2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben de yokum listede

8
Kızlar kontrole geldim yatisim yapıldı. Bebegim geriden geldiği için doktorum yarin sabah sezeryan yapacak. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. 34+4 oldum bgn
Canım sağ salim sağlıkla kucağına alırsın insAllah durumdan haber et bizi

MaşaAllah Subhanallah canım, geçmiş olsun Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, seninle günlerimiz aynı, bir korku bastırdı heyecanla birlikte

Maşallah

Kizlar ekim anneleri dogumlara basladi zaman yaklasiyor sanirim artik
Aynen yarın da benden haber bekleyin yarında benim kontrolüm var 34+4 olacam beni de alıkoymazda iyi olur zaten riskim vardı hadi hayırlısı artık. Bu bebekler ne aceleciymiş bi ay içerde bekleyemiyorlar

Yaaa MasaAllah MasaAllah çok şükür sağlıkla gelsin insaAllah

Kızlar merhaba, bir şey soracağım. İdrarınızı yaptığınızda klozette beyazımsı bir sıvı / akıntı da gelmiş oluyor mu idrarla birlikte? Benim son 1-2 gündür böyle bir durum var. Doktorum da tatilde, sorsam mı acaba ona cepten? Meraklandım

Teşekkürler canım malesef Eylül annelerine kaçıyoruz senide bekleriz
Öyle diyorum ama bende eylüle kaçacak gibi hissediyorum bakalım Ekim görünümlü Eylül anneleri topiği terketmeyelim
Ben de yokum listede
Allah Allah, farkında olmadan falan yanlışlıkla mı sildim ki düzenlerken tekrar yazarsan ekleyeyim hemen canım, bi karışıklık oldu galiba anlamadım

Sıkıntı yok canım, ben kendimi ekletmemis olabilirim

MayaKyle , 26 yaş, 24.01.21 sat , ilk çocuk , erkek , 31.10.21 tahmini doğum tarihi

Kız maşallah daha nolsun:)

Sıkıntı yok canım, ben kendimi ekletmemis olabilirim

MayaKyle , 26 yaş, 24.01.21 sat , ilk çocuk , erkek , 31.10.21 tahmini doğum tarihi

Ahh ne güzel bir genç anne adayı daha:) tavsiyem kaç çocuk yapacaksan gece kalmadan yap bitir:))

Reactions: The
Bana da covid sebebiyle kan sulandırıcı verdiler. İlk iki gün çok hareketi hissetmemiştim parol vs içince o da uyudu herhalde dedim :) ama sonrasında gayet net hissediyorum.
Bugün hareketlendi çok şükür
Hayırlı olsun canım maşallah sağlıkla büyüt

Aynen yarın da benden haber bekleyin yarında benim kontrolüm var 34+4 olacam beni de alıkoymazda iyi olur zaten riskim vardı hadi hayırlısı artık. Bu bebekler ne aceleciymiş bi ay içerde bekleyemiyorlar
Ekim çocuklarının acelesi var:)) her an doğuracaklardan biri de benim ve yarın kontrolüm var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…