- 19 Haziran 2020
- 441
- 328
- 53
- 32
Merhaba gecmis olsun bu sıkıntılar 37.haftada mi basladi. Bir de magnezgumu ne zaman kesti doktor ben de su an karisik bir vitamin kullaniyorum ama 34.haftadayim daha ne zaman kesmek gerekiyoBende de var csnim belim kopuyor ayakta iş yapınca yoruluyorum canım çıkıyor dinleniyorum uzanıyorum sanki bıçak batırıyorlar belime
Kızlar vlalahi şu gece ağrılarım beni öldürüyor ya bu bel ağrısı ne kadar kötü o yetmiyor artık bebeğim vajinaya bastırıyor ayy nasıl bir klhis yasasaniz orda bastırıyor korkuyorum su gelecek sanki altıma kacircsm gibi his oluyor
Oda yetmedi dün den beri farkettim gece uyanıyorum tuvalet için makatadofeu varya kemiklerim de ağrıyorvajina kemiklerim yetmiyor Bir de makara doğru gidiyor bu ağrılar hiç hayra alamet değil benim ki çıkmak istiyor beni korkutuyor her gece korkarak uyanıyorum terliyorum vücut isim artiyo hepsini pazartesi doktora anlatcam zaten onlar detaylı inceleme yapacak , kaç gündür ishal gibi karın sgrilarim vardı WC ye gidiyom yok birşey anladım ki oda gaz magnezyum U kestigimden beri WC de sıkıntı oldu gaz sorunumuz çıktı
Geçenlerde arkadaşımız @merayy di sanirim gaz sorunu rahmi kasıyor deid ya bende de gaz var artık gerçekten gaizm olunca karnım in etrafı heryeir yanıyor ağrı giriyoy adet sancısı gibi yoruldum onsalalh csbucsk geçer bu günler doğumum yaklaşır tarihi alır dogururum
Evet bendede oluyor doktor normal sıkıntı gözükmüyor dediBebeginiz günde kac kez hareket ediyor..bazen 1 saat uzanıyorum 1 kez hareket ediyor. Bazen hiç.Bazen çok. Böyle duzensizlikle oluyor mu
Kucağına alacağın günler de gelecek inşallah canımMinik kizimi hala göremedim ama fotoğrafları geliyor. Babasının kopyası. Cok şükür solunum desteği almadan devam edebiliyor.
Ay şu teyzeler zaten doktordan çok biliyorlar 30. Haftada şu taşikardi ihtimalinden bahsetmiştim 130-150 arası ani yükselişten o sıra beni de alttan muayene ettiler açılmam var mı diye 36. Haftaya gidiyorum şükürNasıl oluyor bu çatı muayenesi ya?bana yok doktor elini sokuyor, iyice açıyor esnetiyor, çok acıyor falan diye anlattılar toplumun korkutucu teyzeleri
Merhaba sağol Canım bende 34. Haftada kestim ilacım bitti yazın dedim ağrılarım başladı diye hayır dedi bundan sonra ihtiyaçin yok normal bunalr doğum yaklaşıyor ddiMerhaba gecmis olsun bu sıkıntılar 37.haftada mi basladi. Bir de magnezgumu ne zaman kesti doktor ben de su an karisik bir vitamin kullaniyorum ama 34.haftadayim daha ne zaman kesmek gerekiyo
Yanlış kişiyi etiketlemis imBende de var csnim belim kopuyor ayakta iş yapınca yoruluyorum canım çıkıyor dinleniyorum uzanıyorum sanki bıçak batırıyorlar belime
Kızlar vlalahi şu gece ağrılarım beni öldürüyor ya bu bel ağrısı ne kadar kötü o yetmiyor artık bebeğim vajinaya bastırıyor ayy nasıl bir klhis yasasaniz orda bastırıyor korkuyorum su gelecek sanki altıma kacircsm gibi his oluyor
Oda yetmedi dün den beri farkettim gece uyanıyorum tuvalet için makatadofeu varya kemiklerim de ağrıyorvajina kemiklerim yetmiyor Bir de makara doğru gidiyor bu ağrılar hiç hayra alamet değil benim ki çıkmak istiyor beni korkutuyor her gece korkarak uyanıyorum terliyorum vücut isim artiyo hepsini pazartesi doktora anlatcam zaten onlar detaylı inceleme yapacak , kaç gündür ishal gibi karın sgrilarim vardı WC ye gidiyom yok birşey anladım ki oda gaz magnezyum U kestigimden beri WC de sıkıntı oldu gaz sorunumuz çıktı
Geçenlerde arkadaşımız @merayy di sanirim gaz sorunu rahmi kasıyor deid ya bende de gaz var artık gerçekten gaizm olunca karnım in etrafı heryeir yanıyor ağrı giriyoy adet sancısı gibi yoruldum onsalalh csbucsk geçer bu günler doğumum yaklaşır tarihi alır dogururum
Aynı durum bendede var su azlığı her hqfta kontrol edeceğiz dedi bizde 35 olacağız. Hareketler bi iyi bi durgun gibiHaftalık doktor kontrolünden geldim kızlar. Benim kızım sıradaki bebek mi olacak acabasu azlığı devam ediyor ama hareketleri iyi, hareketleri azalırsa alıcaz gibi duruyor dedi doktorumuz. Kilosu 2400 olmuş 1 haftada 200 gram almış. Şu an 35 hafta en azından 37ye kadar dayanır inşallah dedi bir de içim bir tuhaf oldu yaa garip duygular içindeyim. Haftada 2 defa görüşücez doktorla. Nst, ciğer geliştirici iğne falan demedi bekleme modundayız sadece.
