Valla ben eşime diyorum benim olduğum yerde çok dolanmaBenım doktorumda 16-17. Haftalarda sordugumda yasak demişti kanama alanım vardı sonrasında doktorumun hocasına gittik detaylı ultrason için o da eskı hayatınızdakı gibi devam edebılırsnz deditamam eskıye dönmedık ama bu bıraz daha esnek geciyo sanırım doktorum hala yasaga uydugumuzu düşünüyodur hocasında sonra ona sormadım soramadım
Güzel fikirValla ben eşime diyorum benim olduğum yerde çok dolanmaİnanılmaz hormonları etkiliyor isteklilik bende çok ama bize yasak dedikten sonra biz bir daha sormadık .Hemen kabullendik .Lahosalıkta bakalım bizi ne bekliyor
Tamm öyle yapım sağol cnmCanım dün aramızda böyle bir konuşma oldu .Ben hamile olduğum için çok hassas davrandım ama çocuklarımın başına bir şey gelmesinden zarar görmelerinden endişeleniyorum .Her gün bu tarz haberler çıkıyor .Kaygılandım .Beni anlayacağını biliyorum de .Sarıl birde hemen tatlıya bağlanır
Bizim gibisiniZYalnız olmadığıma sevindim eşim adina üzülüyordum bizim tüpbebek olunca ilk haftalarim kanama ile geçti zaten kaybetme korkusundan aklımıza bile gelmedi yattım hep sonra bişi olur korkusu falan derken baya ev arkadaşı olduk faturaları paylaşıyoruz
Valla ilk logusamdan hatırlıyorum 40 boyunca beklemek zor oldu . Bunda nasıl olur bilememValla ben eşime diyorum benim olduğum yerde çok dolanmaİnanılmaz hormonları etkiliyor isteklilik bende çok ama bize yasak dedikten sonra biz bir daha sormadık .Hemen kabullendik .Lahosalıkta bakalım bizi ne bekliyor
Haha biz de öyle. Bi yeltenelim dedik baktım kocam pimpirikli ya bişey olursa bu zamana kadar bekledim beklerim yine dedi, eyvallah dedim ben de, canıma minnetbiz 33 haftadir 0 iliski
Maşallah canım senin eşinde benimki gibi ama bizimki bi risk yok ama adam sıfır temas bi yakınlaşma yok anlamadım gitti ama öyle olunca bendede isteksizlik oluştu. Valla doğsun bazen kaçacak delik arıyolar uykusuzlugu bi tatsinHaha biz de öyle. Bi yeltenelim dedik baktım kocam pimpirikli ya bişey olursa bu zamana kadar bekledim beklerim yine dedi, eyvallah dedim ben de, canıma minnetkorkuyor, düşük tehlikesi atlayınca temkinli davranıyor, lohusalıkta 40 gün bekleyeceksin dedim. Bunu bana dememeliydin dedi, güldü. ikinci çocuğun arasını uzun tutmamız gerekiyor diyor 8 aydır yanımda yatmıyor dönerken rahatsız olurum diye. Her sabah geliyor sarılıyor, karnımı dinliyor, öpüyor bebişle konuşuyor, beni şikayet ediyor tatlı tatlı, şarkı söylüyor bebeğe o da tepki veriyor. Valla kıskanıyorum
