İnşallah canım bende görürüm yüzünü bebeğiminBen de yuzunu ilk kez gordum. Hep elini ayagini cekip veriyodu doktor. Ins sen de gorursun cnm. Ins son haftalarda alir yaa
Ewt ben de takilmiyim diyorum da uzuluyorum yine de. 4 gunden 6 gune cikmis fark iyce moralim bozuldu
Ins cnm ins ins insİnşallah canım bende görürüm yüzünü bebeğimininşaallah bebeğin kilo alır farkı kapatır
Evet canim birgunu digerini tutmuyor. Cok hareket edince acaba birseyden mi rahatsiz diyorum az hareket edince neden etmiyo birsey mi oldu diye endiseleniyorum. Saglikla kucaklarimiza alalim insallah.Bu arada sizin bebişler hep oynuyor mu benim bazen çok durağan bazen hiç sesi çıkmıyor bazen coşuyor kordon da boynunda olduğu için korkuyorum
Ya bak sen su cirkine poz da vermis. Nasil tatli Allah nazarlardan korusun
Gozun aydin cnm. Benim de 4 gun gerideydi. Muz ceviz kasar hep yesim takviyeleri de ihmal etmedim ama 6gune cikmis. 33+1in 1880g olmus. Cok moralim bozuldu. 2kg olmustur diye heveslenmistim olmadi malesef
Gozunuz aydin. Allah kavustursun cnm. Hic canini sikma. Arkadasimin bebegi 28. Haftada erken gelmisti. 1kg di. Kuvezde kaldi bi sure ama hic bir sorunu olmadi cok sukur. Ve hic beklenen bi erken dogum olmadigi icin ciger gelistirici igne fln da olmamisti. 2 yasinda simdi masalah sagligi zekasi herseyi yerli yerinde. Senin bebis nerdeyse 2kg. Allahin izniyle kuvezden de cikar annesine kavusur ins
Cnm ewt kotu olaylar her zman olabilir ama bu oran gercekten dusuk. Bak kac tane dogum okumusundur yorumlarda kaci boyle kotu. Hayat bu hersey olabilir tabiki de istatiksel olarak bakarsak cok dusuk bir ihtimal. O yuzden bunlari dusunup ne kendimizi ne de bebisleri uzmeyelim.
Ayy maşallah ne kadar güzel poz vermiş. Tü tü tü maşallah
Sağlıkla evine gelsin inş kızın. Kaç haftalık doğdu acaba. Bende hastane de doğumu bekliyorum 31 haftadayım. İyi olmanıza sevindim darısı bize inşEvet kızlar çarşamba sabahı, spinal sezeryan ile kizimi doğurdum. 1850 gr doğdu.ben bgn taburcu oldum, bebegim küvezde. Şükürler olsun ki ikimiz de iyiyiz. Süt sagip hastaneye bırakacağız. Henüz kucağımıza alamadık ama insan düşününce bi seviniyorum. İlk anneligim ve tüp bebek. Dileyen herkes yavrusuna kavuşsun.
Amin cnm hepimizinkini korusun insEvet canim birgunu digerini tutmuyor. Cok hareket edince acaba birseyden mi rahatsiz diyorum az hareket edince neden etmiyo birsey mi oldu diye endiseleniyorum. Saglikla kucaklarimiza alalim insallah.
Ya bak sen su cirkine poz da vermis. Nasil tatli Allah nazarlardan korusun
Dogru diyosun wala haklisin cnmAyy maşallah ne kadar güzel poz vermiş. Tü tü tü maşallahsen bu fotoğrafla çok güzel öncesi sonrası yaparsın doğduktan sonra
Kilo için de kendi mesajını oku lütfen, diğer arkadaşı ne kadar güzel teselli etmişsin bakaslında her şeyi kötü düşünerek kendimizi sıkıntıya düşürüyoruz ama başkasını teselli ederken iyi şeyler düşünüyoruz
Ay maşallah sevimli lokum, güleryüzlü bir bebiş
Masallaj canım. Bizim şöyle net bi resmimiz çıkmadi bi türlü
Ben devlette sadece erkek doktor ve hemşire nedeniyle istemiyorum. Tamamen tercih meselesi , bir de her devlet bir olmuyor ya çok saçma sapan davranan doktorlara denk gelebiliyorsun Ankara'da bileDevlet hastanesi eskisi gibi değil daha iyi daha ilgililer ama kesinlikle doğum işi şansa kalmış. Normal doğum konusunda hemşireler fazla naz sevmiyorlar benim tanıdık olduğu için devlette oldum çok iyiydi ama başka hastalara muameleye üzüldüm. Çok hassas yapınız varsa özel elbette daha iyi. Ama doğum paraları da uçmuş gidiyor Allah yardım etsin.
