- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Eger son kontrolde acılman hatta rahimde yumusaman yoksa çokta sorun olmaz canım yaKızlar ben 38. Haftanın içindeyken İstanbul'dan Ankara'ya geleceğim nasipse. Sizce bu çok mu riski bir durum olur ya? Gerçi su an başka alternatifim de yok açıkçası mecburen geleceğim doğum Ankara'da olacak nasipse. Ama ne tür riskleri olur sizce?
Çok şükür canımm gözün aydın gözümüz aydınEvet kızlar çarşamba sabahı, spinal sezeryan ile kizimi doğurdum. 1850 gr doğdu.ben bgn taburcu oldum, bebegim küvezde. Şükürler olsun ki ikimiz de iyiyiz. Süt sagip hastaneye bırakacağız. Henüz kucağımıza alamadık ama insan düşününce bi seviniyorum. İlk anneligim ve tüp bebek. Dileyen herkes yavrusuna kavuşsun.
Ahh sorma canımm şimdi bile fazla pimpirikliyimmmŞimdi sen ilk doğum gibi heyecanda yaparsın ben gibibende 5 yıl sonra diğeri olunca çok heyecan yaptım korktum ama hep dedim evde çekecek ağrıları sonra hastsneye gidecrm dedim ve öyle yaptlmistim
Aynı seylerı hissediyorm canımKızlar bu eylül annelerindeki kayıp beni çok etkiledi, aklımdan çıkmıyor
Burda devlet hastanesine gidiyorum, orda doğum yapacağım. Korkuyorum acaba işler yolunda gider mi, bebeğe birşey olursa anında müdehale ederler mi, iyi ilgilenirler mi diye. Daha önce doğum konusunda devlet hastaneleriyle ilgili hep kötü tecrübelere yorumlara denk geldim. Gittiğim doktor güzel ilgileniyor, nstde ki hemşireler de tatlı dilli sağolsunlar. Acaba doğum servisinde işler nasıl işliyor devlette, hiç bilmiyorum.Daha önce devlette doğum yapan var mı? Korkuyorum bu gün niyeyse, üzüntüden başıma ağrı girdi, burnum kanadı iki kez bebişin iyi olmasının keyfini çıkaramadım bile. Ne yapıcam, nerde nasıl doğurucam, ne olcak endişe doluyum ya
Tokattaki medical park iyi diye duydum canım tadinidigim memnun kalmistiAynı seylerı hissediyorm canım
Hatta keske dedım o gonderiyi görmeseydım
İlk zamanlar kanamam oldugunda hiç yazmadım ki arkadaslarımda kötü etkılenmesin
Gebelık fazla hassas bı dönem
Devlet hastanesınde ankara şartlarında şehır hastanesınden memnun kalan bı cok arkadasım oldu ama eşim ve ailem yanıma giremeyecek diye pek aklıma yatmadı canım keske doguma yakın gelıp dogum yapıp dönsenşuan takıplı oldugum hastaneye gece gunduz saat farkı olmadan eşim oglum annem babam gelebılecek
Çünkü oğluma kardesımle bıgun orda kaldı hissini de yaşatmak istemıyormamasyalı bı arkadasım var sorayım o da doguma annesine gelmişti Ankara’ya özel hastane sorunundan dolayı
Tokatla yada samsunla arası kac saat acaba? Tokatta buyuk özel hastaneler var memnunıyet derecesi ne bılmıyorm ama
Ben bu heyecanı ikinci kızım dogunca yaşadım evde sancıları çektim suyum bitti birazcık yarım saat kadar dsyansaydi normal olurdu , ama baktılar kalp atışları yavaşlıyordu onlar vajinadan vakkum yaptılar oksijen verdiler kızıma olmadı beni ters yatırdılar yüz üstü dizlerimin üstünde durdum öyle vakum yaptılarKızlar bu eylül annelerindeki kayıp beni çok etkiledi, aklımdan çıkmıyor
Burda devlet hastanesine gidiyorum, orda doğum yapacağım. Korkuyorum acaba işler yolunda gider mi, bebeğe birşey olursa anında müdehale ederler mi, iyi ilgilenirler mi diye. Daha önce doğum konusunda devlet hastaneleriyle ilgili hep kötü tecrübelere yorumlara denk geldim. Gittiğim doktor güzel ilgileniyor, nstde ki hemşireler de tatlı dilli sağolsunlar. Acaba doğum servisinde işler nasıl işliyor devlette, hiç bilmiyorum.Daha önce devlette doğum yapan var mı? Korkuyorum bu gün niyeyse, üzüntüden başıma ağrı girdi, burnum kanadı iki kez bebişin iyi olmasının keyfini çıkaramadım bile. Ne yapıcam, nerde nasıl doğurucam, ne olcak endişe doluyum ya
