- 30 Mayıs 2020
- 96
- 209
- 43
Hayırlı olsun canım gorunus açısından ahşaplar çok tatlı ama işte bende şu an biraz kullanıslilik on planda , o yüzden parka yöneliyor gibiyimBen bu hafta cesaret edip beşik aldım. Park beşiği çok öneriyorlar ama ben ahşap aldım. Kafasını çok vurur büyüdükçe dediler park beşik al dediler. Ama inadım inat ettimçok beğendiğim bir ahşap beşiği aldım. Hafta sonuna nasipse gelip kuracaklar. Ama şunu diyeyim internetten alsaydık 500tl kãr etmiştik dükkan fiyatına göre. Güvenmedik sadece malzeme kalitesine ondan da dükkanı tercih ettik.
Maşallah sağlıkla büyütünKizlar selam. Ekim anneleri grubuna girmistim, 3 ekim beklenen dogum tarihiydi. Belki eylul sonu olur diyordum, arada eylule de bakiyordum. Ama benim aceleci kizim bu gece dogmayi secti :) Agustos annesi oldumCok sukur saglikli bir dogum oldu
Ben bu hafta hastane cantasini hazirliyordum guya. Ama hic planladiginiz gibi gitmeyebiliyor, her seye hazirlikli olmak lazim. Cantasiz esyasiz acil geldik. Size tavsiyem hazirlamayanlariniz varsa, bir an once hazirlayip bir kenara koyun. Ne olur ne olmaz. Umarim hic gerek kalmaz ama en azindan onleminizi almis olursunuz :)
Buradaki herkese saglikli, bir avazda, stressiz, kolay dogumlar diliyorum
Ben de sezeryan istiyorum bir de erken doğum riskim olduğu için her ihtimali düşünüyorum. Araştırdığıma göre en yakınımda küvöze alabilecek Bodrum acıbadem hastanesi varmış, doktorumda bodrum acıbadem hastanesinde 10.500tl sezeryan dedi. Kendi ilçemde (bodruma yakınım bu arada) özel hastane var ama küvöze küçük haftaları almıyor orası da en son 7.500 TL almış.Allah iyi etsin valla her halükarda fazla yine
Gerçekten çok fazla alıyorlar neden bu kadar paha biçiyorlar. Tamam elbet kolay dğl kolay hiç bir şey iş yok ama mesela Urfadaki sezeryanla Bodrumdaki sezeryan arasında ne fark var ikisi de doktor ikisi de doğurtuyor eminim ikisi de 3linden gelenin en iyisini yapmaya çalısır. Uşakta 3.250 lira bu şuanki fiyat Urfada 2 bin 3 bin arasınsa değişiyor sezeryan doğumu. Normal doğumu özel hastanede ebeler yaparsa 400 liraya yapmıslar birineBen de sezeryan istiyorum bir de erken doğum riskim olduğu için her ihtimali düşünüyorum. Araştırdığıma göre en yakınımda küvöze alabilecek Bodrum acıbadem hastanesi varmış, doktorumda bodrum acıbadem hastanesinde 10.500tl sezeryan dedi. Kendi ilçemde (bodruma yakınım bu arada) özel hastane var ama küvöze küçük haftaları almıyor orası da en son 7.500 TL almış.
