- 17 Mart 2021
- 242
- 361
- 33
- 38
Ben de yokum listedeBi erkenci minnoş daha maşallahEylül annelerine kaçıyorsunuz hep, bırakmayız
Yaa Bi karışıklık olmuştur, nasıl eklemem gözümden mi kaçtı kihemen hemen yaz ekliyim, bebiş gelecek daha listeye eklememişim ya kusura bakma akıl bırakmadı bu sıpa bende
Canım sağ salim sağlıkla kucağına alırsın insAllah durumdan haber et biziKızlar kontrole geldim yatisim yapıldı. Bebegim geriden geldiği için doktorum yarin sabah sezeryan yapacak. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. 34+4 oldum bgn
MaşaAllah Subhanallah canım, geçmiş olsun Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, seninle günlerimiz aynı, bir korku bastırdı heyecanla birlikteKizlar selam. Ekim anneleri grubuna girmistim, 3 ekim beklenen dogum tarihiydi. Belki eylul sonu olur diyordum, arada eylule de bakiyordum. Ama benim aceleci kizim bu gece dogmayi secti :) Agustos annesi oldumCok sukur saglikli bir dogum oldu
Ben bu hafta hastane cantasini hazirliyordum guya. Ama hic planladiginiz gibi gitmeyebiliyor, her seye hazirlikli olmak lazim. Cantasiz esyasiz acil geldik. Size tavsiyem hazirlamayanlariniz varsa, bir an once hazirlayip bir kenara koyun. Ne olur ne olmaz. Umarim hic gerek kalmaz ama en azindan onleminizi almis olursunuz :)
Buradaki herkese saglikli, bir avazda, stressiz, kolay dogumlar diliyorum
MaşallahSlm kızlarbugün hastaneye gittim şükür bebeğimi gördüm bebeg aşağı inmiş vsjinamda hemde az kalmış kanala girecek ufaklık oyizden bel ağrılarım bu son iki gündür kalcam vajinam bacak aram ağrıyordu . Kaydımi hastaneye yaptim yarın onları arayacam randevu yapacam ya bu perşembe yada gelecek hafta perşembe için randevu yapıcam bakalım yarın belli olacak doktor tekrar muane edecek ona göre doğum tarihini ameliyat gününü soyleyecek az kaldı 17ile 24. Eylül arası olacak yani ddi 38 .haftada başlıyor bebeğin gelişimine göre tarih verecek .
Şükür bebeğim iyi gelişmiş kilosu 3kg 100 gr boyu 49 cm doguma kadar 3,500u geçer dedi uzun boylu olacak dediçok sevindim ya içim rahatlado gelişimini öğrendim yediğim aldığım kilolar ona da gitmiş şükür
Yaaa çok geçmiş olsun Rabbim kolaylıkla geçirsin insaAllahKızlar kontrole geldim yatisim yapıldı. Bebegim geriden geldiği için doktorum yarin sabah sezeryan yapacak. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. 34+4 oldum bgn
Aynen yarın da benden haber bekleyinKizlar ekim anneleri dogumlara basladi zaman yaklasiyor sanirim artik
Yaaa MasaAllah MasaAllah çok şükür sağlıkla gelsin insaAllahSlm kızlarbugün hastaneye gittim şükür bebeğimi gördüm bebeg aşağı inmiş vsjinamda hemde az kalmış kanala girecek ufaklık oyizden bel ağrılarım bu son iki gündür kalcam vajinam bacak aram ağrıyordu . Kaydımi hastaneye yaptim yarın onları arayacam randevu yapacam ya bu perşembe yada gelecek hafta perşembe için randevu yapıcam bakalım yarın belli olacak doktor tekrar muane edecek ona göre doğum tarihini ameliyat gününü soyleyecek az kaldı 17ile 24. Eylül arası olacak yani ddi 38 .haftada başlıyor bebeğin gelişimine göre tarih verecek .
