Canım o poziyonda bence gebe için en rahatıNasıl yaaa kimse kovboy denemıyo mu
Allahımm daha dıkkatlı olmalıym
Ayy ben onu bilmiyorum kız nasıl gözümden kaçarNasıl yaaa kimse kovboy denemıyo mu
Ayy ben onu bilmiyorum kız nasıl gözümden kaçar
Canım eşim özelde yattı covid zamanı, 8 gün yattı hastanede. Hastane covidliler için bir katı ayırmıştı o zaman, 1 gün acilde beklemiştik hatta kat tamamen hazır olsun diye sonra da odaya geçmişti. Dünyanın tahlili, yatış vs beş kuruş para ödemedik o zaman. Her yer almıyordur belki gerçekten canım, bizimki Medical Park hastanesiydi. Orası almasa ne yapacaktık ben de bilmiyorum, o dönem hiçbir yerde yatak yoktu çünkü ambulans bile gelmemişti.Uzun yıllardr saglık sigortalıyım ama hıc dogum temınatı eklettirmedık
Bebek beklemıyoduk cok gec hamıle kalıyorm dıye
Ve covid donemımde özel sigortamdab faydalanamadm özeller covidlı hasta bolumumjz yok dıyıp almadı acaba gebelık sebebıyle mı bılmıyorm ama epey skıntı yasamıstk
Siz ne gibi faydalar gördünuz canım sanırım haklarımızı bılmıyoduk kullanamadık
Kız adını bilmiyormuşum, hareketi biliyorumAllah seni güldürdün beni . Valla canım benim eşim o pozisyona dayanamıyor
Evet o konuya da yazdım ön sesi ile öğrendik diyince korktum. Zaten hareketlerini takip ediyorum çok teşekkür ederimCanım o arkadaş konu açmıştı zaten . Kasılması olduğu için bi tedirginlik hissediyormuş. Gider gitmez almışlar. Seninkinde önemli bi durum olsa zaten doktor mudahele eder . Kordon zaten uzun biisy eminim hepsinin dolanıyordur. Geçen benim doktorda kordon vaR dedi
demi yaCanım o poziyonda bence gebe için en rahatı
Ahh evtt hangı hastaneye sorsam sadece dogum için covidli gebe alabılıyoruz sehır hastanesıne gecmelısnız dedıler epey yorulmustuk(((Canım eşim özelde yattı covid zamanı, 8 gün yattı hastanede. Hastane covidliler için bir katı ayırmıştı o zaman, 1 gün acilde beklemiştik hatta kat tamamen hazır olsun diye sonra da odaya geçmişti. Dünyanın tahlili, yatış vs beş kuruş para ödemedik o zaman. Her yer almıyordur belki gerçekten canım, bizimki Medical Park hastanesiydi. Orası almasa ne yapacaktık ben de bilmiyorum, o dönem hiçbir yerde yatak yoktu çünkü ambulans bile gelmemişti.
Ayy ben onu bilmiyorum kız nasıl gözümden kaçar
Ah hayır o çok baskı yapıyor benceNasıl yaaa kimse kovboy denemıyo mu
Canim bende de oluyor o bu ara gecti gibi ama otururken kalkerken arabadan inerken yururken boyle kasik alt kismi gibi vajina dudaklari gibi ordaki o kemkk yapilari agriyor gibiydi. Doktora dedim ani hareket yapma artik dikkat etmelisin hizli yurume fln dedi pek onemsemedi beniKizlar nasilsiniz bayagidir giremedim foruma 32 +4 oldum bugun 3 saat yol geldim ve indigimde yurumedim agridan tam vajina ustum yani naasi anlatayim alt kisim degilde ust kisminda biri bicak sokup kesiyo gibiydi adim attikca artiyodu zar zor yurudum yurudukce acildi tabi ama felaket zorlandim hele ki merdivem cikarken sanko o bolgem yirtildi 2 gune doktora gidecem ama normalmi acaba ve neden oluyo bu agri sizce daha sonra arabayla 15 dakika daha yol gittim inince yine aynisi oldum hatta daha agriliydi hic adim atamiyodum agridan zar zor yurudum tuta tuta o bolgemi afedersiniz bilgisi fikri olan varmi acaba
Hihihi kiz bunlar ne acaba yaValla açık açık yazayımtabiki pozisyon seçeneği çok azaldı ama benim en rahat olduğum, kaşık pozisyonu doggy ve karnıma bastırmamak kaydıyla misyoner bu pozisyonların isimlerini nerden bildiğimi ben de bilmiyorum
Kovboy pozisyonu nedir arkadasNasıl yaaa kimse kovboy denemıyo mu
Hayirli olsun canimKızlar bugün aynada karnımda çizgi çizgi şeyler gördüm tek bı tarafta, yan yana iki çizgi, sanırım yırtılma bu oluyor, psikolojim bozuldu.
