Hakkinda hayirlisi olsun insallah. Rabbim nasip etsinEkim ortasinda transfer islemim var insallah bende anne adayi olurum
Çok teşekkür ederim desteğin için ben de olumsuz düşünmüyordum ama mesajı okuyunca tuhaf oldum. Rabbim hepsini esirgesinBoynunda kordonla normal zamaninda normaal dogumla dogan cok video izledim. Kagan kocatepe de kordon dolanmasi annede panik etkisi yapiyo diye artik soylemiyoruz cunku genellikle hicbir olumsuz duruma yol acmiyor diyor. Arkadasin durumu tam olarak nasil olmus bilmiyorum ama kafana takma canini sikma lutfen. Dediklerime bak istersen icin rahatlasin cnm
Tabi canım orası öyle. İyi ki varlar Allah razı olsun. Pazar günü ne yazdıysam anında cevap verdi.Olsun canım, burada danışmak için varız zaten. Sonuçta bilmediğimiz bi çok şeyi burada öğrenebiliyoruz, insan bilmediğinin cahildir.
Ben çok şey öğrendim mesela o kadar da okumuşluğum var alanla ilgili.
Bu bebişler var ya bizi bu hale soktu, endişeleniyoruz, korkuyoruz, sürekli diken üstünde gibiyiz. Valla doktorun ruh hastası olduğunu düşünmesin hiç -ki bence öyle düşünmüyordur- sonuçta bilmiyoruz başımıza ne gelecek görevi o, onun için orada. Ha onlar olmasa halimiz ne olur bilmiyorum, iyiki varlar o ayrı.
Kanamayla ilgili bişey dediler mi? Mesela bu kadar olursa gel, sancın böyle olursa şunu yap gibi.
Canım o arkadaş konu açmıştı zaten . Kasılması olduğu için bi tedirginlik hissediyormuş. Gider gitmez almışlar. Seninkinde önemli bi durum olsa zaten doktor mudahele eder . Kordon zaten uzun biisy eminim hepsinin dolanıyordur. Geçen benim doktorda kordon vaR dediBenim de boynunda kordon var bir fena oldum
Aynı durum bendede vardı. Geçen kontrole gittim doktor dedi yürüyüşün değişmiş. Ultasyondan baktı bebeğin kafası 2 hafta önden gidiyo dedi o baskiliyomus o sebebten muhtemelen seninkide öyleKizlar nasilsiniz bayagidir giremedim foruma 32 +4 oldum bugun 3 saat yol geldim ve indigimde yurumedim agridan tam vajina ustum yani naasi anlatayim alt kisim degilde ust kisminda biri bicak sokup kesiyo gibiydi adim attikca artiyodu zar zor yurudum yurudukce acildi tabi ama felaket zorlandim hele ki merdivem cikarken sanko o bolgem yirtildi 2 gune doktora gidecem ama normalmi acaba ve neden oluyo bu agri sizce daha sonra arabayla 15 dakika daha yol gittim inince yine aynisi oldum hatta daha agriliydi hic adim atamiyodum agridan zar zor yurudum tuta tuta o bolgemi afedersiniz bilgisi fikri olan varmi acaba
Canım bebek baş geliş pozisyondaysa ondan olabilir. Bazen dediğin yer benim de kesiliyor gibi oluyor, dinlenince geçiyor. Yolculukta biraz yorduysa o da tetiklemiştir belkiKizlar nasilsiniz bayagidir giremedim foruma 32 +4 oldum bugun 3 saat yol geldim ve indigimde yurumedim agridan tam vajina ustum yani naasi anlatayim alt kisim degilde ust kisminda biri bicak sokup kesiyo gibiydi adim attikca artiyodu zar zor yurudum yurudukce acildi tabi ama felaket zorlandim hele ki merdivem cikarken sanko o bolgem yirtildi 2 gune doktora gidecem ama normalmi acaba ve neden oluyo bu agri sizce daha sonra arabayla 15 dakika daha yol gittim inince yine aynisi oldum hatta daha agriliydi hic adim atamiyodum agridan zar zor yurudum tuta tuta o bolgemi afedersiniz bilgisi fikri olan varmi acaba
Bebek zaten genel olarak 1 hafta 10 gun ilerde iri bebek olabilir dedi doktor diyet uygulandi şeker için ama sadece kafasi buyuk olmasi bu sorunmu acabaAynı durum bendede vardı. Geçen kontrole gittim doktor dedi yürüyüşün değişmiş. Ultasyondan baktı bebeğin kafası 2 hafta önden gidiyo dedi o baskiliyomus o sebebten muhtemelen seninkide öyle
Buyuk ihtimalle donmustur cunku hareketlerini kaburga kismimda hissediyom arkadasim 32de gittiginde donmuş demisti doktor benimkide donmustur buyuk ihtimal acaba diyorum sezeryan agrisida bunun gibi biseymi sonucta ben buna dayanamadiysam o aci nasi bisey acaba umarim bunun gibi bi agridir daha fazlasini dusunemiyorumCanım bebek baş geliş pozisyondaysa ondan olabilir. Bazen dediğin yer benim de kesiliyor gibi oluyor, dinlenince geçiyor. Yolculukta biraz yorduysa o da tetiklemiştir belki
