2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Merhaba gecmis olsun bu sıkıntılar 37.haftada mi basladi. Bir de magnezgumu ne zaman kesti doktor ben de su an karisik bir vitamin kullaniyorum ama 34.haftadayim daha ne zaman kesmek gerekiyo

Nasıl oluyor bu çatı muayenesi ya? bana yok doktor elini sokuyor, iyice açıyor esnetiyor, çok acıyor falan diye anlattılar toplumun korkutucu teyzeleri
Ay şu teyzeler zaten doktordan çok biliyorlar 30. Haftada şu taşikardi ihtimalinden bahsetmiştim 130-150 arası ani yükselişten o sıra beni de alttan muayene ettiler açılmam var mı diye 36. Haftaya gidiyorum şükür

Merhaba gecmis olsun bu sıkıntılar 37.haftada mi basladi. Bir de magnezgumu ne zaman kesti doktor ben de su an karisik bir vitamin kullaniyorum ama 34.haftadayim daha ne zaman kesmek gerekiyo
Merhaba sağol Canım bende 34. Haftada kestim ilacım bitti yazın dedim ağrılarım başladı diye hayır dedi bundan sonra ihtiyaçin yok normal bunalr doğum yaklaşıyor ddi birşeyde yapamadım bir hafta zar zor dayandım eni sonunda hastane ye gittim onlarda ddi gerek yok kullanmana, az kalmış zaman diye yani ilacı kestim 2 haftadır çekiyorum gerçekten magnezyum fayda ediyordu ben magnezyum U kasilmalarim bek bacak ve vajina ağrıları için alıyordum ilacı kesince hiç düşünmedim bu kadar ağrı yaoacsgini meğer ilaç beni kuetsriyofmus hep. Şimdi ilaçsız im her gece zor kalkıyorum tuvalete hep sağ taraf kalça üstü ağrıyor vajina kemikleri desem ayrı dert tam dogurmalik haldeyimşuan 36+2 oldum pazartesi randevum vsr konuşcsm doktorla

Yanlış kişiyi etiketlemis im Merayyy yazacaktım

Aynı durum bendede var su azlığı her hqfta kontrol edeceğiz dedi bizde 35 olacağız. Hareketler bi iyi bi durgun gibi aynı şekilde ciğer geliştirici demedi dr hareketleri azalırsa gel dedi o zaman alacak gibi duruyor :/ Allah yardımcımız olsun herkesinde

Nasıl oluyor bu çatı muayenesi ya? bana yok doktor elini sokuyor, iyice açıyor esnetiyor, çok acıyor falan diye anlattılar toplumun korkutucu teyzeleri
Sen çatala çık kendini kasma geçse bacaklarını salasola tam aç rahat ol kendini kasma doktor da 2 parmağını sokar ssnirm işaretle orta parmak birleşik yapar sokar zaten kısa birşey uzun değil ya parmağı ittieir bakar rahim asagida mi , açılma var mı nasıl anlıyor sa artık birde akintina bakar rengi nasıl kıvamı nasıl diye ,teyzoslar da abartmışlar ben ne yalan söyleyim ağrıyor ittirmek falan iliskiile aynı değil onlar itiyor sert davranıyor sanki birşeyi tutuyorlar demejki eli yumuşak olanda var acitmayan

İnsalalh suyjn olur canım, Rabb'im ysridmcimiz olsun hepimizin amin

O kadar sıkıntılı bir şey mi bu muayene? Hiç bilmiyorum yani canin falan aciyor mu canım? Bı de bu kadar doğumu tetikliyorsa niye erken yapmayı teklif ediyorlar çok ilginç
Benim canım biraz tatlı olduğu için ben zorlandım canım kendimi de Kasınca iyce zor oldu belki sende farklı olur bide ilk kez çatala çıkmanının verdiği kaygıbende nst de sancı çıktı ben hissetmiyorum diyince alttan baktı. Öncesinde bakmadılar. Hiç

Evet o belgeyi almadım maalesef , doğum yaptığım hastane diyor ki , takipli hastaneden alın, onlar da doğum yaptiginiz hastaneden olacak diyor, SGK da çalışan arkadaşa sordum, pazartesi öğrenip dönecek bana, ki raporu illa biri verecek, mecburlar ama benim üzüldüğüm, geç düzenlediklerinde izinlerimin bir kısmı yanacakmis

Nerden aldin canım ben Nisadan randevu aldım bakalım
GOP medikalparkta Emrah Kızıldağ diye bir doktordan aldım, inanılmaz beğendim doktorumda, kafamdaki tüm soru işaretlerini de cevapladı. Tavsiye ederim doktor arayanlara...

Kızlar cuma günü yani 33+0 da doktor kontrolum vardı. Malum serklaj dikisi var bende rahim uzunluğu 4.6 cm dedi. 1 gün öncesi 32. Hafta raporu için başka bir doktora gitmiştim kilosu 2.250 demişti, bu kendi dokrorum 2.485 kg dedi ekranda da gördüm. Öbürü boyun 45.5 dedi benim doktor 46-47 cm dedi. Diğeri gelişimi 1 hafta önde dedi, benimki 2 hafta diyor. Hatta bu çocuk 3.250 değil ama 3500 falan doğar diye de her gittiğimde tekrarlıyor. Tek ortak söylemleri çocuğun kafasının büyük oluşu

Rakamlar çok önemli değil tabi sağlıklı olsun başka birşey istemiyorum ama kızım 2950 doğmuştu, bu biraz kilolu olursa gaz sancıları daha mı az olur diyede düşünmüyor değilim

Verdiği vitaminler, kan hapları, magnezyum, kalsiyum, kan sulandirici hiçbirini yaklaşık 1 aydır kullanmiyorum. Sanıyorum mental bir yorgunluk geldi, sadece beslenmeme dikkat ediyorum. Çok şükür bebeğin suyu, gelişimi herşey yolunda. Ama bugünden itibaren tekrar başlayacağım çünkü bebek büyüdü ve benden şuan fena vitamin, kalsiyum çekiyor.

Bu arada bebeğe çok güzel resim çektirmek için bir tane tulum aldım : angelbtk instagram adresinden smokin tulum...
Kızıma tütü etekli abla oldum yazan bir takım aldım : şeker tadında tasarimlar sayfanin adı Instagram'da. Çok güzel lohusa taçları da var.
Küvez eteği, kurdelesi ve kapı süsü aldım gulenbebetasarim sayfasindan... ilk çocukta kendimiz tül alip iki sandalyeyi karşılıklı küvez uzunluğu kadar koyup evde teğerleyerek dikip yapmıştık, lastik geçirmiştik falan. Hatta isteyen olursa bulabilirsem evde nerde oldugunu gönderebilirim. Böylede uyguna geliyor ama bu sefer uğraşmak istemedim. Trendyoldaki 75 TL olan küvez etekleri tek katlı güzel degil. Uygun fiyatlı Instagram'da çok pahalı sayfalar vardı. Almak isteyenlere tavsiye ederim.

Şimdi size sorum hala gecelik almadım. 80 kilo oldum, karnım çok önde, alanlar varsa benimle aynı kilolarda olup large mi, xlarge mi aldınız?

Son düzenleme:
Kızlar nişanım geldi. Duanıza çok ihtiyacım var. Henüz su veya sancı durumum olmadı. Ama bebeğim için duanıza çok çok ihtiyacım var.
Allah yardımcın olsun canım hiç korkma Nişan geldiği halde doğum çok sonra olabilir illa doğuracağım diye düşünme. Ama doğarsa da sıkıntı olmaz dün de yazmıştık sana , bebisin büyüdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…