Canım bebeğin sağlıklı ,sen sağlıklısın .Gerisi hallolur. Lahosalık psikolojisi kolay değil.Ama kendini teslim etme kuzucum .Allahın izniyle aşacaksın bu sürecide .Ben sürekli salya sümük ağlıyorum. Kendim zaten bakıma muhtacım simdi bebegim de benimle birlikte sefil olacak. Acilen bakıcı aramaya başladım.Psikolojim gerçekten bozuk.ailevi problemler de yaşadım ve yaşıyorum hala.tek tesellim bebeğime kavuşacağım günün hayali.onu emzirirken bana dokunması.baskalarina muhtaç kalmak çok zor, kimsesiz olmak çok zor.
Canım çok sevindim, çok şükür iyisinizNst de Doğum sancısı çıkmadı. Kanama durdu, idrar tahlili yapıldı sonuç bekliyoruz. Enfeksiyonun sancı Veya lekelenme yapmış olma ihtimali varmış. Nişan da olabilirmiş. Açılma Yok, su gelmediği, sancılar artmadığı, yoğun kanama olmadığı sürece Doğum başlangıcı saymıyoruz dedi. Ay dursun keşke çok sevindim. İnşallah 1 hafta daha durur ama nişan gelmesi beni endişelendirdi
Zararı olup olmayacağını bilmiyorum valla canım. Onu bende doktora soracağım Bi, ona göre hareket etmeyi planlıyorumHadi ya inan bak ben bunu bilmiyordum . Bi zararı falan olmaz dimi bebekte enfeksiyon falan bi ara öyle birşey duymuştum bebeği enfeksiyon kapan
Ay evet benim erkek ,rüyalarımda görüyorum artıkSanirim aşiri istekli olanlarin erkek
Diger istekli ve isteksizler cevaplasin bakalim dogrulugu ne
Ay sor bizede söyle. Benim isteksizliğim eşimin isteksizliginden dolayı ya evde güzel sekside giyiniyorum adam görmuyoCanım çok sevindim, çok şükür iyisinizbir hafta iki hafta inşallah doğuma kadar durur minnoşun. Bazılarının nişanı demekki böyle sümüksü değil de kanama şeklinde oluyor. İnşallah vaktinde sağlıkla gelir güzel yavrum
Zararı olup olmayacağını bilmiyorum valla canım. Onu bende doktora soracağım Bi, ona göre hareket etmeyi planlıyorum
İyi olacaksın inşallah canım miniğin de toparlanıp gelecek bu günleri unutacaksın Allah güç kuvvet versin ona kavuşmak için neler yaşadığını en iyi sen bilirsin sabırlı ol çok az kaldı inşallahBen sürekli salya sümük ağlıyorum. Kendim zaten bakıma muhtacım simdi bebegim de benimle birlikte sefil olacak. Acilen bakıcı aramaya başladım.Psikolojim gerçekten bozuk.ailevi problemler de yaşadım ve yaşıyorum hala.tek tesellim bebeğime kavuşacağım günün hayali.onu emzirirken bana dokunması.baskalarina muhtaç kalmak çok zor, kimsesiz olmak çok zor.
Şükür canım belki nişan değildi kim bilir enfeksiyon kaynaklı bir şeydi çok az kaldı artık azıcık daha dayansın minnoşNst de Doğum sancısı çıkmadı. Kanama durdu, idrar tahlili yapıldı sonuç bekliyoruz. Enfeksiyonun sancı Veya lekelenme yapmış olma ihtimali varmış. Nişan da olabilirmiş. Açılma Yok, su gelmediği, sancılar artmadığı, yoğun kanama olmadığı sürece Doğum başlangıcı saymıyoruz dedi. Ay dursun keşke çok sevindim. İnşallah 1 hafta daha durur ama nişan gelmesi beni endişelendirdi
Söylerim tabi canım, 13ünde gideceğim bakalım.Ay sor bizede söyle. Benim isteksizliğim eşimin isteksizliginden dolayı ya evde güzel sekside giyiniyorum adam görmuyo
Nasıl tükettin karanfili canım? Sıkıntı olmaz demi kullanımı? Ot, baharat kullanmaya da korkar oldumKizlar tüm gunu beni mahfeden bu mide yanmasina karanfil çok iyi geldi kesinlikle deneyin
Herkesi Allaha havale ettim.Canim hic uzulme aglama bugunler gececek allahin izniyle. Kimsesiz olmak deme etrafinda cok kisi olup sana fayda saglayacak insan olmamasi da ayni sey.
Daha saglam ayakta duruyorsun malesef ki insanalr senin onlara gosterdigin ilgi alakayi
Canim hic uzulme aglama bugunler gececek allahin izniyle. Kimsesiz olmak deme etrafinda cok kisi olup sana fayda saglayacak insan olmamasi da ayni sey.
Daha saglam ayakta duruyorsun malesef ki insanalr senin onlara gosterdigin
Bol sıvı almak gerekiyormuş çok geçmiş olsunÇok geçmiş olsunDoktor bana ekstra bir şey kullanmana gerek yok dedi ama ben yine de c vitamini alıyorum bugün ateşim biraz yükseliyor 37 oldu normal ama yükselmesi canımı sıkıyor umarım daha fazla yükselmez Dudağımda da uçuk çıktı moral olarak çökertti beni
O tez çöktü canım , diğerleri hep kızmışSanirim aşiri istekli olanlarin erkek
Bizim senle randevu gunlerimiz hep aynı benimde 13 undeSöylerim tabi canım, 13ünde gideceğim bakalım.
