- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Benim de öyle canım eşim de yanaşmıyor iyice ağrı sızı içindeyim rahat değilim diye Doğumdan sonra eski rutinine döner her şey canımKızlar utanarak birşey sorucambende bu son 1 aydır aşırı cinsel isteksizlik oluştu sizdede varmı bu durum baya baya beni rahatsız ediyor eşim de hamileyim diye hiç umrunda bile değil çok tuhaf hissediyorum
Hadi ya öylemi diyorsunBenim de öyle canım eşim de yanaşmıyor iyice ağrı sızı içindeyim rahat değilim diye Doğumdan sonra eski rutinine döner her şey canım
Doktor dün muayene etti işte bebekte bi sıkıntı Yok hareketleri,suyu,pozisyonu güzel dedi. En son Çarşamba gitmiştim 2.600 dü Cumartesi yani dün gittim yine aynı kilosu boyu 1 cm daha uzamış dedi. 50 cm olmuş. Beni endişelendiren ciğer gelişimiCanım sen uzan dinlen doktor muaneye cagirdimi seni . Birde suyunu takip et suyu gelmeye başladımı zaten sancılarda artıyo. Şua gelişimi ne durumda . Bence hiç endişelenme şimdide doğsa 3 4 günde birden kilo alıyorlar o anne sütü onlara o kadar yariyorki
Canım merak etme tamamlamıştır.Doktor dün muayene etti işte bebekte bi sıkıntı Yok hareketleri,suyu,pozisyonu güzel dedi. En son Çarşamba gitmiştim 2.600 dü Cumartesi yani dün gittim yine aynı kilosu boyu 1 cm daha uzamış dedi. 50 cm olmuş. Beni endişelendiren ciğer gelişimikilosuna boyuna takılmıyorum benim için kalp ve ciğer gelişimi önemli. İnşallah tamamlamıştır kuvöze gerek kalmaz ne diyeyim
Amin cnm oluyo maalesef sağlıkla gelsinler inşRabbim sana da evladını sağlıkla kucaklamayı nasip etsin canım. Oluyo işte böyle şeyler demek ki. Allah’a emanetler
Amin Rabbim kimseyi de bizleri de evlatla imtihan etmesinAmin cnm oluyo maalesef sağlıkla gelsinler inş
Bende de tam tersi yaKızlar utanarak birşey sorucambende bu son 1 aydır aşırı cinsel isteksizlik oluştu sizdede varmı bu durum baya baya beni rahatsız ediyor eşim de hamileyim diye hiç umrunda bile değil çok tuhaf hissediyorum
Canım eşin yanında olduğu için, kontrolü altında olduğu için belki birşey yapmamıştır. Cevizi kolayı falan da belki oğlun kabul etse eşin engelleyecekti. Dediğim gibi eşinin kontrolü altında olduğu için belki birşey dememiştir.Kızlar size bir şey anlaticam bu konu dünden beri baya moreli çok kötü derecede bozdu dünüşüp size anlatip içimi rahatlatmak istiyorum belkide ben çok abartiyorumdur. Dün eşim 5 yaşındaki oğlumu parka götürdü park dönüşünü metrodan çıkarsan bi evin önünde kedi varmış ve bir adam sanırsam eşimin dediğine göre adamin kendi evI oğlum kediyi severken adam gelmiş oğlumla konuşmaya başlamış etmiş sözde nasihat vermiş. Eşim gelip eve bana bunları anlattı sonunada ekledi adam sanırsam ya tinerci yada bağımlıydi o öyle diyince bana geldiler delirdim resmen. Sonra benim oğlum demezmi anne adam bana kolada verdi ben içmedim ceviz falan vermiş almadım dedi . Dedim cocuk senden akıllı sen herkezle ne muhattap oluyorsun tanıyormusunda. Gerçkten eşimle hiç konuşasım gelmiyor artik baya moralim bozuldu . Bana bi akıl verin benmi çok abartiyorum ama kizmasam etmesem devamı gelir diyede korktum sevmiyorum ben boyle şeyleri
Bende kis ilk doğumda çok korktum gelen giden parmak atıyor bakıyor açılma vsr mı diye birde o sancıları çekerken inanılmazValla canım ben ilk gebelikte baya acitiyolardi hele doğum zamanı artık illalah demistim . Belki orası şimdi tam açıldı bir kez doğum yaptım rahat olur diye düşünüyorum
Ben de bugün 35e girdim dünden beri hareketleri belirli belirsiz. Çok korkuyorum doktora gitmeyi düşünüyorumKızlar merhaba 34.haftaya girdim. 3-4 gündür bebeğimin hareketleri azaldı, sizde de oldu mu. Hareket hissediyorum ama geçen aylar kuvvetli vuruyordu
Hadi ya herkezde farkli desene . Ama enfeksiyon olabilme ihtimali yüksek diyolar doktora sen bi daniş bizede şöyleBende de tam tersi yaadam diyor artık birşey olmasın bak tehlikesi var mı falan diye 38e girince ben korunmasız denicem artık. Spermin doğumu başlatan bir etkisi varmış çünkü.
