2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Evet ona gidiyorum işte öztan hastanesi sadece doğum 3 bin lira sezeryanda kim bilir ne kadar
Öyle canım ortalama bütün özellerde fiyat hemen hemen aynı
Bu konularda hiiiç biri beni bilgilendirmedi ne doktorum ne de nstdeki bayan. Zaten nstdeki kadın zoraki iş yapıyor sanki bilmiyordum ben
Ben de araştıra araştıra öğrendim canım günlük o kadar hastaları oluyor ki sorup didiklemedikçe fırsatları olmuyordur belki de
Bi sıkıntı olsa söylerlerdi canım mesela benim bi kere 130-150 arası ani inip çıkmıştı kalp atışı taşikardi riski olabilir dedi sonra başka bi doktora gösterdim sonucumu 180i geçmedikçe taşikardi riski var diyemeyiz boşuna korkutmuş seni dedi

İnşallah ya Ultrason çok eskiydi zaten canım

Amin canım inşallah en baştan iştahım olmadığı için az kilo aldım diğerinde de 6 kilo almıştım toplamda bu kez 7,8 olabilir

Tok gitmek lazım canım bana hiç öyle bi şey vermediler iki tane yuvarlak şey takılı sadece. Bi daha bende sesi kapatın dicem çünkü kalp atışı sesi hızlandkça geriliyorum

Kız maşallah ama bu haftada çok bence sanırım 4 U geçer o zaman swzeryen olur bu gidişle ,kesin doğrumu acaba ultraosn ölçümü sen yine doktoruna git danış haberlesirizC

Covid sonrası git demişti dr onun içn acile gitiim ama ultrason baya kötüydü dr da hiç çok kilolu falan Bi şey demedi 6 sında kendi doktoruma gidecem orda kaç çıkacak bakalım

Canım devlette doğum yapacaksan . Belki eşinin kalmasina musade etmezler çünkü odada bazen iki anne veya 3 anne olabiliyor o yüzden erken refakatci kabul etmeyebilirler . Bütçene uygun bi özel bulabilirsen bence daha rahat edersin

Bende bugün gittim oksapar verdi 10 adet yeterlimi bilmiyorum ama coronanın pozitif çıktıgı 2. Günüydü bugün corona olduğumdan beri çocuk pek hareket etmiyor sizdede oldumu

Kızlar sola yatabileniniz varmı. Ben ne sol ne sırt üst mahvoldu her yerim uykular haram oldu bana
ben mi yazdım diye baktım bir an o derece

Kızlar sola yatabileniniz varmı. Ben ne sol ne sırt üst mahvoldu her yerim uykular haram oldu bana
Ben yatıyorum mecburen. İlk aylardan beri öyle alistigim için artık unuttum sağa veya sırt üstü yatmayı. Hadi sağ neyse de sırt üstü yatınca inanılmaz bir baskı hissediyorum, asla uyuncak gibi değil gerçi artık çoğumuzun uykusu hafiflemistir. Çünkü bir yandan bir yana dönerken uyanmamak elde bile değil

Bende bazen keşke yapsaydım diyorum ama nasip urfaya gidersem özele gidecem orası çok uygun. Bakalım artık nasip

Ben hep sola yatıyorum sağda midem hemen yanıyor ve sağ tarafım acıyor solda daha rahat ediyorum. Sırtüstü hayatta yapamıyorum nefesim kesiliyor

Reactions: The
Hayırlısı canım bende 6sinda gidecrm normal alttan muane nst ye

Ben eşime tutunarak dönüyorum her döndüğümde lendimle adamıda uyandırıyorum

Ben hep soldan yattım canım daha rahat gelio
Ama bu son haftalar arada sağ tarafa da yatıyorum bel ağrılarım oluyor bacak ağrılari oluyor diye yön değiştiriyom uyanınca hemen fak edip tekrar sola yatıyorum benim debu son 1 ay haram ağrılar kasılmalar sağ olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…