İnşallah bendede heves olur ya kendimi çekmiyorm sadece hatıra olsun diye adım aylarda çekmişim anı kalsın bakim diyeBiz seviyoruz ya .Sürekli çıkarıp albüm yapıyoruz,yada basılı hale getiriyoruz fotoğraflarımızı .
Hayırlı olsun canımbundan sonra hayatınız Bingöl de devam edecek hayırlısı bakalım gönlünüze göre olsun herşey
Hayırlı uğurlu olsunBaşarılı görevler ne güzel bir heyecan ben de 6 sene önce atandım öğretmen olarak. O bekleyiş, heyecan bambaşka..
Hayırlı olsun canımbundan sonra hayatınız Bingöl de devam edecek hayırlısı bakalım gönlünüze göre olsun herşey
Zamanında doğarsa 38 ay olacakSağol canım teşekkürlerkaç ay var diğer çocukla bebek arasında
Kesinlikle öyle rabbim bütün annelerin önce sağlıkla bebeğine kavuşmasını nasip etsin sonra gönlüne göre bir doğum nasip etsinBende 6 yıl sonra ssvd deneyecegım ama ısrarcı değilimhatta 2. Dogum olacak olmasına ve sancılara aşina oldugum halde gozüm korkmuyo değil
Herseyden once saglıkla kavusalım da sonucunda dogum seklı sadece araç
Kızlar ben 38. Haftanın içindeyken İstanbul'dan Ankara'ya geleceğim nasipse. Sizce bu çok mu riski bir durum olur ya? Gerçi su an başka alternatifim de yok açıkçası mecburen geleceğim doğum Ankara'da olacak nasipse. Ama ne tür riskleri olur sizce?
Doktorumla henüz konuşmadım canım ama 37 nin sonuna kadar çalışmayı planlıyorum , bu durumda 38 in içinde olacak yolculuk işte. Kendi aracımiz olacak evet ben de öyle düşünüyorum yatarım diye . İnşallah sıkıntı olmaz ya bunu pek dusunmemistimDoktorunuz ne diyor duruma?
Kendi aracınıza gidecekseniz arkada uzanarak gidersiniz, çok sarsmadan kullanılırsa araba da olası riskler en aza indirilir. Elbette 38. Hafta doğum, açılma için elverişli bir haftaya giriyor dolayısıyla yolculuktan hemen sonra doğumu da bekleyebilirsin :)
Canım benim de ankaraya gitmem söz konusuydu biliyorsun. Doktor bana pek önermiyorum diyince işime geldi açıkçası, öyle istiyordum zaten. Doktoruna bir danış bakalım ne diyecek. Kendi aracınızla gidecekmişsiniz. Belki yatarak, sık sık mola vererek konforlu bir hale getirirsen sıkıntı olmayabilir diye düşünüyorum. Hakkında hayırlısı olsun inşallah canımKızlar ben 38. Haftanın içindeyken İstanbul'dan Ankara'ya geleceğim nasipse. Sizce bu çok mu riski bir durum olur ya? Gerçi su an başka alternatifim de yok açıkçası mecburen geleceğim doğum Ankara'da olacak nasipse. Ama ne tür riskleri olur sizce?
38 e kadar bekleyeceginden eminsen bence yolculuk sıkıntı olmaz ara ara mola verir biraz yurursun ama bilemedim. Yinede bunu doktorunla bu haftalarda konusup takiplerini o ssekilde yaparsiniz diyecegim ama o esnada aklima bir ihtimal daha geliyor ki bazi doktorlar hastasindan gelecek parayi kaybetmemek adina acil bir durum var gibi davranir miKızlar ben 38. Haftanın içindeyken İstanbul'dan Ankara'ya geleceğim nasipse. Sizce bu çok mu riski bir durum olur ya? Gerçi su an başka alternatifim de yok açıkçası mecburen geleceğim doğum Ankara'da olacak nasipse. Ama ne tür riskleri olur sizce?
