2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Biontech beni mahvetti hanımlar.. Ateşim var, gece çok aşırı terledim, boğazlarım kurudu, acıyor. Aşılı kolum zaten ağrıyor. Burnum acıyor hapşırık üstüne hapşırık.. Resmen kovid atlatır gibiyim.. 2 gün olacak bugün aşı olalı. Geçer diyorlar da bakalım cidden yan etkileri beni ağır vurdu.

Merhaba hanımlar 34+2günlük gebeyim dün gece kahverengi akıntım oldu bu normla mi acaba bide bebeğimin karın çevresi 2hafta geride dendi endişelendm biraz düzelir mi
Bence ne olur olmaz doktorunu bilgilendir . Benim doktorum bu durumlarda direk benide arama hemen hastaneye gel demişti

Merhaba hanımlar 34+2günlük gebeyim dün gece kahverengi akıntım oldu bu normla mi acaba bide bebeğimin karın çevresi 2hafta geride dendi endişelendm biraz düzelir mi
Karin cevresi geriligi benim bebeğimde de var dusuk kilolu olur çok sorun değil her bebek aynı fiziksel özellikte olmuyor önemli olan geriligin ilerlememesi ama leke ile ilgili doktorunuz ile görüşün ihmal etmeyin

Maşallah çok sevindim canım kilosu da şükür iyi aynen 1 ay beklemek zordu ya şükür snede 2 hafta da 1 olacaksın hadi hayırlı olsun
Canım bence doktorunu ara yada acile gitt Allah korusun bebeğini son aylar böyle şeyleri düşünmeden hemen git baktır hallet inslalah iyidir bebiş
Geçmiş olsun canım bu hamile halinle nasıl dayanıyon kız eşim de geçen gün yaptı saat başı ateşini ölçtüm ateşi yok hararetli vardı terliyordu sanıyor ki ateşi çıkıyor kolu çok ağrıdı halsiz oldu başı ağrıdı 2 gün sürdu ama ne biontec nede sinowac di bilmiym değişik isim di 1 seferlik aşı mis

Yok canım herhangi bi şey demedi ama ben o gün acile gitmiştim pazartesi kendi doktoruma gitcem birde acildeki cihaz çok eskiydi. Oğlumdada hep bu bebek iri sezeryan olursun dediler son ayda adet tarihi ile uyumlu oldu kilosu inşallah sağlıkla doğururuz hepimiz

Mecbur dayanıyorum napayım eşim çok kalabalık içinde çalışıyor. Annem babamlayız bu süreçte onlarda pazara gidiyor, markete gidiyor. Düğünler oluyor onlara gidiyor. Ben de dedim aşı olayım kovid olmadan.. Bir de yakın arkadaşlarımız kovid olmuş o da etkiledi beni. Çok ağır biontech ben sinovac olacaktım doktor dedi diye biontech oldum. Eşinin hangi aşı acaba turkovac filan mı deneme faslındalardı gönüllüler oluyor diye biliyorum. Aklıma da başka aşı gelmedi.

Sizin kullandığınız magnezyum formunu öğrenebiliiyim hatta mumkunse markasini

Normalde magnezyum bisliganat gibi bi form en uygunu diye biliyorum. Magnimore diye bir marka kullandım bir süre. Solgar kullandım. Venatura kullandım. Doktorum magnezyum önerdi saf anıma geldi hiç araştırmadan direk aldım osteocare markası, emilimi en az olan form. İshal yapar diyorlar hatta bunun için. Aldım diye içiyorum, kabızlığımı önledi kar kardır devam ediyorum. Magnezyumuma da şu sıra hastanede çok sık bakıldı değerim iyi diye rahat davranıyorum

Ben de öyle olacağım sanırım dondurucuda gram bir şeyim yok. Gerçi ekime kadar bir şeyler kalır mı dolaba koymaya bilmiyorum

Dondurucunun kapağını eşim açık bırakmış 2 gün. Evde kalıtor bi de. Yatmam gerekiyor diye anneme kalıyorum mecbur. Beni aldı eve geçerken yere bişi akmış bulamadım bi baksana diyor
Buzluğum komple erimiş. 10 kilo kırmızıbiber, vişneler, kurban etleri daha neler neler. Sinirimden ağladım karnıma kramplar girdi. Keşke koymasaydım hiçbişi dedim dün

Ben de yuzunu ilk kez gordum. Hep elini ayagini cekip veriyodu doktor. Ins sen de gorursun cnm. Ins son haftalarda alir yaa

Ewt ben de takilmiyim diyorum da uzuluyorum yine de. 4 gunden 6 gune cikmis fark iyce moralim bozuldu
Canim benim bebegim de geriden geldiği için doktorum radyolojide detaylı baktirdi. Kordonda direnç var mi yok mu diye. Gerilik ilerlerse müdahale ediyorlar zaten. Canını sıkma. İnan bebekler bizden daha dayanıklı

Sağlıkla evine gelsin inş kızın. Kaç haftalık doğdu acaba. Bende hastane de doğumu bekliyorum 31 haftadayım. İyi olmanıza sevindim darısı bize inş
Sata gore 34 +5 ama 32. Hafta ile uyumludur bebegim. Bgn gözleri açık fotoğrafı geldi hastaneden. Cin gibi bakıyor valla.

Johnson aşısı canım tek dozluk yüzde 65 faydalı mis

36. Haftadan sonra dogumun kolay olması için yapılması gereken egzersizler bunlarmıs kızlar
36ya girince mi yoksa 36 bitince mi yapmak lazım acaba? Bende 36ya girdim artık, plates toplumu şişirmenin vakti geldi
Bazıları etkileri ağır yaşıyor canım. Hamilesin birde ondan bir tık daha fazla geldi demekki sana. Aman korusun da birkaç gün daha idare ediver. Benim kv mesela ilk doz biontech de bir hafta bu dediğin belirtileri yaşadı, ikincisinde tık bile yok diyordu, olmamış gibiydi sanki. Herkese farklı etki ediyor. Eşim de ilk doz biontech hiçbir şey olmadı, ikinci dozda terledi bol bol.

Bende pazartesi aşı olacaktım, çalıştığım ve sınıflar kalabalık olduğu için. Geçmiş olsun bende yan etkilerinden korkuyorum

Merhaba kızlar, bende 37 bitene kadar çalışacam. Ev sahibimiz farklı şehirdeydi tayini diyarbakıra çıkmış, 2-3 haftaya çıkmamızı istiyor, dualarınıza ihtiyacım var umarım hemen bir ev bulur kazasız belasız taşınırız daha bebek doğmadan

Kızlar şimdi tuvaletten çıktım peçeteye böyle kahverengi gibi ama mukussuz leke sürülmüş kan değil. Lekelenmiş yani çok korkuyorum nişan dedikleri bu mu doktoruma yazdım doğumdaymış
Canım hastaneye gitsen iyi olur, son ayındasın bebek tahlikeye girmesin.

Kızlar şimdi tuvaletten çıktım peçeteye böyle kahverengi gibi ama mukussuz leke sürülmüş kan değil. Lekelenmiş yani çok korkuyorum nişan dedikleri bu mu doktoruma yazdım doğumdaymış
Canım kan lekesi olduğundan emin misin? Valla ben bazen göbeğimden dolayı büyük tuvaletten sonra tam temizlenemiyorum, bazen kahverengi gibi peçeteye o geliyor. Geçen bende öyle sandım korktum, sonra iyice temizlence anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…