Küçük kızım aramızda yatıyor gitmiyor yatağına o var diye rahatça donemiyorum çünkü ikinsam ahladim mı hemen uyanıyor ağlıyor ya süt istiyot yada benim ona sarilmamiBen eşime tutunarak dönüyorum her döndüğümde lendimle adamıda uyandırıyorum
Yani hiç mi etmiyor yoksa azalma mı var ? Ben corona değilim ama mesela 2 hafta önce daha çok hareket ediyordu yeri daraldığı için azaldı sanki ama nasıl olur bilmiyorum doktorunuzla görüşün muayene olabiliyorsanız olunBende bugün gittim oksapar verdi 10 adet yeterlimi bilmiyorum ama coronanın pozitif çıktıgı 2. Günüydü bugün corona olduğumdan beri çocuk pek hareket etmiyor sizdede oldumu
Muayene oldum çok şükür sıkıntı yok ama hareketsiz hala coronadan mı anlamadımYani hiç mi etmiyor yoksa azalma mı var ? Ben corona değilim ama mesela 2 hafta önce daha çok hareket ediyordu yeri daraldığı için azaldı sanki ama nasıl olur bilmiyorum doktorunuzla görüşün muayene olabiliyorsanız olun
Muhtemeln aynı odada ıkı yada daha fazla kısı olmaz canım covid onlemlerınden dolayı odalarda hastalar tek kalıyo ama refakatcı kabul edılıyo mu bılmıyorumCanım devlette doğum yapacaksan . Belki eşinin kalmasina musade etmezler çünkü odada bazen iki anne veya 3 anne olabiliyor o yüzden erken refakatci kabul etmeyebilirler . Bütçene uygun bi özel bulabilirsen bence daha rahat edersin
Evt yaCanım 3 bin liraysa bence çok iyibizim burda 6 bin
Canım bn covid gecrdm ama bebk cok kucuktu hareketlerı hıssedemıyodum ne desem yalan olurMuayene oldum çok şükür sıkıntı yok ama hareketsiz hala coronadan mı anlamadım
Sola yatayım diyorum sağda buluyorum kendimi. Bebekte hep sağda hiç solda hissetmedim, sağa yattığım yerde bile tekmeliyor. Sırt üstü hiç yatamıyorum yumru gibi çıkıyor.Kızlar sola yatabileniniz varmı. Ben ne sol ne sırt üst mahvoldu her yerim uykular haram oldu bana
Gecmis olsun cnm dikkat et kendine Allah korumusKızlar duştan çıktım, yatak odasına giderken ıslak ayakla parkede kaydım, kapıya tutubmasam az daha düşüyordum. Elimi, kolumu tutuncam diye çarpmışım, elim kesilmiş azcık nerde kesildiyseomzum morardı, karnımı da vurdum herhalde ağrıyor, hatırlamıyorum parmağımda şişti, ağrıyor
Arkadasimin da bebeginin kafasi 2 hafta onden gidiyodu. O da cok evhamlanmisti ama doktor bi sorun yok sadece kafasi buyuk dedi yani su toplanmasi fln yoktu kafasinda. 41. Haftada normal dogum yapti ozelde. Kafaai buyuk normal doguramazsin fln demedi hic doktor. Icin rahat olsun ins bi sorun olmazYok bilmiyorum bir sıkıntı oluyor mu olmuyor mu . Doktor bu bir sorun değil dedi ama yine de acaba dedim işte
Benimki de bazi gunler cok hareketli oluyor ve bnm canimi cok acitiyor. Artik guclendikleri icin boyleymis ve bu saglikli olduklarinin gostergesiymis cnm. Vitaminlerden bana da gina geldi gercekten ama doktoruna danismadan kesme cnm. Sonlara yaklastik biraz daha dayancaz. Kardesim doktor uzman dgl ama sakin takviyeleri aksatma diye siki siki tembihliyo. Doktoruma da soruyorum dewam et diyo.Kızlar, iki gündür bebeğim çok hareketli bi alta vuruyor bi mideme bi kaburga kemiklerime, o kadar şiddetli ki korkuyorum gercekten ama hep sağ tarafta en başından beri.
