Bence ne olur olmaz doktorunu bilgilendir . Benim doktorum bu durumlarda direk benide arama hemen hastaneye gel demiştiMerhaba hanımlar 34+2günlük gebeyim dün gece kahverengi akıntım oldu bu normla mi acaba bide bebeğimin karın çevresi 2hafta geride dendi endişelendm biraz düzelir mi
Karin cevresi geriligi benim bebeğimde de var dusuk kilolu olur çok sorun değil her bebek aynı fiziksel özellikte olmuyor önemli olan geriligin ilerlememesi ama leke ile ilgili doktorunuz ile görüşün ihmal etmeyinMerhaba hanımlar 34+2günlük gebeyim dün gece kahverengi akıntım oldu bu normla mi acaba bide bebeğimin karın çevresi 2hafta geride dendi endişelendm biraz düzelir mi
MaşallahGünaydın kızlar bizim de bugün kontrolümüz vardı. Hala 5 gün önden gidiyor dobişko 31+6’yım, 2017 gr olmuş.Doğum pozisyonundaymış, bundan sonra da kontroller 2 haftalık olacakmış artık. En çok buna seviniyorum artık koca bir ay beklemek zorunda değilim diye
Çalışabilir raporu için de devlet hastanesine gitmeme gerek kalmadı çok şükür, doktor beni anlaşmalı olduğu hastaneye yönlendirdi, oradan da 2 dakikada hallettim.
Canım bence doktorunu ara yada acile gitt Allah korusun bebeğini son aylar böyle şeyleri düşünmeden hemen git baktır halletMerhaba hanımlar 34+2günlük gebeyim dün gece kahverengi akıntım oldu bu normla mi acaba bide bebeğimin karın çevresi 2hafta geride dendi endişelendm biraz düzelir mi
Geçmiş olsun canım bu hamile halinle nasıl dayanıyon kız eşim de geçen gün yaptı saat başı ateşini ölçtüm ateşi yok hararetli vardı terliyordu sanıyor ki ateşi çıkıyor kolu çok ağrıdı halsiz oldu başı ağrıdı 2 gün sürdu ama ne biontec nede sinowac di bilmiym değişik isim di 1 seferlik aşı misBiontech beni mahvetti hanımlar.. Ateşim var, gece çok aşırı terledim, boğazlarım kurudu, acıyor. Aşılı kolum zaten ağrıyor. Burnum acıyor hapşırık üstüne hapşırık.. Resmen kovid atlatır gibiyim.. 2 gün olacak bugün aşı olalı. Geçer diyorlar da bakalım cidden yan etkileri beni ağır vurdu.
Yok canım herhangi bi şey demedi ama ben o gün acile gitmiştim pazartesi kendi doktoruma gitcem birde acildeki cihaz çok eskiydi. Oğlumdada hep bu bebek iri sezeryan olursun dediler son ayda adet tarihi ile uyumlu oldu kilosu inşallah sağlıkla doğururuz hepimizCanım benim bebeğinde 34+4 dün 2934 gram cıktı. Doktorum artık bu saaten sonra az ye bebek kilo fazla olursa normal doguramassin dedi en çokta bu son ayda kilo alma hızlı oluyormuş dedi ben porsiyonlari azalttim sana doktor her hangi birşey dedimien fazla son 1 ayda 700 gram alsın dedi hatta daha azda olabilir dedi . Gerçi dedi 37 38 haftaya kadar doğum olabilir dedi benimki doğum kanalina inmiş
Mecbur dayanıyorum napayım eşim çok kalabalık içinde çalışıyor. Annem babamlayız bu süreçte onlarda pazara gidiyor, markete gidiyor. Düğünler oluyor onlara gidiyor. Ben de dedim aşı olayım kovid olmadan.. Bir de yakın arkadaşlarımız kovid olmuş o da etkiledi beni. Çok ağır biontech ben sinovac olacaktım doktor dedi diye biontech oldum. Eşinin hangi aşı acaba turkovac filan mı deneme faslındalardı gönüllüler oluyor diye biliyorum. Aklıma da başka aşı gelmedi.Geçmiş olsun canım bu hamile halinle nasıl dayanıyon kız eşim de geçen gün yaptı saat başı ateşini ölçtüm ateşi yok hararetli vardı terliyordu sanıyor ki ateşi çıkıyor kolu çok ağrıdı halsiz oldu başı ağrıdı 2 gün sürdu ama ne biontec nede sinowac di bilmiym değişik isim di 1 seferlik aşı mis
Sizin kullandığınız magnezyum formunu öğrenebiliiyim hatta mumkunse markasini
Ben de öyle olacağım sanırımdondurucuda gram bir şeyim yok. Gerçi ekime kadar bir şeyler kalır mı dolaba koymaya bilmiyorum
Canim benim bebegim de geriden geldiği için doktorum radyolojide detaylı baktirdi. Kordonda direnç var mi yok mu diye. Gerilik ilerlerse müdahale ediyorlar zaten. Canını sıkma. İnan bebekler bizden daha dayanıklıBen de yuzunu ilk kez gordum. Hep elini ayagini cekip veriyodu doktor. Ins sen de gorursun cnm. Ins son haftalarda alir yaa
Ewt ben de takilmiyim diyorum da uzuluyorum yine de. 4 gunden 6 gune cikmis fark iyce moralim bozuldu
Sata gore 34 +5 ama 32. Hafta ile uyumludur bebegim. Bgn gözleri açık fotoğrafı geldi hastaneden. Cin gibi bakıyor valla.Sağlıkla evine gelsin inş kızın. Kaç haftalık doğdu acaba. Bende hastane de doğumu bekliyorum 31 haftadayım. İyi olmanıza sevindim darısı bize inş
Maşallah sağlıkla büyütün . Darısı bize inşSata gore 34 +5 ama 32. Hafta ile uyumludur bebegim. Bgn gözleri açık fotoğrafı geldi hastaneden. Cin gibi bakıyor valla.