MaşallahKızlar kontrolumden geldim nst iyi cıktı. Bebeğinin kilosu 2934 malesef bundan sonra dikkat etmem lazım yediklerime az kilo alması için şükür herşey yolunda sadece boyunu unuttum kaç söyldigini
Ewt şükürler olsun . 37 38 haftaya kadar doğurursun dedi bebek doğum kanalina inmişMaşallahcanım şükür iyimis hadi geçmiş olsun
Çok şükür güzel bitmiş canımmBen bu heyecanı ikinci kızım dogunca yaşadım evde sancıları çektim suyum bitti birazcık yarım saat kadar dsyansaydi normal olurdu , ama baktılar kalp atışları yavaşlıyordu onlar vajinadan vakkum yaptılar oksijen verdiler kızıma olmadı beni ters yatırdılar yüz üstü dizlerimin üstünde durdum öyle vakum yaptılaryavaş yavaş yükseldi sonra tekrar uzandım baktılar yine yavaşladı hemen vajinamin içine uzun enjektör gibi birşey koydular küçük parça kan sldilsr sanırım plasentadan aldılar gördüm çünkü et parçası di başka odaya götürdü test yaptı birşeyler konuştular almanca bilmiyrdum anladığım kadarıyla iyi bir sonuç değildi acil hemen sezeryen dediler ben ağladım onlar bana dio nefes al ver stres yapma sakin ol dediler bir doktor türkce biliyrdu herşey iyi olacak diyordu ben öldüm öldüm dirildim korkudan bu kadar çektim 40+6 günlük çok korktum onu kaybedecem diye ağlaya ağlaya iğne yaptılar uyyudum 10 kişi başımda di çok ilgilendiler Allah razı olsun onlardan girdiğim saat ile çıktığım saati biliyorum tam yarım saat içinde giridm çıktım uyandım ilk uyandığımda bebek nerde bebek nerde deidm inanmıyordum kötü bir şeyle ya uysnirsam diye düşünuyodum şükür hemşire el kol hareketi ile konuşmaya cslisti diğer odada gelecek diye içim bir rahstladi zaten hemen getirdiler ağladım ağlamaya çıplak havlu içinde beni soydular ten tene temas yaptılar göğsümü verdiler ben ona baktım o bana bakıyor kasları çatık sert Yarabbi Şükür deidm dua ettim bol bol şükür dedim kavuştum
MaşaAllah canımmKızlar kontrolumden geldim nst iyi cıktı. Bebeğinin kilosu 2934 malesef bundan sonra dikkat etmem lazım yediklerime az kilo alması için şükür herşey yolunda sadece boyunu unuttum kaç söyldigini
Tokat ve Samsun hemen hemen aynı saat buraya, 1.5 saat. İkisinin de yorumlarını okudum. Memnun kalan da var kalmayan da. Ama kadın doğum hakkında bilgim yok canım nasıldır diyeAynı seylerı hissediyorm canım
Devlet hastanesınde ankara şartlarında şehır hastanesınden memnun kalan bı cok arkadasım oldu ama eşim ve ailem yanıma giremeyecek diye pek aklıma yatmadı canım keske doguma yakın gelıp dogum yapıp dönsenşuan takıplı oldugum hastaneye gece gunduz saat farkı olmadan eşim oglum annem babam gelebılecek
Çünkü oğluma kardesımle bıgun orda kaldı hissini de yaşatmak istemıyormamasyalı bı arkadasım var sorayım o da doguma annesine gelmişti Ankara’ya özel hastane sorunundan dolayı
Tokatla yada samsunla arası kac saat acaba? Tokatta buyuk özel hastaneler var memnunıyet derecesi ne bılmıyorm ama
Canım tokattaki medikal parka ben doğum başladığında gitsem, daha önce hiç gitmediğim için kabul ederler mi acaba? Hastaneyi arayıp sorsam bilgi verirler mi ki?Tokattaki medical park iyi diye duydum canım tadinidigim memnun kalmisti
Karar verdim doktorumuda ona göre seçtim canım şimdi bekliyoruz bir aksilik olmazsa yaparım işte olursada hayırlısı artık ne bebeğimin ne benim canımdan kıymetli değil sezeryanımızı oluruzİyi canım erken değil yani 3 yaşında çocuğun olabilir senin için o doğum tabi karar verdin mi yoksa daha danismadin mi doktora
