2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım artık biraz iyi bir telefonla da profesyonel gibi fotoğraf çekebiliyorsun, azıcık da fotonun ışığıyla filan oyna blurluk ver arka plana bitti gitti Ben de doğum ve hastane fotoğrafı çektirmeyi düşünüyordum (hala tam vazgeçmedim gerçi) ama o kadar uçuk olacaksa fiyatlar istemem doğrusu.

Canım bildiğim kadarıyla allah korusun ama ölüm riski yok yani milyonda bir falan oda bebek kaybı ama benim doktorum diyorki bu oran ilk doğumunu sezeryanla değil normal yapandada geçerli ya da seni sezeryana aldığımızdada geçerli. Hatta şöyle diyim benim ilk doğumum sezeryandı masadan iyi kalktın dedi spinal olmasına rağmen ameliyatın ortasında bayıldım kan değeri düşüklüğünden. Yani benim doktorum normali önerdi ondan sordum benim için tek risk rüptür onada son haftalarda düzenli kontrollerle anlayacağız ısrarcı değilim nasipte ne varsa o olsun bakalım Seninde hakkında hayırlısı olsun bu arada dualarım seninle

Evet ben de her an cayma noktasındayım zaten dış çekim filan düşünsek binlerce lira olacak herhalde. Ben yorulurum bir şey olur korkusu ile birkaç poz yeter diyip stüdyoya razıydım. Fiyatlar el yakıyor... Neyse artık haftaya bir olsun da 34ü görelim sağ salim sonra bir daha bakacağım artık.

Sağol canım teşekkürler kaç ay var diğer çocukla bebek arasında

Canım ben evde süslendim püslendim ,güzel açık hava bir yere gittik orada birkaç poz fotoğraf çekildik .internette albüm hazırladı 80tl gibi bir fiyat çıktı poz ve fotoğraf sayısına albüm tasarımına evde kendi karar verdi düzenledi çok güzel geldi .Çok beğendim

Bende hiç yok ya bu hevesler çok gıcık olmuşum ancak doğumdan sonra bebeklerinin kini çıkarıyorum telefondan çekip çıkarıyorum

Canım benim uzun süre ayakta durmam, oturmam yasak. Genel anlamda yatma pozisyonunda olmam lazım. Yoksa ben de düşünüyorum bu fiyatları görünce, ayna karşısında biraz hazırlanayım gidelim sahile (bu arada en yakın deniz kenarı yarım saat-45 dk uzakta) iki üç çekileyim diye. Ama korku yok mu ah bu stres kuaför kıza dedim ki gelirsen beni hazırlamaya ben yatarım öyle makyaj yaparsın saçımı filan da tamam dedi,

Tabiki senin özel bir durum canım .Gerçi bende hep yatış durumundayım .24.haftamda kanama olunca izine ayrıldım ogün bugün yarım şekilde uzanıyorum .Sağlıkla al da kucağına canım gerisi boş boşver .Evdeki fotolar yeter

Çok geçmiş olsun sana da canım ah ah o kanamalar 20 haftadır çekiyorum ben de. Karpuz yata yata büyürmüş derler benim çocukta yata yata büyüyor içimde inşallah sağ salim alalım kucağımıza

Çok geçmiş olsun sana da canım ah ah o kanamalar 20 haftadır çekiyorum ben de. Karpuz yata yata büyürmüş derler benim çocukta yata yata büyüyor içimde inşallah sağ salim alalım kucağımıza
Gerçekten öyle valla yata yata büyüyorlar Sabırla vakti zamanları geldiğinde sağlıkla gelsinler bebişlerimiz ❤

Bende 6 yıl sonra ssvd deneyecegım ama ısrarcı değilim hatta 2. Dogum olacak olmasına ve sancılara aşina oldugum halde gozüm korkmuyo değil
Herseyden once saglıkla kavusalım da sonucunda dogum seklı sadece araç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…