Benimse giyinesim geliyor ama olmuyor eski hiçbir şeyim
Yok niye sorun olsunNasıl tükettin karanfili canım? Sıkıntı olmaz demi kullanımı? Ot, baharat kullanmaya da korkar oldum
Benim erkek ama istek yokSanirim aşiri istekli olanlarin erkek
Bebeğin ve sen iyisin bu önemli. Az biraz daha durur inşallah. Enfeksiyonsa doktor ona göre bir ilaç vesaire verir. Nişan olduğuna emin misin sen doktorun ne dedi ?Nst de Doğum sancısı çıkmadı. Kanama durdu, idrar tahlili yapıldı sonuç bekliyoruz. Enfeksiyonun sancı Veya lekelenme yapmış olma ihtimali varmış. Nişan da olabilirmiş. Açılma Yok, su gelmediği, sancılar artmadığı, yoğun kanama olmadığı sürece Doğum başlangıcı saymıyoruz dedi. Ay dursun keşke çok sevindim. İnşallah 1 hafta daha durur ama nişan gelmesi beni endişelendirdi
Kalp kalbe karşı demekkiBizim senle randevu gunlerimiz hep aynı benimde 13 undevalla canım gebeliğin ilk zamanalrida seksi giyiniyordum adam görüyordu. Şimdi napsamda gormuyo bende istek yok adam esinlerin isterde ama onunda gördüğü yok
Döneriz insAllahKalp kalbe karşı demekki
Bende ilk zamanlar bir iki giyindim, sonra araya bulantı girince amaan dedim kim giyinip süslenecek, zaten çıkıyor üstümdekiler diyebakalım 40ımız çıkınca eski süs püs performansınızı döneriz inşallah
Biz hiç ara vermedik ilişkiye hiçte korunmadık hiçte sıkıntı yaşamadık çok şükür eğer başlatsaydı ben sorun yaşardım diye düşünüyorum ne bileyim ya hani hiç dikkatte etmedik hareketlerimize falan normalde olduğu gibi devam etti herşey yada bende işe yaramadı bakalım 40 ı geçerse doğumum eğer kesin hurafe dicemEşimde bana diyor, hamile değilken bu kadar istekli değildin diyekuduruk diyip duruyor yanaştıkça son iki hafta kala, 38e girince bende korunmasız yapacağım, normali tetikliyor dediğin gibi belki bunca zamandır ara vermedik diye faydası olur o da aklıma geliyor bakalım son haftalarda göğüs ucunu uyarmak veya kadının vajinal ya da klitoral orgazmı da rahmi uyarıp doğumu başlatıyormuş kızlar, aklınızda olsun
Duacınım arkadasımKızlar ben hala hastaneye tam karar veremediğim için artık önümüzdeki haftalarda hastane turlarına çıkmayı düşünüyorum
Geçen çalışabilir raporu için hastaneye uğrayınca doğumla ilgili de bilgi aldık, bir de böyle bilgilendirme formu verdiler. Her yerde böyle mi bilmiyorum da hoşuma gitti, doğum çantası ile ilgili bile bilgilendirme yapmışlar. Bu arada ben doğuma eşimin girmesini çok istiyordum ama pandemi sebebiyle her yerde eşlerin doğuma girmesinin yasak olduğunu söyledi doktorum, sadece doğum olup bitince içeri alınabileceklerini söyledi. Hastane odalarında pilates topu filan da oluyormuş, sen onları merak etme dedi biraz rahatladım bunları duyunca, neresi olduğundan bağımsız olarak hastane ortamı beni biraz ürkütüyordu çünkü.
Ya bir de doktorum eğer o gün başka hastanede doğumu varsa beni de oraya çağırıyormuş, bunu da yeni öğrendim. Aylardır kenara ona göre para atıyorduk artık benden önce kimse aynı gün Acıbadem’de doğurmasın diye dualara başlıcam
Doğum masrafına ek olarak planlanmamış bir sezaryen ya da normal doğum olma durumunda yaklaşık 200 lira hızlı covid testine bayılıyoruz, onu da ekleyeyim
Kendını üzmemeye çalıs canımBen sürekli salya sümük ağlıyorum. Kendim zaten bakıma muhtacım simdi bebegim de benimle birlikte sefil olacak. Acilen bakıcı aramaya başladım.Psikolojim gerçekten bozuk.ailevi problemler de yaşadım ve yaşıyorum hala.tek tesellim bebeğime kavuşacağım günün hayali.onu emzirirken bana dokunması.baskalarina muhtaç kalmak çok zor, kimsesiz olmak çok zor.
Ay evet benim erkek ,rüyalarımda görüyorum artık
Biontech de canlı virüs yok, mRNA aşısı, o yüzden yanlış pozitif sonuç vermez bence, ama istersen bir sor hastaneyeTest yaptırsam pozitif çıkar aşıdan dolayı diye düşünüyorum. Ama gerçekten haklısın ateş konusunda parol içtim bugün iyi geldi. Akşam tekrar içeceğim
Enfeksiyon falandami kapmadın yani .Biz hiç ara vermedik ilişkiye hiçte korunmadık hiçte sıkıntı yaşamadık çok şükür eğer başlatsaydı ben sorun yaşardım diye düşünüyorum ne bileyim ya hani hiç dikkatte etmedik hareketlerimize falan normalde olduğu gibi devam etti herşey yada bende işe yaramadı bakalım 40 ı geçerse doğumum eğer kesin hurafe dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?