Vitaminleri kestim, bı bıtkınlık geldi onlardan da.
Ya bende öyle ne olcak böyle her yerim ağrımış vaziyette uyaniyorumSola yatayım diyorum sağda buluyorum kendimi. Bebekte hep sağda hiç solda hissetmedim, sağa yattığım yerde bile tekmeliyor. Sırt üstü hiç yatamıyorum yumru gibi çıkıyor.
Şuna bak sen cadı yaaKüçük kızım aramızda yatıyor gitmiyor yatağına o var diye rahatça donemiyorum çünkü ikinsam ahladim mı hemen uyanıyor ağlıyor ya süt istiyot yada benim ona sarilmamiya zaten benim deridm bana yetiyo birde bu küçük hanımefendi bana yük oluyor kovuyorum itiyom babasına gitmiyor göbeğime elini sokuyor kıyafetin altından uzanmak istiyor göbeğime öyle yatmak istiyor eşimde o sayede fırsattan yatıyor banamisin demiyor işine geliyor
Bugün deidm kızı yanına çek ben rahat uyumak istirum , kız kalkar diye sabaha kadar WC ye gitmiyorumidrarim tutunca kötü oluyorum
Yaaa acımasızlar yaa bu ne 5 bin tmmda 14 bin ne demek haşa tövbe Estağfurullah yeni insan mı yapıyor bunlar. Nerde yasıyorsun kicanım 3 bin cok uygunbenım oldugum yerde de 5-9 bın arası aynı hastane farklı doktorlar fıyat verıyo ve hastane hastane fıyat değişiyo(( en yukseği 14 bındi
Ya bende öyle ne olcak böyle her yerim ağrımış vaziyette uyaniyorum
İyice zorluyor artık. Sanki içeride fıldır fıldır dönüyor sağa çarpıyor. Göbek artık iyice büyüdü kilo almadan da büyüyormuşBenimki de bazi gunler cok hareketli oluyor ve bnm canimi cok acitiyor. Artik guclendikleri icin boyleymis ve bu saglikli olduklarinin gostergesiymis cnm. Vitaminlerden bana da gina geldi gercekten ama doktoruna danismadan kesme cnm. Sonlara yaklastik biraz daha dayancaz. Kardesim doktor uzman dgl ama sakin takviyeleri aksatma diye siki siki tembihliyo. Doktoruma da soruyorum dewam et diyo.
Canım sonlara yaklastık ya hepimizde öyle sağ tarafımı çok nadir kullanıyorum direk mideme vuruyor solda daha rahat ediyorum. Kramplar yüzünden gerinemeyünce de bütün kemikler yer değiştirmiş givi acı veriyorYa bende öyle ne olcak böyle her yerim ağrımış vaziyette uyaniyorum
Doktordan dpktora degisiyor nst ye alma isleri. Bizimki 32. HaftDan sonra aliyo. Bazilari 34 bazilari 36 olabiliyorİyice zorluyor artık. Sanki içeride fıldır fıldır dönüyor sağa çarpıyor. Göbek artık iyice büyüdü kilo almadan da büyüyormuşHaftaya kontrolüm var, vitaminler başından beri midemi bulandırıyordu.
Bu nst ye kaçıncı hafta giriliyordu. Ayda bir gel dedi doktorum haftayı kaçırmayayım.
Ins kapatmistir. Guzel haberlerini bekliyoz cnmBugün randevum var içimde değişik bir heyecan var haftalar geçtikçe her gidişimde doğumla ilgili birşeyler konuşulacak gibi hissediyorum sanırım ondan ama asla doktor doğuracakmışım gibi bir bilgilendirme yapmıyor sanki hala 15-16 haftalardayımneyse umarım oğlum arayı tamamen kapatmıştırda sağlıklıdır ama dünden beri bi hareketler değişti yanlarımda çok hissediyorum dönmeye çalışıyor gibi bide azaldı önceye göre hareketler sanki çok çok büyük bir azalma değil tabiki ama önceden nefes aldırmıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?