Doktorum yoktu zaten acil durum olsaydı gelecekti de ordaki ebeyle iletişim halindeydi. Enfeksiyon çıkmadı eve gönderdiler. Nişan olduğuna emin değilim ama anlattıklarına göre nişan o yaBenim erkek ama istek yok
Bebeğin ve sen iyisin bu önemli. Az biraz daha durur inşallah. Enfeksiyonsa doktor ona göre bir ilaç vesaire verir. Nişan olduğuna emin misin sen doktorun ne dedi ?
Hakikaten mi yaBiz hiç ara vermedik ilişkiye hiçte korunmadık hiçte sıkıntı yaşamadık çok şükür eğer başlatsaydı ben sorun yaşardım diye düşünüyorum ne bileyim ya hani hiç dikkatte etmedik hareketlerimize falan normalde olduğu gibi devam etti herşey yada bende işe yaramadı bakalım 40 ı geçerse doğumum eğer kesin hurafe dicem
Kim yapmış canımKızlar bizim ekim annelerinden birisi daha doğum yapmış bende yeni gördüm. 34 haftasında doğuma almışlar bebeğinin kordonu dolandığı için
Valla bu sıpalar böyle. Bende kontrole gittiğimde nstye girene kadar takla atıyordu karnımda. Nstye bağlandı uyumaya başladı zilli ya.Doktorum yoktu zaten acil durum olsaydı gelecekti de ordaki ebeyle iletişim halindeydi. Enfeksiyon çıkmadı eve gönderdiler. Nişan olduğuna emin değilim ama anlattıklarına göre nişan o yadün lekelenme oldu, sabah biraz daha kıvamlıydı ama akşam saat 6 gibi kanamalı geldi adet kanaması gibi. Akabinde 15 dakika içinde hastanedeydim zaten. Nst öncesi sancım vardı 20 dakika bağlı kaldı sancı çıkmadı nst yi çıkardı tekrar başladı Alttan muayenede yine açılma yokmuş bekliyoruz işte. Benim kız oyun oynuyo bizle
Sorma benim icinde hep dus sorun o yuzden istesem de kaciyor. Sac kurutmaktan nefret ediyorum cunku hem uzun hem ince telli yaz kis dibine kadar kuruturum.O tez çöktü canım , diğerleri hep kızmışbence o biraz da kişisel bir şey olabilir ya bebekten değil de. Ben normalde de çok istekli bir kadındım yani , hamilelikte sadece bulantı zamanları hiiicc içinden gelmedi, onun dışında eskisi gibi devam etti tek sıkıntı banyo çok üşeniyorum ardından banyo yapmaya ama mecbur işte
Ya ciddimisin kim acaba ? Biri demisti kordon var diye sanki ama animsayamadim.Kızlar bizim ekim annelerinden birisi daha doğum yapmış bende yeni gördüm. 34 haftasında doğuma almışlar bebeğinin kordonu dolandığı için
Öyle mi canım görümcem ikinci doz sonrası aşırı yan etki olunca test vermeye gitti test almamış doktor bu sebeptenBiontech de canlı virüs yok, mRNA aşısı, o yüzden yanlış pozitif sonuç vermez bence, ama istersen bir sor hastaneye
Sorma benim icinde hep dus sorun o yuzden istesem de kaciyor. Sac kurutmaktan nefret ediyorum cunku hem uzun hem ince telli yaz kis dibine kadar kuruturum.
Ya ciddimisin kim acaba ? Biri demisti kordon var diye sanki ama animsayamadim.
Hakikaten mi yabende doğuma yardımcı olur diye adamı içerde tutmadım hiç sonuna kadar neyse bakalım enfeksiyon vs sıkıntı olmadıysa gerisi önemli değil, bakcaz duruma göre
Kim yapmış canım
Valla bu sıpalar böyle. Bende kontrole gittiğimde nstye girene kadar takla atıyordu karnımda. Nstye bağlandı uyumaya başladı zilli ya.
İyi canım enfeksiyon da değilmiş sevindim. Nişan büyük ihtimalle kanama. Ama hiç endişe etme, dedim ya Eylül annelerinde sen gibi nişanı gelip 10 gündür doğurmayan birini okudum. Şükür ki haftamız da ilerledi, inşallah iyice içerde durur bebiş zamanında gelir.
Bonadeas diye kullanıcıHakikaten mi yabende doğuma yardımcı olur diye adamı içerde tutmadım hiç sonuna kadar neyse bakalım enfeksiyon vs sıkıntı olmadıysa gerisi önemli değil, bakcaz duruma göre
Kim yapmış canım
Valla bu sıpalar böyle. Bende kontrole gittiğimde nstye girene kadar takla atıyordu karnımda. Nstye bağlandı uyumaya başladı zilli ya.
İyi canım enfeksiyon da değilmiş sevindim. Nişan büyük ihtimalle kanama. Ama hiç endişe etme, dedim ya Eylül annelerinde sen gibi nişanı gelip 10 gündür doğurmayan birini okudum. Şükür ki haftamız da ilerledi, inşallah iyice içerde durur bebiş zamanında gelir.