Canım eşin yanında olduğu için, kontrolü altında olduğu için belki birşey yapmamıştır. Cevizi kolayı falan da belki oğlun kabul etse eşin engelleyecekti. Dediğim gibi eşinin kontrolü altında olduğu için belki birşey dememiştir.
Benim de çok beyazdır, gözlerimin altı da hep mosmor dur. Gören ya tinerci der bana ya madde bağımlısıbelki adam hasta ya da teni vücudu falan öyleydiyse, eşine tinerci gibi falan gelmiş olabilir.
Canım benim hamileliğin başından beri vsr cinsiyetle alakası varmı bilmiyorum kızlarda sin aya kadar isteklidim olurdu, ama bu çocukta libidom düşmüş eşim istemese hiç oralı olmam artık eismdd bıktı dio ne zaman düzelecenKızlar utanarak birşey sorucambende bu son 1 aydır aşırı cinsel isteksizlik oluştu sizdede varmı bu durum baya baya beni rahatsız ediyor eşim de hamileyim diye hiç umrunda bile değil çok tuhaf hissediyorum
Canım aramızda 1 gün var diye biliyorum bence 37 gayet sağlıklı hafta bu haftada bebek ciğeri gelişiyor tam olarak, endişelenme Allah büyük onsalalh kuvezde kalmaz insalaoj bir hafta daha dayanır minnoşDoktor dün muayene etti işte bebekte bi sıkıntı Yok hareketleri,suyu,pozisyonu güzel dedi. En son Çarşamba gitmiştim 2.600 dü Cumartesi yani dün gittim yine aynı kilosu boyu 1 cm daha uzamış dedi. 50 cm olmuş. Beni endişelendiren ciğer gelişimikilosuna boyuna takılmıyorum benim için kalp ve ciğer gelişimi önemli. İnşallah tamamlamıştır kuvöze gerek kalmaz ne diyeyim
Bu erkek milleti bazen beyin donuyot nerde ne yapacaklarını bilemiyolarKızlar size bir şey anlaticam bu konu dünden beri baya moreli çok kötü derecede bozdu dünüşüp size anlatip içimi rahatlatmak istiyorum belkide ben çok abartiyorumdur. Dün eşim 5 yaşındaki oğlumu parka götürdü park dönüşünü metrodan çıkarsan bi evin önünde kedi varmış ve bir adam sanırsam eşimin dediğine göre adamin kendi evI oğlum kediyi severken adam gelmiş oğlumla konuşmaya başlamış etmiş sözde nasihat vermiş. Eşim gelip eve bana bunları anlattı sonunada ekledi adam sanırsam ya tinerci yada bağımlıydi o öyle diyince bana geldiler delirdim resmen. Sonra benim oğlum demezmi anne adam bana kolada verdi ben içmedim ceviz falan vermiş almadım dedi . Dedim cocuk senden akıllı sen herkezle ne muhattap oluyorsun tanıyormusunda. Gerçkten eşimle hiç konuşasım gelmiyor artik baya moralim bozuldu . Bana bi akıl verin benmi çok abartiyorum ama kizmasam etmesem devamı gelir diyede korktum sevmiyorum ben boyle şeyleri
MaşallahBende de tam tersi yaadam diyor artık birşey olmasın bak tehlikesi var mı falan diye 38e girince ben korunmasız denicem artık. Spermin doğumu başlatan bir etkisi varmış çünkü.
Canım eşin yanında olduğu için, kontrolü altında olduğu için belki birşey yapmamıştır. Cevizi kolayı falan da belki oğlun kabul etse eşin engelleyecekti. Dediğim gibi eşinin kontrolü altında olduğu için belki birşey dememiştir.
