2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Tam olarak ne işe yarıyor canım bu reflü yatağı

Benimkinde yan koruma yok şöyle bir şey aldım ben de fotosunu atıyorum. İnşallah kullanışlıdır ve bebeklerimiz sağ salim yatar içinde
Kullanışlı csnim gül güle kullansın oğlun ama emekleme çağı gelince ordan atlamada iyi olur yandan kısa sanki korumalığı .bence onu yatağınıza dayayin sonradan bebek sıkıntı yaratmasin

Yada beşiği ters çevirin tulumu de öbür türlü yakarsınız kisacolsn taraf duvara yapışsin uzun korumalık size doğru baksın.

Yada iyice araştırın bakın o kısa korumalık çıkıyor mu yukarı takamaz misin sanki demir boşluk vsr tahtayı yukarı çekmek için

Geceleri mide yanması + sıcak + tuvalet ihtiyacından sürekli uyan uyan çok zorlamaya başladı yalnız değilim dii miii arkadaşlar nasıl baş ediyorsunuz mide yanmalarıyla gecelerii
Rennie Duo ile bir dkda geçiyor, baş etmeme gerek kalmıyor

Kızlarr beşiklerin içine sünger yatak mı tercih ettiniz yaylı yatak mıı hangisi daha doğru yenidoğan için acaba bilgisi olan var mıı
Bende bu konuda cok kararsiz kaldim canim bebeklerin yataklarinda ice gocmemesi yani sekil.almamasi gerekmis tam.tabiri kullanamadim ama. Hepsiburadadan kraft yatas aldim ben. Bir tarafi 0 3 ay diger tarafi ay 2 yas seklinde gibiydi.

Benimkinde yan koruma yok şöyle bir şey aldım ben de fotosunu atıyorum. İnşallah kullanışlıdır ve bebeklerimiz sağ salim yatar içinde
O kenarlarındaki bağlanan şeyleri kast etmiştim. Benimkini de ekledim görsele. İnşallah güzel günlerde kullanalım.
Evet yaa bence de güzel düşünce. Şimdiden reflü olacak diye bakmayalım ben de almıyorum o zaman

Eklentiler

• 20210813_212642.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 73
Park beşikleri anne yanına koyduğunda büyüklüğü sıkıntı olur mu ki canım ,bana olmaz gibi geliyor. Biraz içinde kaybolur o kadar
Bendeki park yatak bu canım ölçüleri 70x120, bizim yatak odasında bu kadar boş yer yok tabii Altında tekeri var ama yine kolayca odadan odaya taşıyabileceğin bir şey değil pek. O yüzden daha minnoş, odaya sığabilecek, altı tekerli bir şey alayım diyorum bakalım.

Eklentiler

• E67C41D9-F758-42C2-B356-A86F668594D5.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 75
Reactions: The
Geceleri mide yanması + sıcak + tuvalet ihtiyacından sürekli uyan uyan çok zorlamaya başladı yalnız değilim dii miii arkadaşlar nasıl baş ediyorsunuz mide yanmalarıyla gecelerii
Yok canım yalnız degilsn soğuk süt içiyorm kısa fayda ediyor .birde doktrum dedi yastığın yüksek olsun yatarken bende gerçekten öyle yapınca yanma olmadı iki yastık koydum kafama yüksek tuttum yan yattım öyle tam uzanmadim , amabezen bebek yukarda olunca çaresini bulamıyorum aşağıda olunca mide yanman olmiyot bu seferde idrar çıkıyor başıma bela gitcgel üşenyom o sırt agrisi ile kalkmak

Tam olarak almayı düşündüğüm model buydu canım, ölçüleri dahil

Bende kaş, vücut ağdası falan erteleyip duruyorum bakalım ya kaşlarımı arada tek tük alıyorum göze kötü gelmeyecek kadar, şöyle güzel şekle sokmam lazım
Ben çantayı hazırladım, heyecanla doğumu bekliyorum bakalım
Mide yanması yok ama sık tuvalete çıkma var, yoruldum artık saat başı uyanmaktan

Tam olarak ne işe yarıyor canım bu reflü yatağı
Reflüsü olan veya fazla kusan bebekler için kendinden eğimli küçük bir yatak canım reflü şikayetleri azalsın boğulma gibi durumlar olmasın diye allah korusun.. ama çok az kullanılıyor sadece ilk bikaç ay sanırım

İnşallah hiçbir sağlık sıkıntıları olmaz bebeklermizin reflü dahil

aynen öyle çift yastık sola dönük yatış ve sürekli süt yudumlayarak geçiyor geceler sizde sırt ağrısı demekki herkesi farklı şekilde etkiliyor bu hamilelik ben de dizlerimi zor hareket ettiryorum artık pek kilo almadığım halde dizlerim taşımıyor sanırım zaten sorunluydu daha beter oldu..
Ben çantayı hazırladım, heyecanla doğumu bekliyorum bakalım

Mide yanması yok ama sık tuvalete çıkma var, yoruldum artık saat başı uyanmaktan

Ben de yoruldum sanırım doğum sonrası uyku düzenimize alışma evresindeyiz

Allah analı babalı büyütsün inşallah gözünüz aydın

Merhaba , mesajınızı arama kismindan buldum, ben çalışabilir raporu almıştım 32 de , zaten şu tarihe kadar çalışır diyordu , bir daha çalışamaz almadım, ama şimdi de çalıştığım kuruma, işe başlama tarihini gösterir belge sunmam lazım , nasıl olacak?

Evet kızın küçük anlatsan da anlamaz ya Allah yardımcın olsun sağlıkla gelsin insaAllah

İnsaAllah insaAllah

Kızlar ya bende kaşıntı sanki yüne başladı bugün test verdim alt ast normal çıktı ama safra asitleri henüz çıkmadı. Alt ast normal çıkıp safranın yüksek olma ihtimali var mıdır?

Kızlar kontrole geldim yatisim yapıldı. Bebegim geriden geldiği için doktorum yarin sabah sezeryan yapacak. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. 34+4 oldum bgn
Allah yardımcın olsun canım, inşallah sağlıkla yavruna kavuşursun. Dua edeceğiz sana

Tekrar çalışamaz almanız gerekiyordu diye biliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…