2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ya ne güzel valla kıskandım canım korunmasız nasıl oluyo

Bende 9 gündür koronayım öksürük var şuanda ve koku alamıyorum ilk zamanları zor geçti bende c vitamini b12 ve D vitamini alıyorum onlarla toparladım bukadar
Çok geçmiş olsun Doktor bana ekstra bir şey kullanmana gerek yok dedi ama ben yine de c vitamini alıyorum bugün ateşim biraz yükseliyor 37 oldu normal ama yükselmesi canımı sıkıyor umarım daha fazla yükselmez Dudağımda da uçuk çıktı moral olarak çökertti beni

Çok teşekkür ederim allah kimseye yaşatmasın

@purplepanda canım nasıl gidiyor annelik? Bebişin nasıl, sen nasılsın?

A arzusss sen nasılsın canım? Bebeğinin durumu nasıl, gelişme var mı?
Ben sürekli salya sümük ağlıyorum. Kendim zaten bakıma muhtacım simdi bebegim de benimle birlikte sefil olacak. Acilen bakıcı aramaya başladım.Psikolojim gerçekten bozuk.ailevi problemler de yaşadım ve yaşıyorum hala.tek tesellim bebeğime kavuşacağım günün hayali.onu emzirirken bana dokunması.baskalarina muhtaç kalmak çok zor, kimsesiz olmak çok zor.

Seni çok iyi anlıyorum . Birazda logusaliktan dolayı çok duygusalsin. Bebeğin şuan çok iyi durumdadır emin . O hastanedeyken sen kendini toparlamaya çalış. Herşey bitince uzuldugine pişman olacaksn

Su an psikolojik olarak kendini kotu hissetmen cok normal cnm. Yalniz degilsinki esin var. Bebegin ihtiyaci olan da sensin sen varsin. Bugunlere kadar ne zorluklarla bas ederek geldin zor bi hamilelik gecirdin cok sukur geldin bebeginle bugunlere. Allah yardimci olur herseyin bi caresi bulunur. Sen simdi bunlari dusunup kendini strese sokma bebegine odaklan.

Kız ben korkuyorum zaten orgazm olmamaya çalışıyorum şaka gibi çünkü o kasılmalar yani doğumu tetikleyebilir diye düşünüyorum. O yüzden son zamanları iyi değerlendirmek lazım
38den sonra vira bismillah kız, tam gaz
Haklısın canım kuruntu yapıyorum işte kendi kendime galiba sanki öbür doktorların randevusu daha dolu olunca daha iyilermiş gibi geliyo
Ben ilk gebeliği öğrendiğimde tavsiye üzerine çok kalabalık hastası olan bir doktora girmiştim. İnan içerde 5 dk bile duramadım, çok yoğun olduğu için hızlı hızlı bakıyordu çünkü. Bazen yoğun olmaması daha iyi oluyor canım hiç takma kafana.
Kanama başladı Kızlar kontrole geldim
Canım Allah yardımcın olsun, güzel haberlerini bekliyoruz
Ya ne güzel valla kıskandım canım korunmasız nasıl oluyo
Eşin dışarı değil içine boşalması gerekiyor canım sperm içindeki maddeler rahmi uyarıp kasılma sağlıyormuş ve doğuma yardımcı oluyormuş.

Nst de Doğum sancısı çıkmadı. Kanama durdu, idrar tahlili yapıldı sonuç bekliyoruz. Enfeksiyonun sancı Veya lekelenme yapmış olma ihtimali varmış. Nişan da olabilirmiş. Açılma Yok, su gelmediği, sancılar artmadığı, yoğun kanama olmadığı sürece Doğum başlangıcı saymıyoruz dedi. Ay dursun keşke çok sevindim. İnşallah 1 hafta daha durur ama nişan gelmesi beni endişelendirdi

Canim hic uzulme aglama bugunler gececek allahin izniyle. Kimsesiz olmak deme etrafinda cok kisi olup sana fayda saglayacak insan olmamasi da ayni sey.
Daha saglam ayakta duruyorsun malesef ki insanalr senin onlara gosterdigin ilgi alakayi gostermiyor

Hadi ya inan bak ben bunu bilmiyordum . Bi zararı falan olmaz dimi bebekte enfeksiyon falan bi ara öyle birşey duymuştum bebeği enfeksiyon kapan

Canım moralini yüksek tutma çalış lütfen. Biliyorum zor şuan bunu yapmak ama bebişin için. Herkes gibi sende çook güçlü bir annesin. Bebeğin için daha da güçlü ol ki o da iyi olsun, annesinden güç alsın. Ne sıkıntın olduğunu sorup seni daha fazla üzmek istemem ama şunu bil ki hepsi güzel bebeğini kucağına alınca uçup gidecek. Seni cuk cuk emecek bebeğin, tüm dertlerin hafifleyecek inşallah

Stres yapma hic canim suan senin bize gore daha haftalarin ondeydi. Yeterki saglikli olsun erken gelsede doktorlar artik cok guzel ilgileniyor. Onemli olan saglikla dunyaya gelmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…