Sen onu sağlık bakanlığına da şikayet et defalarca ara hatta. Etmişsin sanırım cimere beyaz masaya falan ama böyle aşırı sinirlendim şu an. Başhekimliğe de gidebilirsin yanına kâr kalmasın yaptığı pisliğin. Ay varya Anadolu yakasındayım Eyüp devlet hastanesine gidesim geldi biliyo musun? pislik ya doktor olmuşta insan olamamış.Çok özet bile geçtim öncesinde odasına bir şey sorabilir miyim diye girdiğimde, soramazsınız diye terslemesinden bahsetmemiş olabilirim. Önce azarlıyor sonra ne soracaktın diyor, önce muayene etmem diyor, sonra ederim diyor, sonra yine vazgeçiyor falan. Sen nasıl bir kadın doğum doktorusun, bir kadın doğum doktoru nazik olur kadınlara karşı, psikolojisinden anlaması lazım. Onun ani ruhsal değişimleri benim sinirlerimi bozdu. Dün akşamdan beri çocuğun hareketleri de azalmıştı. Gerçekten muayenede olmak istiyordum. İnanılmaz üzgünüm bütün günümü mahvetti doktor...
Normalde bende insan kaynaklarında çalışıyorum fakat bizde bilmiyoruz gerçekten, şimdi işyerimdeki yöneticim panik yaptı böyle gidersen kapatıcaklar raporunu vs diye. Özelden bana randevu almaya kalktılar falan. Baskıda var üzerimde raporu almamı istiyorlar. Gerçekten çok bunaldım, sorun çözmekten çok bunaldım.... Şimdi arkadaşın dediği gibi 16:00'e bekleyeceğim eğer randevu açılırsa başka yerden alacağım. Olmazsa yarın özele gideceğim. Bu sefer eşimide götüreceğim yanımda yoruldum herşeyi tek başıma halletmekten. Bugün eşim yanımda olsaydı o hastaneyi başına yıkardı onun. Siz siz olun eşinizle gidin doktora vs...
Birde bana diyorlarki siz yanlış anlamış olabilir misiniz, gebesiniz ya, şuan beni bile dinlemiyorsunuz muhtemelen doktoruda dinlememişsinizdir ( ben o sırada panik atak geçirmeye devam ediyorum) Siz şimdi gop polikinliğine gidin sonra rapor için buraya gelin ama doktor bey size çalışamazda verebilir çünkü serklaj dikişiniz varmış diyor. Birde üstü kapalı doktora muayene olmayayım diye bana göz dağı verdiler... Körler sağırlar birbirini ağırlar olmuş hepsi... Gerçekten pisliklerdi...
Beni bugün o komaya soktu ya allah ona bu dünyada göstersin canım başka hiçbir şey demiyorum. Öylede düzgün bir profilim ki, en ufak bir saygısızlık vs yok ortada. Benden önce gelen hemşire yakınına sıra numarası veren doktor bana gelince randevusuz hasta bakmadığını söylemesine rağmen ve bunu bilmeme rağmen bir şey demedim.
Dinlen bol bol canım çocuğun duruşuna göre organlara baskılar artıyor bundan olabilir. Erkek miydi senin? erkek bel ağrısı yapar diyorlar. Dünde benim ara ara sancılarım oldu kasıklarımda şiddeti, bir yerde okumuştum kasılmalar olurmuş doğuma hazırlarmış vücut kendini..
Canım magnezyum içip uzan eğer geçmezse parol iç bi tane. Doktorum aynı anlattığın durumla karşılaşabileceğimi bunların beni rahatlatabileceğini söyledi. Hatta ekstra d vitamini de alabilirsin günde 3-4 damla kadar.Kızlar bu gün belim, sırtım, bacaklarım, kasıklarım ağrıyor. Belim ve sırtım çok ağrıyor özellikle. Erken kalktım, uykusuzum ondan mı acaba diye düşünüyorum. Hiç keyfim yok, midem bulanıyor.
