2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Sakin ol canım allahin izniyle hiçbir şey olmayacak sağ salim kucağına alacaksın. Kaç haftaliktin şuanda? Bu bir süreç sabırlı ve sakin ol. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı haberlerini ver bize inşallah Merayyy

Yine de çok tedirginim dün doktor hastanemi değiştirdi yenidoğan yoğunbakım olan hastane önerdi. Ya korkuyorum ne bileyim hiç beklemiyordum en azından 1 hafta daha dursaydı

Amin canım 36+1 ama Bebek gününden 2-3 gün kadar geride. Duanıza çok çok ihtiyacım var. Ağlamaktan kendimi alamıyorum elimde değil. Allahım beterinden saklasın tabii ki. Allah’a teslim oldum yavrumu da O’na emanet ettim..

Kızlar nişanım geldi. Duanıza çok ihtiyacım var. Henüz su veya sancı durumum olmadı. Ama bebeğim için duanıza çok çok ihtiyacım var.
Ay dur bakalım inşallah doğum başlamaz bekletirler biraz daha canım ki bebiş gelirse de korkma 36 hafta üstüsün inşallah hiç bir şey olmaz

Hayır hayır lütfen ağlayıp üzülüp kendini de yavrunu da strese sokma ishal kusma olayında hastanede yattığımda bi kız vardı 33 haftalık 31 haftalıkken nişanı gelmiş 3 cm açıklığı vardı bekletiyorlardı ne sancısı vardı ne su gelmesi

Güle güle kullan canım hepsini hayırlı olsun beden markaya göre değişebiliyor Doğumdan sonra karnın epey küçülecek zaten belleri lastikli oluyor bence large al evde denersin değiştirme imkanın olursa bacaktan vs dar olursa değiştirirsin

İnşallah bekler en azından 1 hafta daha. Diyorum ya Allah’a teslim oldum Rabbim hayır kapılarını açıp sevinçlerle müjdelesin. Üzüldüm tabi ama şu an dua etmekten başla bişey gelmiyor elimden

Kızlar nişanım geldi. Duanıza çok ihtiyacım var. Henüz su veya sancı durumum olmadı. Ama bebeğim için duanıza çok çok ihtiyacım var.
Canım hiç korkma lütfen. Eylül annelerinde 10 gün önce nişanı gelmiş biri var, hâlâ doğurmamış. Biz nişanı doğum başlangıcı diyoruz ama herkeste aynı olmuyor. İnşallah biraz daha durur bebişin içerde. Durmasa bile bak ne güzel tam teşekküllü hastane önermiş doktorun. Ki doğsa bile Allahın izniyle inşallah hiç ihtiyacı kalmaz yoğun bakıma falan. Haftamız aynı senle, doğsa da sıkıntı çıkmaz Allahın izniyle. Dualarımız seninle

İnşallah durur canım. 10 gün dursa sağlıkla sadaka dağıtıcam valla. Canı içinde sağlığı yerinde olsun ne diyim. Sadece dualarınıza talibim.

Haftan gayet iyi ben 3-4 cm açıklıkla 17 mm rahim ağzı kısalığıyla 5 gündür yatıyorum içini rahat tutmaya çalış

Evet bana da hareketleri iyi takip et dedi. Günün çoğunda yatıyorum zaten bi yemek yapıyorum o zaman da takip iyi oluyor, sen de dikkat et. İnşallah sorunsuz bi şekilde alırız minişleri bu durumu stres yapma, doktor su azlığı stresten artar dedi bana

Son düzenleme:
Valla canım ben ilk gebelikte baya acitiyolardi hele doğum zamanı artık illalah demistim . Belki orası şimdi tam açıldı bir kez doğum yaptım rahat olur diye düşünüyorum

Ya korkma canım şuan açılma yoksa gelmez hemen bebek . Benim nisanım sabah 7 de gelmişti ertesi gün sabah 7 de doğmuştu

Ya korkma canım şuan açılma yoksa gelmez hemen bebek . Benim nisanım sabah 7 de gelmişti ertesi gün sabah 7 de doğmuştu
Açılma olup olmadığını da bilmiyorum ki. Nişan gelip bikaç gün sonra doğuranları duyunca içime su serpiliyor. Bi umut işte her anne ister ki çocuğu sonuna kadar dursun iyice gelişsin büyüsün ama işte sabırsız minikler dediğim gibi canları içinde sağlıkları yerinde olsun.

Canım sen uzan dinlen doktor muaneye cagirdimi seni . Birde suyunu takip et suyu gelmeye başladımı zaten sancılarda artıyo. Şua gelişimi ne durumda . Bence hiç endişelenme şimdide doğsa 3 4 günde birden kilo alıyorlar o anne sütü onlara o kadar yariyorki

İnşallah bekler en azından 1 hafta daha. Diyorum ya Allah’a teslim oldum Rabbim hayır kapılarını açıp sevinçlerle müjdelesin. Üzüldüm tabi ama şu an dua etmekten başla bişey gelmiyor elimden
Korkma canım sakin ol Allah’ın izniyle sağlığı sıhhati yerinde senin de öyle erken de sayılmaz güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar utanarak birşey sorucam bende bu son 1 aydır aşırı cinsel isteksizlik oluştu sizdede varmı bu durum baya baya beni rahatsız ediyor eşim de hamileyim diye hiç umrunda bile değil çok tuhaf hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…