Tam olarak ne işe yarıyor canım bu reflü yatağıReflü yatağını bende çok düşündüm ama sonra düşündüm ki ihtiyaç halinde hemen alınır sipariş bile versek 2 günde gelir belki bebeğimizin reflü veya çok kusma şikayeti olmaz inşallahSürekli elim almaya gitti gitti durdurdum kendimi
Kullanışlı csnim gül güle kullansın oğlunBenimkinde yan koruma yok şöyle bir şey aldım ben de fotosunu atıyorum. İnşallah kullanışlıdır ve bebeklerimiz sağ salim yatar içinde
Rennie Duo ile bir dkda geçiyor, baş etmeme gerek kalmıyorGeceleri mide yanması + sıcak + tuvalet ihtiyacından sürekli uyan uyan çok zorlamaya başladı yalnız değilim dii miii arkadaşlarnasıl baş ediyorsunuz mide yanmalarıyla gecelerii
Bende bu konuda cok kararsiz kaldim canim bebeklerin yataklarinda ice gocmemesi yani sekil.almamasi gerekmis tam.tabiri kullanamadim ama. Hepsiburadadan kraft yatas aldim ben. Bir tarafi 0 3 ay diger tarafi ay 2 yas seklinde gibiydi.Kızlarr beşiklerin içine sünger yatak mı tercih ettiniz yaylı yatak mıı hangisi daha doğru yenidoğan için acaba bilgisi olan var mıı
Soguk gunluk sise sutlerGeceleri mide yanması + sıcak + tuvalet ihtiyacından sürekli uyan uyan çok zorlamaya başladı yalnız değilim dii miii arkadaşlarnasıl baş ediyorsunuz mide yanmalarıyla gecelerii
O kenarlarındaki bağlanan şeyleri kast etmiştim. Benimkini de ekledim görsele. İnşallah güzel günlerde kullanalım.Benimkinde yan koruma yok şöyle bir şey aldım ben de fotosunu atıyorum. İnşallah kullanışlıdır ve bebeklerimiz sağ salim yatar içinde
Evet yaa bence de güzel düşünce. Şimdiden reflü olacak diye bakmayalımReflü yatağını bende çok düşündüm ama sonra düşündüm ki ihtiyaç halinde hemen alınır sipariş bile versek 2 günde gelir belki bebeğimizin reflü veya çok kusma şikayeti olmaz inşallahSürekli elim almaya gitti gitti durdurdum kendimi
Bendeki park yatak bu canım ölçüleri 70x120, bizim yatak odasında bu kadar boş yer yok tabiiPark beşikleri anne yanına koyduğunda büyüklüğü sıkıntı olur mu ki canım ,bana olmaz gibi geliyor. Biraz içinde kaybolur o kadar
Yok canım yalnız degilsn soğuk süt içiyorm kısa fayda ediyor .birde doktrum dedi yastığın yüksek olsun yatarken bende gerçekten öyle yapınca yanma olmadı iki yastık koydum kafama yüksek tuttum yan yattım öyle tam uzanmadim , amabezen bebek yukarda olunca çaresini bulamıyorum aşağıda olunca mide yanman olmiyot bu seferde idrar çıkıyor başıma bela gitcgel üşenyom o sırt agrisi ile kalkmakGeceleri mide yanması + sıcak + tuvalet ihtiyacından sürekli uyan uyan çok zorlamaya başladı yalnız değilim dii miii arkadaşlarnasıl baş ediyorsunuz mide yanmalarıyla gecelerii
Tam olarak almayı düşündüğüm model buydu canım, ölçüleri dahilBendeki park yatak bu canım ölçüleri 70x120, bizim yatak odasında bu kadar boş yer yok tabiiAltında tekeri var ama yine kolayca odadan odaya taşıyabileceğin bir şey değil pek. O yüzden daha minnoş, odaya sığabilecek, altı tekerli bir şey alayım diyorum bakalım.
Bende kaş, vücut ağdası falan erteleyip duruyorum bakalım yaAminnn amin kuzumHeyecan bastı şu an farklı farklı şeyler oldu alt tarafım sızlıyo karnım ağırdı ay çok değişik hissettim bi an. Allahım sağlıkla hayırlısıyla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Yarın kontrolüm var benim de bakalım neler olacak Daha eksiklerim var benim çantam hazır ama terliğim,kapı süsüm, hastane çikolatam daha gelmedi. Ev temizliği haftaya ayarladık, e kendi vücut temizliğimi saçımı kaşımı da haftaya halledecektim.
