2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bugunden beei hic gecmedi biraz gecse sorun yokda bide kizim.bugun az hareket ediyor bilmiyorum ya insan korkuyor bu kadar yol geldikden sonra
Canım uzan yatağa karnini ovala bende olunca öyle yapıyorum . Bazen benimkide hiç hareket etmediği oluyo genelde hep uyuyo

Amin canim Şu sıra hassas dönem demekki bebisler sıkıldı icerde kendimizi cok yormamaya çalışalım, 37 yi doldururuz insallah hayırlısıyla

Kızlar süt sagma makinesi olarak e bebek baby plus elektrikli pompa aldim. İlk günden işe yaradı. Birinin işine yarar diye düşündüm. Ben memnun kaldim
Ben de kızımda almıştım işimi görmüştü kullanmaya devam edeceğim inşallah nasılsın canım minnoşun nasıl ?

39.haftada nst de. Sancı çıkınca yapmışlardı çatı muayenesi aynı gün akşam nişan geldi yatış verdiler ertesi akşam doğurmuştum. İlki normal die keşke yapmasalar çatı...

39.haftada nst de. Sancı çıkınca yapmışlardı çatı muayenesi aynı gün akşam nişan geldi yatış verdiler ertesi akşam doğurmuştum. İlki normal die keşke yapmasalar çatı...
O kadar sıkıntılı bir şey mi bu muayene? Hiç bilmiyorum yani canin falan aciyor mu canım? Bı de bu kadar doğumu tetikliyorsa niye erken yapmayı teklif ediyorlar çok ilginç

Nasıl oluyor bu çatı muayenesi ya? bana yok doktor elini sokuyor, iyice açıyor esnetiyor, çok acıyor falan diye anlattılar toplumun korkutucu teyzeleri

Nasıl oluyor bu çatı muayenesi ya? bana yok doktor elini sokuyor, iyice açıyor esnetiyor, çok acıyor falan diye anlattılar toplumun korkutucu teyzeleri
Canım 24.haftamda kanama olunca ben çatala çıktım parmağı ile baktı acıdı baya .Açılma yok dedi ama tam olarak o mu bilmiyorum.Bende daha sonrasında sorun olmadı .

Bana 2 hafta önce yaptı çatı muayenesi. Lekelenme bugün oldu bugün tekrar muayene etti. Merak etme muayeneden hiç bişey olmayacak dedi. Artık bilmiyorum ya valla stres yapmamak istiyorum
Canım hiç stres yapma çünkü nişan haftalar önce gelebiliyor .Tek başına doğumu başlatmıyor nişanın gelmiş olması o yüzden kendini yorma .

Sata gore 34 +5 ama 32. Hafta ile uyumludur bebegim. Bgn gözleri açık fotoğrafı geldi hastaneden. Cin gibi bakıyor valla.
Oy maşaAllah kuzumuza
Canım ya ılkı normal olunca 2. Ye gerek kalmıyo dıye bılıyodum bende
Şaşırdm dogrusu ama dogum için endişelenme tabıı bellı de olmaz ama bnm catı muayenesınden 4 hafta sonrs gelmişti oğlum
O kadar sıkıntılı bir şey mi bu muayene? Hiç bilmiyorum yani canin falan aciyor mu canım? Bı de bu kadar doğumu tetikliyorsa niye erken yapmayı teklif ediyorlar çok ilginç
Yok canımmm
Gönlünü ferah tut benım doktorum kontrol ettı ve hıc acımadı yada azcık
Yani şöyle ki iki parmagını vajınada ilerletip azcık acıyo hanı su 10 cm muhabbeti o acıda elıne kemık vs yapı gelıyo mu dıye bakılıyo o kadar hakıkaten dayanılmaz bı acı değil hatta acı değil
Asla korkma canım
Yine abartıyo malum teyzelerbenım canım cok kıymetlıdır ama inan bır acıdan bahsetmek zor
Belkide dr dan doktora değişir ki çatı muayenesı acılma kontrolune cok benzıyo o zaman acılma kontroluylr dogum cok hızlı ılerlemelı ama bazen acılma 2-3-4 cm de takılı kalıyo
Öyle düşün rahatla

Canım 24.haftamda kanama olunca ben çatala çıktım parmağı ile baktı acıdı baya .Açılma yok dedi ama tam olarak o mu bilmiyorum.Bende daha sonrasında sorun olmadı .

