2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben eğilip yerden birşey alamıyorum ya karnım aşağıya sarkmış gibi bugün iki komsumda dedi karnın aşağı inmiş bebek aşağıda zaten srtik eskisi gibi iki göğüs srasinda durmuyor boş yukarsi

Aynı şeyler bendede var canım. Sorun etme şükür çok az kaldı
Çok endişeliyim ya her an bişey olacak gibi geliyor
İşte 8 sene olunca böyle mi oluyor acaba ileride böyle mi olacak bizimde tarihlerle arası hiç iyi değil başka zaman çok hediye alır aklına esince falan. Hatta o yüzden 09.09.2019 da nikah olsun diye istedi.
o yüzden 9 Eylülde evlilik yıldönümünde bişey yapayım dedim. - ki yaptım, aldım bi pantolon gömlek bitti. Valla daha fazla bakamadım, canım burnumda zaten, alerjim azdı mevsim geçişi, yüzüm gözüm şiş. 30 unda da sınavım var, ne yapacağım bilmiyorum lohusa lohusa girerim artık
benim 27 Ekim onun 28 Ekim Bebekte 17 Ekim gözüküyor ama ne olacağı belli değil
Ay benim hep aşağıdaydı sağda takılıyor ama iyice indi afedersin alt tarafım sancıyor korkuyorum bişey olacak diye.

Hayırlısı bakalım insall güzel geçer bu seneniz kutlarisniz zaman geçtikçe herşey eski si gibi olmuyor kız hele çocuklar olunca elimiz ayağımız kesiliyor tabi bazıları için çocuk sorun olmuyor ama bizde cocukslr sorun valalhi onlarla biryerde gidince neyin romantikligini yasacaz mum yaksam sofraya koysam kızlarım üfleme. Derdine girer kavga ederler yani o işler geçti artık emekli oldu ruhumuz ama nedense bugün bana diyor sana doğum hediyesi Alaçam bende deidm rüyamda görürüm ancak hiç özel gunelre eskisi gibi değer vermiyor , yinede de deidm hadi inşallah bekliyoruum sürpriz mutlu et lohusali hormonlarımi

Ben bu aralar gece ystsrken bizim ufaklık hiç rahat durmuyor bastırıyor vajinaya korkuyorum çıkacak diye acaba şu patlar mı öyle bastırsa hissediyorum kemiklerim sızlıyor vajinanın oraya çöküyor ağırlık çok korkuyorum sabaha kadar kötü sürpriz yapmasın diye

Bende bugün bunları aldım dediğim meme ucu cikarici yi da aldim 8 Euro ya evde denedim vallahi ucubir çekiyor açıyor içinden süt çıktı yani ssnirm işimi görecek bu

Eklentiler

• IMG_20210903_182310.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20210903_181728.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 58
Gözün Aydın canım çok şükür ikiniz de iyisiniz sağlıcakla çıksın yavrun küvezden Allah analı babalı büyütsün

Gozun aydin cnm. Benim de 4 gun gerideydi. Muz ceviz kasar hep yesim takviyeleri de ihmal etmedim ama 6gune cikmis. 33+1in 1880g olmus. Cok moralim bozuldu. 2kg olmustur diye heveslenmistim olmadi malesef
Gozunuz aydin. Allah kavustursun cnm. Hic canini sikma. Arkadasimin bebegi 28. Haftada erken gelmisti. 1kg di. Kuvezde kaldi bi sure ama hic bir sorunu olmadi cok sukur. Ve hic beklenen bi erken dogum olmadigi icin ciger gelistirici igne fln da olmamisti. 2 yasinda simdi masalah sagligi zekasi herseyi yerli yerinde. Senin bebis nerdeyse 2kg. Allahin izniyle kuvezden de cikar annesine kavusur ins
Cnm ewt kotu olaylar her zman olabilir ama bu oran gercekten dusuk. Bak kac tane dogum okumusundur yorumlarda kaci boyle kotu. Hayat bu hersey olabilir tabiki de istatiksel olarak bakarsak cok dusuk bir ihtimal. O yuzden bunlari dusunup ne kendimizi ne de bebisleri uzmeyelim.

Buarada kizlar bizimki ilk kez yuzunu gosterdi. Annesiyle babasina gulucuk atti. Fotoyu atmaya calistim ama yine beceremedim

Bende bugün bunları aldım dediğim meme ucu cikarici yi da aldim 8 Euro ya evde denedim vallahi ucubir çekiyor açıyor içinden süt çıktı yani ssnirm işimi görecek bu
Canım Çok güzel çıkartıyo ben o dolan sütü biberon aktarıyodum göğüs ucun tam çıktığı anda bebeğe tuttur dahada kullanmana gerek kalmiyo

Canım Çok güzel çıkartıyo ben o dolan sütü biberon aktarıyodum göğüs ucun tam çıktığı anda bebeğe tuttur dahada kullanmana gerek kalmiyo
Çok sevindim ya aynen fark ettim sütüm içine akiyordu aynen öyle yaparım iyiki kullnmissin bende hep merak etirm iyi mi ettim diye eve gelince denedim pişman olmadım çok iyi gerçekten insalalh oğlum tutar memeyi ucu kaybolmaz büyür
kullanmam bir daha benimkiler emziryom birkaç saat sonra tekrar emzirince kaybolmuş görüyorum o csnimi sıkıyor bende istiyorum kalıcı kalsın emzirme döneminde kadar bakalım bu nasıl olacsk

Canım bebeğin şuan benegin kaç günde kaç Gr aldı ki yedikleirn sağlıklı da bence sabret son haftalar hızlı alırlar ben 6 hafta osnra ogrendim kilosunu yani 6haftada 1,600 Gr almıştı bende çok endişelidim herkes kilolarını yazardı bende acaba benimki de bu haftada boyle mi diye düşünürdüm şükür iyimis bende kaşar muz yiyorum canım fayda ediyor kuru yemiş ye

2 haftada 300g almis cnm. Hergun yumurta sut peynir et ceviz kasar tuketiyorum. Muzu sekerden dolayi hergun yemiyorum. Cok saglikli da besleniyorum aslinda

2 haftada 300g almis cnm. Hergun yumurta sut peynir et ceviz kasar tuketiyorum. Muzu sekerden dolayi hergun yemiyorum. Cok saglikli da besleniyorum aslinda
Bnm bebeğiminde kilosu alt sınırda gidiyo canım
Ama saglıklılar ya dogunca alırlar inşaAllah
Drum sık sık 2.500-4.000 arası bebekler bızım için aynı saglıklı bebek kategorısındedir kıloya takılma dıyo ama işte anne yüreği

Herkesin bunyesi aynı değil cani km belki son haftalarda alır kiloları sağlıklı olsun da bebiş gerisi gelir inşallah

Ben de yuzunu ilk kez gordum. Hep elini ayagini cekip veriyodu doktor. Ins sen de gorursun cnm. Ins son haftalarda alir yaa
Herkesin bunyesi aynı değil cani km belki son haftalarda alır kiloları sağlıklı olsun da bebiş gerisi gelir inşallah
Ewt ben de takilmiyim diyorum da uzuluyorum yine de. 4 gunden 6 gune cikmis fark iyce moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…