2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ah bu ev sahipleri.. Bazıları çok vicdansız oluyor gerçekten. Allah yardımcın olsun canım, kolaylık versin

İnanmıyorum tam bogmalik bir eş sinir krizi geçiririm

Bende pazartesi aşı olacaktım, çalıştığım ve sınıflar kalabalık olduğu için. Geçmiş olsun bende yan etkilerinden korkuyorum
Pazartesiye kadar toparlamayı umuyorum. Aşıyı perşembe günü oldum. Cidden yan etkisi oldu bende. Annem 2 sinovac üstüne 1 doz biontech olmuştu. O da aynı yaşadı hapşırık, burun ağrısı grip gibi oldu 2 - 3 gün sonra geçmişti. O kadar kovid vakaları arttı ki aşı olmak tek seçenek gibi geliyor. Bu arada ben de öğretmenim 32den itibaren izne ayrıldım seminer başında yani. Aşıyı mecbur tuttular zaten bize 2.dozu da ay sonu gibi olacağım takvime göre.

Senin ilki normalmiydi. Benimde normal o yüzden üzülüyorum ikincisi sezeryan olur diye

Kızlar şimdi tuvaletten çıktım peçeteye böyle kahverengi gibi ama mukussuz leke sürülmüş kan değil. Lekelenmiş yani çok korkuyorum nişan dedikleri bu mu doktoruma yazdım doğumdaymış
Haftanız kaç acaba? İnşallah değildir.. Ben 2 kez yaşadım. 26.haftamda idrarda kan vardı pıhtı gibi birde peçetede. Sonra da şakır şakır kanlı idrar geldi. Dedik nişan geldi herhalde apar topar hastaneye yattık. 30.hafta da yine damla damla kanımsı sarımsı bir akıntı oldu yine doktora gittim bu kez dedi ki doktor nişan tam olarak doğum belirtisi değildir korkma.

Lekelenmeleri olan arkadaşlar mutlaka doktorunuza söyleyin .Bu haftalarda ara ara lekelenmeler olabilir diye diğer gruplarda okumuştum .Fakat arkadaşlarında dediği hibi her hamilelik farklı ve nedenlerde farklı olabilir .Lütfen ihmal etmeyin

Kızlar şimdi tuvaletten çıktım peçeteye böyle kahverengi gibi ama mukussuz leke sürülmüş kan değil. Lekelenmiş yani çok korkuyorum nişan dedikleri bu mu doktoruma yazdım doğumdaymış
İnşallah bi sıkıntı yoktur canım doktoruna sormakla en iyisini etmişsin
Allah merhamet versin hiç mi düşünmezler böyleleri kul hakkı değil mi yani bu ?

36+0 dayım gidiyorum kızlar doktora şiledeydim bide köyde gidiyorum nasipse 1 saate doktorda olurum
Canım ya kesin git . Bide 36 hafta yani hiç bir şey kalmamış inş biisy yoktur. Olursa biisy olmaz Allahin izniyle bebiş büyümüş zaten

Reactions: The
Sizde mi diyarbakırda yaşıyorsunuz

Canım burada daha önce de konuşuldu, ev sahibi sana 2-3 haftaya çık diyemez. Sözleşme bitimine 1 ay kala haber vermesi gerekiyor, hele kiralarınızı zamanında ödediyseniz hep hiç stres yapma. Ev bulursan daha iyi tabii ama bulamazsak ne olur psikolojisine girme diye söylüyorum öyle bir hakkı yok.

Bu aralar bu ev sahipleri de iyice cozuttu ya gerçekten Allah’tan da mı korkuları yok bunların anlamıyorum. Bizim de Ekim’de kontrat yenilenecek korkuyla bekliyorum bakalım ne isteyecek diye. Allah herkese bir an önce kendi evinde ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

Bu arada lekelenmesi olan arkadaşlar dualarımız sizinle, güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Canım haklısın fakat gecen ay sözleşmemiz bitti. Sözleşmeyi yenilemek için de tayine göre hareket edeceğini ve büyük olasılıkla tayinin çıkamayacağını belirtmişti bize. Bizde olumlu ya da olumsuz bu ay bekliyorduk haberi. Demekki tayini çıkmış. Yapacak birşey yok . Sadece biraz fazla acele getiriyor, hemen çıksanız diye. 2-3 haftayada eşim zor ikna etti.Ev bulsak bizde çıkacaz, keyfi hareket etmiyoruz. Ama ev bulmak kolay değil. Öğrendiğimizden beri numaramızı heryere bıraktık, çıkıp arıyoruz. Çocukların okulu pazartesi açılıyor. Servisleri ayarlamıştık. Şimdi taşındığımızda tekrardan ayarlamak gerekir. Bende elimden geldiğince stres yapmamaya çalışıyorum.

Allah yardimciniz olsun canim. Umarim tez vakitte gonlunuze gore bulursunuz

Allah yardimciniz olsun canim. Umarim tez vakitte gonlunuze gore bulursunuz
Amin canım, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hakikaten bu devirde kiracı olmak zor. Kiramızı bir gün bile 15' inden 16' sına aksatmadık. Kendiside dile getirdi bunu. Beni üzen çıkmamız değil adamın evi sonuçta sözleşme bittikten sonra çıkın diyebilir. Ama daha 2 gün geçmeden bu hafta çıksanız iyi olur demesi canımı sıktı. Ev o kadar çabuk bulunmuyor. Çocukların okulu benim okulum herşeyi düşünmek zorundayız.

Aktif kanama alanı yok açılma da Yok ama nişan olabilir dedi. Muayene etti eline de geldi leke. 48 saat beklicez istirahat eğer kanama veya su gelmesi durumu olmazsa bekler gelirse de yapacak bişey Yok haftası çok riskli değil dedi. Bi de kasılma önleyici ilaç içiyordum zaten onu günde 3 e çıkardı. Hayırlısı inşallah biraz daha durur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…