2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Valla ben eşime diyorum benim olduğum yerde çok dolanma İnanılmaz hormonları etkiliyor isteklilik bende çok ama bize yasak dedikten sonra biz bir daha sormadık .Hemen kabullendik .Lahosalıkta bakalım bizi ne bekliyor

Valla ben eşime diyorum benim olduğum yerde çok dolanma İnanılmaz hormonları etkiliyor isteklilik bende çok ama bize yasak dedikten sonra biz bir daha sormadık .Hemen kabullendik .Lahosalıkta bakalım bizi ne bekliyor
Güzel fikir bnde deneyeym valla basıma iş alırım dıye korkuyorm yoksaaaa

Tamm öyle yapım sağol cnm

Valla ilk logusamdan hatırlıyorum 40 boyunca beklemek zor oldu . Bunda nasıl olur bilemem

biz 33 haftadir 0 iliski
Haha biz de öyle. Bi yeltenelim dedik baktım kocam pimpirikli ya bişey olursa bu zamana kadar bekledim beklerim yine dedi, eyvallah dedim ben de, canıma minnet korkuyor, düşük tehlikesi atlayınca temkinli davranıyor, lohusalıkta 40 gün bekleyeceksin dedim. Bunu bana dememeliydin dedi, güldü. ikinci çocuğun arasını uzun tutmamız gerekiyor diyor 8 aydır yanımda yatmıyor dönerken rahatsız olurum diye. Her sabah geliyor sarılıyor, karnımı dinliyor, öpüyor bebişle konuşuyor, beni şikayet ediyor tatlı tatlı, şarkı söylüyor bebeğe o da tepki veriyor. Valla kıskanıyorum

Maşallah canım senin eşinde benimki gibi ama bizimki bi risk yok ama adam sıfır temas bi yakınlaşma yok anlamadım gitti ama öyle olunca bendede isteksizlik oluştu. Valla doğsun bazen kaçacak delik arıyolar uykusuzlugu bi tatsin

Yaa keşke benimki de yanımda yatmasa göbeğim, ben ve bacak arama koyduğum yastık yüzünden yatağa sığmıyoruz artık gece dönerken falan iteliyormuşum hep eşimi farkında değilim yataktan düşüreceksin beni bi gün diyor geçen gün nöbeti vardı gece yoktu. Sabaha kadar kocaman yatakta bebek gibi uyumuşum ya kanepeler sert olmasa göndercem onu ama sert diye orda da yatmıyor paşa

Benimki korkusundan pek yaklaşmıyor, bide ben bayağı duygusallaştım, her şeye alınıyorum, öpmese bişey demese ağlayasım geliyor çocuk gibi.
Doğunca senden iyi bakarım diyor ama pek emin değilim dünde anakucagı kangurulara baktı ben oğlumu yok şöyle taşırım ona yok şöyle yediririm bissürü hayalleri var haberi yok aldım çoktan kanguruyu nasıl aldın güzel bişey, bana uygun anlamlı bişey alacaktım ben diyor anlamlıdan kastı ne anlamadım ama
Bi söylesen mi ben yatamıyorum diye ya da her defasında uyuyunca itekle rahatsız olur kalkar diyecem dirençli baksana kalkmıyor Valla o zaman yayıla yayıla yat, yatabilirsen tabi göbek fena benim. Hiç yattığım yerde durmuyor. Sola yat diyorlar yatamıyorum, sağa dönüyorum sonra başlık kısmını değiştirip ters yatıyorum, yatakla savaş halindeyim dün gece beni kontrole gelmiş odaya bi uzanayım demiş, bakmış ben kıpıraşıp duruyorum sessizce kalkıp gitmiş zavallı adamcağız koltukla bütünleşti oraya, uykusu gelince hadi herkes odasına diyor Normalde de deli yatıyorum ben yatağın ucunda yatar o, alışkın

Valla ittire ittire köşeye sıkıştırıyorum onu, ben yine rahat yatıyorum ama hiç olmasa daha iyi tabi sağdan sola dönmem 2 dk alıyor zaten, inleye inleye dönüyorum. Yerleşemiyorum, bir daha kıpırdanıyorum, iyice köşeye çekiliyor. Yakında yataktan düşecek

Ay kız eşine çok güldüm ya .InsAllah doğuncada aynen böyle devam ederler

Rica edeim canım şükür sancı yok hadi hayırlısı bakalım
biz 33 haftadir 0 iliski
Oooo 37 hafta bizde
valla bizde de öyle doktor yasaklamıştı 30 ocak transfer tarihim .Hani yasak olmasa da eşim asla yanaşmaz bir şey olur diye
Bizede en basta doktor yasak dedi sonra da birsey demedi. Esim de birsey olur diye asla denemedi. Benimde canima minnet isime geldi sanirim.

