Yine de çok tedirginimAllah yardımcın olsun canım hiç korkmaNişan geldiği halde doğum çok sonra olabilir illa doğuracağım diye düşünme. Ama doğarsa da sıkıntı olmaz dün de yazmıştık sana , bebisin büyüdü
Amin canım 36+1 ama Bebek gününden 2-3 gün kadar geride. Duanıza çok çok ihtiyacım var. Ağlamaktan kendimi alamıyorum elimde değil. Allahım beterinden saklasın tabii ki. Allah’a teslim oldum yavrumu da O’na emanet ettim..Sakin ol canım allahin izniyle hiçbir şey olmayacak sağ salim kucağına alacaksın. Kaç haftaliktin şuanda? Bu bir süreç sabırlı ve sakin ol. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinhayırlı haberlerini ver bize inşallah Merayyy
Ay dur bakalım inşallah doğum başlamaz bekletirler biraz daha canım ki bebiş gelirse de korkma 36 hafta üstüsün inşallah hiç bir şey olmazKızlar nişanım geldi. Duanıza çok ihtiyacım var. Henüz su veya sancı durumum olmadı. Ama bebeğim için duanıza çok çok ihtiyacım var.
Hayır hayır lütfen ağlayıp üzülüp kendini de yavrunu da strese sokma ishal kusma olayında hastanede yattığımda bi kız vardı 33 haftalık 31 haftalıkken nişanı gelmiş 3 cm açıklığı vardı bekletiyorlardı ne sancısı vardı ne su gelmesiAmin canım 36+1 ama Bebek gününden 2-3 gün kadar geride. Duanıza çok çok ihtiyacım var. Ağlamaktan kendimi alamıyorum elimde değil. Allahım beterinden saklasın tabii ki. Allah’a teslim oldum yavrumu da O’na emanet ettim..
Güle güle kullan canım hepsini hayırlı olsun beden markaya göre değişebiliyor Doğumdan sonra karnın epey küçülecek zaten belleri lastikli oluyor bence large al evde denersin değiştirme imkanın olursa bacaktan vs dar olursa değiştirirsinKızlar cuma günü yani 33+0 da doktor kontrolum vardı. Malum serklaj dikisi var bende rahim uzunluğu 4.6 cm dedi. 1 gün öncesi 32. Hafta raporu için başka bir doktora gitmiştim kilosu 2.250 demişti, bu kendi dokrorum 2.485 kg dedi ekranda da gördüm. Öbürü boyun 45.5 dedi benim doktor 46-47 cm dedi. Diğeri gelişimi 1 hafta önde dedi, benimki 2 hafta diyor. Hatta bu çocuk 3.250 değil ama 3500 falan doğar diye de her gittiğimde tekrarlıyor. Tek ortak söylemleri çocuğun kafasının büyük oluşu
Rakamlar çok önemli değil tabi sağlıklı olsun başka birşey istemiyorum ama kızım 2950 doğmuştu, bu biraz kilolu olursa gaz sancıları daha mı az olur diyede düşünmüyor değilim
Verdiği vitaminler, kan hapları, magnezyum, kalsiyum, kan sulandirici hiçbirini yaklaşık 1 aydır kullanmiyorum. Sanıyorum mental bir yorgunluk geldi, sadece beslenmeme dikkat ediyorum. Çok şükür bebeğin suyu, gelişimi herşey yolunda. Ama bugünden itibaren tekrar başlayacağım çünkü bebek büyüdü ve benden şuan fena vitamin, kalsiyum çekiyor.
Bu arada bebeğe çok güzel resim çektirmek için bir tane tulum aldım : angelbtk instagram adresinden smokin tulum...
Kızıma tütü etekli abla oldum yazan bir takım aldım : şeker tadında tasarimlar sayfanin adı Instagram'da. Çok güzel lohusa taçları da var.
Küvez eteği, kurdelesi ve kapı süsü aldım gulenbebetasarim sayfasindan... ilk çocukta kendimiz tül alip iki sandalyeyi karşılıklı küvez uzunluğu kadar koyup evde teğerleyerek dikip yapmıştık, lastik geçirmiştik falan. Hatta isteyen olursa bulabilirsem evde nerde oldugunu gönderebilirim. Böylede uyguna geliyor ama bu sefer uğraşmak istemedim. Trendyoldaki 75 TL olan küvez etekleri tek katlı güzel degil. Uygun fiyatlı Instagram'da çok pahalı sayfalar vardı. Almak isteyenlere tavsiye ederim.
Şimdi size sorum hala gecelik almadım. 80 kilo oldum, karnım çok önde, alanlar varsa benimle aynı kilolarda olup large mi, xlarge mi aldınız?
İnşallah bekler en azından 1 hafta daha. Diyorum ya Allah’a teslim oldum Rabbim hayır kapılarını açıp sevinçlerle müjdelesin. Üzüldüm tabi ama şu an dua etmekten başla bişey gelmiyor elimdenHayır hayır lütfen ağlayıp üzülüp kendini de yavrunu da strese sokma ishal kusma olayında hastanede yattığımda bi kız vardı 33 haftalık 31 haftalıkken nişanı gelmiş 3 cm açıklığı vardı bekletiyorlardı ne sancısı vardı ne su gelmesi
Canım hiç korkma lütfen. Eylül annelerinde 10 gün önce nişanı gelmiş biri var, hâlâ doğurmamış. Biz nişanı doğum başlangıcı diyoruz ama herkeste aynı olmuyor. İnşallah biraz daha durur bebişin içerde. Durmasa bile bak ne güzel tam teşekküllü hastane önermiş doktorun. Ki doğsa bile Allahın izniyle inşallah hiç ihtiyacı kalmaz yoğun bakıma falan. Haftamız aynı senle, doğsa da sıkıntı çıkmaz Allahın izniyle. Dualarımız seninleKızlar nişanım geldi. Duanıza çok ihtiyacım var. Henüz su veya sancı durumum olmadı. Ama bebeğim için duanıza çok çok ihtiyacım var.