Enteresan, yok canım içinde canlı virüs. Zaten o yüzden mRNA aşısı diye geçiyor, farklı. Ekte medical parkın sitesinden yazı kopyaladımÖyle mi canım görümcem ikinci doz sonrası aşırı yan etki olunca test vermeye gitti test almamış doktor bu sebepten
Yok hiç idrar yollarım da enfeksiyon olmadı hatta normalde ben ayda iki kere idarar enfeksiyonu olur antibiyotik kullanırdım çok şükür hamile kaldığımdan beri bir kere bile olmadım.Enfeksiyon falandami kapmadın yani .
Benim de boynunda kordon var bir fena oldumKızlar bizim ekim annelerinden birisi daha doğum yapmış bende yeni gördüm. 34 haftasında doğuma almışlar bebeğinin kordonu dolandığı için
İnşallah bir sıkıntı çıkmaz canımBenim de boynunda kordon var bir fena oldum
Bi blokta okumuştum 36. haftadan sonra nişan gelebiliyormuş ama hemen doğum olmuyormuş günlerce hatta haftalarca sonra bebek gelebiliyormuş, kişiye göre değişkenlik gösteriyor demek ki. İnşallah bebeğin sağ salim, daha fazla yaramazlık yapmadan gelir dünyaya. Hayırlısıyla, doğru zamanda bi doğursak hepimiz rahatlasakDoktorum yoktu zaten acil durum olsaydı gelecekti de ordaki ebeyle iletişim halindeydi. Enfeksiyon çıkmadı eve gönderdiler. Nişan olduğuna emin değilim ama anlattıklarına göre nişan o yadün lekelenme oldu, sabah biraz daha kıvamlıydı ama akşam saat 6 gibi kanamalı geldi adet kanaması gibi. Akabinde 15 dakika içinde hastanedeydim zaten. Nst öncesi sancım vardı 20 dakika bağlı kaldı sancı çıkmadı nst yi çıkardı tekrar başladı Alttan muayenede yine açılma yokmuş bekliyoruz işte. Benim kız oyun oynuyo bizlmle
Hakkınızda hayırlıs, inşallah en sağlıklı nasıl gelecekse minnak öyle gelsinKizlar çok mesaj var hepsini okuyamadım sadece şuna açıklık getireyim benim iki kizm oldu hamilelikte çok istekliydim
Ama bu erkek de hiç istek yok libidom yerler altındaeşim de bıktı bu durumdan
Bence cinsiyet le alakası var ya okumuştum bir yerde
Bm yarın iicin heyecanlıyım iki randevum var biri sabah 10 da hastaneye randevum var detaylı ultrason dan bakacaklar boy kiloya gelişime ona göre sıkıntı çıkmazsa gün verecekler doğum için
Öğlen de kadın doğum doktoruna randevum var onu takmıyorum onun yapacağını sabah hastane yapacakmerakta değilim yani nst ye verirler alttan muane ederler bakalım yarın büyü gün çok beklediğim an belki doğum şeklide değişebilir dhastsne bakalım muaneden sonra karar verecek değişiklik olmasa sezeryanla olacak
Hayırlısı bakalım yarın ola hayrola
Kötü düşünme, hareketlerini düzenli takip et Allah'ın izniyle bişey olmaz canımBenim de boynunda kordon var bir fena oldum
İnşallahKötü düşünme, hareketlerini düzenli takip et Allah'ın izniyle bişey olmaz canım
Amin canım benim aynen öyle. Sağlıkla hayırlısıyla zamanında doğursak..Bi blokta okumuştum 36. haftadan sonra nişan gelebiliyormuş ama hemen doğum olmuyormuş günlerce hatta haftalarca sonra bebek gelebiliyormuş, kişiye göre değişkenlik gösteriyor demek ki. İnşallah bebeğin sağ salim, daha fazla yaramazlık yapmadan gelir dünyaya. Hayırlısıyla, doğru zamanda bi doğursak hepimiz rahatlasak
Boynunda kordonla normal zamaninda normaal dogumla dogan cok video izledim. Kagan kocatepe de kordon dolanmasi annede panik etkisi yapiyo diye artik soylemiyoruz cunku genellikle hicbir olumsuz duruma yol acmiyor diyor. Arkadasin durumu tam olarak nasil olmus bilmiyorum ama kafana takma canini sikma lutfen. Dediklerime bak istersen icin rahatlasin cnmBenim de boynunda kordon var bir fena oldum
Olsun canım, burada danışmak için varız zaten. Sonuçta bilmediğimiz bi çok şeyi burada öğrenebiliyoruz, insan bilmediğinin cahildir.Amin canım benim aynen öyle. Sağlıkla hayırlısıyla zamanında doğursak..Mesela kanama yine oldu ama dünden beri alıştım sancı olmadan pek umursamıcam baya normal ped koydum yatarken Rabbim bikaç gün daha güç kuvvet versin de bize dursun Allah’ın izniyle 2 gün önce deseler bana kanaman olacak sen umursamayacaksın diye asla inanmazdım. Şu an var ve sancı su gelmesi veya şakır şakır kanama olmadığı müddetçe acil gelmene gerek Yok dedi. Doktorum zaten benim kesin ruh hastası olduğumu düşünüyor. Ama Bebek beni sürekli yalancı çıkardı buraya bile kaç kere yazdım sabah beri, doktora yazdıklarımı varın siz düşünün
İnşallah Rabbim sizle birlikte isteyen herkese nasip etsinEkim ortasinda transfer islemim var insallah bende anne adayi olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?