2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
benim de doktorum mutlaka olmami soyledi, iki gun once oldum. hamileler cok etkileniyormus ciddi sorunlarla karsilasabilirsin olmazsan dedi

Aynen canım riskli bir durum yok sende çok şükür, için rahat olsun dursa biraz daha iyi olur ama durmazsa da üzülecek bir şey yok

Tabiki ve suan hamilesin kolay olabilecek seyler degil. Hayat sartlari ciddi anlamda zor Turkiyede. Gun gectikce iyice icinden cikilmaz bir hal aliyor.

Allah yardımcın olsun canım, çok zor duruma sokmuş sizi gerçekten. Böyle sıkışık zamanlarda Allah gerçekten yardım ediyor, biz de ev ararken çok sıkışık bir zamanımız vardı çok şükür 3. günde bulmuştuk tesadüfi bir şekilde, inşallah sizin de öyle olur. Bunlar uzayda mı yaşıyor, kim 1 haftada ev bulup taşınıyor ben gerçekten anlamıyorum hele ki çoluk çocukla

Canım inşallah lekelenme devam etmez, bebişin biraz daha durur içerde çok sevindim olumsuz bir durum olmamasına. Dediği gibi doktorun kanama, su gelse bile haftan çok çok iyi, hiçbir sıkıntı olmaz bence. Hayırlısı olsun hakkında canım

Ben devlette sadece erkek doktor ve hemşire nedeniyle istemiyorum. Tamamen tercih meselesi , bir de her devlet bir olmuyor ya çok saçma sapan davranan doktorlara denk gelebiliyorsun Ankara'da bile
Kesinlikle diyorum ya şansa kalmış devlete çok iyi insana da denk gelebiliyorsun kötüsüne de. Geçen rapor için gittim 3 sn ultrason baktı iyi dedi geçti kilosu boyu nasıl diyorum “iyi iyi” deyip geçti bir şey daha sorabilir miyim dedim yüzüme bile bakmadı sıradaki hastayı çağırdılar bir gıcık oldum

Reactions: The
Geçmiş olsun canım benimki de öyle ya hiç dikkat etmez kapakları açık bırakır birde bu halinle iş cikardi sana
Kızlar şimdi tuvaletten çıktım peçeteye böyle kahverengi gibi ama mukussuz leke sürülmüş kan değil. Lekelenmiş yani çok korkuyorum nişan dedikleri bu mu doktoruma yazdım doğumdaymış

İnşallah canım hemen ev bulursunuz çok zor birde bu hamile halinle ev taşıma derdi
Şükür canım insalalh 2 gün içinde de devam etmez insalalh ilaçlar fayda eder inşallah hayırlısı ile biraz daha durur vaktinde gelir

Kızlar slm bende dün gittim doktora raporumu başlattım sancı çıkmadı şükür 2300 gr olmuşuz biraz kilosu düşük mü dedim hyr endişe etmeyin dedi suyu felan iyi dedi bir sıkıntı olmazsa ayın 21.de gel dedi doğumu planlayalım dedi öyle

Evet bana Ankara şehir Hastanesi'nde böyle yapmıştı doktor. Dediğin gibi resmen saniyelik baktı, ekranı görmek şöyle dursun bir kağıt bile vermemişti. O günden sonra hiç gitmedim devlete

Selam az önce bir soru sormuştum belki siz anlayabilirsiniz
SGK ile ilgili

Canım ben kendi derdimdeydim. Beni hamileliğimde aşırı strese sokan yegane konu bu konu. Çıkmama hakkına sahipsin. Sözleşme yenileme diye bişey Yok sözleşme her yıl otomatik olarak yenilenir. Sen en az ama en az 6 ay o evdesin merak etme. Dava yoluna gitsen bile 6 ay 1 yıl arası evde oturma hakkın var. Hatta 1 yıl kesin diyebilirim. Her işin yolu yordamı var yasalar seni koruyor onun keyfine kalmamış 2 hafta içinde seni çıkarmak. Aç telefonu istersen hakkımda yasal süreci başlatabilirsin de kapat telefonu. En az 6 ay oturursun yani net bi şekilde.

Maşallah canım.tam olurunda . Bende senle aynı haftadayim . Seninki sezeryanmi olcak

Kızlar sizin de bebeğiniz karnınızın bi yerinde toplanıyor mu? Bazen canımı acıtacak kadar sertlesiyor bir tarafı yumruk gibi yapıyor. Kasılma bu şekilde mi oluyor? Geçen hafta bir kontrolde düzenli kasılma çıktı ama hiç ağrı hissetmiyordum. Sonraki 2 gün yine nst çektirdim kasılma cikmadi. Siz tam olarak nasıl hissediosunuz bebis hareketlerini?

Valla canım benimkide çok sıkıştıriyo durki firlicak doktorum normal dedi artık bu haftalarda

Evet canım kasılma tam olarak anlattığın şey. Hareketleri daha farklı kasılma ve hareket ayırt edilebiliyor. Hareket nasıl desem dalgalanma gibi düşün can yakmadan hakikaten kasılmadan ama kasılma bariz canın yanıyo böyle sanki Bebek içerde gerneşiyo gibi sivriliyo böyle ve o şekilde birkaç saniye kalıyo

Sizden 3 hafta gerideyiz ama ben kasılmalar hep öyle hissettim. Özellikle soğuk bir şeyler yiyince falan tek tarafa toplanma çok oluyordu. Son günlerde de daha aşağıya doğru bir kasılma hissediyorum. Vücut kendini doğuma hazırlıyormuş.
Hareketlerine gelince ise sürekli içimde kıpırdak biri, mideme çok tekme atıyor özellikle. Hatta dışarıdan bile belli oluypr dalgalanmaları. ( benim bebek haricinde kilom pek olmadı,dolayısıyla pek çok kişiye göre daha belirgin hissettiğimi söyledi doktor.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…