karaciğer enzimlerine pıhtılamaya felan baktır
Ben yatıyorum mecburen. İlk aylardan beri öyle alistigim için artık unuttum sağa veya sırt üstü yatmayı. Hadi sağ neyse de sırt üstü yatınca inanılmaz bir baskı hissediyorum, asla uyuncak gibi değilKızlar sola yatabileniniz varmı. Ben ne sol ne sırt üst mahvoldu her yerim uykular haram oldu bana
Bende bazen keşke yapsaydım diyorum ama nasip urfaya gidersem özele gidecem orası çok uygun. Bakalım artık nasipKeşke kumbara yapsaydınben ilk gebeligimi devlette yapmıştım ama hala şimdiki aklım olsaydi yemezdim icmezdim genede özele gitseydim diye pişmanlığım var . Ama tabi burası istanbul devlet hastaneleri tıklim tıklım
Ben hep sola yatıyorum sağda midem hemen yanıyor ve sağ tarafım acıyor solda daha rahat ediyorum. Sırtüstü hayatta yapamıyorum nefesim kesiliyorKızlar sola yatabileniniz varmı. Ben ne sol ne sırt üst mahvoldu her yerim uykular haram oldu bana
Ben eşime tutunarak dönüyorum her döndüğümde lendimle adamıda uyandırıyorumBen yatıyorum mecburen. İlk aylardan beri öyle alistigim için artık unuttum sağa veya sırt üstü yatmayı. Hadi sağ neyse de sırt üstü yatınca inanılmaz bir baskı hissediyorum, asla uyuncak gibi değilgerçi artık çoğumuzun uykusu hafiflemistir. Çünkü bir yandan bir yana dönerken uyanmamak elde bile değil
Ben hep soldan yattım canım daha rahat gelioKızlar sola yatabileniniz varmı. Ben ne sol ne sırt üst mahvoldu her yerim uykular haram oldu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?