Şükür bebeğim iyi gelişmiş kilosu 3kg 100 gr boyu 49 cm doguma kadar 3,500u geçer dedi uzun boylu olacak dediçok sevindim ya içim rahatlado gelişimini öğrendim yediğim aldığım kilolar ona da gitmiş şükür
Öyle diyorum ama bende eylüle kaçacak gibi hissediyorum bakalımTeşekkürler canımmalesef Eylül annelerine kaçıyoruz senide bekleriz
Allah Allah, farkında olmadan falan yanlışlıkla mı sildim ki düzenlerkenBen de yokum listede
Teşekkür ederim canımYaaa MasaAllah MasaAllah çok şükür sağlıkla gelsin insaAllah
AminTeşekkür ederim canımamin insallah sag salim gelir , darisi başınıza inşallah
Sıkıntı yok canım, ben kendimi ekletmemis olabilirimÖyle diyorum ama bende eylüle kaçacak gibi hissediyorum bakalımEkim görünümlü Eylül anneleri topiği terketmeyelim
Allah Allah, farkında olmadan falan yanlışlıkla mı sildim ki düzenlerkentekrar yazarsan ekleyeyim hemen canım, bi karışıklık oldu galiba anlamadım
Allah yardımcın olsun herşey güzel olacak ,fırsat buldukça yaz bize .Kızlar kontrole geldim yatisim yapıldı. Bebegim geriden geldiği için doktorum yarin sabah sezeryan yapacak. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. 34+4 oldum bgn
Kız maşallah daha nolsun:)Slm kızlarbugün hastaneye gittim şükür bebeğimi gördüm bebeg aşağı inmiş vsjinamda hemde az kalmış kanala girecek ufaklık oyizden bel ağrılarım bu son iki gündür kalcam vajinam bacak aram ağrıyordu . Kaydımi hastaneye yaptim yarın onları arayacam randevu yapacam ya bu perşembe yada gelecek hafta perşembe için randevu yapıcam bakalım yarın belli olacak doktor tekrar muane edecek ona göre doğum tarihini ameliyat gününü soyleyecek az kaldı 17ile 24. Eylül arası olacak yani ddi 38 .haftada başlıyor bebeğin gelişimine göre tarih verecek .
Sıkıntı yok canım, ben kendimi ekletmemis olabilirim
MayaKyle , 26 yaş, 24.01.21 sat , ilk çocuk , erkek , 31.10.21 tahmini doğum tarihi
Bugün hareketlendi çok şükürBana da covid sebebiyle kan sulandırıcı verdiler. İlk iki gün çok hareketi hissetmemiştim parol vs içince o da uyudu herhalde dedim :) ama sonrasında gayet net hissediyorum.
Hayırlı olsun canım maşallah sağlıkla büyütKizlar selam. Ekim anneleri grubuna girmistim, 3 ekim beklenen dogum tarihiydi. Belki eylul sonu olur diyordum, arada eylule de bakiyordum. Ama benim aceleci kizim bu gece dogmayi secti :) Agustos annesi oldumCok sukur saglikli bir dogum oldu
Ben bu hafta hastane cantasini hazirliyordum guya. Ama hic planladiginiz gibi gitmeyebiliyor, her seye hazirlikli olmak lazim. Cantasiz esyasiz acil geldik. Size tavsiyem hazirlamayanlariniz varsa, bir an once hazirlayip bir kenara koyun. Ne olur ne olmaz. Umarim hic gerek kalmaz ama en azindan onleminizi almis olursunuz :)
Buradaki herkese saglikli, bir avazda, stressiz, kolay dogumlar diliyorum
Ekim çocuklarının acelesi var:)) her an doğuracaklardan biri de benim ve yarın kontrolüm varAynen yarın da benden haber bekleyinyarında benim kontrolüm var 34+4 olacam beni de alıkoymazda iyi olur zaten riskim vardı hadi hayırlısı artık. Bu bebekler ne aceleciymiş bi ay içerde bekleyemiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?