2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Devlet hastanesi eskisi gibi değil daha iyi daha ilgililer ama kesinlikle doğum işi şansa kalmış. Normal doğum konusunda hemşireler fazla naz sevmiyorlar benim tanıdık olduğu için devlette oldum çok iyiydi ama başka hastalara muameleye üzüldüm. Çok hassas yapınız varsa özel elbette daha iyi. Ama doğum paraları da uçmuş gidiyor Allah yardım etsin.

Canım devlet hastanesinde bir sorun olsa Allah korusun ambulansla hemen sevk ederler yalnız devletin en büyük sıkıntısı refakatçi olmayışı yeni doğum yapan için tecrübede yoksa zor oluyor
Evet refakatçi almıyor devlet ben virüs yokken dahi tek başıma doğum yapmıştım

Birde devlette normal doğuma aksi durum olmadıkça doktor girmiyor ebeler yapıyor. İyi bir ebe çok da güzel oluyor. Doğum düşünenler ebeleri araştırın tavsiyem.

Bu arada arkadaşım medikalde doğum yapmıştı. Ters bir ebeye denk geldi gece uykusundan uyanmış sert davranınca bizim ki korkmuş 3-4 cm açıklığa rağmen sezeryan olmuştu

Tatlım öncelikle bu olay beni de çok etkiledi .Ben gece rüyamda bile gördüm .Olumlama yapmamız gerektiğini düşünüyorum .Allah hiçbirimizi evlatlarımızla sınamasın .
Ama devlet hastanesinde binlerce insan doğum yapıyor .O yüzden aklına kötüyü getirme lütfen .Benim hemşire arkadaşım devlet hastanesinde doğum yaptı çok sağlıklılar .

Evet refakatçi almıyor devlet ben virüs yokken dahi tek başıma doğum yapmıştım
Aynen bende canım ilk gebelikte bende tek basimaydim çok ama çok zordu . Doğum konusunda özel daha rahat diye düşünüyorum. Şancı çekerken bile yanında biri oluyo . Devlette asla böyle birşey yok

Kızlar kontrolumden geldim nst iyi cıktı. Bebeğinin kilosu 2934 malesef bundan sonra dikkat etmem lazım yediklerime az kilo alması için şükür herşey yolunda sadece boyunu unuttum kaç söyldigini
Maşallah sağlıcakla gelsin minnoş 37 38. haftayı doldursun inşallah.
Ultrasonda fl değerini 7 yle çarparsan boyunu bulursun canım.

Bu arada sizin bebişler hep oynuyor mu benim bazen çok durağan bazen hiç sesi çıkmıyor bazen coşuyor kordon da boynunda olduğu için korkuyorum

İnşallah sen sezeryan tarihi mi alacaksın peki
Ben pazartesi gidecem sezeryrndir ama bu ebe dedi normal de olur belki kötü ihtimali de olabilir dedi o yüzden jyine basuzmsn doktor söyleyecek büyük igtimsk sezeryrndir kendi kadın doktorum sezeryen dio hastane bakalım ne diyecek bende uzatmadan sezeryrn olsun dicem o kötü ihtimali göze alamam

Aynen bende canım ilk gebelikte bende tek basimaydim çok ama çok zordu . Doğum konusunda özel daha rahat diye düşünüyorum. Şancı çekerken bile yanında biri oluyo . Devlette asla böyle birşey yok
Sen Almanları görsen tek oda doğum hane herşey var çatal ultrason müzik açıyorlar sancı çekerken dinletiyolsr pilates topu da var içinde banyo tuvalet i var yanında hemşire duruyor kalp atışlarını gözlemliyor , ben uzandım yorgan örttü üstüme bana dedi çekinme ttuvsletimi gazını yap dedi ben yapar mıyım hiç depend takılı di kilotlu olan bez dedi yap tuvalete gitme ben yok çektim arada bakıyordum açılma vsr mı diye parmağıyla kontrol ediyordu bana şu veriyordu kalkmamı istemiyordu uzandigim yerden iciyordu m çok tuhaf oldum düşündüm ben Türkiye'de ne acılar çektim kadınların içinde kimse benimle böyle ilgilenmedi bağırdılar hatta ebeler niye ikinmiyom bağırıyorum diye ama burdaozel diye birşey yokv almanlarda bizim gibi yeni iltica edenler multeciler aynı değeri görüyoruz esitiz sağlık konusunda Allah'tan ayrım yok özel devlet diye inşallah bizim ülkemizde birgün böyle olur

InsAllah. Ama valla devlette ben takmıyordum avazim çıktığı kadar bagiriyordum orda bi erkek doktor vardı bazen sinirimi ondan cikartiyodum ama almanya sartlarini biliyorum gerckten güzel

Bu arada sizin bebişler hep oynuyor mu benim bazen çok durağan bazen hiç sesi çıkmıyor bazen coşuyor kordon da boynunda olduğu için korkuyorum
Benim çok hareketli hep alta vuruyor bide kaburga kemiklerime doğru. Sancı gibi de geliyor, kasılıyorum.
Inşallah ya. Benim kasılmalarım bebeğin kafası biraz büyükmüş 2 hafta önden gitti için oluyormus
Ay benim de 1 hafta önde acaba ondan mı kasılıyorum, sancı geliyor ama değerler biri önde biri geride boy ileride karın kafa gerideydi. Tabi 1 aya yakın oldu şimdi nasıl bilmiyorum değerler,
özellikle 3 gündür, temizlikten sonra alta doğru baskı hissediyorum, batma gibi. Tuvalet sıklığı da arttı, birde yüzümde şişkinlik var.

Kİz birde hepsi kadın ebeler hemşireler doktorlar hepsi ksidn erkek yok sadece erkek doktor jinekolog yada ameliyat için var ben normsl doğumda aksilik yaşayınca hemen uzmanlar geldi birkaç erkek onlardan karar alıp sezeryen yaptılar , bu sefer bu bebeğimi başka hastanede dogurtacam o günde doğumhane katında dim bir odaya girdim doğum odası nst. Bağladılar odgum odaları ayrıydı erkek yoktu hiç şaşırdım sordum burdakilere onlar da dio hep kadın oluyor genellikle

Sen Almanya ya geldim mi yssadin mi
InsAllah. Ama valla devlette ben takmıyordum avazim çıktığı kadar bagiriyordum orda bi erkek doktor vardı bazen sinirimi ondan cikartiyodum ama almanya sartlarini biliyorum gerckten güzel

Aynı şeyler bendede var canım. Sorun etme şükür çok az kaldı

Yok canım akrabalarim var ordan biliyorum

Kız o zamanlar yeni doğum yapmış yapmis oluyorsun nasıl hazırlık yapacan lohusasin belki o gün gelince yorgun uykusuz olursun lohusa kafasinds olursun ertelesen mi bu işi
Benim de 28 Ekim eşime evet dediğim gün o zaman sevgili olduk sonra devamı geldi bizim için de o tarih çok önemli eşim odun oldu romantikliktrn çıktı ama hep dırdır edip bana hediye al diyorum zaman geçtikçe tskmiyor gıcık bu sene 8. Yıl olacak o yapmadı bende yapmıyorum öyle anlaşıyoruz ama ilk seneler hep alırdı birşeyler sonradan yaşlandı ruhu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…