Ay evet belki azcık acı olabilir onu normal karşılarım da herkes etrafımda öyle bir anlatıyor sanki doğum yapmış gibi

Ee o zaman ne var ki eliyle bakıyorsa sadece. Sanki afedersiniz eşimizle ilişkiye girmiyor muyuz yani iki parmaktan fazlası oluyor normalde ben de makineyle falan bakıyor sandim

Magnezyumu doktor mu bıraktırdı? Ben bacak krampları için arada içiyordum. Kasılmalara faydası olacaksa daha düzenli kullanıyım
Evet canım doktor dedi gerek yok doğum yaklaşıyor bıraktırdı geçen gün hastaneye gittim belim ağrıyordu ilaçları kesince istedim olmaz dedi doğumun yaklaşıyor normal dedi 1 haftadır bu bel ağrıları beni öldürdü her gece tuvalete kalkana kadar csnim çıkıyor i yataktan çıkmak çok kötü inleye inleye gidiyorum

Ee o zaman ne var ki eliyle bakıyorsa sadece. Sanki afedersiniz eşimizle ilişkiye girmiyor muyuz yani iki parmaktan fazlası oluyor normalde ben de makineyle falan bakıyor sandim
Makinede ince zaten kalın değil ki ama şunu söylemek gerekir gerçekten ilkliski ile elle muane aynı değil canım benim doktor eliyle muane ederken itiyor bildiğin ileri götürüyor ne yakalayacsksa artık bakıyor rahim aşağıda mi açıklık varmı cnsim yanıyor ne yalan söyleyim zaten bu aralar emekli olmuşum eşim bana diyo artık bacımsın o bile bıktı bu durumdan korkuyoruz ne zaman ilişki oldu mu çok ağrım oluyor doktora söyledim ağrım oluyor neden oda bna dio normal doğum yaklaşıyor bebek büyüdü ağırlık vsjinada oyüzden mis bende malesef ayda herkalde 2 oluyor

Merhaba bayanlar bugunden beri bel ve bacak agrisi yasiyorum ve sanki adet olcakmisim gibi agri var sizdede oluyor mu bu durum acaba
Bende de var csnim belim kopuyor ayakta iş yapınca yoruluyorum canım çıkıyor dinleniyorum uzanıyorum sanki bıçak batırıyorlar belime

Kızlar vlalahi şu gece ağrılarım beni öldürüyor ya bu bel ağrısı ne kadar kötü o yetmiyor artık bebeğim vajinaya bastırıyor ayy nasıl bir klhis yasasaniz orda bastırıyor korkuyorum su gelecek sanki altıma kacircsm gibi his oluyor

Oda yetmedi dün den beri farkettim gece uyanıyorum tuvalet için makatadofeu varya kemiklerim de ağrıyor vajina kemiklerim yetmiyor Bir de makara doğru gidiyor bu ağrılar hiç hayra alamet değil benim ki çıkmak istiyor beni korkutuyor her gece korkarak uyanıyorum terliyorum vücut isim artiyo hepsini pazartesi doktora anlatcam zaten onlar detaylı inceleme yapacak , kaç gündür ishal gibi karın sgrilarim vardı WC ye gidiyom yok birşey anladım ki oda gaz magnezyum U kestigimden beri WC de sıkıntı oldu gaz sorunumuz çıktı

Geçenlerde arkadaşımız M merayy di sanirim gaz sorunu rahmi kasıyor deid ya bende de gaz var artık gerçekten gaizm olunca karnım in etrafı heryeir yanıyor ağrı giriyoy adet sancısı gibi yoruldum onsalalh csbucsk geçer bu günler doğumum yaklaşır tarihi alır dogururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…