2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Sen onu sağlık bakanlığına da şikayet et defalarca ara hatta. Etmişsin sanırım cimere beyaz masaya falan ama böyle aşırı sinirlendim şu an. Başhekimliğe de gidebilirsin yanına kâr kalmasın yaptığı pisliğin. Ay varya Anadolu yakasındayım Eyüp devlet hastanesine gidesim geldi biliyo musun? pislik ya doktor olmuşta insan olamamış.

Canım magnezyum içip uzan eğer geçmezse parol iç bi tane. Doktorum aynı anlattığın durumla karşılaşabileceğimi bunların beni rahatlatabileceğini söyledi. Hatta ekstra d vitamini de alabilirsin günde 3-4 damla kadar.

Kızlar ben de bugün ilk defa resmen yerimde oturamiyorum ya. Çok değişik hissediyorum. Sanki midem batıyor böyle anlatması güç. Ayağa kalkınca da aynı yani çok daralıyorum bugün canım bir seyler yemek istiyor, yiyince iyice daralıyorum çok garibim.

Maşallah canım büyümüş artık 2500ü geçmiş :) hayırlısıyla ben de o günleri görürüm inşallah. En son 1800 kusurlerdeydi. İnsan sonlara yaklaştıkça çabucak geçsin istiyor galiba

Maşallah canım büyümüş artık 2500ü geçmiş :) hayırlısıyla ben de o günleri görürüm inşallah. En son 1800 kusurlerdeydi. İnsan sonlara yaklaştıkça çabucak geçsin istiyor galiba
Evet Balım cidden beni de heyecan bastı çok zaten. 12 gün sonra kontrol o zamana kadar bişey olmaz Allah’ın izniyle dedi. O zamandan sonra Doğumu bekleriz zamanında Doğuma giriyo dedi ay böyle bi tuhaf oldum 40 haftayı doldurmayacak gibi görünüyor ama belli de olmaz dedi. Başı ne çok aşağıda ne çok yukardaymış.

Reactions: The
Cinsiyeti neydi canım senin :)) hayırlısıyla gelsin minik. 40 i doldurmasa da olur yaa kilosu falan gayet normal olur 38de doğsa da. Doğunca da büyür nasıl olsa

Valla ben azcık çıkardım, afedersin tuvalete otururken ağzıma geliverdi midemdekiler sıcakta bir yandan bunaldım iyice
Maşallah canım boyu kilosu çok güzel. Kaç haftalık senin şuan?

Allah o lökositleri bildiği gibi yapsın. Hamile kaldım kalalı bende de var. Her doktor antibiyotik şase falan yazıyor. Bıktım artık burdaki aile hekiminin en son yazdığını almadım. Ne yapsam geçmiyor çünkü.
Uzandım uyudum biraz iyi gelir diye ama belim ve kasıklarım ağrıyor hâlâ
Haftan ilerledikçe böyle hissetmen çok normal canım. Bebek içerde büyüdükçe insanın içi içine sığmıyor gibi oluyor resmen. Bunalıyorsun, sebebini de anlamıyorsun.

Cinsiyeti neydi canım senin :)) hayırlısıyla gelsin minik. 40 i doldurmasa da olur yaa kilosu falan gayet normal olur 38de doğsa da. Doğunca da büyür nasıl olsa
Kız canım. Ya zaten kilosu yeterli çok şükür de önemli olan ciğer gelişimi.
kuzum benim seninle aynı işte. 35+4 ama 35+2 çıktı kilosu. Aman hiç 3-5 takılmıyorum 1 haftada 200 gram almış Allah sağlık versin yeter :)

Lökosit için bana antiseptik veriyorlar artık antibiyotikten bıkmıştım. Piyeloseptyl diye bi ilaç sanırım günde 3 tane içebiliyorum onu. Sen parol da iç bi tane canım. Zorda kaldığında içebilirsin dedi bana doktorum.

Haftan ilerledikçe böyle hissetmen çok normal canım. Bebek içerde büyüdükçe insanın içi içine sığmıyor gibi oluyor resmen. Bunalıyorsun, sebebini de anlamıyorsun.
Evet canım sanırım öyle. Şu an daha iyiyim mesela , o yazdığımda çok fenaydim. Bir ağrım sızım herhangi bir şeyim olmamasina rağmen huzursuzluktan kıvranıyorum bazen

Anladım canım . Ciğer gelişimi kaçıncı haftada tamamlanıyormus ?

Maşallah canım kilosu boyu çok güzel ilerlemiş. En son kaçıncı haftada gitmiştin ve kilosu boyu neydi o zaman hatırlıyor musun? Ben 2 hafta önce gittiğimde 2 kgydi, şimdi de cuma gideceğim. Kilo aldı mı çok merak ediyorum.

Valla bana monurol şase verdi yine bıktım içmedim artık. İnşallah sıkıntı çıkmaz enfeksiyondan. Çok yüksek değildi zaten ama sıkıldım kurtulamıyorum yani.
Evet canım sanırım öyle. Şu an daha iyiyim mesela , o yazdığımda çok fenaydim. Bir ağrım sızım herhangi bir şeyim olmamasina rağmen huzursuzluktan kıvranıyorum bazen
Ara sıra böyle bunalma atakları geliyor canım, geçici oluyor şükür

si
Ay sorma dünden beri bu bulantı beni mahfetti sabah 6 da bulantı yüzünden uyandım hayırlısıyla bitse senin iki hafta var benim daha 5 haftam var ekim 11 benim normal olursa
Bugün randevu aldım hastane için pazartesi sabah 10 da gidecem detaylı ultraosndsn sonra gün verecek doğum için çok heyecanlıyım o güne kadar isim bilmem lazım burda şart doğum yapmadan önce isim koyulur belgeler hazırlanır .daha isim yok babası bulamadı birturlü

Sen neni
Sen benimle aynisin demi kilo biraz düşük gibi ama boyu uzun canım kilo alır merak etme inşallah lökositt en de kurtulursun bir an önce canım

Allah ysridmcimiz olsun canım benim de bugün ağrılar yine devam ediyor sanırım hala kafaisi aşağıda vajinam agriyot hala yuruyemiyom pazartesi gidecek gün Alaçam hayırlısı ile amelyatt icin

Allah ysridmcimiz olsun canım benim de bugün ağrılar yine devam ediyor sanırım hala kafaisi aşağıda vajinam agriyot hala yuruyemiyom pazartesi gidecek gün Alaçam hayırlısı ile amelyatt icin
Valla benim sıpa yan mı döndü naptıysa, göbek deliğimde bulamıyorum artık

Hadi canım güzel haberlerşe gel inşallah, bakalım senin minnoş hangi gün gelecek

CCsn
Kızlar kontrole geldim yatisim yapıldı. Bebegim geriden geldiği için doktorum yarin sabah sezeryan yapacak. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. 34+4 oldum b
Canım son durum ne inşallah iyisiniz

Her yerde satılıyor ama 60*120 ölçüleri hep. Bende senin gibiyim görmeden almak istemem ama öncesinde bende e-bebekte gördükten sonra bu beşiklere kaydım:)
Çok geçmiş olsun canım, ağrılar arttı herkesin gerçekten. Benimde belim çok ağrıyor.
Etmez miyim, hatta eşim bakanlığa kadar götürdü çok sinirlendi. Gerçekten de kalmasın inşallah... Desteğiniz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…