2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım eşim özelde yattı covid zamanı, 8 gün yattı hastanede. Hastane covidliler için bir katı ayırmıştı o zaman, 1 gün acilde beklemiştik hatta kat tamamen hazır olsun diye sonra da odaya geçmişti. Dünyanın tahlili, yatış vs beş kuruş para ödemedik o zaman. Her yer almıyordur belki gerçekten canım, bizimki Medical Park hastanesiydi. Orası almasa ne yapacaktık ben de bilmiyorum, o dönem hiçbir yerde yatak yoktu çünkü ambulans bile gelmemişti.

Evet o konuya da yazdım ön sesi ile öğrendik diyince korktum. Zaten hareketlerini takip ediyorum çok teşekkür ederim

Canım o poziyonda bence gebe için en rahatı
demi ya diğerlerinde hep tedirgınim
Ahh evtt hangı hastaneye sorsam sadece dogum için covidli gebe alabılıyoruz sehır hastanesıne gecmelısnız dedıler epey yorulmustuk(((
Ayy ben onu bilmiyorum kız nasıl gözümden kaçar
bılıyosundur kuzum

Kızlar bugün ben de doktora gittim bebeğim 2 kg olmuş sonunda şükür ayy ne anlatacağım , doktora gittim beyninde bir şeyler görüyorum falan dedi , öyle korktum ki. Perinatolog çağırdı baksın diye. Sonra o baktı. Meğerse kesitini yanlış yerden almış beynin , o yüzden tuhaf görünmüş doktora. Valla o 5-10 dkda gözümden yaşlar suzuluverdi çok korktum. Sonra çok şükür yanlış baktığı anlaşıldı

Slm kizlar şafak 14
Hayırlısı ile 23 Eylül de bebeğim geliyor
Daha birkaç gün öncesine kadar baş aşağıdaydi bugün ters durmuştu bebeğim iki uzman doktor iyice muane etti şükür sıkıntı yok sadece baş aşağı değildi zaten dün gece bellidi sağdan soldan aynı anda oynuyordu sonrada tekmeyi vajinaya atıyordu bende dedim düşündüm buna ne oldu bugece çok dönüyor oynuyor meğer çıkmış yuvadan ama bugün belki baş aşağı olsaydı normal doğum diye konuşurduk sordum da normal olabilir mi qdiye hayır dediler o dönmez baş aşağı zaten obur gebelikte sezeryandi o yüzden zorlamadialr normal için
Hayırlısı bakalım bebeğim 3,300 Gr 49 cm di şükür sagliklidi sıkıntı yoktu doktor eliyle itti başını aşağıya götürmeye çalıştı bir taraftsn döndürmeye cslisti bebeğim sağ olsun hiç oynamadi hareket bile etmiyordu sanırım bunlarin hepsi ultrasonu görünce duruyorlar hareket etmiyorlar

Neyse bekledgim andı öğrendim tarihi 39. Haftada doğum yapacam .bebeğim 36+4 günlük gözüküyor 1 gün önde

İsim olarak da eşim şükür isim buldu adı Devrim olacak bebeğimin

Canim bende de oluyor o bu ara gecti gibi ama otururken kalkerken arabadan inerken yururken boyle kasik alt kismi gibi vajina dudaklari gibi ordaki o kemkk yapilari agriyor gibiydi. Doktora dedim ani hareket yapma artik dikkat etmelisin hizli yurume fln dedi pek onemsemedi beni
Hihihi kiz bunlar ne acaba ya suan istekli olduguna yuzde 1 milyon inandim
Nasıl yaaa kimse kovboy denemıyo mu
Allahımm daha dıkkatlı olmalıym
Kovboy pozisyonu nedir arkadas
Kızlar bugün aynada karnımda çizgi çizgi şeyler gördüm tek bı tarafta, yan yana iki çizgi, sanırım yırtılma bu oluyor, psikolojim bozuldu.
Hayirli olsun canim bende dun 2 adet yarimsar santimlik kirmizi catlak gordum

Benim de başıma gelmişti sol böbreğini göremiyorum dedi ve babam böbrek nakli olmuş biri senelerce diyalize girdi perinatolog gelip sol böbreği gösterene kadar ağlamaktan helak olmuştum senin gibi

Gözün aydın canım

Hadi gozun aydin canim saglikla kucagina almak nasip olsun insallah. Cok heyecanlii

Sağlıcakla gelsin canım azaldı şükür

Çok üzgünüm ya ne güzel yoktu böyle bişey bugün görünce şok oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…