Mide yanması yok ama sık tuvalete çıkma var, yoruldum artık saat başı uyanmaktanGeceleri mide yanması + sıcak + tuvalet ihtiyacından sürekli uyan uyan çok zorlamaya başladı yalnız değilim dii miii arkadaşlarnasıl baş ediyorsunuz mide yanmalarıyla gecelerii
Reflüsü olan veya fazla kusan bebekler için kendinden eğimli küçük bir yatak canım reflü şikayetleri azalsın boğulma gibi durumlar olmasın diye allah korusun.. ama çok az kullanılıyor sadece ilk bikaç ay sanırımTam olarak ne işe yarıyor canım bu reflü yatağı
Ben de gaviscon içiyordum zor durumda kalınca.. ama fobi gibi bir şeye dönüştü istemsiz öğürme geliyor artık ilaç içerkenRennie Duo ile bir dkda geçiyor, baş etmeme gerek kalmıyor
Aynen öyle elimde kutu sütlerle geziyorum en azından anlık hafifletiyorSoguk gunluk sise sutler
İnşallah hiçbir sağlık sıkıntıları olmaz bebeklermizin reflü dahilO kenarlarındaki bağlanan şeyleri kast etmiştim. Benimkini de ekledim görsele. İnşallah güzel günlerde kullanalım.
Evet yaa bence de güzel düşünce. Şimdiden reflü olacak diye bakmayalımben de almıyorum o zaman
Yok canım yalnız degilsn soğuk süt içiyorm kısa fayda ediyor .birde doktrum dedi yastığın yüksek olsun yatarken bende gerçekten öyle yapınca yanma olmadı iki yastık koydum kafama yüksek tuttum yan yattım öyle tam uzanmadim , amabezen bebek yukarda olunca çaresini bulamıyorum aşağıda olunca mide yanman olmiyot bu seferde idrar çıkıyor başıma bela gitcgel üşenyom o sırt agrisi ile kalkmak
Ben çantayı hazırladım, heyecanla doğumu bekliyorum bakalım
Mide yanması yok ama sık tuvalete çıkma var, yoruldum artık saat başı uyanmaktan
Allah analı babalı büyütsün inşallah gözünüz aydınKizlar selam. Ekim anneleri grubuna girmistim, 3 ekim beklenen dogum tarihiydi. Belki eylul sonu olur diyordum, arada eylule de bakiyordum. Ama benim aceleci kizim bu gece dogmayi secti :) Agustos annesi oldumCok sukur saglikli bir dogum oldu
Ben bu hafta hastane cantasini hazirliyordum guya. Ama hic planladiginiz gibi gitmeyebiliyor, her seye hazirlikli olmak lazim. Cantasiz esyasiz acil geldik. Size tavsiyem hazirlamayanlariniz varsa, bir an once hazirlayip bir kenara koyun. Ne olur ne olmaz. Umarim hic gerek kalmaz ama en azindan onleminizi almis olursunuz :)
Buradaki herkese saglikli, bir avazda, stressiz, kolay dogumlar diliyorum
Merhaba , mesajınızı arama kismindan buldum, ben çalışabilir raporu almıştım 32 de , zaten şu tarihe kadar çalışır diyordu , bir daha çalışamaz almadım, ama şimdi de çalıştığım kuruma, işe başlama tarihini gösterir belge sunmam lazım , nasıl olacak?32.hafta raporu sgkli çalışanlar için alınması şart çalışabilir ya da çalışamaz raporu sgk size sonrasında ona göre rapor parası ödemesi yapacak 32.hafta raporunuz yoksa sorun yaşanıyor özel devlet olması farketmiyor sgk ya işlenmesi yeterli raporu alarak doğrusunu yapmışsınız:)
Evet kızın küçük anlatsan da anlamaz ya Allah yardımcın olsun sağlıkla gelsin insaAllahEşim yaridmci olur birde 2 kızdan sonra erkek olunca oda ben gibi farki yaşayacak hep alıştık kız sevmeyeerkek bebek nasıl dir bilmiyiruz beraber göreceğiz kızım çok küçük bu yaşta ogretsem anlamaz ya kardeis gelsin beraber oynarlar inşallah anlaşırlar , diğer büyük kizm 6 yaşında hiç küçük kardeis le oynamaz arada 4,5 yaş kadar zamam var oğlum geldi mi küçük ablası ile oynar
Senin kocan şimdiden soyleniyirsa boşver çocuğu gördü mü unutur sever ya zaman geçirir
Allah yardımcın olsun canım, inşallah sağlıkla yavruna kavuşursun. Dua edeceğiz sanaKızlar kontrole geldim yatisim yapıldı. Bebegim geriden geldiği için doktorum yarin sabah sezeryan yapacak. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. 34+4 oldum bgn
Tekrar çalışamaz almanız gerekiyordu diye biliyorum benMerhaba , mesajınızı arama kismindan buldum, ben çalışabilir raporu almıştım 32 de , zaten şu tarihe kadar çalışır diyordu , bir daha çalışamaz almadım, ama şimdi de çalıştığım kuruma, işe başlama tarihini gösterir belge sunmam lazım , nasıl olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?