CanimmKızlar kontrole geldim yatisim yapıldı. Bebegim geriden geldiği için doktorum yarin sabah sezeryan yapacak. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. 34+4 oldum bgn
Canım hiç korkma, Allahın izniyle sağ salim bebeğini kucağına alacaksınKızlar kontrole geldim yatisim yapıldı. Bebegim geriden geldiği için doktorum yarin sabah sezeryan yapacak. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. 34+4 oldum bgn
Hastaneden talep.edeceksiniz onlar hafta hesabini yapip tarih iceren bir rapor verceklerMerhaba , mesajınızı arama kismindan buldum, ben çalışabilir raporu almıştım 32 de , zaten şu tarihe kadar çalışır diyordu , bir daha çalışamaz almadım, ama şimdi de çalıştığım kuruma, işe başlama tarihini gösterir belge sunmam lazım , nasıl olacak?
Allah saglikla dogmasini nasip etsin insallah canim.Kızlar kontrole geldim yatisim yapıldı. Bebegim geriden geldiği için doktorum yarin sabah sezeryan yapacak. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. 34+4 oldum bgn
Evet evet hic raporunu baslatmadi mi acabaTekrar çalışamaz almanız gerekiyordu diye biliyorum ben
Olabilir canımEvet evet hic raporunu baslatmadi mi acaba
Ay sorma ya ben de çok heyecanlanmaya başladım ve çok mutluyumKizlar ekim anneleri dogumlara basladi zaman yaklasiyor sanirim artik
Heyner Ahşap Beşik Anne Yanı Beşik Sallanır Beşik Organik 60x120 + Mavi Prens Uyku Seti + Yatak Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLKızlar sorulmuştur muhtemelen ama bulamadım, siz anne yanı beşiği nasıl aldınız? Kardeşimden alacaktım ama çok büyük, taşıması vs biraz zor olacak diye annem ben yeni alırım dedi. Şu cibinlikli süslü ahşap sepetler çok hoşuma gidiyor, ebebek’teki daha sade anne aynı olanlar da aslında daha pratik karar veremedim bir türlü
Minnoş acele etmiş, hayırlısıyla sıkıntısız bir doğum olur, sağ salim eline alırsın yavrunu. Rabbim kolaylık versinKızlar kontrole geldim yatisim yapıldı. Bebegim geriden geldiği için doktorum yarin sabah sezeryan yapacak. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. 34+4 oldum bgn
Gerçekten de korkmayla heyecan arasında kaldımKizlar ekim anneleri dogumlara basladi zaman yaklasiyor sanirim artik
Sağlıcakla inşallahKızlar kontrole geldim yatisim yapıldı. Bebegim geriden geldiği için doktorum yarin sabah sezeryan yapacak. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. 34+4 oldum bgn
Listeye bebekleri eklemeye başlarız artıkKizlar ekim anneleri dogumlara basladi zaman yaklasiyor sanirim artik
Cok geçmiş olsun canım ya sağ salim kucağına alırsın insalalh yarin dört gözle iyihaberlerini bekliyoruzKızlar kontrole geldim yatisim yapıldı. Bebegim geriden geldiği için doktorum yarin sabah sezeryan yapacak. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. 34+4 oldum bgn
Ay bebisler vakti zamaninda saglikla gelsin insallah cok sabirsiz bir durum. Cok aglarim herhalde ay suan bile resmen burnumun diregi sizladiAy sorma ya ben de çok heyecanlanmaya başladım ve çok mutluyum
Bende korkuyorum erken birsey olacak diye. Hayirlisi ile 38 i gorelim insallah ya. Benimde 1 hafta gibi ondeGerçekten de korkmayla heyecan arasında kaldım37 yi görebilirsem, 1 hafta önden gidiyor benim bebiş yeterli herhalde.
Listeye bebekleri eklemeye başlarız artık
Kız dogurcaz niye daha tabloda yoksun kiAy bebisler vakti zamaninda saglikla gelsin insallah cok sabirsiz bir durum. Cok aglarim herhalde ay suan bile resmen burnumun diregi sizladi
Bende korkuyorum erken birsey olacak diye. Hayirlisi ile 38 i gorelim insallah ya. Benimde 1 hafta gibi onde
kiz sen beni eklemedin daha
Bi erkenci minnoş daha maşallahSlm kızlarbugün hastaneye gittim şükür bebeğimi gördüm bebeg aşağı inmiş vsjinamda hemde az kalmış kanala girecek ufaklık oyizden bel ağrılarım bu son iki gündür kalcam vajinam bacak aram ağrıyordu . Kaydımi hastaneye yaptim yarın onları arayacam randevu yapacam ya bu perşembe yada gelecek hafta perşembe için randevu yapıcam bakalım yarın belli olacak doktor tekrar muane edecek ona göre doğum tarihini ameliyat gününü soyleyecek az kaldı 17ile 24. Eylül arası olacak yani ddi 38 .haftada başlıyor bebeğin gelişimine göre tarih verecek .
Şükür bebeğim iyi gelişmiş kilosu 3kg 100 gr boyu 49 cm doguma kadar 3,500u geçer dedi uzun boylu olacak dediçok sevindim ya içim rahatlado gelişimini öğrendim yediğim aldığım kilolar ona da gitmiş şükür
Yaa Bi karışıklık olmuştur, nasıl eklemem gözümden mi kaçtı kiAy bebisler vakti zamaninda saglikla gelsin insallah cok sabirsiz bir durum. Cok aglarim herhalde ay suan bile resmen burnumun diregi sizladi
Bende korkuyorum erken birsey olacak diye. Hayirlisi ile 38 i gorelim insallah ya. Benimde 1 hafta gibi onde
kiz sen beni eklemedin daha
Teşekkürler canımBi erkenci minnoş daha maşallahEylül annelerine kaçıyorsunuz hep, bırakmayız
Yaa Bi karışıklık olmuştur, nasıl eklemem gözümden mi kaçtı kihemen hemen yaz ekliyim, bebiş gelecek daha listeye eklememişim ya kusura bakma akıl bırakmadı bu sıpa bende
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah Allah yardımcın olsunKızlar kontrole geldim yatisim yapıldı. Bebegim geriden geldiği için doktorum yarin sabah sezeryan yapacak. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. 34+4 oldum bgn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?