Yaa keşke benimki de yanımda yatmasaHaha biz de öyle. Bi yeltenelim dedik baktım kocam pimpirikli ya bişey olursa bu zamana kadar bekledim beklerim yine dedi, eyvallah dedim ben de, canıma minnetkorkuyor, düşük tehlikesi atlayınca temkinli davranıyor, lohusalıkta 40 gün bekleyeceksin dedim. Bunu bana dememeliydin dedi, güldü. ikinci çocuğun arasını uzun tutmamız gerekiyor diyor 8 aydır yanımda yatmıyor dönerken rahatsız olurum diye. Her sabah geliyor sarılıyor, karnımı dinliyor, öpüyor bebişle konuşuyor, beni şikayet ediyor tatlı tatlı, şarkı söylüyor bebeğe o da tepki veriyor. Valla kıskanıyorum
Benimki korkusundan pek yaklaşmıyor, bide ben bayağı duygusallaştım, her şeye alınıyorum, öpmese bişey demese ağlayasım geliyor çocuk gibi.Maşallah canım senin eşinde benimki gibi ama bizimki bi risk yok ama adam sıfır temas bi yakınlaşma yok anlamadım gitti ama öyle olunca bendede isteksizlik oluştu. Valla doğsun bazen kaçacak delik arıyolar uykusuzlugu bi tatsin
Bi söylesen mi ben yatamıyorum diye ya da her defasında uyuyunca itekle rahatsız olur kalkar diyecem dirençli baksana kalkmıyorYaa keşke benimki de yanımda yatmasagöbeğim, ben ve bacak arama koyduğum yastık yüzünden yatağa sığmıyoruz artık gece dönerken falan iteliyormuşum hep eşimi farkında değilim yataktan düşüreceksin beni bi gün diyor geçen gün nöbeti vardı gece yoktu. Sabaha kadar kocaman yatakta bebek gibi uyumuşum ya kanepeler sert olmasa göndercem onu ama sert diye orda da yatmıyor paşa
Valla ittire ittire köşeye sıkıştırıyorum onu, ben yine rahat yatıyorumBenimki korkusundan pek yaklaşmıyor, bide ben bayağı duygusallaştım, her şeye alınıyorum, öpmese bişey demese ağlayasım geliyor çocuk gibi.
Doğunca senden iyi bakarım diyor ama pek emin değilimdünde anakucagı kangurulara baktı ben oğlumu yok şöyle taşırım ona yok şöyle yediririm bissürü hayalleri var haberi yok aldım çoktan kanguruyu nasıl aldın güzel bişey, bana uygun anlamlı bişey alacaktım ben diyor anlamlıdan kastı ne anlamadım ama
Bi söylesen mi ben yatamıyorum diye ya da her defasında uyuyunca itekle rahatsız olur kalkar diyecem dirençli baksana kalkmıyorValla o zaman yayıla yayıla yat, yatabilirsen tabi göbek fena benim. Hiç yattığım yerde durmuyor. Sola yat diyorlar yatamıyorum, sağa dönüyorum sonra başlık kısmını değiştirip ters yatıyorum, yatakla savaş halindeyim dün gece beni kontrole gelmiş odaya bi uzanayım demiş, bakmış ben kıpıraşıp duruyorum sessizce kalkıp gitmiş zavallı adamcağız koltukla bütünleşti oraya, uykusu gelince hadi herkes odasına diyor Normalde de deli yatıyorum ben yatağın ucunda yatar o, alışkın
Ay kız eşine çok güldüm ya .InsAllah doğuncada aynen böyle devam ederlerBenimki korkusundan pek yaklaşmıyor, bide ben bayağı duygusallaştım, her şeye alınıyorum, öpmese bişey demese ağlayasım geliyor çocuk gibi.
