2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben de yuzunu ilk kez gordum. Hep elini ayagini cekip veriyodu doktor. Ins sen de gorursun cnm. Ins son haftalarda alir yaa

Ewt ben de takilmiyim diyorum da uzuluyorum yine de. 4 gunden 6 gune cikmis fark iyce moralim bozuldu
İnşallah canım bende görürüm yüzünü bebeğimin inşaallah bebeğin kilo alır farkı kapatır

Bu arada sizin bebişler hep oynuyor mu benim bazen çok durağan bazen hiç sesi çıkmıyor bazen coşuyor kordon da boynunda olduğu için korkuyorum
Evet canim birgunu digerini tutmuyor. Cok hareket edince acaba birseyden mi rahatsiz diyorum az hareket edince neden etmiyo birsey mi oldu diye endiseleniyorum. Saglikla kucaklarimiza alalim insallah.
Ya bak sen su cirkine poz da vermis. Nasil tatli Allah nazarlardan korusun

Ayy maşallah ne kadar güzel poz vermiş. Tü tü tü maşallah sen bu fotoğrafla çok güzel öncesi sonrası yaparsın doğduktan sonra

Kilo için de kendi mesajını oku lütfen, diğer arkadaşı ne kadar güzel teselli etmişsin bak aslında her şeyi kötü düşünerek kendimizi sıkıntıya düşürüyoruz ama başkasını teselli ederken iyi şeyler düşünüyoruz

Sağlıkla evine gelsin inş kızın. Kaç haftalık doğdu acaba. Bende hastane de doğumu bekliyorum 31 haftadayım. İyi olmanıza sevindim darısı bize inş

Amin cnm hepimizinkini korusun ins
Dogru diyosun wala haklisin cnm

Ben devlette sadece erkek doktor ve hemşire nedeniyle istemiyorum. Tamamen tercih meselesi , bir de her devlet bir olmuyor ya çok saçma sapan davranan doktorlara denk gelebiliyorsun Ankara'da bile

Ya rrabim size bağışlasın bu ne güzel bi duygu inşallah en kısa zamanda kucağınıza alırsınız yavrunuzu sağlığı yerinde olsun inşallah bu saaten sonra herşey daha güzel olur❤

Evet canım 34+1 3000 gr dedi dün sağlıkla doğsunlarda inşallah canım tombiş olması normal doğumu zorlar
Canım benim bebeğinde 34+4 dün 2934 gram cıktı. Doktorum artık bu saaten sonra az ye bebek kilo fazla olursa normal doguramassin dedi en çokta bu son ayda kilo alma hızlı oluyormuş dedi ben porsiyonlari azalttim sana doktor her hangi birşey dedimi en fazla son 1 ayda 700 gram alsın dedi hatta daha azda olabilir dedi . Gerçi dedi 37 38 haftaya kadar doğum olabilir dedi benimki doğum kanalina inmiş

Günaydın kızlar bizim de bugün kontrolümüz vardı. Hala 5 gün önden gidiyor dobişko 31+6’yım, 2017 gr olmuş. Doğum pozisyonundaymış, bundan sonra da kontroller 2 haftalık olacakmış artık. En çok buna seviniyorum artık koca bir ay beklemek zorunda değilim diye

Çalışabilir raporu için de devlet hastanesine gitmeme gerek kalmadı çok şükür, doktor beni anlaşmalı olduğu hastaneye yönlendirdi, oradan da 2 dakikada hallettim.

Gözün aydın canımm
Valla insan özlüyo yaa
Merhaba hanımlar 34+2günlük gebeyim dün gece kahverengi akıntım oldu bu normla mi acaba bide bebeğimin karın çevresi 2hafta geride dendi endişelendm biraz düzelir mi
Benım lekelenmem gelse hemen hastaneye giderdim canım
Her gebelık kendıne özgü
Tüm belırtıker benzerlık gosterse de meydana geliş sebebı farklı olabılıyo
Doktorun görse baksa ne iyi olur hem senınde için rahatlar

Merhaba hanımlar 34+2günlük gebeyim dün gece kahverengi akıntım oldu bu normla mi acaba bide bebeğimin karın çevresi 2hafta geride dendi endişelendm biraz düzelir mi
Canım Allah korusun belki nişan olabilir, bence bir hastaneye gözükmende fayda var. Değilse bile doktor ona göre teşhis koyup ilaç verebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…