Maşallah canım büyümüş artık 2500ü geçmiş :) hayırlısıyla ben de o günleri görürüm inşallah. En son 1800 kusurlerdeydi. İnsan sonlara yaklaştıkça çabucak geçsin istiyor galibaKızlar kontrolüm vardı bugün. Herşey yolundaymış şükür ama 2 gün geriden geliyo dedi. Sorun etmiyoruz dedi ben de etmedim açıkçası öyle ileri geri olabiliyor diye. 2600 kilosu 49 cm de boyu çıktı. Boyu da 5 gün önde dedi (aldığım tulumlar boşa gideceksağlık olsun tabi ) nst ye bağlamadı, çatı muayenesi yapmadı bi sonraki kontrolde dedi 13 Eylül’de o da. Kasılmalar için kasılma önleyici ilaca o tarihe kadar devam edicem Çünkü çok şiddetli oluyo lökositten 8 aydır kurtulamadım bu arada delircem artık. Hiç geçmedi ilaç kullanıyorum geçiyo bi sonraki tahlilde yine çıkmış 4 litreye yakın da su içiyorum yani
Evet Balım cidden beni de heyecan bastı çok zaten. 12 gün sonra kontrol o zamana kadar bişey olmaz Allah’ın izniyle dedi. O zamandan sonra Doğumu bekleriz zamanında Doğuma giriyo dedi ay böyle bi tuhaf oldumMaşallah canım büyümüş artık 2500ü geçmiş :) hayırlısıyla ben de o günleri görürüm inşallah. En son 1800 kusurlerdeydi. İnsan sonlara yaklaştıkça çabucak geçsin istiyor galiba
Cinsiyeti neydi canım senin :)) hayırlısıyla gelsin minik. 40 i doldurmasa da olur yaa kilosu falan gayet normal olur 38de doğsa da. Doğunca da büyür nasıl olsaEvet Balım cidden beni de heyecan bastı çok zaten. 12 gün sonra kontrol o zamana kadar bişey olmaz Allah’ın izniyle dedi. O zamandan sonra Doğumu bekleriz zamanında Doğuma giriyo dedi ay böyle bi tuhaf oldum40 haftayı doldurmayacak gibi görünüyor ama belli de olmaz dedi. Başı ne çok aşağıda ne çok yukardaymış.
Valla ben azcık çıkardım, afedersin tuvalete otururken ağzıma geliverdi midemdekilerArtık bendede bu mide bulantısı eksikti oda dün oldu bigun de oldu ciksrmadim zor tuttum sanırım artık sonuna geliyoruz hepsi doğum belirtileri rahim hazırlanıyorbebek biyuyir yeri dar içimizi organlarımızi delip deşiyo
Maşallah canım boyu kilosu çok güzel. Kaç haftalık senin şuan?Kızlar kontrolüm vardı bugün. Herşey yolundaymış şükür ama 2 gün geriden geliyo dedi. Sorun etmiyoruz dedi ben de etmedim açıkçası öyle ileri geri olabiliyor diye. 2600 kilosu 49 cm de boyu çıktı. Boyu da 5 gün önde dedi (aldığım tulumlar boşa gideceksağlık olsun tabi ) nst ye bağlamadı, çatı muayenesi yapmadı bi sonraki kontrolde dedi 13 Eylül’de o da. Kasılmalar için kasılma önleyici ilaca o tarihe kadar devam edicem Çünkü çok şiddetli oluyo lökositten 8 aydır kurtulamadım bu arada delircem artık. Hiç geçmedi ilaç kullanıyorum geçiyo bi sonraki tahlilde yine çıkmış 4 litreye yakın da su içiyorum yani
Uzandım uyudum biraz iyi gelir diye ama belim ve kasıklarım ağrıyor hâlâCanım magnezyum içip uzan eğer geçmezse parol iç bi tane. Doktorum aynı anlattığın durumla karşılaşabileceğimi bunların beni rahatlatabileceğini söyledi. Hatta ekstra d vitamini de alabilirsin günde 3-4 damla kadar.
Haftan ilerledikçe böyle hissetmen çok normal canım. Bebek içerde büyüdükçe insanın içi içine sığmıyor gibi oluyor resmen. Bunalıyorsun, sebebini de anlamıyorsun.Kızlar ben de bugün ilk defa resmen yerimde oturamiyorum ya. Çok değişik hissediyorum. Sanki midem batıyor böyle anlatması güç. Ayağa kalkınca da aynı yani çok daralıyorum bugüncanım bir seyler yemek istiyor, yiyince iyice daralıyorum çok garibim.