Doğunca senden iyi bakarım diyor ama pek emin değilimdünde anakucagı kangurulara baktı ben oğlumu yok şöyle taşırım ona yok şöyle yediririm bissürü hayalleri var haberi yok aldım çoktan kanguruyu nasıl aldın güzel bişey, bana uygun anlamlı bişey alacaktım ben diyor anlamlıdan kastı ne anlamadım ama
Bi söylesen mi ben yatamıyorum diye ya da her defasında uyuyunca itekle rahatsız olur kalkar diyecem dirençli baksana kalkmıyorValla o zaman yayıla yayıla yat, yatabilirsen tabi göbek fena benim. Hiç yattığım yerde durmuyor. Sola yat diyorlar yatamıyorum, sağa dönüyorum sonra başlık kısmını değiştirip ters yatıyorum, yatakla savaş halindeyim dün gece beni kontrole gelmiş odaya bi uzanayım demiş, bakmış ben kıpıraşıp duruyorum sessizce kalkıp gitmiş zavallı adamcağız koltukla bütünleşti oraya, uykusu gelince hadi herkes odasına diyor Normalde de deli yatıyorum ben yatağın ucunda yatar o, alışkın
Rica edeim canımKalbim73 Smjj kızlar alıntılamadım birden fazla alıntılanmış mesajı alıntılayınca çok karışıklık oluyo diye sağolun destekleriniz için böyle şeyler duyunca hatta hamilelerden duyunca İnanın mutlu oluyorum. 36+1 olduk ama 2-3 gün geride sadece. Ağrı sancı Yok doktorumla iletişim halindeyim devamlı bakalım hayırlısı. turtless arkadaşından bahseden senmişsin balım semra İle karıştırdım
biz 33 haftadir 0 iliski
Oooo 37 hafta bizde
valla bizde de öyle doktor yasaklamıştı 30 ocak transfer tarihim .Hani yasak olmasa da eşim asla yanaşmaz bir şey olur diye
Bizede en basta doktor yasak dedi sonra da birsey demedi. Esim de birsey olur diye asla denemedi. Benimde canima minnetisime geldi sanirim.
Valla ben eşime diyorum benim olduğum yerde çok dolanmaİnanılmaz hormonları etkiliyor isteklilik bende çok ama bize yasak dedikten sonra biz bir daha sormadık .Hemen kabullendik .Lahosalıkta bakalım bizi ne bekliyor
Valla ittire ittire köşeye sıkıştırıyorum onu, ben yine rahat yatıyorumama hiç olmasa daha iyi tabi sağdan sola dönmem 2 dk alıyor zaten, inleye inleye dönüyorum. Yerleşemiyorum, bir daha kıpırdanıyorum, iyice köşeye çekiliyor. Yakında yataktan düşecek
Bende artık 37 olunca çokta umursamadım doktora gitcek kadar hani doğarsada normal zamandayım zaten birşey olmaz diye de huzursuz etti bi geçmeyince çok şiddetli değil ama bi keyif kaçırıyor yani iyi bari normalse artık son haftalar zaten sabretcez bakalımnillsn Benim yaklaşık 1 haftadır böyle ağrım var canım. 2 gündür falan da hiç kesilmedi. Regl geleceği gün ya da gelmeden bir iki gün önce hafif sızı şeklinde ağrı olur ya, tıpkı öyle. Yanında bel ve sırt ağrısı da var. Nst temiz çıktı. Doktor bu ağrıları bebeğin baş geliş pozisyon olmasına ve rahmin kendini doğuma hazırlanmasına bağlıyor. Benim de hareketlerde azalma var gibi ama uygun pozisyonda durduğum da kıpırdıyor bayağı. Bende kendimi takip ediyorum. Sıklaşırsa ağrılar hemen gideceğim.
Bebeğin kilosu 2500ü geçince bende bir nebze rahatladım canım. Geçen kontrolde sordum doktora bu şekilde söyledi. O yüzden dediğin gibi keyif kaçırıyor ama pek umursamamaya çalışıyorum. Bir yandan da vücudumu dinliyorum ne olur ne olmaz diye.Bende artık 37 olunca çokta umursamadım doktora gitcek kadar hani doğarsada normal zamandayım zaten birşey olmaz diye de huzursuz etti bi geçmeyince çok şiddetli değil ama bi keyif kaçırıyor yani iyi bari normalse artık son haftalar zaten sabretcez bakalım
Biz eşimle bayadır kanka modundayız valla. En son hamile kalmaya çalışırken oldu daha da oKızlar utanarak birşey sorucambende bu son 1 aydır aşırı cinsel isteksizlik oluştu sizdede varmı bu durum baya baya beni rahatsız ediyor eşim de hamileyim diye hiç umrunda bile değil çok tuhaf hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?