Benim de çok beyazdır, gözlerimin altı da hep mosmor dur. Gören ya tinerci der bana ya madde bağımlısıbelki adam hasta ya da teni vücudu falan öyleydiyse, eşine tinerci gibi falan gelmiş olabilir.
Ewt canım kesin sezeryan olurBende kis ilk doğumda çok korktum gelen giden parmak atıyor bakıyor açılma vsr mı diye birde o sancıları çekerken inanılmazinşallah canım bu doğumun rahat olur amasenin bebiş kilolu olabilirse diyet yapmasan dikkat etmeseb sezeryen de olabilir demi
Valla aynen bu kocaların aklı başka yerde. Dedim yok daha sana cocuk falan emanet etmem normalde ben götürür eder ilgilenirim dün isim vardı diye ona bıraktım bide gelmiş bana pişkin pişkin anltiyo ben delirmezmiyimCanım benim hamileliğin başından beri vsr cinsiyetle alakası varmı bilmiyorum kızlarda sin aya kadar isteklidim olurdu, ama bu çocukta libidom düşmüş eşim istemese hiç oralı olmam artık eismdd bıktı dio ne zaman düzelecenzaman gectikce istek kalmıyor zar zor ayda 2 yi yapıyoruz oda ağrılı geçiyor pişmanl oluyorum yaptığıma onsalalh doğumdan sonra geçer ya tek korkum da dogumdan sonrada ya oyle devam ederse eşim diyor bundan sonra bacımsın
Canım aramızda 1 gün var diye biliyorum bence 37 gayet sağlıklı hafta bu haftada bebek ciğeri gelişiyor tam olarak, endişelenme Allah büyük onsalalh kuvezde kalmaz insalaoj bir hafta daha dayanır minnoş
Bu erkek milleti bazen beyin donuyot nerde ne yapacaklarını bilemiyolaral birini vur ötekine hepsi şapşik ,benimkide dün oyledi elin çocuğu kizimavurdi parkta bende dedim markete gidiyorm gözün kızlarda olsun diye ne vurdumduymaz ikgisiz baba elin kızı vuruo kızım gelip bana anlatıyor niye babana demedin diom işte dio .babası da milletle konuşuyor ya gözü cocuklsrds değil , ben ne yapayım vurdu ise diyot , sanki ben demişim klgit kıza vur kız yapmasın diye , alt tarsfi diom gözün ve çocuklarda olsun kimse zarar vermesin uyar birşey olursada söylen o ancak arkadaşları görür cocukslri unutur sigara sohbet
Maşallahadam korkuyor artık normal doğum için ilişki iyidir son 2 haftskala başla
Hadi hayırlısı inşallah canımEwt canım kesin sezeryan olur
Bende hep pişman oluyorum ona bırakınca aklım kalıyor çok dalgın oluyorlar en korktuğum şey ben yokken onların baisna yabirsey gelirse ben ne yaparım o zmaan babayıValla aynen bu kocaların aklı başka yerde. Dedim yok daha sana cocuk falan emanet etmem normalde ben götürür eder ilgilenirim dün isim vardı diye ona bıraktım bide gelmiş bana pişkin pişkin anltiyo ben delirmezmiyim
Seninkide az kaldı hadi hayırlısıHadi hayırlısı inşallah canımkazasız belasız gelsin inşallah yarın benim randevum vsrsabah 10 da muane olacambir sıkıntı çıkmasa gün Alaçam ameliyat icin
Amin canım. Valla bu durumdan dolayı eşimle hiç konusasim gelmiyo çok morelim bozukBende hep pişman oluyorum ona bırakınca aklım kalıyor çok dalgın oluyorlar en korktuğum şey ben yokken onların baisna yabirsey gelirse ben ne yaparım o zmaan babayıRabb'im korusun evlatlarımızı inşallah
Boşver canini sıkma güzelce konuşursun birdaha öyle olmaz dikkat eder inşallah hepsi oyleler birtek senin kocan değil yani zamanla insalalh duzelirler anne kadar dikkatli düşünceli olamıyorlar malesef sen canını sıkma konuşursun yine anlatırsın durumu anlar odaAmin canım. Valla bu durumdan dolayı eşimle hiç konusasim gelmiyo çok morelim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?