2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Minik kizimi hala göremedim ama fotoğrafları geliyor. Babasının kopyası. Cok şükür solunum desteği almadan devam edebiliyor.
Masalah masalah. En kisa zamanda annesine babasina kavuscak ins
Kızlar nişanım geldi. Duanıza çok ihtiyacım var. Henüz su veya sancı durumum olmadı. Ama bebeğim için duanıza çok çok ihtiyacım var.
Dualarimiz seninle. Sonraki msjlardan okudugum kadariyla durumunuz ii gidio ins hep ii gider cnm. Kendini hic uzme haftan da ii cok sukur. Hayirlisi olsun cnm

Bende 9 gündür koronayım öksürük var şuanda ve koku alamıyorum ilk zamanları zor geçti bende c vitamini b12 ve D vitamini alıyorum onlarla toparladım bukadar

Kızlar bişey danışıcam size, bu zamana kadar gittiğim doktor hep aynıydı hamileliğimi ilk öğrendiğim zamanlar hariç.. aslında memnunum doktorumdan ama bu son zamanlarda çok bişey anlatmıyo sanki, gittiğim hastanede 4 tane kadın doğumcu var öbürlerinin randevuları hep daha dolu oluyo benimkinin randevularında baya bi boşluk var acaba daha mı iyilerdir bu haftadan sonra bunları düşünmem çok mu saçma ay bilmiyorum bu saatten sonra değişiklik yapsam da nolucak gerçi

Kızlar cinsel isteksizliği olanlari okudum sayfalarca benim o isteksizlik 8-12. Haftalar arasındaydı , sonra tekrardan eski kudurukluguma döndüm ben eşim de hiç korkmuyor valla , sizinkilerden eşim korkuyor çekiniyor diyenler olmuş. Benimki niye korkmuyor bilmiyorum, ikimiz de fazla rahat davranıyoruz galiba. Ama özellikle son zamanlar doğumu tetiklesin diye ben de çok daha sık ve korunmasiz ilişki yaşamayı düşünüyorum nasip olursa

Biontech aşısı bir miktar canlı virüs barındırdığı için bazı insanlarda sanki covid olmuş gibi etki gösterebiliyormuş canım. İnşallah seninki Dr yan etkisi ve çabucak geçip gider.
Canım bazı doktorlar nedense aksi bir durum görmedikçe pek bilgilendirme yapmıyor. Klasik genel şeyleri söyleyip geçiyorlar. Hani tek tek bak burası şöyle, şurası böyle anlatmıyorlar. Belki dolu randevusu olan doktorlar da yoğunluktan dolayı böyle çok açıklama yapmıyordur, öyle düşün. Biliyorum bende sen gibiyim, böyle dakikalarca anlatsın istiyorum ama genel kısa bir açıklama yapıp bitiriyor ne yazıkki. Bende kabullendim artık, aklıma takılan olursa soruyorum cevaplıyor.

Eşimde bana diyor, hamile değilken bu kadar istekli değildin diye kuduruk diyip duruyor yanaştıkça son iki hafta kala, 38e girince bende korunmasız yapacağım, normali tetikliyor dediğin gibi belki bunca zamandır ara vermedik diye faydası olur o da aklıma geliyor bakalım son haftalarda göğüs ucunu uyarmak veya kadının vajinal ya da klitoral orgazmı da rahmi uyarıp doğumu başlatıyormuş kızlar, aklınızda olsun

Aşıyı yeni olmuşsun canım test yanıltıcı olabilir diye yapmayabilirler aşı vasıtasıyla vücuduna canlı virüs verildi belirtiler göstermen normal kabul edilir ki testin de pozitif çıkacaktır muhtemelen
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin hoş geldin aramıza

Ben de senin gibi düşünüyorum. Hamileliğimin başından beri 3.doktorum,13.haftadan beri bu dokrorla devam ediyorum. Memnun muyum evet. Ama çok yoğun aşırı yoğun, klinikte muayene ediyor herhangi bir hastanesi yok. Sürekli ya şehir dışında ameliyatta ya tüp bebekte. Doğum yaklaştıkça korkuyorum adamı bulamayacağım yerinde diye. B planı arıyorum ben de.. İnşallah gerek kalmaz ama

