2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım bebeğin sağlıklı ,sen sağlıklısın .Gerisi hallolur. Lahosalık psikolojisi kolay değil.Ama kendini teslim etme kuzucum .Allahın izniyle aşacaksın bu sürecide .

Canım çok sevindim, çok şükür iyisiniz bir hafta iki hafta inşallah doğuma kadar durur minnoşun. Bazılarının nişanı demekki böyle sümüksü değil de kanama şeklinde oluyor. İnşallah vaktinde sağlıkla gelir güzel yavrum

Hadi ya inan bak ben bunu bilmiyordum . Bi zararı falan olmaz dimi bebekte enfeksiyon falan bi ara öyle birşey duymuştum bebeği enfeksiyon kapan
Zararı olup olmayacağını bilmiyorum valla canım. Onu bende doktora soracağım Bi, ona göre hareket etmeyi planlıyorum

Ay sor bizede söyle. Benim isteksizliğim eşimin isteksizliginden dolayı ya evde güzel sekside giyiniyorum adam görmuyo

İyi olacaksın inşallah canım miniğin de toparlanıp gelecek bu günleri unutacaksın Allah güç kuvvet versin ona kavuşmak için neler yaşadığını en iyi sen bilirsin sabırlı ol çok az kaldı inşallah
Şükür canım belki nişan değildi kim bilir enfeksiyon kaynaklı bir şeydi çok az kaldı artık azıcık daha dayansın minnoş

Canim hic uzulme aglama bugunler gececek allahin izniyle. Kimsesiz olmak deme etrafinda cok kisi olup sana fayda saglayacak insan olmamasi da ayni sey.
Daha saglam ayakta duruyorsun malesef ki insanalr senin onlara gosterdigin ilgi alakayi
Herkesi Allaha havale ettim.
Canim hic uzulme aglama bugunler gececek allahin izniyle. Kimsesiz olmak deme etrafinda cok kisi olup sana fayda saglayacak insan olmamasi da ayni sey.
Daha saglam ayakta duruyorsun malesef ki insanalr senin onlara gosterdigin

Bol sıvı almak gerekiyormuş çok geçmiş olsun

Sanirim aşiri istekli olanlarin erkek

Diger istekli ve isteksizler cevaplasin bakalim dogrulugu ne
O tez çöktü canım , diğerleri hep kızmış bence o biraz da kişisel bir şey olabilir ya bebekten değil de. Ben normalde de çok istekli bir kadındım yani , hamilelikte sadece bulantı zamanları hiiicc içinden gelmedi, onun dışında eskisi gibi devam etti tek sıkıntı banyo çok üşeniyorum ardından banyo yapmaya ama mecbur işte

Söylerim tabi canım, 13ünde gideceğim bakalım.

Benimse giyinesim geliyor ama olmuyor eski hiçbir şeyim
Bizim senle randevu gunlerimiz hep aynı benimde 13 unde valla canım gebeliğin ilk zamanalrida seksi giyiniyordum adam görüyordu. Şimdi napsamda gormuyo bende istek yok adam esinlerin isterde ama onunda gördüğü yok

Sanirim aşiri istekli olanlarin erkek

Benim erkek ama istek yok
Bebeğin ve sen iyisin bu önemli. Az biraz daha durur inşallah. Enfeksiyonsa doktor ona göre bir ilaç vesaire verir. Nişan olduğuna emin misin sen doktorun ne dedi ?

Kalp kalbe karşı demekki

Bende ilk zamanlar bir iki giyindim, sonra araya bulantı girince amaan dedim kim giyinip süslenecek, zaten çıkıyor üstümdekiler diye bakalım 40ımız çıkınca eski süs püs performansınızı döneriz inşallah

Döneriz insAllah ama ben sana diyim demedi deme bugünlerin tadini doyasiya çıkartin şuan balayindasiniz

Biz hiç ara vermedik ilişkiye hiçte korunmadık hiçte sıkıntı yaşamadık çok şükür eğer başlatsaydı ben sorun yaşardım diye düşünüyorum ne bileyim ya hani hiç dikkatte etmedik hareketlerimize falan normalde olduğu gibi devam etti herşey yada bende işe yaramadı bakalım 40 ı geçerse doğumum eğer kesin hurafe dicem

Duacınım arkadasım
Acıbademde doğum demek 2 dogum parası demek valla burdan benım bıle gozum korktu aslında dr’un ona da care bulması lazım

Kendını üzmemeye çalıs canım
Şuan lohusa olarakta ayrı hassas dönemdesin ama inşaAllah 5-6 güne dikiş agrılarn gecıcek sonrada minik kızın kucagında olacak bol bol sarılıp özlem gidereceksinz inşaAllah onları düşün bol bol
kız
Ay evet benim erkek ,rüyalarımda görüyorum artık
valla benımde rüyalarıma giriyo
Korkudan bı rahat olamıyorm ama sizden cesaret alıyorum

Test yaptırsam pozitif çıkar aşıdan dolayı diye düşünüyorum. Ama gerçekten haklısın ateş konusunda parol içtim bugün iyi geldi. Akşam tekrar içeceğim
Biontech de canlı virüs yok, mRNA aşısı, o yüzden yanlış pozitif sonuç vermez bence, ama istersen bir sor hastaneye

Enfeksiyon falandami kapmadın yani .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…