Kesinlikle katılıyorum size. Bu fiyat farkı neden ben de anlamıyorum. Mesela il merkezinde bir hastane var özel orası 6.500 tl alıyor fakat aradığımda 35.haftadan önce erken doğan bebekleri küvöze almıyoruz dediler. Hal böyle olunca benim işte riskli olunca ben acıbademe gitmek zorunda kalabilirimGerçekten çok fazla alıyorlar neden bu kadar paha biçiyorlar. Tamam elbet kolay dğl kolay hiç bir şey iş yok ama mesela Urfadaki sezeryanla Bodrumdaki sezeryan arasında ne fark var ikisi de doktor ikisi de doğurtuyor eminim ikisi de 3linden gelenin en iyisini yapmaya çalısır. Uşakta 3.250 lira bu şuanki fiyat Urfada 2 bin 3 bin arasınsa değişiyor sezeryan doğumu. Normal doğumu özel hastanede ebeler yaparsa 400 liraya yapmıslar birine
Rabbim analı babalı büyütsün inşallahKizlar selam. Ekim anneleri grubuna girmistim, 3 ekim beklenen dogum tarihiydi. Belki eylul sonu olur diyordum, arada eylule de bakiyordum. Ama benim aceleci kizim bu gece dogmayi secti :) Agustos annesi oldumCok sukur saglikli bir dogum oldu
Ben bu hafta hastane cantasini hazirliyordum guya. Ama hic planladiginiz gibi gitmeyebiliyor, her seye hazirlikli olmak lazim. Cantasiz esyasiz acil geldik. Size tavsiyem hazirlamayanlariniz varsa, bir an once hazirlayip bir kenara koyun. Ne olur ne olmaz. Umarim hic gerek kalmaz ama en azindan onleminizi almis olursunuz :)
Özellikle sezeryan mi istiyorsunuz? Devlet hastaneleri isteğe bağlı yapmayabilir evet. Erken doğum için endişelenmeyin, Allah korusun başınıza gelse bir şekilde hallolurKesinlikle katılıyorum size. Bu fiyat farkı neden ben de anlamıyorum. Mesela il merkezinde bir hastane var özel orası 6.500 tl alıyor fakat aradığımda 35.haftadan önce erken doğan bebekleri küvöze almıyoruz dediler. Hal böyle olunca benim işte riskli olunca ben acıbademe gitmek zorunda kalabilirimDevlet hastanesinde sezaryen isteğe bağlı pek yapılmıyormuş sanıyorum genelde normal doğum oluyormuş. Biraz ondan da özellere bakıyorum ben. Kendi doktorumda kliniği var hastanede çalışmıyor anlaşmalı olduğu birkaç özel hastane de doğum yaptırıyor. Bu da ayrı bir durum.. Bana da çok dua edin erken doğum olursa bebeğimi alacak hastane yok
Evet çevremde o kadar çok zorlu normal doğum öyküsü dinledim ki bugüne kadar.. Sanırım bilinçaltım normal doğum yapamazsın diyor.. Bu hikayelerin biri kendi annemin hikayesi.. O da sezaryen ol diyor bana. Erken doğum olursa genelde çevre illere gönderiliyormuş sevk ediliyormuş bebek. Artık neresi müsaitse.. Bahsettiğim Acıbadem Hastanesi de küvözde doluluk yoksa 32.hafta ve sonrasını alıyormuş. Bana 1 saat bodrum bir şey olursa yetişmeyi umuyorumÖzellikle sezeryan mi istiyorsunuz? Devlet hastaneleri isteğe bağlı yapmayabilir evet. Erken doğum için endişelenmeyin, Allah korusun başınıza gelse bir şekilde hallolur
Ahh canım benim yaaa çok üzüldüm çoook yürekten dua ediyorum Rabbim sağ sağlim sağlıkla zamanında kucagına almayı nasip etsin. Çok çok dinlen faydası oluyor gerçekten yürüyüşü kestim uzanarak dinleniyorum sürekşi Allah'a şükür hafifledi biraz. Rabbim zorda bırakmasınKesinlikle katılıyorum size. Bu fiyat farkı neden ben de anlamıyorum. Mesela il merkezinde bir hastane var özel orası 6.500 tl alıyor fakat aradığımda 35.haftadan önce erken doğan bebekleri küvöze almıyoruz dediler. Hal böyle olunca benim işte riskli olunca ben acıbademe gitmek zorunda kalabilirimDevlet hastanesinde sezaryen isteğe bağlı pek yapılmıyormuş sanıyorum genelde normal doğum oluyormuş. Biraz ondan da özellere bakıyorum ben. Kendi doktorumda kliniği var hastanede çalışmıyor anlaşmalı olduğu birkaç özel hastane de doğum yaptırıyor. Bu da ayrı bir durum.. Bana da çok dua edin erken doğum olursa bebeğimi alacak hastane yok