Johnson aşısı canım tek dozluk yüzde 65 faydalı misMecbur dayanıyorum napayım eşim çok kalabalık içinde çalışıyor. Annem babamlayız bu süreçte onlarda pazara gidiyor, markete gidiyor. Düğünler oluyor onlara gidiyor. Ben de dedim aşı olayım kovid olmadan.. Bir de yakın arkadaşlarımız kovid olmuş o da etkiledi beni. Çok ağır biontech ben sinovac olacaktım doktor dedi diye biontech oldum. Eşinin hangi aşı acaba turkovac filan mı deneme faslındalardı gönüllüler oluyor diye biliyorum. Aklıma da başka aşı gelmedi.
36ya girince mi yoksa 36 bitince mi yapmak lazım acaba? Bende 36ya girdim artık, plates toplumu şişirmenin vakti geldi36. Haftadan sonra dogumun kolay olması için yapılması gereken egzersizler bunlarmıs kızlar
Bazıları etkileri ağır yaşıyor canım. Hamilesin birde ondan bir tık daha fazla geldi demekki sana. Aman korusun da birkaç gün daha idare ediver. Benim kv mesela ilk doz biontech de bir hafta bu dediğin belirtileri yaşadı, ikincisinde tık bile yok diyordu, olmamış gibiydi sanki. Herkese farklı etki ediyor. Eşim de ilk doz biontech hiçbir şey olmadı, ikinci dozda terledi bol bol.Biontech beni mahvetti hanımlar.. Ateşim var, gece çok aşırı terledim, boğazlarım kurudu, acıyor. Aşılı kolum zaten ağrıyor. Burnum acıyor hapşırık üstüne hapşırık.. Resmen kovid atlatır gibiyim.. 2 gün olacak bugün aşı olalı. Geçer diyorlar da bakalım cidden yan etkileri beni ağır vurdu.
Bende pazartesi aşı olacaktım, çalıştığım ve sınıflar kalabalık olduğu için. Geçmiş olsun bende yan etkilerinden korkuyorumBiontech beni mahvetti hanımlar.. Ateşim var, gece çok aşırı terledim, boğazlarım kurudu, acıyor. Aşılı kolum zaten ağrıyor. Burnum acıyor hapşırık üstüne hapşırık.. Resmen kovid atlatır gibiyim.. 2 gün olacak bugün aşı olalı. Geçer diyorlar da bakalım cidden yan etkileri beni ağır vurdu.
Canım hastaneye gitsen iyi olur, son ayındasın bebek tahlikeye girmesin.Kızlar şimdi tuvaletten çıktım peçeteye böyle kahverengi gibi ama mukussuz leke sürülmüş kan değil. Lekelenmiş yani çok korkuyorum nişan dedikleri bu mudoktoruma yazdım doğumdaymış
Canım kan lekesi olduğundan emin misin? Valla ben bazen göbeğimden dolayı büyük tuvaletten sonra tam temizlenemiyorum, bazen kahverengi gibi peçeteye o geliyor. Geçen bende öyle sandım korktum, sonra iyice temizlence anladım.Kızlar şimdi tuvaletten çıktım peçeteye böyle kahverengi gibi ama mukussuz leke sürülmüş kan değil. Lekelenmiş yani çok korkuyorum nişan dedikleri bu mudoktoruma yazdım doğumdaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?