Benim de başıma gelmişti sol böbreğini göremiyorum dedi ve babam böbrek nakli olmuş biri senelerce diyalize girdi perinatolog gelip sol böbreği gösterene kadar ağlamaktan helak olmuştum senin gibiKızlar bugün ben de doktora gittim bebeğim 2 kg olmuş sonunda şükürayy ne anlatacağım , doktora gittim beyninde bir şeyler görüyorum falan dedi , öyle korktum ki. Perinatolog çağırdı baksın diye. Sonra o baktı. Meğerse kesitini yanlış yerden almış beynin , o yüzden tuhaf görünmüş doktora. Valla o 5-10 dkda gözümden yaşlar suzuluverdi çok korktum. Sonra çok şükür yanlış baktığı anlaşıldı
Gözün aydın canımSlm kizlar şafak 14
Hayırlısı ile 23 Eylül de bebeğim geliyor
Daha birkaç gün öncesine kadar baş aşağıdaydi bugün ters durmuştu bebeğim iki uzman doktor iyice muane etti şükür sıkıntı yok sadece baş aşağı değildi zaten dün gece bellidi sağdan soldan aynı anda oynuyordu sonrada tekmeyi vajinaya atıyordu bende dedim düşündüm buna ne oldu bugece çok dönüyor oynuyor meğer çıkmış yuvadanama bugün belki baş aşağı olsaydı normal doğum diye konuşurduk sordum da normal olabilir mi qdiye hayır dediler o dönmez baş aşağı zaten obur gebelikte sezeryandi o yüzden zorlamadialr normal için
Hayırlısı bakalım bebeğim 3,300 Gr 49 cm di şükür sagliklidi sıkıntı yoktu doktor eliyle itti başını aşağıya götürmeye çalıştı bir taraftsn döndürmeye cslisti bebeğim sağ olsun hiç oynamadi hareket bile etmiyordu sanırım bunlarin hepsi ultrasonu görünce duruyorlar hareket etmiyorlar
Neyse bekledgim andı öğrendim tarihi 39. Haftada doğum yapacam .bebeğim 36+4 günlük gözüküyor 1 gün önde
İsim olarak da eşim şükür isim buldu adı Devrim olacak bebeğimin
Hadi gozun aydin canim saglikla kucagina almak nasip olsun insallah. Cok heyecanliiSlm kizlar şafak 14
Daha birkaç gün öncesine kadar baş aşağıdaydi bugün ters durmuştu bebeğim iki uzman doktor iyice muane etti şükür sıkıntı yok sadece baş aşağı değildi zaten dün gece bellidi sağdan soldan aynı anda oynuyordu sonrada tekmeyi vajinaya atıyordu bende dedim düşündüm buna ne oldu bugece çok dönüyor oynuyor meğer çıkmış yuvadanama bugün belki baş aşağı olsaydı normal doğum diye konuşurduk sordum da normal olabilir mi qdiye hayır dediler o dönmez baş aşağı zaten obur gebelikte sezeryandi o yüzden zorlamadialr normal için
Hayırlısı bakalım bebeğim 3,300 Gr 49 cm di şükür sagliklidi sıkıntı yoktu doktor eliyle itti başını aşağıya götürmeye çalıştı bir taraftsn döndürmeye cslisti bebeğim sağ olsun hiç oynamadi hareket bile etmiyordu sanırım bunlarin hepsi ultrasonu görünce duruyorlar hareket etmiyorlar
Neyse bekledgim andı öğrendim tarihi 39. Haftada doğum yapacam .bebeğim 36+4 günlük gözüküyor 1 gün önde
Sağlıcakla gelsin canım azaldı şükürSlm kizlar şafak 14
Ya kiyamamBenim de başıma gelmişti sol böbreğini göremiyorum dedi ve babam böbrek nakli olmuş biri senelerce diyalize girdi perinatolog gelip sol böbreği gösterene kadar ağlamaktan helak olmuştum senin gibi
Erkek bebiş bizim sıfır istek tez tutmadı canımSanirim aşiri istekli olanlarin erkek
Diger istekli ve isteksizler cevaplasin bakalim dogrulugu ne
Çok üzgünüm ya ne güzel yoktu böyle bişey bugün görünce şok oldumCanim bende de oluyor o bu ara gecti gibi ama otururken kalkerken arabadan inerken yururken boyle kasik alt kismi gibi vajina dudaklari gibi ordaki o kemkk yapilari agriyor gibiydi. Doktora dedim ani hareket yapma artik dikkat etmelisin hizli yurume fln dedi pek onemsemedi beni
Hihihi kiz bunlar ne acaba yasuan istekli olduguna yuzde 1 milyon inandim
Kovboy pozisyonu nedir arkadas
Hayirli olsun canimbende dun 2 adet yarimsar santimlik kirmizi catlak gordum
Sağol canım teşekkürler darısı başınıza insalalhSağlıcakla gelsin canım azaldı şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?