2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar kontrole geldim yatisim yapıldı. Bebegim geriden geldiği için doktorum yarin sabah sezeryan yapacak. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. 34+4 oldum bgn
Canimm hadi gözün aydın korkma sakin. Kavuşuyorsun bebeğine

Hastaneden talep.edeceksiniz onlar hafta hesabini yapip tarih iceren bir rapor vercekler

Heyner Ahşap Beşik Anne Yanı Beşik Sallanır Beşik Organik 60x120 + Mavi Prens Uyku Seti + Yatak Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Ben bunu aldım. O kadar araştırdım buna karar verdik.
Kızlar kontrole geldim yatisim yapıldı. Bebegim geriden geldiği için doktorum yarin sabah sezeryan yapacak. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. 34+4 oldum bgn
Minnoş acele etmiş, hayırlısıyla sıkıntısız bir doğum olur, sağ salim eline alırsın yavrunu. Rabbim kolaylık versin

Slm kızlar bugün hastaneye gittim şükür bebeğimi gördüm bebeg aşağı inmiş vsjinamda hemde az kalmış kanala girecek ufaklık oyizden bel ağrılarım bu son iki gündür kalcam vajinam bacak aram ağrıyordu . Kaydımi hastaneye yaptim yarın onları arayacam randevu yapacam ya bu perşembe yada gelecek hafta perşembe için randevu yapıcam bakalım yarın belli olacak doktor tekrar muane edecek ona göre doğum tarihini ameliyat gününü soyleyecek az kaldı 17ile 24. Eylül arası olacak yani ddi 38 .haftada başlıyor bebeğin gelişimine göre tarih verecek .
Şükür bebeğim iyi gelişmiş kilosu 3kg 100 gr boyu 49 cm doguma kadar 3,500u geçer dedi uzun boylu olacak dedi çok sevindim ya içim rahatlado gelişimini öğrendim yediğim aldığım kilolar ona da gitmiş şükür

Cok geçmiş olsun canım ya sağ salim kucağına alırsın insalalh yarin dört gözle iyihaberlerini bekliyoruz

Ay sorma ya ben de çok heyecanlanmaya başladım ve çok mutluyum
Ay bebisler vakti zamaninda saglikla gelsin insallah cok sabirsiz bir durum. Cok aglarim herhalde ay suan bile resmen burnumun diregi sizladi
Gerçekten de korkmayla heyecan arasında kaldım 37 yi görebilirsem, 1 hafta önden gidiyor benim bebiş yeterli herhalde.
Bende korkuyorum erken birsey olacak diye. Hayirlisi ile 38 i gorelim insallah ya. Benimde 1 hafta gibi onde
Listeye bebekleri eklemeye başlarız artık
kiz sen beni eklemedin daha

Kız dogurcaz niye daha tabloda yoksun ki

Bi erkenci minnoş daha maşallah Eylül annelerine kaçıyorsunuz hep, bırakmayız
Yaa Bi karışıklık olmuştur, nasıl eklemem gözümden mi kaçtı ki hemen hemen yaz ekliyim, bebiş gelecek daha listeye eklememişim ya kusura bakma akıl bırakmadı bu sıpa bende

Teşekkürler canım malesef Eylül annelerine kaçıyoruz senide bekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…