Burda görmedim ben ya neyse artikDün aldım canım ne zaman geldi bilmiyorm ama bizim mahalledeki bimde 4 tane vardıbirini kapabıldım şükür
Hayirlisi olsun canim hakkinizda insallah. Hersey gonlunuzce olsunBingöl solhana atandık kızlargüzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Canım artık biraz iyi bir telefonla da profesyonel gibi fotoğraf çekebiliyorsun, azıcık da fotonun ışığıyla filan oyna blurluk ver arka plana bitti gittiİçinizde hamilelik anısı kalsın diye fotoğraf çektiren oldu mu? Ben haftalardır yatıyorum ya malum hep diyordum Allah var.. Nasip olur 34.haftayı 35.haftayı görürsek gidelim bir stüdyoya birkaç poz çekilelm diyordum eşime. Genelde benim hamilelik fotoğraflarım ya evde, ya yatarken ya da hastanedeneyse az önce tanıdık birine sorduk kuaför içinde 700tl dedi ben şok çok pahalı geldi.. Kaç poz çekecek onları demedi tabi. Zaten benim kuaföre gidip saatlerce bekleme oturma şansım yok rahim kısalığı malum.. Risk.. Ben kuaförü tanıdık birini eve çağırıp dinlenerek yatarak makyaj yaptırırm biraz, saçıma da çok yorulmadan maşa filan yapar diyordum. Neyse kuaförü hallettik diyelim dedik başka fotoğrafçıyı aradık. O da 85tl den başlayan fiyatlarla poz başına dedi. Arkadaşlar bu fiyatlar çok uçuk kaçık değil mi hasbel kader 10 poz beğensek 850 tl kuaförü de şimdi eve çağırınca o da 200tl alır en az diyorum.. Valla niyetimden dönmek üzereyim zaten durum riskli kendimi baya riske atacağım.. Hareket ederek, oturarak filan..
Canım bildiğim kadarıyla allah korusun ama ölüm riski yok yani milyonda bir falan oda bebek kaybı ama benim doktorum diyorki bu oran ilk doğumunu sezeryanla değil normal yapandada geçerli ya da seni sezeryana aldığımızdada geçerli. Hatta şöyle diyim benim ilk doğumum sezeryandı masadan iyi kalktın dedi spinal olmasına rağmen ameliyatın ortasında bayıldım kan değeri düşüklüğünden. Yani benim doktorum normali önerdi ondan sordum benim için tek risk rüptür onada son haftalarda düzenli kontrollerle anlayacağız ısrarcı değilim nasipte ne varsa o olsun bakalımHossgeldin cnim dotorum da önerdi seseryendn sonra normali ama kotu ihtimallde var içerden belki kanama olabilir dikişlerin açılabilir kızım 17 aylık diyebende olmaz dedim ihtimali varsa yapamam çocuklarım var bana birşey olsane olacak çocuklarıma konuştuk deneme tahtası değilim ama Pazartesi yine konuscsz bu durumu jinekolog da gelip bakacak duruma konuşcam büyük ihtimal oda swzeryen der
Artık son düzlükteyiz az kaldı şükürkaplumbağa gibi yiim ağır cekimdeyim,
Evet ben de her an cayma noktasındayımCanım artık biraz iyi bir telefonla da profesyonel gibi fotoğraf çekebiliyorsun, azıcık da fotonun ışığıyla filan oyna blurluk ver arka plana bitti gittiBen de doğum ve hastane fotoğrafı çektirmeyi düşünüyordum (hala tam vazgeçmedim gerçi) ama o kadar uçuk olacaksa fiyatlar istemem doğrusu.
Hayırlı uğurlu olsunBingöl solhana atandık kızlargüzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Sağol canım teşekkürlerCanım bildiğim kadarıyla allah korusun ama ölüm riski yok yani milyonda bir falan oda bebek kaybı ama benim doktorum diyorki bu oran ilk doğumunu sezeryanla değil normal yapandada geçerli ya da seni sezeryana aldığımızdada geçerli. Hatta şöyle diyim benim ilk doğumum sezeryandı masadan iyi kalktın dedi spinal olmasına rağmen ameliyatın ortasında bayıldım kan değeri düşüklüğünden. Yani benim doktorum normali önerdi ondan sordum benim için tek risk rüptür onada son haftalarda düzenli kontrollerle anlayacağız ısrarcı değilim nasipte ne varsa o olsun bakalımSeninde hakkında hayırlısı olsun bu arada dualarım seninle
Hayırlı olsun canımBingöl solhana atandık kızlargüzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Canım ne oldu senin muaneBurda görmedim ben ya neyse artik
Canım ben evde süslendim püslendim ,güzel açık hava bir yere gittik orada birkaç poz fotoğraf çekildik .internette albüm hazırladı 80tl gibi bir fiyat çıktı poz ve fotoğraf sayısına albüm tasarımına evde kendi karar verdi düzenledi çok güzel geldi .Çok beğendimEvet ben de her an cayma noktasındayımzaten dış çekim filan düşünsek binlerce lira olacak herhalde. Ben yorulurum bir şey olur korkusu ile birkaç poz yeter diyip stüdyoya razıydım. Fiyatlar el yakıyor... Neyse artık haftaya bir olsun da 34ü görelim sağ salim sonra bir daha bakacağım artık.
