- 3 Eylül 2020
- 100
- 189
- 23
- 33
Benimki sabırsızlanmaya başladı oyleseEvet canım kasılma tam olarak anlattığın şey. Hareketleri daha farklı kasılma ve hareket ayırt edilebiliyor. Hareket nasıl desem dalgalanma gibi düşün can yakmadan hakikaten kasılmadan ama kasılma bariz canın yanıyo böyle sanki Bebek içerde gerneşiyo gibi sivriliyo böyle ve o şekilde birkaç saniye kalıyo
Benimde o şekilde karnimdan belli oluyor. Ama sanki bu ara dalgalanmadan çok toplanma ve sertlesme hissetmeye başladım hayırlısı bakalımSizden 3 hafta gerideyiz ama ben kasılmalar hep öyle hissettim. Özellikle soğuk bir şeyler yiyince falan tek tarafa toplanma çok oluyordu. Son günlerde de daha aşağıya doğru bir kasılma hissediyorum. Vücut kendini doğuma hazırlıyormuş.
Hareketlerine gelince ise sürekli içimde kıpırdak biri, mideme çok tekme atıyor özellikle. Hatta dışarıdan bile belli oluypr dalgalanmaları. ( benim bebek haricinde kilom pek olmadı,dolayısıyla pek çok kişiye göre daha belirgin hissettiğimi söyledi doktor.)
Evet canım benimki 4 aylıkken baslaid bu kasılmalar magnezyum içerek hafifledi , şimdi 2 haftadır bıraktım magnezyum U kasilmalarim büyük hissediyorum karnım yamuk oluyor nefes alamıyorum sonra yavaş yavaş geçiyor bebek de kendini bir yerde topluyor öyle yapıyor rahimde kendini kasiyorKızlar sizin de bebeğiniz karnınızın bi yerinde toplanıyor mu? Bazen canımı acıtacak kadar sertlesiyor bir tarafı yumruk gibi yapıyor. Kasılma bu şekilde mi oluyor? Geçen hafta bir kontrolde düzenli kasılma çıktı ama hiç ağrı hissetmiyordum. Sonraki 2 gün yine nst çektirdim kasılma cikmadi. Siz tam olarak nasıl hissediosunuz bebis hareketlerini?
Canim merhaba eylul annelerinde sorunu gordum saniyorum.Selam az önce bir soru sormuştum belki siz anlayabilirsiniz
SGK ile ilgili
Amin canım benim lekelenme bile oldu bugünBenimki sabırsızlanmaya başladı oyleseBi kaç hafta daha dayanır insallah, vaktinde sağlıkla gelsin bebislerimiz
Benim dün nst çekildi ondan sonra hareketler çoğaldı sancılar başladıNormaldir insallah canım hareketler iyice sertleşti erken doğacak diye korkuyorum
Aynen canım bazen bi bölümde sivriliyor yumurta gibi biraz sevip okşuyorum yer değiştiriyorKızlar sizin de bebeğiniz karnınızın bi yerinde toplanıyor mu? Bazen canımı acıtacak kadar sertlesiyor bir tarafı yumruk gibi yapıyor. Kasılma bu şekilde mi oluyor? Geçen hafta bir kontrolde düzenli kasılma çıktı ama hiç ağrı hissetmiyordum. Sonraki 2 gün yine nst çektirdim kasılma cikmadi. Siz tam olarak nasıl hissediosunuz bebis hareketlerini?
Aynen canım yeri daraldığı için çok güçlü sert vurmuyor benimki deKızlar merhaba 34.haftaya girdim. 3-4 gündür bebeğimin hareketleri azaldı, sizde de oldu mu. Hareket hissediyorum ama geçen aylar kuvvetli vuruyordu
Çatı genelde 38 sonrası yapılıyor diye biliyorum benim ilk doğum normal olduğu için çatı muayenesi olmayacağımKızlar çatı muanesi olan varmı. Veya olacak benim doktor 37 haftada yapcam dedi. Ama bildiğim kadarıyla doğumuda 1 kaç gün sonra baslmasinada sebeb oluyormuş. Kendi doktorumda öyle söyledi siz ne düşünüyorsunuz
Canım benimde ilk doğum normal ama doktorum yapcam dedi genedeÇatı genelde 38 sonrası yapılıyor diye biliyorum benim ilk doğum normal olduğu için çatı muayenesi olmayacağım
Şaşırdım çatı durumu değişen bir şey mi ki ? Hiç bilmiyordumCanım benimde ilk doğum normal ama doktorum yapcam dedi genede
Valla canım demekki oyleymisŞaşırdım çatı durumu değişen bir şey mi ki ? Hiç bilmiyordum
Hadi hayırlısı inşallah canım bi sıkıntı çıkmazValla canım demekki oyleymisdoktorumada guveniyorum biisy kaybetmem bu ay sonuna doğru yapcam dedi
Magnezyumu doktor mu bıraktırdı? Ben bacak krampları için arada içiyordum. Kasılmalara faydası olacaksa daha düzenli kullanıyımEvet canım benimki 4 aylıkken baslaid bu kasılmalar magnezyum içerek hafifledi , şimdi 2 haftadır bıraktım magnezyum U kasilmalarim büyük hissediyorum karnım yamuk oluyor nefes alamıyorum sonra yavaş yavaş geçiyor bebek de kendini bir yerde topluyor öyle yapıyor rahimde kendini kasiyor
InsAllah cnmHadi hayırlısı inşallah canım bi sıkıntı çıkmaz
Benim doktorda duN bıraktirdi artık gerek yok dediMagnezyumu doktor mu bıraktırdı? Ben bacak krampları için arada içiyordum. Kasılmalara faydası olacaksa daha düzenli kullanıyım
Valla canım bendede var . Geçen gece yatirmadi bile bu ağrıMerhaba bayanlar bugunden beri bel ve bacak agrisi yasiyorum ve sanki adet olcakmisim gibi agri var sizdede oluyor mu bu durum acaba
Bugunden beei hic gecmedi biraz gecse sorun yokda bide kizim.bugun az hareket ediyor bilmiyorum ya insan korkuyor bu kadar yol geldikden sonraValla canım bendede var . Geçen gece yatirmadi bile bu ağrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?