Sen çatala çık kendini kasma geçseNasıl oluyor bu çatı muayenesi ya?bana yok doktor elini sokuyor, iyice açıyor esnetiyor, çok acıyor falan diye anlattılar toplumun korkutucu teyzeleri
İnsalalh suyjn olur canım,Aynı durum bendede var su azlığı her hqfta kontrol edeceğiz dedi bizde 35 olacağız. Hareketler bi iyi bi durgun gibiaynı şekilde ciğer geliştirici demedi dr hareketleri azalırsa gel dedi o zaman alacak gibi duruyor :/ Allah yardımcımız olsun herkesinde
Amin çok teşekkür ederimİnsalalh suyjn olur canım,Rabb'im ysridmcimiz olsun hepimizin amin
İhmal etmeyin dr ye gidin derim benimde öyle oldu suyu azalmışKızlar merhaba 34.haftaya girdim. 3-4 gündür bebeğimin hareketleri azaldı, sizde de oldu mu. Hareket hissediyorum ama geçen aylar kuvvetli vuruyordu
Parmakla kontrol ediyor canım. Ben kendimi Kasınca ebede zorlandı belkide o yüzden kanama oldu rahat olmak lazım o andaNasıl oluyor bu çatı muayenesi ya?bana yok doktor elini sokuyor, iyice açıyor esnetiyor, çok acıyor falan diye anlattılar toplumun korkutucu teyzeleri
Benim canım biraz tatlı olduğu için ben zorlandım canım kendimi de Kasınca iyce zor oldu belki sende farklı olur bide ilk kez çatala çıkmanının verdiği kaygıO kadar sıkıntılı bir şey mi bu muayene? Hiç bilmiyorum yani canin falan aciyor mu canım? Bı de bu kadar doğumu tetikliyorsa niye erken yapmayı teklif ediyorlar çok ilginç
evet canım ilki sezeryandıMaşallah canım.tam olurunda . Bende senle aynı haftadayim . Seninki sezeryanmi olcak
Evet o belgeyi almadım maalesef , doğum yaptığım hastane diyor ki , takipli hastaneden alın, onlar da doğum yaptiginiz hastaneden olacak diyor, SGK da çalışan arkadaşa sordum, pazartesi öğrenip dönecek bana, ki raporu illa biri verecek, mecburlar ama benim üzüldüğüm, geç düzenlediklerinde izinlerimin bir kısmı yanacakmisCanim merhaba eylul annelerinde sorunu gordum saniyorum.
32.haftada su tarihe kadar calismasi uygundur diye bir yazi aldiniz anladigim kadari ile,
Bu yazidan sonra hangi tarihte izne ciktiysaniz belge duzenlenmesi gerekiyordu. Anladigim kadari ile bu belgeyi almadiniz ve o esnada herhalde 1 hafta icerisinde dogummu oldu ?
Suan raporu istiyorsunuz ancak duzenleyecek kisiyi bulamiyorsunuz.
Mantiken bu raporu dogum yaptiginiz hastanenin duzenlemesi gerek talebiniz oldugu icin neden isi yokusa suruyorlar anlamiyorum.
Ve muhtemelen bu raporlar sistemsel oldugu icin geriye donuk cok tarih belirlenemiyor.
Hastane veya dogumu yapan doktor ile gorusun her hastanede aslinda bununla alakali bir birim oluyor sanirim ama size neden zorluk cikartiyorlar ki bir neden soyleyen oldumu ?
GOP medikalparkta Emrah Kızıldağ diye bir doktordan aldım, inanılmaz beğendim doktorumda, kafamdaki tüm soru işaretlerini de cevapladı. Tavsiye ederim doktor arayanlara...Nerden aldin canım ben Nisadan randevu aldım bakalım
Allah yardımcın olsun canım hiç korkmaKızlar nişanım geldi. Duanıza çok ihtiyacım var. Henüz su veya sancı durumum olmadı. Ama bebeğim için duanıza çok çok ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?