Kız canım. Ya zaten kilosu yeterli çok şükür de önemli olan ciğer gelişimi.Cinsiyeti neydi canım senin :)) hayırlısıyla gelsin minik. 40 i doldurmasa da olur yaa kilosu falan gayet normal olur 38de doğsa da. Doğunca da büyür nasıl olsa
kuzum benim seninle aynı işte. 35+4 ama 35+2 çıktı kilosu. Aman hiç 3-5 takılmıyorum 1 haftada 200 gram almış Allah sağlık versin yeter :)Maşallah canım boyu kilosu çok güzel. Kaç haftalık senin şuan?
Allah o lökositleri bildiği gibi yapsın. Hamile kaldım kalalı bende de var. Her doktor antibiyotik şase falan yazıyor. Bıktım artık burdaki aile hekiminin en son yazdığını almadım. Ne yapsam geçmiyor çünkü.
Uzandım uyudum biraz iyi gelir diye ama belim ve kasıklarım ağrıyor hâlâ
Evet canım sanırım öyle. Şu an daha iyiyim mesela , o yazdığımda çok fenaydim. Bir ağrım sızım herhangi bir şeyim olmamasina rağmen huzursuzluktan kıvranıyorum bazenHaftan ilerledikçe böyle hissetmen çok normal canım. Bebek içerde büyüdükçe insanın içi içine sığmıyor gibi oluyor resmen. Bunalıyorsun, sebebini de anlamıyorsun.
Anladım canım . Ciğer gelişimi kaçıncı haftada tamamlanıyormus ?Kız canım. Ya zaten kilosu yeterli çok şükür de önemli olan ciğer gelişimi.
kuzum benim seninle aynı işte. 35+4 ama 35+2 çıktı kilosu. Aman hiç 3-5 takılmıyorum 1 haftada 200 gram almış Allah sağlık versin yeter :)
Lökosit için bana antiseptik veriyorlar artık antibiyotikten bıkmıştım. Piyeloseptyl diye bi ilaç sanırım günde 3 tane içebiliyorum onu. Sen parol da iç bi tane canım. Zorda kaldığında içebilirsin dedi bana doktorum.
Maşallah canım kilosu boyu çok güzel ilerlemiş. En son kaçıncı haftada gitmiştin ve kilosu boyu neydi o zaman hatırlıyor musun? Ben 2 hafta önce gittiğimde 2 kgydi, şimdi de cuma gideceğim. Kilo aldı mı çok merak ediyorum.Kız canım. Ya zaten kilosu yeterli çok şükür de önemli olan ciğer gelişimi.
kuzum benim seninle aynı işte. 35+4 ama 35+2 çıktı kilosu. Aman hiç 3-5 takılmıyorum 1 haftada 200 gram almış Allah sağlık versin yeter :)
Lökosit için bana antiseptik veriyorlar artık antibiyotikten bıkmıştım. Piyeloseptyl diye bi ilaç sanırım günde 3 tane içebiliyorum onu. Sen parol da iç bi tane canım. Zorda kaldığında içebilirsin dedi bana doktorum.