Evet kızlar çarşamba sabahı, spinal sezeryan ile kizimi doğurdum. 1850 gr doğdu.ben bgn taburcu oldum, bebegim küvezde. Şükürler olsun ki ikimiz de iyiyiz. Süt sagip hastaneye bırakacağız. Henüz kucağımıza alamadık ama insan düşününce bi seviniyorum. İlk anneligim ve tüp bebek. Dileyen herkes yavrusuna kavuşsun.
sağlıkla evinize beraber gittiğiniz günlere bir an önce ulaşırsınız umarım gözünüz Aydın ufak bir süreç işin cilvesi olarak bakmak lazım çok güzel günler artık görünüyorEvet kızlar çarşamba sabahı, spinal sezeryan ile kizimi doğurdum. 1850 gr doğdu.ben bgn taburcu oldum, bebegim küvezde. Şükürler olsun ki ikimiz de iyiyiz. Süt sagip hastaneye bırakacağız. Henüz kucağımıza alamadık ama insan düşününce bi seviniyorum. İlk anneligim ve tüp bebek. Dileyen herkes yavrusuna kavuşsun.
Bir an once saglikla kavusman dilegiyle canim. Allah sifa versin. Guzel gunleriniz olsun insallahEvet kızlar çarşamba sabahı, spinal sezeryan ile kizimi doğurdum. 1850 gr doğdu.ben bgn taburcu oldum, bebegim küvezde. Şükürler olsun ki ikimiz de iyiyiz. Süt sagip hastaneye bırakacağız. Henüz kucağımıza alamadık ama insan düşününce bi seviniyorum. İlk anneligim ve tüp bebek. Dileyen herkes yavrusuna kavuşsun.
Hayırlı olsun canım, ikinizin de sağlıklı olması ne güzel bir haber. Minnoş da bir an önce toparlanıp yanına gelir en kısa zamanda inşallahEvet kızlar çarşamba sabahı, spinal sezeryan ile kizimi doğurdum. 1850 gr doğdu.ben bgn taburcu oldum, bebegim küvezde. Şükürler olsun ki ikimiz de iyiyiz. Süt sagip hastaneye bırakacağız. Henüz kucağımıza alamadık ama insan düşününce bi seviniyorum. İlk anneligim ve tüp bebek. Dileyen herkes yavrusuna kavuşsun.
YaEvet kızlar çarşamba sabahı, spinal sezeryan ile kizimi doğurdum. 1850 gr doğdu.ben bgn taburcu oldum, bebegim küvezde. Şükürler olsun ki ikimiz de iyiyiz. Süt sagip hastaneye bırakacağız. Henüz kucağımıza alamadık ama insan düşününce bi seviniyorum. İlk anneligim ve tüp bebek. Dileyen herkes yavrusuna kavuşsun.
İyi canım erken değil yani 3 yaşında çocuğun olabilir senin için o doğum tabi karar verdin mi yoksa daha danismadin mi doktoraZamanında doğarsa 38 ay olacak
inşallah kısa kalır kuvezde hiç cinsini sıkma eve gelince kızın eviniz bayram seyran olacak inşallahEvet kızlar çarşamba sabahı, spinal sezeryan ile kizimi doğurdum. 1850 gr doğdu.ben bgn taburcu oldum, bebegim küvezde. Şükürler olsun ki ikimiz de iyiyiz. Süt sagip hastaneye bırakacağız. Henüz kucağımıza alamadık ama insan düşününce bi seviniyorum. İlk anneligim ve tüp bebek. Dileyen herkes yavrusuna kavuşsun.
Şimdi sen ilk doğum gibi heyecanda yaparsın ben gibiBende 6 yıl sonra ssvd deneyecegım ama ısrarcı değilimhatta 2. Dogum olacak olmasına ve sancılara aşina oldugum halde gozüm korkmuyo değil
Herseyden once saglıkla kavusalım da sonucunda dogum seklı sadece araç
Canım hayırlı olsun bebeğinEvet kızlar çarşamba sabahı, spinal sezeryan ile kizimi doğurdum. 1850 gr doğdu.ben bgn taburcu oldum, bebegim küvezde. Şükürler olsun ki ikimiz de iyiyiz. Süt sagip hastaneye bırakacağız. Henüz kucağımıza alamadık ama insan düşününce bi seviniyorum. İlk anneligim ve tüp bebek. Dileyen herkes yavrusuna kavuşsun.
Canım Gözün aydın olsun ,sağlıcakla bebeğinle beraber eve tez zamanda geçersinEvet kızlar çarşamba sabahı, spinal sezeryan ile kizimi doğurdum. 1850 gr doğdu.ben bgn taburcu oldum, bebegim küvezde. Şükürler olsun ki ikimiz de iyiyiz. Süt sagip hastaneye bırakacağız. Henüz kucağımıza alamadık ama insan düşününce bi seviniyorum. İlk anneligim ve tüp bebek. Dileyen herkes yavrusuna kavuşsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?