Bende hiç yok ya bu heveslerCanım ben evde süslendim püslendim ,güzel açık hava bir yere gittik orada birkaç poz fotoğraf çekildik .internette albüm hazırladı 80tl gibi bir fiyat çıktı poz ve fotoğraf sayısına albüm tasarımına evde kendi karar verdi düzenledi çok güzel geldi .Çok beğendim
Canım benim uzun süre ayakta durmam, oturmam yasak. Genel anlamda yatma pozisyonunda olmam lazım. Yoksa ben de düşünüyorum bu fiyatları görünce, ayna karşısında biraz hazırlanayım gidelim sahile (bu arada en yakın deniz kenarı yarım saat-45 dk uzakta) iki üç çekileyim diye. Ama korku yok mu ah bu stresCanım ben evde süslendim püslendim ,güzel açık hava bir yere gittik orada birkaç poz fotoğraf çekildik .internette albüm hazırladı 80tl gibi bir fiyat çıktı poz ve fotoğraf sayısına albüm tasarımına evde kendi karar verdi düzenledi çok güzel geldi .Çok beğendim
Tabiki senin özel bir durum canım .Gerçi bende hep yatış durumundayım .24.haftamda kanama olunca izine ayrıldım ogün bugün yarım şekilde uzanıyorum .Sağlıkla al da kucağına canım gerisi boş boşver .Evdeki fotolar yeterCanım benim uzun süre ayakta durmam, oturmam yasak. Genel anlamda yatma pozisyonunda olmam lazım. Yoksa ben de düşünüyorum bu fiyatları görünce, ayna karşısında biraz hazırlanayım gidelim sahile (bu arada en yakın deniz kenarı yarım saat-45 dk uzakta) iki üç çekileyim diye. Ama korku yok mu ah bu streskuaför kıza dedim ki gelirsen beni hazırlamaya ben yatarım öyle makyaj yaparsın saçımı filan da tamam dedi,
Biz seviyoruz ya .Sürekli çıkarıp albüm yapıyoruz,yada basılı hale getiriyoruz fotoğraflarımızı .Bende hiç yok ya bu heveslerçok gıcık olmuşum ancak doğumdan sonra bebeklerinin kini çıkarıyorum telefondan çekip çıkarıyorum
Benim muanem 16.20 deCanım ne oldu senin muane
Çok geçmiş olsun sana da canımTabiki senin özel bir durum canım .Gerçi bende hep yatış durumundayım .24.haftamda kanama olunca izine ayrıldım ogün bugün yarım şekilde uzanıyorum .Sağlıkla al da kucağına canım gerisi boş boşver .Evdeki fotolar yeter
Gerçekten öyle valla yata yata büyüyorlarÇok geçmiş olsun sana da canımah ah o kanamalar 20 haftadır çekiyorum ben de. Karpuz yata yata büyürmüş derler benim çocukta yata yata büyüyor içimde inşallah sağ salim alalım kucağımıza
Teşekkürler canım amin inşallahHayirlisi olsun canim hakkinizda insallah. Hersey gonlunuzce olsun
Bende 6 yıl sonra ssvd deneyecegım ama ısrarcı değilimCanım bildiğim kadarıyla allah korusun ama ölüm riski yok yani milyonda bir falan oda bebek kaybı ama benim doktorum diyorki bu oran ilk doğumunu sezeryanla değil normal yapandada geçerli ya da seni sezeryana aldığımızdada geçerli. Hatta şöyle diyim benim ilk doğumum sezeryandı masadan iyi kalktın dedi spinal olmasına rağmen ameliyatın ortasında bayıldım kan değeri düşüklüğünden. Yani benim doktorum normali önerdi ondan sordum benim için tek risk rüptür onada son haftalarda düzenli kontrollerle anlayacağız ısrarcı değilim nasipte ne varsa o olsun bakalımSeninde hakkında hayırlısı olsun bu arada dualarım seninle
He tamam canımBenim muanem 16.20 de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?