İnşallah durur canım. 10 gün dursa sağlıkla sadaka dağıtıcam valla. Canı içinde sağlığı yerinde olsun ne diyim. Sadece dualarınıza talibim.Canım hiç korkma lütfen. Eylül annelerinde 10 gün önce nişanı gelmiş biri var, hâlâ doğurmamış. Biz nişanı doğum başlangıcı diyoruz ama herkeste aynı olmuyor. İnşallah biraz daha durur bebişin içerde. Durmasa bile bak ne güzel tam teşekküllü hastane önermiş doktorun. Ki doğsa bile Allahın izniyle inşallah hiç ihtiyacı kalmaz yoğun bakıma falan. Haftamız aynı senle, doğsa da sıkıntı çıkmaz Allahın izniyle. Dualarımız seninle
Allah yardımcın olsun cnm duam seninle bebeğinde sen de bişey olmaz merak etmeKızlar nişanım geldi. Duanıza çok ihtiyacım var. Henüz su veya sancı durumum olmadı. Ama bebeğim için duanıza çok çok ihtiyacım var.
Haftan gayet iyi ben 3-4 cm açıklıkla 17 mm rahim ağzı kısalığıyla 5 gündür yatıyorum içini rahat tutmaya çalışAmin canım 36+1 ama Bebek gününden 2-3 gün kadar geride. Duanıza çok çok ihtiyacım var. Ağlamaktan kendimi alamıyorum elimde değil. Allahım beterinden saklasın tabii ki. Allah’a teslim oldum yavrumu da O’na emanet ettim..
Evet bana da hareketleri iyi takip et dedi. Günün çoğunda yatıyorum zaten bi yemek yapıyorum o zaman da takip iyi oluyor, sen de dikkat et. İnşallah sorunsuz bi şekilde alırız minişleriAynı durum bendede var su azlığı her hqfta kontrol edeceğiz dedi bizde 35 olacağız. Hareketler bi iyi bi durgun gibiaynı şekilde ciğer geliştirici demedi dr hareketleri azalırsa gel dedi o zaman alacak gibi duruyor :/ Allah yardımcımız olsun herkesinde
canım dualarım seninle .Bebişin vakti zamanında sağlıkla gelsin .Kızlar nişanım geldi. Duanıza çok ihtiyacım var. Henüz su veya sancı durumum olmadı. Ama bebeğim için duanıza çok çok ihtiyacım var.
Valla canım ben ilk gebelikte baya acitiyolardi hele doğum zamanı artık illalah demistim . Belki orası şimdi tam açıldı bir kez doğum yaptım rahat olur diye düşünüyorumSen çatala çık kendini kasma geçsebacaklarını salasola tam aç rahat ol kendini kasma doktor da 2 parmağını sokar ssnirm işaretle orta parmak birleşik yapar sokar zaten kısa birşey uzun değil ya parmağı ittieir bakar rahim asagida mi , açılma var mı nasıl anlıyor sa artık birde akintina bakar rengi nasıl kıvamı nasıl diye ,teyzoslar da abartmışlar ben ne yalan söyleyim ağrıyor ittirmek falan iliskiile aynı değil onlar itiyor sert davranıyor sanki birşeyi tutuyorlar demejki eli yumuşak olanda var acitmayan
Rabbim sana da evladını sağlıkla kucaklamayı nasip etsin canım. Oluyo işte böyle şeyler demek ki. Allah’a emanetlerHaftan gayet iyi ben 3-4 cm açıklıkla 17 mm rahim ağzı kısalığıyla 5 gündür yatıyorum içini rahat tutmaya çalış
Ya korkma canım şuan açılma yoksa gelmez hemen bebek . Benim nisanım sabah 7 de gelmişti ertesi gün sabah 7 de doğmuştuKızlar nişanım geldi. Duanıza çok ihtiyacım var. Henüz su veya sancı durumum olmadı. Ama bebeğim için duanıza çok çok ihtiyacım var.
Açılma olup olmadığını da bilmiyorum ki. Nişan gelip bikaç gün sonra doğuranları duyunca içime su serpiliyor. Bi umut işteYa korkma canım şuan açılma yoksa gelmez hemen bebek . Benim nisanım sabah 7 de gelmişti ertesi gün sabah 7 de doğmuştu
Canım sen uzan dinlen doktor muaneye cagirdimi seni . Birde suyunu takip et suyu gelmeye başladımı zaten sancılarda artıyo. Şua gelişimi ne durumda . Bence hiç endişelenme şimdide doğsa 3 4 günde birden kilo alıyorlar o anne sütü onlara o kadar yariyorkiAçılma olup olmadığını da bilmiyorum ki. Nişan gelip bikaç gün sonra doğuranları duyunca içime su serpiliyor. Bi umut işteher anne ister ki çocuğu sonuna kadar dursun iyice gelişsin büyüsün ama işte sabırsız minikler dediğim gibi canları içinde sağlıkları yerinde olsun.
Korkma canım sakin ol Allah’ın izniyle sağlığı sıhhati yerinde senin de öyle erken de sayılmaz güzel haberlerini bekliyoruzİnşallah bekler en azından 1 hafta daha. Diyorum ya Allah’a teslim oldum Rabbim hayır kapılarını açıp sevinçlerle müjdelesin. Üzüldüm tabi ama şu an dua etmekten başla bişey gelmiyor elimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?