Ara sıra böyle bunalma atakları geliyor canım, geçici oluyor şükürEvet canım sanırım öyle. Şu an daha iyiyim mesela , o yazdığımda çok fenaydim. Bir ağrım sızım herhangi bir şeyim olmamasina rağmen huzursuzluktan kıvranıyorum bazen
Bugün randevu aldım hastane için pazartesi sabah 10 da gidecem detaylı ultraosndsn sonra gün verecek doğum içinAy sorma dünden beri bu bulantı beni mahfetti sabah 6 da bulantı yüzünden uyandımhayırlısıyla bitse senin iki hafta var benim daha 5 haftam var ekim 11 benim normal olursa
Sen benimle aynisin demi kilo biraz düşük gibi ama boyu uzun canım kilo alır merak etmeKızlar kontrolüm vardı bugün. Herşey yolundaymış şükür ama 2 gün geriden geliyo dedi. Sorun etmiyoruz dedi ben de etmedim açıkçası öyle ileri geri olabiliyor diye. 2600 kilosu 49 cm de boyu çıktı. Boyu da 5 gün önde dedi (aldığım tulumlar boşa gideceksağlık olsun tabi ) nst ye bağlamadı, çatı muayenesi yapmadı bi sonraki kontrolde dedi 13 Eylül’de o da. Kasılmalar için kasılma önleyici ilaca o tarihe kadar devam edicem Çünkü çok şiddetli oluyo lökositten 8 aydır kurtulamadım bu arada delircem artık. Hiç geçmedi ilaç kullanıyorum geçiyo bi sonraki tahlilde yine çıkmış 4 litreye yakın da su içiyorum yani
Allah ysridmcimiz olsun canımValla ben azcık çıkardım, afedersin tuvalete otururken ağzıma geliverdi midemdekilersıcakta bir yandan bunaldım iyice
Maşallah canım boyu kilosu çok güzel. Kaç haftalık senin şuan?
Allah o lökositleri bildiği gibi yapsın. Hamile kaldım kalalı bende de var. Her doktor antibiyotik şase falan yazıyor. Bıktım artık burdaki aile hekiminin en son yazdığını almadım. Ne yapsam geçmiyor çünkü.
Uzandım uyudum biraz iyi gelir diye ama belim ve kasıklarım ağrıyor hâlâ
Haftan ilerledikçe böyle hissetmen çok normal canım. Bebek içerde büyüdükçe insanın içi içine sığmıyor gibi oluyor resmen. Bunalıyorsun, sebebini de anlamıyorsun.
Valla benim sıpa yan mı döndü naptıysa, göbek deliğimde bulamıyorum artıkAllah ysridmcimiz olsun canımbenim de bugün ağrılar yine devam ediyor sanırım hala kafaisi aşağıda vajinam agriyot hala yuruyemiyom pazartesi gidecek gün Alaçam hayırlısı ile amelyatt icin
Canım son durum neKızlar kontrole geldim yatisim yapıldı. Bebegim geriden geldiği için doktorum yarin sabah sezeryan yapacak. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. 34+4 oldum b
Dört gözle bekliyorum o tarihîValla benim sıpa yan mı döndü naptıysa, göbek deliğimde bulamıyorum artık
Hadi canım güzel haberlerşe gel inşallah, bakalım senin minnoş hangi gün gelecek
Her yerde satılıyor ama 60*120 ölçüleri hep. Bende senin gibiyim görmeden almak istemem ama öncesinde bende e-bebekte gördükten sonra bu beşiklere kaydım:)Ben de internettekilere pek güvenemeyenlerdenim canım yabiraz pimpirikliyimdir gözümle görerek almayı tercih ediyorum. Meltemsmartın beşiklerini çok beğendim kalite olarak falan ama onlar daha pahalıydı senin bu aldığın da onlara benziyor iyi bulmuşsun hayırlı olsun çarşıya bi çıkayım bulurum ben de belki
Çok geçmiş olsun canım, ağrılar arttı herkesin gerçekten. Benimde belim çok ağrıyor.Allah bildiği gibi yapsın valla. Sağlıkta da torpil işliyor işte bazı yerlerde böyle.
Kız benim bebeğim canım. Heralde vücut kendini hazırlıyor ondan ağrılar diye düşünüyorum
Benim de öyleydi sormadan açıldı canım. Geri açabiliyorlar, endişe etme bence
Etmez miyim, hatta eşim bakanlığa kadar götürdü çok sinirlendi. Gerçekten de kalmasın inşallah... Desteğiniz için teşekkür ederim.Sen onu sağlık bakanlığına da şikayet et defalarca ara hatta. Etmişsin sanırım cimere beyaz masaya falan ama böyle aşırı sinirlendim şu an. Başhekimliğe de gidebilirsin yanına kâr kalmasın yaptığı pisliğin. Ay varya Anadolu yakasındayım Eyüp devlet hastanesine gidesim geldi biliyo musun? pislik ya doktor olmuşta insan olamamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?