Kız ben korkuyorum zaten orgazm olmamaya çalışıyorum şaka gibi çünkü o kasılmalar yani doğumu tetikleyebilir diye düşünüyorum. O yüzden son zamanları iyi değerlendirmek lazım

Haklısın canım kuruntu yapıyorum işte kendi kendime galiba sanki öbür doktorların randevusu daha dolu olunca daha iyilermiş gibi geliyo

İşte benimkinin randevuları öbür doktorlara göre daha boş ondan kafamı kurcalıyo canım bilemedim ki artık son haftalara da geldik napıcaz bilmiyorum

Selam canım, gerçekten covid olmuş olabilir misin? Aşıyla böyle üst üste covid olan insanlar olabiliyor. Aşıyı olan çevremde hiç kimseden seninki kadar yan etki duymadım, bence salıyı beklemeden hemen gidip bir test yaptır istersen. Ateş biz hamileler için önemli, onunla ilgili de bence doktorunla hemen görüş

Kızlar ben hala hastaneye tam karar veremediğim için artık önümüzdeki haftalarda hastane turlarına çıkmayı düşünüyorum

Geçen çalışabilir raporu için hastaneye uğrayınca doğumla ilgili de bilgi aldık, bir de böyle bilgilendirme formu verdiler. Her yerde böyle mi bilmiyorum da hoşuma gitti, doğum çantası ile ilgili bile bilgilendirme yapmışlar. Bu arada ben doğuma eşimin girmesini çok istiyordum ama pandemi sebebiyle her yerde eşlerin doğuma girmesinin yasak olduğunu söyledi doktorum, sadece doğum olup bitince içeri alınabileceklerini söyledi. Hastane odalarında pilates topu filan da oluyormuş, sen onları merak etme dedi biraz rahatladım bunları duyunca, neresi olduğundan bağımsız olarak hastane ortamı beni biraz ürkütüyordu çünkü.

Ya bir de doktorum eğer o gün başka hastanede doğumu varsa beni de oraya çağırıyormuş, bunu da yeni öğrendim. Aylardır kenara ona göre para atıyorduk artık benden önce kimse aynı gün Acıbadem’de doğurmasın diye dualara başlıcam

Doğum masrafına ek olarak planlanmamış bir sezaryen ya da normal doğum olma durumunda yaklaşık 200 lira hızlı covid testine bayılıyoruz, onu da ekleyeyim

Eklentiler

• 6CCE8A0F-777B-40B5-84B9-176466DD2566.webp
    92,6 KB · Görüntüleme: 61
  • 332474D6-C706-4D90-9CDD-CDA462AE807A.webp
    76,1 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
İşte benimkinin randevuları öbür doktorlara göre daha boş ondan kafamı kurcalıyo canım bilemedim ki artık son haftalara da geldik napıcaz bilmiyorum
İnan hasta sayısının az olması belki avantaj sağlar senin için. Benim doktor çok meşgul oluyor. Hatta randevu alıyorum sonra sekreteri arayıp erteliyor doktor bey yoğun bugün diyor. Bir de doğum filan olsa.. Keşke bende doktoruma daha çok ulaşabilsem belki kendimi de güvende hissederdim daha da çok.

Test yaptırsam pozitif çıkar aşıdan dolayı diye düşünüyorum. Ama gerçekten haklısın ateş konusunda parol içtim bugün iyi geldi. Akşam tekrar içeceğim

Masalah masalah. En kisa zamanda annesine babasina kavuscak ins

Dualarimiz seninle. Sonraki msjlardan okudugum kadariyla durumunuz ii gidio ins hep ii gider cnm. Kendini hic uzme haftan da ii cok sukur. Hayirlisi olsun cnm
Kanama başladı Kızlar kontrole geldim

Test yaptırsam pozitif çıkar aşıdan dolayı diye düşünüyorum. Ama gerçekten haklısın ateş konusunda parol içtim bugün iyi geldi. Akşam tekrar içeceğim
Canım benim arkadaşım hamile değildi ama 2.aşıda hastanede yattı 3gün aşı enfeksiyona neden olmuştu .Covid geçirdi bildiğin .Bence doktoruna danış belki sana kansulandırıcı verir.Hamilesin hafif etkileri olabilir .Pıhtılaşmaya karşı önlem almış olursun .Hiçbir şey olmasa bile danışmış için rahatlamış olur.Bu benim nacizane fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…