2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Maşallah Ekim bebekleri de erkenden gelmeye başlamış. Benim ki kontrole gitsem belki haftaya felan gelir sezaryen olduğu için ama delta varyantı oldum. Ne kontrol ne başka bir şey 20 gün karantina sürecim olacak
Gecmis olsun cnm. Yememe içmeme dikkat et bol bol dinlen

Oy maşallah tosuncuk
Çok istiyordim kilolu bebek bakalım inslalah öyle olur ama 40 i bekslleseydim 4u geçebilirslmis doktor dedi. Hayırlısı inşallah bu Bilecik iyi swzeryen için şükür
Hayirlisiyla saglikla al bebeğini kucağına cnm. Dualarımız seninle hersey c9k guzel olcak ins

Masalah masalah kilosu boyu cok ii. Saglikla kavuşun ins cnm
Amin çok sağol canım Allah razı olsun
Çok şükür canım maşallah en korktuğum şey erken doğum dur ya juveze girerse diye çok iyi motive ettin bizi hepimizi bol bol sütun olsun inşallah
Kızlar vajina değil de böyle genital bölge kemiğim çok ağrıyo şimdi kalktım tuvalete çok zor yürüdüm böyle ağrısı olan var mı ya?
İste dediğim ağrı bu canım bebek ksfaisni yasliyo bastırıyor vajinaya demejki basy aşağı dönmüş dikkat et canım inşallah döner çok ağrılı birdurum yuruyemiyom ben

İste dediğim ağrı bu canım bebek ksfaisni yasliyo bastırıyor vajinaya demejki basy aşağı dönmüş dikkat et canım inşallah döner çok ağrılı birdurum yuruyemiyom ben
Ya benim ilk birkaç adımım zor oluyo sonra geçiyo. Bu bende uzun zamandır var benek hep baş aşağıydı ama son 2 gündür daha çok ağırdı of çokta korkuyorum bugün kontrolüm var bakalım neler olacak inşallah şöyle içimi rahatlatan şeyler duyarım

Bende bugün gittim oksapar verdi 10 adet yeterlimi bilmiyorum ama coronanın pozitif çıktıgı 2. Günüydü bugün corona olduğumdan beri çocuk pek hareket etmiyor sizdede oldumu
Bana da oksopar verdi. Ama pıhtılaşma aşırı fazlaymış. Doğumdan sonra 3 haftaya kadar kullanıcam.
Bebek hareketleri bende de azalmıştı baya. Endişe etmiştim ama sonrasında düzeldi. Karantinamın 7-8. Günü azaldı. 5-6 gün baya azdı.

Gözünüz aysın iyisiniz inşallah. Rabbim sağlık versin

İnşallah 34 değil 38 i görürsünüz ❣
Bende 31 de sıkıntı oldu şaka maka 34 oldum bile. Dün tayin işlerini de bitirdim. Çoğunu eşime yaptırdım, mecbur kaldığım yerde indim araçtan. Doğurmadım daha bakalım

Sağlıkla zamanında doğumlar diliyorum ben de 32.hafta içindeyim. Doğurmak için daha çok erken

Canım çok beğendim beşiğini ben de böyle birşey istiyordum güle güle kullan. Nerden ne kadara aldın? Kademesi var değil mi?
Çok teşekkür ederim daha güzelleri sizlerin olsun Muğlada yaşıyorum dükkandan aldım 1500tl indirimli fiyatı. 1650tl diyorlar ilk etapta. Koçtaşın internet sitesine bir bak benzerleri mevcut daha uygun fiyata. Ama biz tam emin olamadık o yüzden dükkandan aldık.