Maşallah maşallah güzellik
Amin cnm hepimizinki insAy maşallah sevimli lokum, güleryüzlü bir bebişsağ salim, sağlıcakla doğsun inşallah
Cikar ins cnm gonlune goreMasallaj canım. Bizim şöyle net bi resmimiz çıkmadi bi türlü
Tesekkurler cnmMaşallah maşallah güzellikbenim bebek de dudaklarını büzmüştü en son , seninkinin aksine maşallah mutlu bir bebek
Inşallah canım allah razı olsun tontiş ve sağlıklı olur inşalalh hepimizin beebişiBenimde öyle, 4-5 gün önde gidiyordu. Kuru kız diye diye minnoş kalacak çocuk diye üzüldümama doktor gelişimde aksilik görürse söylüyor zaten canım içini rahat tut
Ben daha ne yapacağıma karar veremedimBen pampers pure aldım 1 numaradan 140 lı yetmeyeceğini bile düşünüyorum çünkü
Maşallah rabim bağışlasın bende niye takildim.birden hızlı kilo aldı ve sonra durdu o yüzden korktum ama demek iyiymiş ❤Benim 32 haftada 1050 gramdı 35 haftada 2000 oldu
Ya rrabim size bağışlasın bu ne güzel bi duygu inşallah en kısa zamanda kucağınıza alırsınız yavrunuzu sağlığı yerinde olsun inşallah bu saaten sonra herşey daha güzel olur❤Evet kızlar çarşamba sabahı, spinal sezeryan ile kizimi doğurdum. 1850 gr doğdu.ben bgn taburcu oldum, bebegim küvezde. Şükürler olsun ki ikimiz de iyiyiz. Süt sagip hastaneye bırakacağız. Henüz kucağımıza alamadık ama insan düşününce bi seviniyorum. İlk anneligim ve tüp bebek. Dileyen herkes
Canım benim bebeğinde 34+4 dün 2934 gram cıktı. Doktorum artık bu saaten sonra az ye bebek kilo fazla olursa normal doguramassin dedi en çokta bu son ayda kilo alma hızlı oluyormuş dedi ben porsiyonlari azalttim sana doktor her hangi birşey dedimiEvet canım 34+1 3000 gr dedi dün sağlıkla doğsunlarda inşallah canım tombiş olması normal doğumu zorlar
Gözün aydın canımmGünaydın kızlar bizim de bugün kontrolümüz vardı. Hala 5 gün önden gidiyor dobişko 31+6’yım, 2017 gr olmuş.Doğum pozisyonundaymış, bundan sonra da kontroller 2 haftalık olacakmış artık. En çok buna seviniyorum artık koca bir ay beklemek zorunda değilim diye
Çalışabilir raporu için de devlet hastanesine gitmeme gerek kalmadı çok şükür, doktor beni anlaşmalı olduğu hastaneye yönlendirdi, oradan da 2 dakikada hallettim.
Benım lekelenmem gelse hemen hastaneye giderdim canımMerhaba hanımlar 34+2günlük gebeyim dün gece kahverengi akıntım oldu bu normla mi acaba bide bebeğimin karın çevresi 2hafta geride dendi endişelendm biraz düzelir mi
Canım Allah korusun belki nişan olabilir, bence bir hastaneye gözükmende fayda var. Değilse bile doktor ona göre teşhis koyup ilaç verebilir.Merhaba hanımlar 34+2günlük gebeyim dün gece kahverengi akıntım oldu bu normla mi acaba bide bebeğimin karın çevresi 2hafta geride dendi endişelendm biraz düzelir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?