2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kizlar selam. Ekim anneleri grubuna girmistim, 3 ekim beklenen dogum tarihiydi. Belki eylul sonu olur diyordum, arada eylule de bakiyordum. Ama benim aceleci kizim bu gece dogmayi secti :) Agustos annesi oldum Cok sukur saglikli bir dogum oldu

Ben bu hafta hastane cantasini hazirliyordum guya. Ama hic planladiginiz gibi gitmeyebiliyor, her seye hazirlikli olmak lazim. Cantasiz esyasiz acil geldik. Size tavsiyem hazirlamayanlariniz varsa, bir an once hazirlayip bir kenara koyun. Ne olur ne olmaz. Umarim hic gerek kalmaz ama en azindan onleminizi almis olursunuz :)

Buradaki herkese saglikli, bir avazda, stressiz, kolay dogumlar diliyorum

Hayırlı olsun canım gorunus açısından ahşaplar çok tatlı ama işte bende şu an biraz kullanıslilik on planda , o yüzden parka yöneliyor gibiyim

Maşallah sağlıkla büyütün nasıl geçti doğumunuz, anlatmak ister misiniz

Allah iyi etsin valla her halükarda fazla yine
Ben de sezeryan istiyorum bir de erken doğum riskim olduğu için her ihtimali düşünüyorum. Araştırdığıma göre en yakınımda küvöze alabilecek Bodrum acıbadem hastanesi varmış, doktorumda bodrum acıbadem hastanesinde 10.500tl sezeryan dedi. Kendi ilçemde (bodruma yakınım bu arada) özel hastane var ama küvöze küçük haftaları almıyor orası da en son 7.500 TL almış.

Gerçekten çok fazla alıyorlar neden bu kadar paha biçiyorlar. Tamam elbet kolay dğl kolay hiç bir şey iş yok ama mesela Urfadaki sezeryanla Bodrumdaki sezeryan arasında ne fark var ikisi de doktor ikisi de doğurtuyor eminim ikisi de 3linden gelenin en iyisini yapmaya çalısır. Uşakta 3.250 lira bu şuanki fiyat Urfada 2 bin 3 bin arasınsa değişiyor sezeryan doğumu. Normal doğumu özel hastanede ebeler yaparsa 400 liraya yapmıslar birine

Kesinlikle katılıyorum size. Bu fiyat farkı neden ben de anlamıyorum. Mesela il merkezinde bir hastane var özel orası 6.500 tl alıyor fakat aradığımda 35.haftadan önce erken doğan bebekleri küvöze almıyoruz dediler. Hal böyle olunca benim işte riskli olunca ben acıbademe gitmek zorunda kalabilirim Devlet hastanesinde sezaryen isteğe bağlı pek yapılmıyormuş sanıyorum genelde normal doğum oluyormuş. Biraz ondan da özellere bakıyorum ben. Kendi doktorumda kliniği var hastanede çalışmıyor anlaşmalı olduğu birkaç özel hastane de doğum yaptırıyor. Bu da ayrı bir durum.. Bana da çok dua edin erken doğum olursa bebeğimi alacak hastane yok

Rabbim analı babalı büyütsün inşallah beklenen bir durum muydu? Erken doğum riskiniz var mıydı yoksa sürpriz mi oldu? Sanırım 35.haftanızda doğum yaptınız, bebek küvöze girdi mi? Çok soru sordum farkındayım benimde riskim olduğu için merak ediyorum o nedenle

Özellikle sezeryan mi istiyorsunuz? Devlet hastaneleri isteğe bağlı yapmayabilir evet. Erken doğum için endişelenmeyin, Allah korusun başınıza gelse bir şekilde hallolur

Özellikle sezeryan mi istiyorsunuz? Devlet hastaneleri isteğe bağlı yapmayabilir evet. Erken doğum için endişelenmeyin, Allah korusun başınıza gelse bir şekilde hallolur
Evet çevremde o kadar çok zorlu normal doğum öyküsü dinledim ki bugüne kadar.. Sanırım bilinçaltım normal doğum yapamazsın diyor.. Bu hikayelerin biri kendi annemin hikayesi.. O da sezaryen ol diyor bana. Erken doğum olursa genelde çevre illere gönderiliyormuş sevk ediliyormuş bebek. Artık neresi müsaitse.. Bahsettiğim Acıbadem Hastanesi de küvözde doluluk yoksa 32.hafta ve sonrasını alıyormuş. Bana 1 saat bodrum bir şey olursa yetişmeyi umuyorum

Ahh canım benim yaaa çok üzüldüm çoook yürekten dua ediyorum Rabbim sağ sağlim sağlıkla zamanında kucagına almayı nasip etsin. Çok çok dinlen faydası oluyor gerçekten yürüyüşü kestim uzanarak dinleniyorum sürekşi Allah'a şükür hafifledi biraz. Rabbim zorda bırakmasın

Allah analı babalı büyütsün canım, sağlıklı hayırlı evlat olsun. Neden öyle erken geldi sabırsız minnoş:) sen nasılsın bebeğin nasıl. Anlat bize biraz heyecanla anlatacaklarını bekliyoruz

Amin inşallah 20 haftadır yatıyorum evde Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın zamanında gelsinler hayırlısıyla

Neden erken doğum riskin var cnm

Saglicakla büyütün insAllah bebeğin durumu sizin durumunuz nasıl

Canıımm hayırlı uğurlu olsun bebeğin sağlıkla, huzurla büyüsün inşallah. Sana da hayırlı olsun canım taze anne maşallah
Sen yine de bizim Ekim annemizsin bence, ilk Ekim annemiz benle de bir gün var aranda
Doğumun nasıl oldu canım, nasıl başladı? Bebişin durumu nasıl, küvöze falan girdi mi, kilosu nasıl sabırsız minnoşun? Çok bunaltmak, soru yağmuruna tutmak istemem ama müsait zamanında tecrübelerini, süreci bizle paylaşırsan çok mutlu oluruz tekrar hayırlı olsun canım, Allah bağışlasın

Ben senin yerinde olsam heyecanlanırdim kız bak aynı gün olanlar doğuruyor ne güzel

Neden erken doğum riskin var cnm
Önce kanamalarım oldu 12.haftada başlayan..2 hafta öncesine kadar kanamam oldu. Rahim kısalığı olduğuda 21.hafta gibi ortaya çıktı. O sebeple yatıyorum, kanama yüzünden de serklaj yapmadılar. Eğer ilaçlar fayda eder ve yatarsan sürekli 39.haftaya gelirsin yoksa erken doğum kaçınılmaz dendi.

Hadi ya . InsAllah hiç bir şey olmaz . Peki şuan kanama varmı ilaçlar fayda etti mi. Az birşey kaldı zaten ben inaniyorum 38 haftayı görürürsun

Hadi ya . InsAllah hiç bir şey olmaz . Peki şuan kanama varmı ilaçlar fayda etti mi. Az birşey kaldı zaten ben inaniyorum 38 haftayı görürürsun
İnşallah içerde 2 kanama alanı var ama aktif kanamam şuan çok şükür yok ilaçlar fayda etmiştir umuyorum ki.. Çünkü kan değerlerim 12'den 8'e düşmüştü. Her hafta kanama yüzünden hastaneye yatıyordum. Milimlik açılmam olmuştu hatta. Şuan o denli şiddetli kanamam olmadığına göre ilaçlara bağlıyorum bunu.. İnşallah 38i görürüm doktor 36'da doğuma alabilirim dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…