2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Uykusuzlukla alakali degildir canim ya. Dun fln yoruldunmu acaba yada birsey olup kendini kastinmi ?
Markete gittik eşimle ama poşet dahi taşımadım, temizlik bile yapmadım. Tüm gün boştum yani, yorulacak birşey yapmadım doğum psikolojisine mi girdim acaba, vakit azaldı, doğuran anneleri de görünce.

Çok özet bile geçtim öncesinde odasına bir şey sorabilir miyim diye girdiğimde, soramazsınız diye terslemesinden bahsetmemiş olabilirim. Önce azarlıyor sonra ne soracaktın diyor, önce muayene etmem diyor, sonra ederim diyor, sonra yine vazgeçiyor falan. Sen nasıl bir kadın doğum doktorusun, bir kadın doğum doktoru nazik olur kadınlara karşı, psikolojisinden anlaması lazım. Onun ani ruhsal değişimleri benim sinirlerimi bozdu. Dün akşamdan beri çocuğun hareketleri de azalmıştı. Gerçekten muayenede olmak istiyordum. İnanılmaz üzgünüm bütün günümü mahvetti doktor...
Normalde bende insan kaynaklarında çalışıyorum fakat bizde bilmiyoruz gerçekten, şimdi işyerimdeki yöneticim panik yaptı böyle gidersen kapatıcaklar raporunu vs diye. Özelden bana randevu almaya kalktılar falan. Baskıda var üzerimde raporu almamı istiyorlar. Gerçekten çok bunaldım, sorun çözmekten çok bunaldım.... Şimdi arkadaşın dediği gibi 16:00'e bekleyeceğim eğer randevu açılırsa başka yerden alacağım. Olmazsa yarın özele gideceğim. Bu sefer eşimide götüreceğim yanımda yoruldum herşeyi tek başıma halletmekten. Bugün eşim yanımda olsaydı o hastaneyi başına yıkardı onun. Siz siz olun eşinizle gidin doktora vs...
Pislik şey ya Allah'ın belası nasıl doktor bu ya bu nasil vicdsnsizlik ya o halinle kalk git uğraş üstüne de bu terbiyesizlik iyi yaptın şikayet etmekle inşallah cezasını bulur
Birde bana diyorlarki siz yanlış anlamış olabilir misiniz, gebesiniz ya, şuan beni bile dinlemiyorsunuz muhtemelen doktoruda dinlememişsinizdir ( ben o sırada panik atak geçirmeye devam ediyorum) Siz şimdi gop polikinliğine gidin sonra rapor için buraya gelin ama doktor bey size çalışamazda verebilir çünkü serklaj dikişiniz varmış diyor. Birde üstü kapalı doktora muayene olmayayım diye bana göz dağı verdiler... Körler sağırlar birbirini ağırlar olmuş hepsi... Gerçekten pisliklerdi...
Beni bugün o komaya soktu ya allah ona bu dünyada göstersin canım başka hiçbir şey demiyorum. Öylede düzgün bir profilim ki, en ufak bir saygısızlık vs yok ortada. Benden önce gelen hemşire yakınına sıra numarası veren doktor bana gelince randevusuz hasta bakmadığını söylemesine rağmen ve bunu bilmeme rağmen bir şey demedim.
Dinlen bol bol canım çocuğun duruşuna göre organlara baskılar artıyor bundan olabilir. Erkek miydi senin? erkek bel ağrısı yapar diyorlar. Dünde benim ara ara sancılarım oldu kasıklarımda şiddeti, bir yerde okumuştum kasılmalar olurmuş doğuma hazırlarmış vücut kendini..

Ben de internettekilere pek güvenemeyenlerdenim canım ya biraz pimpirikliyimdir gözümle görerek almayı tercih ediyorum. Meltemsmartın beşiklerini çok beğendim kalite olarak falan ama onlar daha pahalıydı senin bu aldığın da onlara benziyor iyi bulmuşsun hayırlı olsun çarşıya bi çıkayım bulurum ben de belki

Benim şirketim 32+0/32+1 de söylememi istedi, gecikilen günleri SGK ödemiyor dedi. Size de tavsiyem bir an önce alın, ben o yüzden ev taşıdığım günün sabahı hastaneye gidip rapor aldım.

Cok tesekkur ederim

Hic korkmayin, insallah sizinkisi ekimi bekleyecek annesi :) Ama erken gelirse de endiselenmeyin, cok sukur kuvoze bile girmeden toparlaniyorlar
Takip edemedim ben kuvöze girmedi mi? Kaç kilo doğdu? Benim de riskim var şu haftayı atlatsam hayırlısıyla

Markete gittik eşimle ama poşet dahi taşımadım, temizlik bile yapmadım. Tüm gün boştum yani, yorulacak birşey yapmadım doğum psikolojisine mi girdim acaba, vakit azaldı, doğuran anneleri de görünce.
Sorma bende de basladi ki benim daha gec.
Boyle bir erken gelcek korkusu kendimi dinlemeye calisma fln.
Vakti zamanini beklesin insallah bebiskolar
Soyle bir en az 38 i gorelim Allah nasip ederse

Allah bildiği gibi yapsın valla. Sağlıkta da torpil işliyor işte bazı yerlerde böyle.