Dediğin gibi deneyeyim bugün 16:00'dan sonra randevu alabilecek miyim bakalım. Bugün sabah 6.30'da kalktım gittim Eyüp Devlet Hastanesi kadın Doğum servisine. Randevusuz hasta bakmıyoruz dediler ancak keyfe göre, bazı doktorlar kabul ediyor bazısı kabul etmiyor. Annemde demişti doktora sor onlar sıra numarası veriyorlar. Bekledim, doktor geldi. Birşey sorabilir miyim dedim soramazsın dedi odadan kovdu. Neyse dedim boşver. Sonra döndü ne soracaksın sen dedi, Durumu izah ettim, randevusuz hasta bakmıyorum dedi. Doktor bey lütfen randevu bulamıyorum, evime en yakın hastane rica ediyorum dedim, kağıt verdi git sıra numarası al dedi. Ben sevinçle kağıdı elime almış tam giderken arkamdan seslendi gel gel bir dakika bakmıyorum sana vazgeçtim dedi. Ben şoktayım neden doktor bey dedim, sen bana surat yaptın dedi allahım ikinci şoku yaşıyorum adamda ani ruhsal değişimler var ve beni alt üst etti. Yüzümde çift maske var, gözlerim gözüküyor sadece nereden surat yaptığımı anladı acaba? Olur mu öyle şey ne alakası var sıra almaya gidiyorum siz bana trip yapıyorsunuz şuanda ben anlamadım dedim. Sonuç: herkese rezil oldum, beni muayene etmedi, hastane doktoru korumaya çalıştı, ben panik atak geçirdim, ağlama krizine girdim ve hastaneden çıktım. Cimer'e ve 184'e şikayet ettim. Şimdi mecburen özel hastaneye gideceğim
Ahşap anne yanı beşikleri var, onlardan aldım. Çünkü daha önce park yatak kullandım 2 yaşına kadar en fazla yatabildi sonra karyolaya geçtik. Bu beşiklerin 70*130 ölçüsünden aldım ancak çok zor bulabildim. Mesela e bebekte de var 1250 TL'ye ama internetten satış var, mağazada kalmamıştı. İnternetten alırsan garanti kapsamında bir sorun olursa yardımcı olmuyorlar ve kurulumu zormuş. @bizimbebekk diye instagramda bir sayfa vardı, izmirden 2 adet getirmişti, takip ettim mesajlaştım sevkiyat geldi ertesi günü gidip aldık ve kurulu bir şekilde eve teslim ettiler. Hem uygun hem 5 yaşa kadar yatırılabiliyor, hem anne yanı beşiği şekinde kullanılabilen hemde 3 adet ayarı mevcut. İçinde yatak seti de dahildi, cibinliği vs. İsteyen olursa resmini atabilirim.
32+4 oldum bende ve hala rapor yok ortada. Tüp bebek merkezlerinde rapor verme olayını sağlık bakanlığı yasakladığından ve doktorumda tüp bebek merkezi doktoru olduğundan inanılmaz mağdur oldum. Bu hafta içinde almamız gerekiyor sanırım.. Net bir bilgim yok benimde

Öyle şey mi olur ya çok sinir bir durum yaşamışsın. Hemen hastanede hasta haklarına falan da şikayet etseydin. Şikayetlerin arkasını bırakma sakın. Dengesiz insan hangi meslekte olursa olsun kendini belli ediyor ne demek sen bana surat yaptın sana bakmıyorum, Hipokrat yeminine ne olmuş

Benimde aylardır hep aşağıdadi Ama dönüyordu yine sağa sola yukarı çıkıyordu , ve bu 2 haftadır hep deidm bebek baş aşağı yada yan duruyor dedim mide yanmam durmuştu o sayede , işte bu kaç gündür baya ağrılarım vardı yuruyemiyom kalçalarım belim ağrıyordu vajina daagirlik baskı kemikleri sızlıyodu , dün gittim ya doktor dedi kendini bastırmış vajina nin ağzına biraz daha uğraşsa kanala girer . Ama şuan döner dedi düşmez oraya simdilik deid , vallahi bu gece de zar zor WC ye kalktım gittim geldim sabah zar zor uyandım eşim kızım okula gidiyor kahvaltı kurdum yolculadim çok zor bel ağrısı ve yuruyemiyom
İnşallah güzel haberler alırsın canım bize haber verirsin

Ay kıyamam canım sana ya okudukça ben delirdim burada, bu ne rezillik terbiyesizlik ya. Aynı hastaneye ben de gitmiştim daha önce, aşırı kalabalık ve çalışanlar da bezmiş hayattan ama ne yapalım yani, hıncını düzgün hastalardan mı çıkarması lazım illa. O şikayetlerden bir sonuç çıkmıyor ama yine iyi yapmışsın, en azından kayıtsız kalmasın.

32. hafta içinde almak sorun olmaz diye biliyorum ama belli de olmaz. Instagramda orhanoguzofficial hesabına mutlaka bak canım, çalışanların hakları ile çok güzel bilgiler veriyor hatta direkt ona sor bence. Ben de daha önce birkaç şey sordum, çok güzel aydınlatıyor insanı hatta arkadaşıma telefonunu vermişti daha detaylı açıklamak için. Şimdi kimin sorunu olsa hemen onun hesabını paylaşıyorum, ne haklarımız varmış da haberimiz yokmuş diye.

Pislik şey ya Allah'ın belası nasıl doktor bu ya bu nasil vicdsnsizlik ya o halinle kalk git uğraş üstüne de bu terbiyesizlik iyi yaptın şikayet etmekle inşallah cezasını bulur

A arzusss canım ne yaptın doğum yaptın mı hayırlı haberlerle dön inşallah

Dengesiz adama bak ya. Dalgamı geçiyor şuursuz ya. Nerde hani hamilelere öncelik bilmem ne diyorlardı. Çok ayıpladım valla o doktoru, Allah onu bildiği gibi yapsın. Kimisi doktor olmuş ama insan olamamış işte.

Kızlar bu gün belim, sırtım, bacaklarım, kasıklarım ağrıyor. Belim ve sırtım çok ağrıyor özellikle. Erken kalktım, uykusuzum ondan mı acaba diye düşünüyorum. Hiç keyfim yok, midem bulanıyor.

Uykusuzlukla alakali degildir canim ya. Dun fln yoruldunmu acaba yada birsey olup kendini kastinmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…