Allah analı babalı büyütsün canım, sağlıklı hayırlı evlat olsun. Neden öyle erken geldi sabırsız minnoş:) sen nasılsın bebeğin nasıl. Anlat bize biraz heyecanla anlatacaklarını bekliyoruzKizlar selam. Ekim anneleri grubuna girmistim, 3 ekim beklenen dogum tarihiydi. Belki eylul sonu olur diyordum, arada eylule de bakiyordum. Ama benim aceleci kizim bu gece dogmayi secti :) Agustos annesi oldumCok sukur saglikli bir dogum oldu
AminAhh canım benim yaaa çok üzüldüm çoook yürekten dua ediyorum Rabbim sağ sağlim sağlıkla zamanında kucagına almayı nasip etsin. Çok çok dinlen faydası oluyor gerçekten yürüyüşü kestim uzanarak dinleniyorum sürekşi Allah'a şükür hafifledi biraz. Rabbim zorda bırakmasın
Neden erken doğum riskin var cnmBen de sezeryan istiyorum bir de erken doğum riskim olduğu için her ihtimali düşünüyorum. Araştırdığıma göre en yakınımda küvöze alabilecek Bodrum acıbadem hastanesi varmış, doktorumda bodrum acıbadem hastanesinde 10.500tl sezeryan dedi. Kendi ilçemde (bodruma yakınım bu arada) özel hastane var ama küvöze küçük haftaları almıyor orası da en son 7.500 TL almış.
Saglicakla büyütün insAllahKizlar selam. Ekim anneleri grubuna girmistim, 3 ekim beklenen dogum tarihiydi. Belki eylul sonu olur diyordum, arada eylule de bakiyordum. Ama benim aceleci kizim bu gece dogmayi secti :) Agustos annesi oldumCok sukur saglikli bir dogum oldu
Canıımm hayırlı uğurlu olsun bebeğinKizlar selam. Ekim anneleri grubuna girmistim, 3 ekim beklenen dogum tarihiydi. Belki eylul sonu olur diyordum, arada eylule de bakiyordum. Ama benim aceleci kizim bu gece dogmayi secti :) Agustos annesi oldumCok sukur saglikli bir dogum oldu
Amin aminAmininşallah 20 haftadır yatıyorum evde Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın zamanında gelsinler hayırlısıyla
Ben senin yerinde olsam heyecanlanırdim kızCanıımm hayırlı uğurlu olsun bebeğinsağlıkla, huzurla büyüsün inşallah. Sana da hayırlı olsun canım taze anne maşallah
Sen yine de bizim Ekim annemizsin bence, ilk Ekim annemizbenle de bir gün var aranda
Doğumun nasıl oldu canım, nasıl başladı? Bebişin durumu nasıl, küvöze falan girdi mi, kilosu nasıl sabırsız minnoşun?Çok bunaltmak, soru yağmuruna tutmak istemem ama müsait zamanında tecrübelerini, süreci bizle paylaşırsan çok mutlu oluruz tekrar hayırlı olsun canım, Allah bağışlasın
Önce kanamalarım oldu 12.haftada başlayan..2 hafta öncesine kadar kanamam oldu. Rahim kısalığı olduğuda 21.hafta gibi ortaya çıktı. O sebeple yatıyorum, kanama yüzünden de serklaj yapmadılar. Eğer ilaçlar fayda eder ve yatarsan sürekli 39.haftaya gelirsin yoksa erken doğum kaçınılmaz dendi.Neden erken doğum riskin var cnm
Hadi ya . InsAllah hiç bir şey olmaz . Peki şuan kanama varmı ilaçlar fayda etti mi. Az birşey kaldı zaten ben inaniyorum 38 haftayı görürürsunÖnce kanamalarım oldu 12.haftada başlayan..2 hafta öncesine kadar kanamam oldu. Rahim kısalığı olduğuda 21.hafta gibi ortaya çıktı. O sebeple yatıyorum, kanama yüzünden de serklaj yapmadılar. Eğer ilaçlar fayda eder ve yatarsan sürekli 39.haftaya gelirsin yoksa erken doğum kaçınılmaz dendi.
İnşallahHadi ya . InsAllah hiç bir şey olmaz . Peki şuan kanama varmı ilaçlar fayda etti mi. Az birşey kaldı zaten ben inaniyorum 38 haftayı görürürsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?