2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Oy maşallah tosuncuk

Şişlik indi 1 gün spnra allahtan:) insan tedirgin oluyor işte. Sizinki daha da tedirgin ediciymiş çok geçmiş olsun.

Kızlar kontrole geldim yatisim yapıldı. Bebegim geriden geldiği için doktorum yarin sabah sezeryan yapacak. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. 34+4 oldum bgn
Hayirlisiyla saglikla al bebeğini kucağına cnm. Dualarımız seninle hersey c9k guzel olcak ins
Masalah masalah kilosu boyu cok ii. Saglikla kavuşun ins cnm

Benimkinde yan koruma yok şöyle bir şey aldım ben de fotosunu atıyorum. İnşallah kullanışlıdır ve bebeklerimiz sağ salim yatar içinde
Canım çok beğendim beşiğini ben de böyle birşey istiyordum güle güle kullan. Nerden ne kadara aldın? Kademesi var değil mi?

MaşaAllah Subhanallah canım, geçmiş olsun Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, seninle günlerimiz aynı, bir korku bastırdı heyecanla birlikte

Cok tesekkur ederim

Hic korkmayin, insallah sizinkisi ekimi bekleyecek annesi :) Ama erken gelirse de endiselenmeyin, cok sukur kuvoze bile girmeden toparlaniyorlar

Cok geçmiş olsun canım benim ne erken çıktı bu kız hayırlı olsun şimdi nasılsınız normal mi sezeryen mi oldu brvegin gelismi nasıldı , neden bu kadar erkenci davrandı

Cok tesekkur ederim

İyiyiz cok sukur 3 saatte bir besliyoruz, aralarda da uyuyor :) Sezeryan oldu. Bebegin gelisimi iyiydi, anormal bir sey yoktu. Son kontrolde konumu bas asagiydi. Ama bu iki haftada nasil olduysa donmus. Plasenta asagiya inmis rahime baski yapmis kanama olmus. Anladigim kadariyla bunlar sebep oldu. Ama her sey yolunda cok sukur

Geceleri mide yanması + sıcak + tuvalet ihtiyacından sürekli uyan uyan çok zorlamaya başladı yalnız değilim dii miii arkadaşlar nasıl baş ediyorsunuz mide yanmalarıyla gecelerii
Hyr cnm yanlız değilsin renin due içiyorum akşam ama sıcak tuvalet derken 3-6 arası ayaktayım sonra biraz serinleyince uyuyorum 8 kadar sonra işe devam son zamanlar zorlanıyorum

Geceleri mide yanması + sıcak + tuvalet ihtiyacından sürekli uyan uyan çok zorlamaya başladı yalnız değilim dii miii arkadaşlar nasıl baş ediyorsunuz mide yanmalarıyla gecelerii
Şuan mide yanması yüzünden uyuyamıyorum diyebilirim. 2.5 dan beri ayaktayım acıktım bsy atıstırayım dedim pişman oldum. Sıcak basması tuvaleti hiç söylemiyorum bile. Ben ya 3 yudum süt içiyorum ya da gaviscon içiyorum rahatlatıyor

Maşallah Ekim bebekleri de erkenden gelmeye başlamış. Benim ki kontrole gitsem belki haftaya felan gelir sezaryen olduğu için ama delta varyantı oldum. Ne kontrol ne başka bir şey 20 gün karantina sürecim olacak
Bende de yeni atlattım delta varyantı. Pozitif olduğumun ertesi günü filyasyonla. Bir kez acile kontrole gittik birde karantina bitince gel dediler sizde gidebilirsiniz. 32 hafta için rapor aldım o zaman gittim birde..

Maşallah bebeğinizeplasenta 18.haftada aşağıdaydı bizimde sonra yukarı çıktı tekrar inebiliyor mu acaba? Sizin baştan beri mi aşağıdaydı plasenta?

Kızlar vajina değil de böyle genital bölge kemiğim çok ağrıyo şimdi kalktım tuvalete çok zor yürüdüm böyle ağrısı olan var mı ya?

Maşallah Ekim bebekleri de erkenden gelmeye başlamış. Benim ki kontrole gitsem belki haftaya felan gelir sezaryen olduğu için ama delta varyantı oldum. Ne kontrol ne başka bir şey 20 gün karantina sürecim olacak
Canım çok geçmiş olsun. Nasılsın peki bi sıkıntın var mı?

Sıkıntı yok canım, ben kendimi ekletmemis olabilirim

MayaKyle , 26 yaş, 24.01.21 sat , ilk çocuk , erkek , 31.10.21 tahmini doğum tarihi
İki ayrı liste vardı, biri silindi mi acaba anlamadım ki hemen ekliyorum canım.
Ben de kendimi ekletmemiştim listeye
Kedilervekitaplar Yaş 27, sat 29.12.2020, ilk çocuk, kız, tahmini doğum 05.10.2021
Belki de eklemişimdir ama silinmiştir, eksik olan kızlar var nasıl oldu anlamadım valla silinmiş sanırım listenin yarısı
Ne listesi acaba merak ettim beni de beni de alın nedir bu liste
İlk sayfadaki liste canım. Soruları cevaplayıp etiketlersen eklerim listeye.
Son zamanlarda böyle enerji patlaması gelebiliyormuş diye okudum, kızlarda öyle demişti ben şöyle göbek olmadan eğilip kalkmayı, foşur foşur temizlik yapmayı özledim ya
Maşallah, Ekim annelerimiz doğurmaya başlamış.. erkenden gelseler sağlıcakla gelsinler inşallah.. kızlar eylülde de doğursaniz burayı terk etmeyin ya
Bende diyorum kimsecikler gitmesin
Ooo neler olmuş doğanlar, doğmak üzere olanlar. ALLAH hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bu arada listede ben de yokum. Yaş 33 Sat:23.01.201 erkek bebek 2. Çocuk @Kalbim73
Canım belki de eklemişimdir ama listede eksikler var, silindi mi ne oldu anlamadım. Hemen tekrar ekliyorum
Kedilervekitaplar aa normalde ben de listede vardım şuanda yokum ben de eklenmek istiyorumm.
Yaş 24
Sat 11 ocak
İlk çocuk
Cinsiyet erkek
Tahmini doğum tarihi 18 ekim
Listeye nazar değdi heralde, yarısı yok anlamadımekliyorum canım
Nasılsın canım, nasıl gidiyor?

Beni de ekler misin 31 yaş 2. Çocuk sat 25 Ocak doğum 1 kasım olarak görünüyor ama sezeryan olacağı için 20 ekim inşallah cinsiyeti de erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…