2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Merhaba kızlar bugün gittim kontrole. Nst iyi çıktı sancılarım çıkmadı ama bebek kasılması hala devam ediyor. Bayaaa aşağı inmişti bebek doktor yürüyüşü tamamen yasakladı. 38'i bulmaz dedi hemen 36 bulsun iyi dedi. Memlekete de izin verdi 10 gün daha ilaç kullanacam ondan sonra artık normal mi sezeryan mı belli edecek. Ama 8 gün içerisimde hiç kilo almamısım bebek de sadece 150 gr almıs ama sağlıklı olsun diyelim. 2350 gramdı şuan 34+4 olduk işte bakalım benim kızda eylül bebeği olacak

Bizde bulamıyoruz malesef erkek ismi çok zor geliyo.

Benim şirketim 32+0/32+1 de söylememi istedi, gecikilen günleri SGK ödemiyor dedi. Size de tavsiyem bir an önce alın, ben o yüzden ev taşıdığım günün sabahı hastaneye gidip rapor aldım.
çalışabilir raporu alacağım ben. Siz çalışamaz raporu aldınız sanırım. Çünkü çalışamaz alırsanız sgk ödeme yapacak size, çalışabilir raporunda bana herhangi bir ödeme yapılmayacak çünkü.

Bizde bulamıyoruz malesef erkek ismi çok zor geliyo.
Ben kızıma Elisa ismini koymuştum. Bu kız olsaydı Ayliz koyacaktım ki erkek çıktı cinsiyeti allak bullak oldum:) 8 ayın sonunda Kerem Ali, Eymen ve Ediz arasında gidip geldim. Kerem ismindekiler çok başarılı, Eymen isminin anlamı çok güzeldi ama ben hepimizin ismi E harfiyle başladığı için buda E ile başlasın dedim ve kamuoyu araştırmamda herkes Ediz ismini çok beğendi ve sonuçta benim dediğim oldu. Eşim Kerem Ali dedi, kızım Ömer dedi falan. Bu arada eymen ismindeki çocukların çok yaramaz olduğunu, eymen isminde çocuğu olan annelerden duyduğum içinde biraz çekindim. İsim de karakteri yansıtırmış siz ne kadar inanırsınız bilmiyorum

Ben de ismin çocuğa olan etkisine yüzde yüz katılıyorum çalışırken kreşte Eymen isimli tüm erkekler yarama, hareketli olurdu bazı isimler gerçekten ruhunu çocuğa yansıtıyor diye düşünüyorum.

Anladım canım . Ciğer gelişimi kaçıncı haftada tamamlanıyormus ?
Ciğer en son gelişen organmış son hafta tamamlanıyormuş işte ama tabi 37 den sonrası daha rahat genelde 37 sonrası zamanında doğuma girdiği için ciğer geliştirici de yapmıyorlarmış. 37 öncesi anneye iğne yapılıyormuş o da bebeğe geçip kuvözden kurtarıyor işte öyleymiş yani :)
Sen neni

Sen benimle aynisin demi kilo biraz düşük gibi ama boyu uzun canım kilo alır merak etme inşallah lökositt en de kurtulursun bir an önce canım
aynen canım 1 gün var aramızda kilosunu ben de şöyle 2800 falan beklemiştim ama doktor ishalden dedi. 72 kilo geldim bugün de doktorun tartısında. İshale bağladı, toplamda 10 kilo almışım. Lökositten artık kurtulmak istiyorum

Canım en son geçen hafta çarşamba gitmiştim 2400 dü bu hafta yine Çarşamba gittim 2600 olmuş 200 gram almış yeter ya sağlıklı olsun dursun da içerde biraz daha :) iyice gelişsin İki gözümün çiçeği

Oy oy maşallah, daha kilo alır annesi merak etme
Bende cuma gidicem, inşallah benim minnoş ta 2500ü geçmiştir. 2 haftadır muz, kaşar peyniri, ceviz yiyorum sürekli. İnşallah kilo almıştır, çok merak ediyorum

Ewt ya eymen ismindekiler malesef çok yaramaz . Bende kerem ali ismini istiyordum eşim malesef beğenmiyor

Almıştır almıştır annesi merak etme :) ya ben de muz kaşar peyniri çok yiyorum ama işte ishal benim de sanırım bebeğin de kilo alımını mı etkiledi nedir Kronik ishal oldu ya geçmiyo da

Almıştır almıştır annesi merak etme :) ya ben de muz kaşar peyniri çok yiyorum ama işte ishal benim de sanırım bebeğin de kilo alımını mı etkiledi nedir Kronik ishal oldu ya geçmiyo da
Ben geri kabıza döndüm kabızlık doğum belirtisi mi diye araştırıyorum şimdide

Muz ishale iyi gelir derler ama sana iyi gelmedi mi canım?

Ben de bugün muz ve ceviz aldım aslında öyle çok da kilo alması gibi bir derdim yok ama yine de bir önceki gittiğimde bir hafta öndeyken şimdi niye haftasıyla uyumlu çıktı diye düşünüyorum bence biz anneler dert edecek şey arıyoruz artık
Ne kadar yiyorsun günde canım kaşarı, cevizi falan

Valla canım ben bu ultasyondaki ölçümlere pek güvenmiyorum

Valla canım ben bu ultasyondaki ölçümlere pek güvenmiyorum
Doğrusunu söylemek gerekirse ben de güvenmiyorum. Çünkü söyledikleri kiloda doğmuyor bile bebekler genelde. Halbuki biz resmen gram hesabı yapıyoruz ama 3 kilo dedikleri bebek 2.5 bile doğabiliyor biz de düşünüp duruyoruz anca haftasıyla uyumlu mu geri mi vs diye

Benim bir ara 4 gün önde çıkmıştı, nasıl seviniyordum ama bir gör beni ondan sonra nasılsa önde diye saldım mı nedir, vitaminleri falan bırakmıştım.
Bende geçen gittiğim de niye 2 kilo diye dertlendim, halbuki doktor gelişimi gayet iyi demişti
Kaşarı sabah kahvaltıda bir parmak kalınlığında bir dilim filan yiyorum canım. Cevizi de paketli aldım ayıklanmış, 5-6 parça yiyorum ondan da. İki güne bir de muz yiyorum. Muzu da hergün yemek isterdim ama zaten sabah akşam denir ilacı içiyorum, birde hergün muz kabız eder diye korktum. Ki hafif olmuşum zaten bakalım doktor ne diyecek cuma günü

Ben kilosu az diyince inanasım gelmiyor, ama güzel bir kilo boy söylerse inanıyorum, oh be diyorum kilo almış, boyu uzamış işime geldiği gibi yani

Canım benimki de önden gidiyordu 8 gün filan, son kontrolde 5 gün önde çıkmıştı. Doktor da “Sonraki haftalarda haftasını yakalar ara kapanır” demişti. Normal yani aranın kapanması hiç dert etme

Reactions: The
Benim ilk oğluma 3650 dediler 3250 cıktı

Biraz hamur işini fazla ye bak nasıl bebek kilo aliyo onlar bile bayiliyo ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…