2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bende de tam tersi ama çok korkuyrm bişey olacak diye stres yapıyrm sabaha kadar uyuyamıyorm eger onculerım sorun olmuyo diyosa devamm
Canım 2 yakın arkadasım bırı 36+3 te biri 36+5 te dogum yaptı 36+5 te dogum yapanın 2. Hamılelıgıydı ılkı daha erken gelmiş ve ciğer gelıstırıcı vs olmadan hemde devlet hastanesindeNe kuvöz ihtiyacı oldu ne de solunum desteği
Gönlünü ferah tut canım hersey yokuna girecek inş
Bende cok kızarm ama artık eşimde sırf laf söz duymamak için oğlumu uzak tutuyo
Ve oğluma da sıkı sıkı tembıhlıyrm aman kımseden bişey alma diye ama benım evde yemesıne müsade etmedıgjm bişeyi dısarıda teklıf ederlerse bn yoksam alır dıye korkuyrm
Kızmakta haklısn zaman eskısı gibi değil cok dıkkatlı olmalıyız

Canim iliski tam tersi doğum için çok faydalı kesinlikle istek var sa yap .

Valla canım ewt ortam çok kötü bende halen kendime gelemedim resmen eşimin yüzünü görmek istemiyorum

Ya konuştum hala kendini savunuyo birde adam iyidi kötü biisymi dedi nasihat verdi cocuga . Dedim.benim çocuğumun nasihatina kimsenin ihtiyacı yok sen ne güne duruyosun

Ya konuştum hala kendini savunuyo birde adam iyidi kötü biisymi dedi nasihat verdi cocuga . Dedim.benim çocuğumun nasihatina kimsenin ihtiyacı yok sen ne güne duruyosun
Ne kadar saf bu kocalar iyi olsaydı önce kendine olurdu tinerci mi ne olduğu belli değil çok çocuk kaçıran vsr bu yöntemle tanışır iyi davranır çocuğu gözüne kestirir baba da güvenir gel gitzaman o adam hep çocuğunu görecek kocan slmlaşcak iyi oldgunu düşünüyor yasllah korusun eşin emanet edip iki dk uzakdursa tamam bitti gitti artık adam hedefine ulaşmıştır çok cxcuk kaçıran organ mafllyalari vsr biz anneler hep en kötü ihtimali düşünüyoruz ama kocalar rahat bizim gibi tedirgin düşünceli değiller malesef

Canim iliski tam tersi doğum için çok faydalı kesinlikle istek var sa yap .

Valla canım ewt ortam çok kötü bende halen kendime gelemedim resmen eşimin yüzünü görmek istemiyorum
o zaman rahat davranaym
Hamılelık sebebıyle daha hassas davranıyoruz sanırm Kızmamaya calıs tam doguma yakın kendıni böylesine üzme

Kalbim73 Smjj kızlar alıntılamadım birden fazla alıntılanmış mesajı alıntılayınca çok karışıklık oluyo diye sağolun destekleriniz için böyle şeyler duyunca hatta hamilelerden duyunca İnanın mutlu oluyorum. 36+1 olduk ama 2-3 gün geride sadece. Ağrı sancı Yok doktorumla iletişim halindeyim devamlı bakalım hayırlısı. turtless arkadaşından bahseden senmişsin balım semra İle karıştırdım

Ewt malesef böyle.

o zaman rahat davranaym
Hamılelık sebebıyle daha hassas davranıyoruz sanırm Kızmamaya calıs tam doguma yakın kendıni böylesine üzme
Yok daha burda bitmedi . Adam gibi karşıma alcam konusucam selam birisi verdim a.s de yoluna devam et dicem . Fazla saf olmasın dışarda. Ben parkta bile kimseyle haşir neşir değilim

Evet geriye donuk tarih yazamiyorlar sanirim. Bu sekilde uzadikca o sureden dusecek. Takipli hastanenizin yazmasi sacma olur aslinda bu dogum yapilan hastanenin yazmasi gereken birseydir. Halkla iliskiler veya direk o bolumle gorustunuz mu ? Yani hastanenin yonetimi ile iletisime gecin bir an once durum baya karisik olmus sizin. Belki rapor baslangic + 112 gun seklinde yaparlarsa kayip olmaz ama hic karsilasmadm acikcasi o yuzden bilemiyorum. Gerekirse rapor sureniz bittikten sonra bir iki defa rapor talep edebilirsiniz kadin dogum doktorunuzdan 10 ar gunluk 2 defa

Canim 75 kg yum medium aldim. Lohusa gecelik ise alacagin kaliplari buyuk oluyor

Canım bence hamilelikten dolayı biraz daha hassasın .Babası var yanında.Kendi yanında kontrol altındadır .Endişeni paylaşmışsın.Daha dikkatli olur .Ama bence eşine de bu konuda güven .Tinerci olsa zaten izin vermez .Görünümünden dolayı yargılamış sadece .Bak ne güzel eğitmişsiniz çocuğunuzu yabancılardan bir şey de almamış .Kendini ve içini rahatlatmaya çalış .

valla bizde de öyle doktor yasaklamıştı 30 ocak transfer tarihim .Hani yasak olmasa da eşim asla yanaşmaz bir şey olur diye
Benım doktorumda 16-17. Haftalarda sordugumda yasak demişti kanama alanım vardı sonrasında doktorumun hocasına gittik detaylı ultrason için o da eskı hayatınızdakı gibi devam edebılırsnz dedi tamam eskıye dönmedık ama bu bıraz daha esnek geciyo sanırım doktorum hala yasaga uydugumuzu düşünüyodur hocasında sonra ona sormadım soramadım

Ya haklisin canım içimi rahatlattin. Ama ne bilim dün baya bu durumdan kendimi kötu hissettjm halada öyleyim eşime bu tedirginligimi nasıl ifade edim ben

Bizede en basta doktor yasak dedi sonra da birsey demedi. Esim de birsey olur diye asla denemedi. Benimde canima minnet isime geldi sanirim.
Yalnız olmadığıma sevindim eşim adina üzülüyordum bizim tüpbebek olunca ilk haftalarim kanama ile geçti zaten kaybetme korkusundan aklımıza bile gelmedi yattım hep sonra bişi olur korkusu falan derken baya ev arkadaşı olduk faturaları paylaşıyoruz

Ya haklisin canım içimi rahatlattin. Ama ne bilim dün baya bu durumdan kendimi kötu hissettjm halada öyleyim eşime bu tedirginligimi nasıl ifade edim ben
Canım dün aramızda böyle bir konuşma oldu .Ben hamile olduğum için çok hassas davrandım ama çocuklarımın başına bir şey gelmesinden zarar görmelerinden endişeleniyorum .Her gün bu tarz haberler çıkıyor .Kaygılandım .Beni anlayacağını biliyorum de .Sarıl birde hemen tatlıya bağlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…