Aynen hemide ne acelesiEkim çocuklarının acelesi var:)) her an doğuracaklardan biri de benim ve yarın kontrolüm var
Ne listesi acaba merak ettim beni de beni de alın nedir bu listeBi erkenci minnoş daha maşallahEylül annelerine kaçıyorsunuz hep, bırakmayız
Yaa Bi karışıklık olmuştur, nasıl eklemem gözümden mi kaçtı kihemen hemen yaz ekliyim, bebiş gelecek daha listeye eklememişim ya kusura bakma akıl bırakmadı bu sıpa bende
Genç mi , aslında kendimi pek de genç hissetmiyorumAhh ne güzel bir genç anne adayı daha:) tavsiyem kaç çocuk yapacaksan gece kalmadan yap bitir:))
Canım bende senin gibi düşünüyordum hemen peşine cocuk olunca bu fikir tamamen değişiyo . O rahat uykuları arıyosun daha neler neler sonuç 5 yıl ara varGenç mi , aslında kendimi pek de genç hissetmiyorumiki yıl önce bir düşük yaptım , eğer o bebeğim yaşasaydı o zaman gerçekten genç bir anne olabilirdim
Haklısın eşim de senin gibi düşünüyor , iki yıl sonra nasipse tekrar deneriz diyor ama bu kararı verebilmek için çocuk büyütmenin nasıl bir şey olduğunu tatmam gerek
Yani muhtemelen bizim de öyle olur canımCanım bende senin gibi düşünüyordum hemen peşine cocuk olunca bu fikir tamamen değişiyo . O rahat uykuları arıyosun daha neler neler sonuç 5 yıl ara vardaha tam rahata ermişde değilim
Benimde temizlik yapıp yorulmaya ihtiyacım var. Zaten her türlü yorgun hissediyorumKızlar iki gündür bi gaza gelmişim, evin her tarafını temizledim, 8 aydır yapmadığım temizliği yaptım.Oh içim bi rahatladı.Eşim akşam eve geldi bi ton fırçaladı, ben yapmıyor muyum niye yaptın diye ama valla o kadar rahatladım ki sanki bütün ihtiyacım buymuş gibi tövbe tövbe Normalde öyle temizlik aşkı olan biri de değilim. Geçen burada bi arkadaş temizlik ürünleri aşerdiğini söylemişti, şimdi ona hak verdim Dünde yazlıktaki evde kışlıkları yaptım. Bu enerji nereden geliyor bilmiyorum, o kadar garip ki yorgun da hissetmiyorum. Normal mi onu da bilmiyorum
Kesinlikle katılıyorum, ilk oğlumla ikincisi arasında 19 ay vardı ve ben metal olarak tukenmistimCanım bende senin gibi düşünüyordum hemen peşine cocuk olunca bu fikir tamamen değişiyo . O rahat uykuları arıyosun daha neler neler sonuç 5 yıl ara vardaha tam rahata ermişde değilim
O kadar rahatladım ki mutlu oldum yaptığımla gurur duydumBenimde temizlik yapıp yorulmaya ihtiyacım var. Zaten her türlü yorgun hissediyorumHafta içi çalışmaya başladığım için bu güzel hissi haftasonuna saklayacam
Canım Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallahKızlar kontrole geldim yatisim yapıldı. Bebegim geriden geldiği için doktorum yarin sabah sezeryan yapacak. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. 34+4 oldum bgn
Kızlar kontrole geldim yatisim yapıldı. Bebegim geriden geldiği için doktorum yarin sabah sezeryan yapacak. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. 34+4 oldum bgn
Vardır inşallah canım çok zorlanıyordun sağlıcakla gelsin miniğin üzme kendini en fazla biraz küvezde kalır sonra evine gelirKızlar kontrole geldim yatisim yapıldı. Bebegim geriden geldiği için doktorum yarin sabah sezeryan yapacak. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. 34+4 oldum bgn
5 hafta kaldı ayakta uyuyasım var inan keşke öyle olsaSon aya girenlere hayırlısı olsun . Son ayda değişik bir enerji geliyor insana çoğu kişiden duydum bakalım sizler de olacak mı
Maşallah 3 müKesinlikle katılıyorum, ilk oğlumla ikincisi arasında 19 ay vardı ve ben metal olarak tukenmistimsonuç olarak bende baya uzun bir ara koydum, kızım doğduğunda neredeyse oğlum 7 yaşına girecek.
Cok geçmiş olsun canım benim ne erken çıktı bu kızKizlar selam. Ekim anneleri grubuna girmistim, 3 ekim beklenen dogum tarihiydi. Belki eylul sonu olur diyordum, arada eylule de bakiyordum. Ama benim aceleci kizim bu gece dogmayi secti :) Agustos annesi oldumCok sukur saglikli bir dogum oldu
Ben bu hafta hastane cantasini hazirliyordum guya. Ama hic planladiginiz gibi gitmeyebiliyor, her seye hazirlikli olmak lazim. Cantasiz esyasiz acil geldik. Size tavsiyem hazirlamayanlariniz varsa, bir an once hazirlayip bir kenara koyun. Ne olur ne olmaz. Umarim hic gerek kalmaz ama en azindan onleminizi almis olursunuz :)
Buradaki herkese saglikli, bir avazda, stressiz, kolay dogumlar diliyorum
Allah yardımcın olsun. Ben baştan beri küçük olsalar bile onlara sorumluluk verdiğim için hiç böyle şeyler yaşamadım. Birde ikisininde odalarını 1 yaşları dolduktan sonra ayırmıştım sadece o istediklerinde gider onlar uyuyunca kadar kalır sonra odama dönerdim.bu yüzden aramızda güvenli bir bağlanma oluştu. Sık sık sorumluluk verip onu takdir edersen belki biraz düzene girer. Belki biraz oğlunun yapısıyla da alakalı olabilir, bilemiyorum ama küçük bir bebek geliyor cok zorlanacaksin. 5 yaşındaki çocuk bağımsız olarak yemek yemeli ve uyuyabilmeli.Maşallah 3 müValla zor ya . Benim oğlan 5 yaşında hala kaşık çatalı eline almaz kendi yemez resmen onu yedirmekle tukendim hala gece uyanır anne gel yanımda yat der . Sabah o önce uyanir bagiriyo anne uyan gel salona
Benimki çok narın şimdi kardeşi geliyo daha çok narın oldu kıyamiyozAllah yardımcın olsun. Ben baştan beri küçük olsalar bile onlara sorumluluk verdiğim için hiç böyle şeyler yaşamadım. Birde ikisininde odalarını 1 yaşları dolduktan sonra ayırmıştım sadece o istediklerinde gider onlar uyuyunca kadar kalır sonra odama dönerdim.bu yüzden aramızda güvenli bir bağlanma oluştu. Sık sık sorumluluk verip onu takdir edersen belki biraz düzene girer. Belki biraz oğlunun yapısıyla da alakalı olabilir, bilemiyorum ama küçük bir bebek geliyor cok zorlanacaksin. 5 yaşındaki çocuk bağımsız olarak yemek yemeli ve uyuyabilmeli.
Genç mi , aslında kendimi pek de genç hissetmiyorumiki yıl önce bir düşük yaptım , eğer o bebeğim yaşasaydı o zaman gerçekten genç bir anne olabilirdim
Haklısın eşim de senin gibi düşünüyor , iki yıl sonra nasipse tekrar deneriz diyor ama bu kararı verebilmek için çocuk büyütmenin nasıl bir şey olduğunu tatmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?