Hadi hayırlı olsun canımSelam kızlar
Bugün bizimde kontrolümüz vardı doktor hersey yolunda olması gerektiği gibi dedi.32+0 ım 2017 gr 44 cm olmuş
Bir aksilik olmazsa 21 ekim sezeryan tarihim şafak 48
Öyledir canım ilk heyecsn sanki yasamamissin önceden bunuEger son kontrolde acılman hatta rahimde yumusaman yoksa çokta sorun olmaz canım ya
Baktn zorlanıyosn düzce bolu artık Allah ne verdıyse atarsn kendını yol üstünde bi hastaneyeAman hemen doğmuyoo ilk dogum biraz daha zaman alıyo
Çok şükür canımm gözün aydın gözümüz aydınaklımız sendeydi gunler saglıkla cabucak gecsin güzelce kavusun inşaAllah minik kızınıza
Ahh sorma canımm şimdi bile fazla pimpirikliyimmmgunde kasılmam 3 ten fazla olsn kosa kosa hastaneye hareket azalsn hastane artık kendı doktoruma yuzum tutmuyo arada devlet hastanesıne vs gidiyorm
Kızlar bende sizin gibiyim fordugumden beri dün gece aklımdan çıkmadı sizde bugün mu gördünüz ben dediğimdemi gordunuzAynı seylerı hissediyorm canım
Şükür canımEwt şükürler olsun . 37 38 haftaya kadar doğurursun dedi bebek doğum kanalina inmiş
Çok şükür güzel bitmiş canımm
Hayırlısı bakalım inşallah iyi geçer doğumun o zamanKarar verdim doktorumuda ona göre seçtim canım şimdi bekliyoruz bir aksilik olmazsa yaparım işte olursada hayırlısı artık ne bebeğimin ne benim canımdan kıymetli değil sezeryanımızı oluruz
Ay maşallah ne güzel sağlıkla kavuşursunuz inşallah canımEwt şükürler olsun . 37 38 haftaya kadar doğurursun dedi bebek doğum kanalina inmiş
İnşallahHayırlısı bakalım inşallah iyi geçer doğumun o zaman
Maşallah canım Rabbim sağlıkla evinize gitmeyi de nasip etsin sağlıkla inşallahEvet kızlar çarşamba sabahı, spinal sezeryan ile kizimi doğurdum. 1850 gr doğdu.ben bgn taburcu oldum, bebegim küvezde. Şükürler olsun ki ikimiz de iyiyiz. Süt sagip hastaneye bırakacağız. Henüz kucağımıza alamadık ama insan düşününce bi seviniyorum. İlk anneligim ve tüp bebek. Dileyen herkes yavrusuna kavuşsun.
Ewt canım ara bilgi ver . Alıyorlar diye biliyorum benTokat ve Samsun hemen hemen aynı saat buraya, 1.5 saat. İkisinin de yorumlarını okudum. Memnun kalan da var kalmayan da. Ama kadın doğum hakkında bilgim yok canım nasıldır diye
Zaten geçen gün kötü bir rüya gördüm yine. Bebeğim böyle karnımdan kordonla çıkıyor, bakıyorum kordon kopmuş, bebeğe birşey oluyor ağlıyorum kimse duymuyor filan. Ter içinde uyandımkorku bir yandan, duygusallık bir yandan, bilinmezlik bir yandan iyice stres oldum artık.
Canım tokattaki medikal parka ben doğum başladığında gitsem, daha önce hiç gitmediğim için kabul ederler mi acaba? Hastaneyi arayıp sorsam bilgi verirler mi ki?
Allah korusun canim iyi dusun iyi olsun. Yani cok iyi bilmesemde bebekte veya annede onemli bir problem oldugunda zaten arastirma hastanelerine veya tip fakultelerine yonlendiriliyor. O acidan dusun iyi olmasa sevk edilmez diye dusunuyorum.Kızlar bu eylül annelerindeki kayıp beni çok etkiledi, aklımdan çıkmıyor
Sorma hep benimde aklimdaydi. Rabbim sabir versin insallah.Aynı seylerı hissediyorm canım
Canım devlet hastanesinde bir sorun olsa Allah korusun ambulansla hemen sevk ederler yalnız devletin en büyük sıkıntısı refakatçi olmayışı yeni doğum yapan için tecrübede yoksa zor oluyorKızlar bu eylül annelerindeki kayıp beni çok etkiledi, aklımdan çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?