Kız benim bebeğim canım. Heralde vücut kendini hazırlıyor ondan ağrılar diye düşünüyorum
Benim de bebişin boynuna kordon dolanmış ama kan akışında sıkıntı yok gevşekmiş şu an
Benim de öyleydi sormadan açıldı canım. Geri açabiliyorlar, endişe etme bence

Sorma bende de basladi ki benim daha gec.
Boyle bir erken gelcek korkusu kendimi dinlemeye calisma fln.
Vakti zamanini beklesin insallah bebiskolar
Soyle bir en az 38 i gorelim Allah nasip ederse
Ya da dediğin gibi vücudumu dinlediğim için ekstra hissediyorum ağrıları canım bilemiyorum. Aman vaktinde sağlıklı olsunlar inşallah ya

Artık bendede bu mide bulantısı eksikti oda dün oldu bigun de oldu ciksrmadim zor tuttum sanırım artık sonuna geliyoruz hepsi doğum belirtileri rahim hazırlanıyor bebek biyuyir yeri dar içimizi organlarımızi delip deşiyo

Son düzenleme:
Benim de bebişin boynuna kordon dolanmış ama kan akışında sıkıntı yok gevşekmiş şu an
Şükür csnim gevşekmis insalalh hep öyle olur kurtulur ordan Allah korusun minnoşu

Kızlar iki gündür midem çok bulaniyo yaşayan varmı afedersiniz zor tutuyorum kusmamak için
Bendede var canım dün kustum gece .bugünde çıkmak istedi kokudan dolayı az kalsın kusacsktim izin vermedim sanırım hepimiz son haftaları bebek hazırlanıyor buyuyot ishal oluyoruz karın ağrısı yaşıyoruz bebeğin yeri dar bağırsakların üzerine yatıyor onları sıkıyor iyuzden gaz oluyor WC sorunu oluyor pozisyon dan dolayı mideyi sıkıştıryo mide rahat çalışmıyor o yüzden mide yanmasi daoluyor kusma da az kaldı kızlar sıraya giriyoruz doğum için açılışlar yapıldı erkenden

Ay sorma dünden beri bu bulantı beni mahfetti sabah 6 da bulantı yüzünden uyandım hayırlısıyla bitse senin iki hafta var benim daha 5 haftam var ekim 11 benim normal olursa

Pıhtılaşmayla alakalı olabilirmi acaba bebek hareketi azalması yada halsiz hissettiğimde belki de bebekte halsiz leşiyordur

Pıhtılaşmayla alakalı olabilirmi acaba bebek hareketi azalması yada halsiz hissettiğimde belki de bebekte halsiz leşiyordur
Ben hiç etkilenemdim koronadan. Halsizlik ateş hiçbir belirtim olmadı.
Doktorum ciğer geliştirici iğneden sonra da olmuş olabilir dedi. Ama ben iğneyi olduktan bayaa sonra azaltı hareketler. Önceki mesajda da dediğim karantina günlerinde. Bir hafta sonra artmaya başladı. Canı sağolsun dün gece hiç uyumadı minik, beni de uyutmadı. Zombi gibi geziyorum bugün.

Kızlar iki gündür midem çok bulaniyo yaşayan varmı afedersiniz zor tutuyorum kusmamak için
Dün ile bugünden önceki üç gün önce bende de vardı canım, hatta ek olarak halsizlik kasık ağrısı ve terleme vardı, geçti çok şükür iki gündür, mide bulantım geri geldi sanıp korkmuştum, biraz karışık yazmışım başını

Kızlar kontrolüm vardı bugün. Herşey yolundaymış şükür ama 2 gün geriden geliyo dedi. Sorun etmiyoruz dedi ben de etmedim açıkçası öyle ileri geri olabiliyor diye. 2600 kilosu 49 cm de boyu çıktı. Boyu da 5 gün önde dedi (aldığım tulumlar boşa gidecek sağlık olsun tabi ) nst ye bağlamadı, çatı muayenesi yapmadı bi sonraki kontrolde dedi 13 Eylül’de o da. Kasılmalar için kasılma önleyici ilaca o tarihe kadar devam edicem Çünkü çok şiddetli oluyo lökositten 8 aydır kurtulamadım bu arada delircem artık. Hiç geçmedi ilaç kullanıyorum geçiyo bi sonraki tahlilde yine çıkmış 4 litreye yakın da su içiyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…