2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Amin canım ben de 30dan düştüm kalan 29 tabi normal Doğum olur da vaktini tamamlarsa nasip
Şükür canım bende hep 30.gune girim günleri sayım derdim daha çabuk olur diye insalalh çabucak su gibi geçer günlerin tez zamanda sağlıklı bir şekilde kavuşursun

Heyecandan hesaplama yi yanlış yapmışım17 gün olacak

Kızlar Doğum yaptım Allah’ın izniyle bebeğim çok minik doğdu 2.200 ama çok şükür Yanımda duanıza yine de ihtiyacım var.
Canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin Rabbim ikinize de sağlık versin. En kısa zamanda bebeğin de tombiş tombiş olsun. Bol bol sütün olsun, bebeğine şifa olsun sen yanındasın, sen ne kadar iyi olursan bebeğin de iyi olur. Dualarımız seninle.

Küvözde değil dimi? Nasıl oldu süreç?

Kızlar Doğum yaptım Allah’ın izniyle bebeğim çok minik doğdu 2.200 ama çok şükür Yanımda duanıza yine de ihtiyacım var.
Maşallah canım gözün aydın Merak etme o minikler daha iyi toparlıyor sonrasında, dualarımız sizinle.
Doğumlar başladı ,tarihler alınıyor Allahım hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin .Heyecanlandım iyice
Yaa gerçekten ben de çok mutlu oluyorum böyle okudukça. Daha dün bulantılardan bahsediyorduk, şimdi doğumlar başladı

Dediğiniz gibi large alayım, eğer bedeni olmazsa xlarge ile değiştiririm. Hala geceliğim hastane çantam hazır değil. Süse püse hazırlık yaptım sadece...
Heyecandan hesaplama yi yanlış yapmışım17 gün olacak
Hayırlısı olsun, bende sezeryanda karar kıldım. Ekimin ilk haftası 38. haftanın başına planlama yapacağım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Foruma girdim sen aklıma geldin, bir baktım doğum yapmışsın:) hayırlısı olsun, sağlıklı olsunda olsun iki haftada 2500 kg yu geçer inşallah. Birazcık sen bu noktada yorulacaksın bebişi toparlayana kadar canım.

Kızlar, kovid geçiren arkadaşlar vardı aranızda? Nasıl oldular acaba toparlanabildiler mi? Kendileri okuyorsa yazabilirlerse sevinirim.

Bende grip oldum, kemiklerim ağrıyor, keyfim yok...Dikkat edin sizlerde kendinize salgın var sanırım.

Hayırlı olsun inşallahhhh. Rabbim şifa versin ikinize de
Yanına vermişler çok sevindimm. Kaç haftalık doğdu tam olarak?

Sağol canım teşekkürler benimki de 38+6gunluk olucaj doğum yapjnca darsi başına inşallah sağ salim gelsin o günün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…