Kızlar mesajlarınızı okudum yalnız değilmişim şükür eşim bana diyor bundan sonra bacımsın
Adam bıktı bu isteksiz halimden doktor da irsey demiyor yasak değil ama içimden gelmiyor böyle oluncada oda öyle oldu ama doğumdan sonraki bekliyor bende dedim daha 40 günü var nasıl dayanck vallahi zor dayanıyor bizimki şafak sayıyor
Bende uyku konusunda sıkıntı yaşıyorum onu herzaman duvar tarafına atoyirum lavaboya rahat gelip gitmek için öbür taraf en geniş yer hangisi ise o tarafı seviyorum bütün yeri ben alıyorumzaten gece uyanınca küçük kizdabenim yüzümden uyanıyor başımız belaaliyirum eşim de uyanıyor hepsi ayrı dert eşim korkuyor dio inşallah doğumdan sonra da böyle isteksiz olmazsın dio vallahi bilmiyirum 9 ay olacak böyleyim insalalh olmam ya yazık bize daha genciz çok zor valalhi snairim bizde 40 gün bekleyince bizimde cnsimiz isteyecek , ama zor dayancaz neuseki benim gibi olan arkadaşlarım da varmış40 gün bekleyen ama bazialri var beklemiyo 40 gün , zaten doktorlar da 6 hafta bekleyin dioy saglimiz için iyileselim enfeksiyon kapmayalim diye

Selam. Benim dün geceden beri regl ağrısı gibi ağrım var hafif hafif bugün de daha az hareket ediyor çocuğum yine hareketleri var ama daha seyrek ve yumuşak acaba üşüttüm mü gece serindi falan ama şuan da sıcak yine de devam ediyo sizin oluyo mu böyle ağrınız hiç

nillsn Benim yaklaşık 1 haftadır böyle ağrım var canım. 2 gündür falan da hiç kesilmedi. Regl geleceği gün ya da gelmeden bir iki gün önce hafif sızı şeklinde ağrı olur ya, tıpkı öyle. Yanında bel ve sırt ağrısı da var. Nst temiz çıktı. Doktor bu ağrıları bebeğin baş geliş pozisyon olmasına ve rahmin kendini doğuma hazırlanmasına bağlıyor. Benim de hareketlerde azalma var gibi ama uygun pozisyonda durduğum da kıpırdıyor bayağı. Bende kendimi takip ediyorum. Sıklaşırsa ağrılar hemen gideceğim.

Bende artık 37 olunca çokta umursamadım doktora gitcek kadar hani doğarsada normal zamandayım zaten birşey olmaz diye de huzursuz etti bi geçmeyince çok şiddetli değil ama bi keyif kaçırıyor yani iyi bari normalse artık son haftalar zaten sabretcez bakalım

Bebeğin kilosu 2500ü geçince bende bir nebze rahatladım canım. Geçen kontrolde sordum doktora bu şekilde söyledi. O yüzden dediğin gibi keyif kaçırıyor ama pek umursamamaya çalışıyorum. Bir yandan da vücudumu dinliyorum ne olur ne olmaz diye.
Vücut hazırlıyor kendini doğuma, sağlıkla gelir inşallah tüm bebişler

Biz eşimle bayadır kanka modundayız valla. En son hamile kalmaya çalışırken oldu daha da o 3 ay düşük tehlikesi var die olmadı sonrada plasenta aşağıda dediler öyle olmadı sonra da biz korktuk zaten.

Kovid aşısının 3.gününden bildiriyorum.. Arkadaşlar kovid olduğumdan şüpheleniyorum. Salı gübübe dek geçmezse doktora gidip test yaptıracağım. Aşırı terleme, boğaz ağrısı, ses kısıklığı, atel ve aşırı halsizlik.. Bir de ateş bir çıkıyor bir iniyor. Bir bakıyorum iyiyim sonra kalkamıyorum ayağa kötüleşiyorum.. Biontech beni çarptı.

Kızlar merhaba yeni kayıt oldum herkes iyidir umarım ben 34+2 deyim ve corona oldum bir hafta oldu bugün çok fazla paylaşım olduğu için hepsini okuyamadım benim gibi olanınız oldu mu? Düne kadar iyiydim aslında ama bugün kafamı kaldıracak halim yok vitamin içiyorum ekstra c vitamini parol içiyorum ateşim çıkmasın diye zencefil içiyorum hergün bir bardak daha ne yapabilirim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…