Anladım canım teşekkür ederimEnteresan, yok canım içinde canlı virüs. Zaten o yüzden mRNA aşısı diye geçiyor, farklı. Ekte medical parkın sitesinden yazı kopyaladım
Normal canım bebeğin başı aşağıda ise baskılamaya başlıyordur uzun oturunca uykudan uyanınca gibi durumlarda bende de oluşuyorKizlar nasilsiniz bayagidir giremedim foruma 32 +4 oldum bugun 3 saat yol geldim ve indigimde yurumedim agridan tam vajina ustum yani naasi anlatayim alt kisim degilde ust kisminda biri bicak sokup kesiyo gibiydi adim attikca artiyodu zar zor yurudum yurudukce acildi tabi ama felaket zorlandim hele ki merdivem cikarken sanko o bolgem yirtildi 2 gune doktora gidecem ama normalmi acaba ve neden oluyo bu agri sizce daha sonra arabayla 15 dakika daha yol gittim inince yine aynisi oldum hatta daha agriliydi hic adim atamiyodum agridan zar zor yurudum tuta tuta o bolgemi afedersiniz bilgisi fikri olan varmi acaba
Canım ben günde 1 er saatten 2 saat yol gidiyorum arabayla ama bir ağrı hissetmedim şimdiye dek. Ama 3 saat kesintisiz gelmen iyi olmamış, yürümen gerekirdi kesinlikle az da olsa ayağa kalkmaliydin. Ama 15 dkda falan nasıl öyle ağrı oldu ki acaba, evde de oturuyoruz sonuçtaKizlar nasilsiniz bayagidir giremedim foruma 32 +4 oldum bugun 3 saat yol geldim ve indigimde yurumedim agridan tam vajina ustum yani naasi anlatayim alt kisim degilde ust kisminda biri bicak sokup kesiyo gibiydi adim attikca artiyodu zar zor yurudum yurudukce acildi tabi ama felaket zorlandim hele ki merdivem cikarken sanko o bolgem yirtildi 2 gune doktora gidecem ama normalmi acaba ve neden oluyo bu agri sizce daha sonra arabayla 15 dakika daha yol gittim inince yine aynisi oldum hatta daha agriliydi hic adim atamiyodum agridan zar zor yurudum tuta tuta o bolgemi afedersiniz bilgisi fikri olan varmi acaba
Konu geçmiş ama benim de kız ve hiç isteğim yokSanirim aşiri istekli olanlarin erkek
Diger istekli ve isteksizler cevaplasin bakalim dogrulugu ne
Ben Acıbadem'de yapicamDuacınım arkadasım
Acıbademde doğum demek 2 dogum parası demekvalla burdan benım bıle gozum korktu aslında dr’un ona da care bulması lazım
Son durum nedir balım?Merhaba hanımlar 34+2günlük gebeyim dün gece kahverengi akıntım oldu bu normla mi acaba bide bebeğimin karın çevresi 2hafta geride dendi endişelendm biraz düzelir mi
Valla açık açık yazayımKonu geçmiş ama benim de kız ve hiç isteğim yokarada oluyor ama pozisyon sıkıntısı çekiyorum koca göbeğinizi napıyorsunuz kızlar siz
Ben Acıbadem'de yapicamdoktorum doc. Olduğu için normale 15bin sezaryene 16bin dediler İstanbul'da, sigorta karşıladığı için rahatım ama çok pahalı gerçekten.
Olsun iyi oldu keyfim gelirse denerimValla açık açık yazayımtabiki pozisyon seçeneği çok azaldı ama benim en rahat olduğum, kaşık pozisyonu doggy ve karnıma bastırmamak kaydıyla misyoner bu pozisyonların isimlerini nerden bildiğimi ben de bilmiyorum
Aynılarını yazmaya gelmiştim bendeValla açık açık yazayımtabiki pozisyon seçeneği çok azaldı ama benim en rahat olduğum, kaşık pozisyonu doggy ve karnıma bastırmamak kaydıyla misyoner bu pozisyonların isimlerini nerden bildiğimi ben de bilmiyorum
Ah canım inşallah sana sıkı sıkı tutunur .Ben de tüp bebek ile hamile kaldım .Ekim ortasinda transfer islemim var insallah bende anne adayi olurum
Canım kesinlikle sigorta yaptırmak lazım ya, hoş biz de yaptırmıştık doğum için ama 1 sene dolmadan geliyor bebiş o yüzden bir şeye yaramadıBen Acıbadem'de yapicamdoktorum doc. Olduğu için normale 15bin sezaryene 16bin dediler İstanbul'da, sigorta karşıladığı için rahatım ama çok pahalı gerçekten.
Nasıl yaaa kimse kovboy denemıyo muAynılarını yazmaya gelmiştim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?