2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benimki sabırsızlanmaya başladı oylese Bi kaç hafta daha dayanır insallah, vaktinde sağlıkla gelsin bebislerimiz

Benimde o şekilde karnimdan belli oluyor. Ama sanki bu ara dalgalanmadan çok toplanma ve sertlesme hissetmeye başladım hayırlısı bakalım

Evet canım benimki 4 aylıkken baslaid bu kasılmalar magnezyum içerek hafifledi , şimdi 2 haftadır bıraktım magnezyum U kasilmalarim büyük hissediyorum karnım yamuk oluyor nefes alamıyorum sonra yavaş yavaş geçiyor bebek de kendini bir yerde topluyor öyle yapıyor rahimde kendini kasiyor

Selam az önce bir soru sormuştum belki siz anlayabilirsiniz
SGK ile ilgili
Canim merhaba eylul annelerinde sorunu gordum saniyorum.

32.haftada su tarihe kadar calismasi uygundur diye bir yazi aldiniz anladigim kadari ile,

Bu yazidan sonra hangi tarihte izne ciktiysaniz belge duzenlenmesi gerekiyordu. Anladigim kadari ile bu belgeyi almadiniz ve o esnada herhalde 1 hafta icerisinde dogummu oldu ?

Suan raporu istiyorsunuz ancak duzenleyecek kisiyi bulamiyorsunuz.
Mantiken bu raporu dogum yaptiginiz hastanenin duzenlemesi gerek talebiniz oldugu icin neden isi yokusa suruyorlar anlamiyorum.

Ve muhtemelen bu raporlar sistemsel oldugu icin geriye donuk cok tarih belirlenemiyor.
Hastane veya dogumu yapan doktor ile gorusun her hastanede aslinda bununla alakali bir birim oluyor sanirim ama size neden zorluk cikartiyorlar ki bir neden soyleyen oldumu ?

Kızlar merhaba 34.haftaya girdim. 3-4 gündür bebeğimin hareketleri azaldı, sizde de oldu mu. Hareket hissediyorum ama geçen aylar kuvvetli vuruyordu

Benimki sabırsızlanmaya başladı oylese Bi kaç hafta daha dayanır insallah, vaktinde sağlıkla gelsin bebislerimiz
Amin canım benim lekelenme bile oldu bugün kasılma önleyici ilaç içiyorum 3 e çıkardım onu. İnşallah 1-2 hafta daha durur 1 hafta durmasına bile razıyım. Allah yavrularımızı esirgesin her birimizin vaktinde sağlıkla hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin

Kızlar çatı muanesi olan varmı. Veya olacak benim doktor 37 haftada yapcam dedi. Ama bildiğim kadarıyla doğumuda 1 kaç gün sonra baslmasinada sebeb oluyormuş. Kendi doktorumda öyle söyledi siz ne düşünüyorsunuz

Aynen canım bazen bi bölümde sivriliyor yumurta gibi biraz sevip okşuyorum yer değiştiriyor
Kızlar merhaba 34.haftaya girdim. 3-4 gündür bebeğimin hareketleri azaldı, sizde de oldu mu. Hareket hissediyorum ama geçen aylar kuvvetli vuruyordu
Aynen canım yeri daraldığı için çok güçlü sert vurmuyor benimki de

Çatı genelde 38 sonrası yapılıyor diye biliyorum benim ilk doğum normal olduğu için çatı muayenesi olmayacağım

Magnezyumu doktor mu bıraktırdı? Ben bacak krampları için arada içiyordum. Kasılmalara faydası olacaksa daha düzenli kullanıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…