2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Biz seviyoruz ya .Sürekli çıkarıp albüm yapıyoruz,yada basılı hale getiriyoruz fotoğraflarımızı .
İnşallah bendede heves olur ya kendimi çekmiyorm sadece hatıra olsun diye adım aylarda çekmişim anı kalsın bakim diye ama çocuklarınkini çıkaracam

Çok Teşekkürler kızlar bende 8 yıl önce atandım ama atama töreninde insan ilk günkü gibi heyecanlanıyor..
Hayırlı olsun canım bundan sonra hayatınız Bingöl de devam edecek hayırlısı bakalım gönlünüze göre olsun herşey

Hayırlı uğurlu olsun Başarılı görevler ne güzel bir heyecan ben de 6 sene önce atandım öğretmen olarak. O bekleyiş, heyecan bambaşka..
Hayırlı olsun canım bundan sonra hayatınız Bingöl de devam edecek hayırlısı bakalım gönlünüze göre olsun herşey

Kızlar yorumlarda çoğu arkadaşımın gebelik reflüsü çektiğini gördüm bana doktorun onun için bu hapı önerdi ve çok memnunum her sabah aç karna bir adet içiyorum her şeyide rahat yiyorum ve rahat uyuyorum kullandığım gün boyu etki ediyor tavsiye ederim doktorunuzla danışın

Eklentiler

• IMG-20210828-WA0002.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar ben 38. Haftanın içindeyken İstanbul'dan Ankara'ya geleceğim nasipse. Sizce bu çok mu riski bir durum olur ya? Gerçi su an başka alternatifim de yok açıkçası mecburen geleceğim doğum Ankara'da olacak nasipse. Ama ne tür riskleri olur sizce?

Kesinlikle öyle rabbim bütün annelerin önce sağlıkla bebeğine kavuşmasını nasip etsin sonra gönlüne göre bir doğum nasip etsin

Doktorunuz ne diyor duruma?
Kendi aracınıza gidecekseniz arkada uzanarak gidersiniz, çok sarsmadan kullanılırsa araba da olası riskler en aza indirilir. Elbette 38. Hafta doğum, açılma için elverişli bir haftaya giriyor dolayısıyla yolculuktan hemen sonra doğumu da bekleyebilirsin :)

Doktorumla henüz konuşmadım canım ama 37 nin sonuna kadar çalışmayı planlıyorum , bu durumda 38 in içinde olacak yolculuk işte. Kendi aracımiz olacak evet ben de öyle düşünüyorum yatarım diye . İnşallah sıkıntı olmaz ya bunu pek dusunmemistim

Canım benim de ankaraya gitmem söz konusuydu biliyorsun. Doktor bana pek önermiyorum diyince işime geldi açıkçası, öyle istiyordum zaten. Doktoruna bir danış bakalım ne diyecek. Kendi aracınızla gidecekmişsiniz. Belki yatarak, sık sık mola vererek konforlu bir hale getirirsen sıkıntı olmayabilir diye düşünüyorum. Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım

38 e kadar bekleyeceginden eminsen bence yolculuk sıkıntı olmaz ara ara mola verir biraz yurursun ama bilemedim. Yinede bunu doktorunla bu haftalarda konusup takiplerini o ssekilde yaparsiniz diyecegim ama o esnada aklima bir ihtimal daha geliyor ki bazi doktorlar hastasindan gelecek parayi kaybetmemek adina acil bir durum var gibi davranir mi

Reactions: The
A arzusss canım ne yaptın doğum yaptın mı hayırlı
Evet kızlar çarşamba sabahı, spinal sezeryan ile kizimi doğurdum. 1850 gr doğdu.ben bgn taburcu oldum, bebegim küvezde. Şükürler olsun ki ikimiz de iyiyiz. Süt sagip hastaneye bırakacağız. Henüz kucağımıza alamadık ama insan düşününce bi seviniyorum. İlk anneligim ve tüp bebek. Dileyen herkes yavrusuna kavuşsun.

sağlıkla evinize beraber gittiğiniz günlere bir an önce ulaşırsınız umarım gözünüz Aydın ufak bir süreç işin cilvesi olarak bakmak lazım çok güzel günler artık görünüyor

Bir an once saglikla kavusman dilegiyle canim. Allah sifa versin. Guzel gunleriniz olsun insallah

Hayırlı olsun canım, ikinizin de sağlıklı olması ne güzel bir haber. Minnoş da bir an önce toparlanıp yanına gelir en kısa zamanda inşallah

Ya gözümüz aydın çok merak ettik hepimiz şükür kavuştun kızına ilk heyecsn ilk annelik şükür Rabb'im ayırmasın sizleri

inşallah kısa kalır kuvezde hiç cinsini sıkma eve gelince kızın eviniz bayram seyran olacak inşallah

Şimdi sen ilk doğum gibi heyecanda yaparsın ben gibi bende 5 yıl sonra diğeri olunca çok heyecan yaptım korktum ama hep dedim evde çekecek ağrıları sonra hastsneye gidecrm dedim ve öyle yaptlmistim

Canım hayırlı olsun bebeğin inşallah sütün şifa olur bebeğine, hemencik küvezden çıkar sana kavuşur, Rabbim bir an önce kavuştursun

Canım Gözün aydın olsun ,sağlıcakla bebeğinle beraber eve tez zamanda geçersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…