2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Çok teşekkür ederim desteğin için ben de olumsuz düşünmüyordum ama mesajı okuyunca tuhaf oldum. Rabbim hepsini esirgesin

Kizlar nasilsiniz bayagidir giremedim foruma 32 +4 oldum bugun 3 saat yol geldim ve indigimde yurumedim agridan tam vajina ustum yani naasi anlatayim alt kisim degilde ust kisminda biri bicak sokup kesiyo gibiydi adim attikca artiyodu zar zor yurudum yurudukce acildi tabi ama felaket zorlandim hele ki merdivem cikarken sanko o bolgem yirtildi 2 gune doktora gidecem ama normalmi acaba ve neden oluyo bu agri sizce daha sonra arabayla 15 dakika daha yol gittim inince yine aynisi oldum hatta daha agriliydi hic adim atamiyodum agridan zar zor yurudum tuta tuta o bolgemi afedersiniz bilgisi fikri olan varmi acaba

Tabi canım orası öyle. İyi ki varlar Allah razı olsun. Pazar günü ne yazdıysam anında cevap verdi.
Hastanedeki ebe nişanı çok önemsemedi açıkçası. Bi pedi dolduracak kanama olacak ama durmaksızın bi kanamadan bahsediyorum dedi. Sancılarım düzensiz mesela o sancıların 5 dakikada 1 e 2 ye düşmesi şeklinden bahsetti hani sürekli sürekli şiddetli sancılardan bahsediyorum yarım saatte 20 dakikada bir olan değil dedi. Bi de su gelmesi durumunda gelirsin onun dışındaki ara kanama düzensiz sancı seni korkutmasın dedi canım.

Benim de boynunda kordon var bir fena oldum
Canım o arkadaş konu açmıştı zaten . Kasılması olduğu için bi tedirginlik hissediyormuş. Gider gitmez almışlar. Seninkinde önemli bi durum olsa zaten doktor mudahele eder . Kordon zaten uzun biisy eminim hepsinin dolanıyordur. Geçen benim doktorda kordon vaR dedi

Reactions: The
Aynı durum bendede vardı. Geçen kontrole gittim doktor dedi yürüyüşün değişmiş. Ultasyondan baktı bebeğin kafası 2 hafta önden gidiyo dedi o baskiliyomus o sebebten muhtemelen seninkide öyle

Canım bebek baş geliş pozisyondaysa ondan olabilir. Bazen dediğin yer benim de kesiliyor gibi oluyor, dinlenince geçiyor. Yolculukta biraz yorduysa o da tetiklemiştir belki

Aynı durum bendede vardı. Geçen kontrole gittim doktor dedi yürüyüşün değişmiş. Ultasyondan baktı bebeğin kafası 2 hafta önden gidiyo dedi o baskiliyomus o sebebten muhtemelen seninkide öyle
Bebek zaten genel olarak 1 hafta 10 gun ilerde iri bebek olabilir dedi doktor diyet uygulandi şeker için ama sadece kafasi buyuk olmasi bu sorunmu acaba

Canım bebek baş geliş pozisyondaysa ondan olabilir. Bazen dediğin yer benim de kesiliyor gibi oluyor, dinlenince geçiyor. Yolculukta biraz yorduysa o da tetiklemiştir belki
Buyuk ihtimalle donmustur cunku hareketlerini kaburga kismimda hissediyom arkadasim 32de gittiginde donmuş demisti doktor benimkide donmustur buyuk ihtimal acaba diyorum sezeryan agrisida bunun gibi biseymi sonucta ben buna dayanamadiysam o aci nasi bisey acaba umarim bunun gibi bi agridir daha fazlasini dusunemiyorum

Enteresan, yok canım içinde canlı virüs. Zaten o yüzden mRNA aşısı diye geçiyor, farklı. Ekte medical parkın sitesinden yazı kopyaladım
Anladım canım teşekkür ederim
Normal canım bebeğin başı aşağıda ise baskılamaya başlıyordur uzun oturunca uykudan uyanınca gibi durumlarda bende de oluşuyor

Canım ben günde 1 er saatten 2 saat yol gidiyorum arabayla ama bir ağrı hissetmedim şimdiye dek. Ama 3 saat kesintisiz gelmen iyi olmamış, yürümen gerekirdi kesinlikle az da olsa ayağa kalkmaliydin. Ama 15 dkda falan nasıl öyle ağrı oldu ki acaba, evde de oturuyoruz sonuçta

Sanirim aşiri istekli olanlarin erkek

Diger istekli ve isteksizler cevaplasin bakalim dogrulugu ne
Konu geçmiş ama benim de kız ve hiç isteğim yok arada oluyor ama pozisyon sıkıntısı çekiyorum koca göbeğinizi napıyorsunuz kızlar siz

Duacınım arkadasım
Acıbademde doğum demek 2 dogum parası demek valla burdan benım bıle gozum korktu aslında dr’un ona da care bulması lazım
Ben Acıbadem'de yapicam doktorum doc. Olduğu için normale 15bin sezaryene 16bin dediler İstanbul'da, sigorta karşıladığı için rahatım ama çok pahalı gerçekten.

Valla açık açık yazayım tabiki pozisyon seçeneği çok azaldı ama benim en rahat olduğum, kaşık pozisyonu doggy ve karnıma bastırmamak kaydıyla misyoner bu pozisyonların isimlerini nerden bildiğimi ben de bilmiyorum

Aynılarını yazmaya gelmiştim bende

Ekim ortasinda transfer islemim var insallah bende anne adayi olurum
Ah canım inşallah sana sıkı sıkı tutunur .Ben de tüp bebek ile hamile kaldım .
Bence ani hızlı hareketler yapma .Hatta mümkünse gün içinde uzan .İş güç yapma .
Her sabah kahvaltıda yumurta tüket ben çay bile tüketmedim. Öğünlerin düzenli saatlerde olsun .Ve asla evde 5.günden itibaren test yapma .kesinlikle stres kaynağı .Ben üç transfer yaptım ilki tutmadı .Ama oturup dinlenmedim .Günlük hayatıma devam ettim tutmadı .İkinci ve üçüncüde yattım öğlenleri tarhana içtim çok şükür tuttu .

Ben Acıbadem'de yapicam doktorum doc. Olduğu için normale 15bin sezaryene 16bin dediler İstanbul'da, sigorta karşıladığı için rahatım ama çok pahalı gerçekten.
Canım kesinlikle sigorta yaptırmak lazım ya, hoş biz de yaptırmıştık doğum için ama 1 sene dolmadan geliyor bebiş o yüzden bir şeye yaramadı Burada da 13 bin filandı sanırım Acıbadem.

Doğum dışında da özel sağlık sigortasını herkese tavsiye ederim özellikle eşim korona olduğunda inanılmaz faydasını görmüştük. Doğum için de artık ikinci bebekte faydasını görürüz diye umuyorum bakalım

Uzun yıllardr saglık sigortalıyım ama hıc dogum temınatı eklettirmedık
Bebek beklemıyoduk cok gec hamıle kalıyorm dıye
Ve covid donemımde özel sigortamdab faydalanamadm özeller covidlı hasta bolumumjz yok dıyıp almadı acaba gebelık sebebıyle mı bılmıyorm ama epey skıntı yasamıstk
Siz ne gibi faydalar gördünuz canım sanırım haklarımızı bılmıyoduk kullanamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…