Evet canım heyecanlıyım Allah razı olsun darısı başınıza inşallahHadi gozun aydin canim saglikla kucagina almak nasip olsun insallah. Cok heyecanlii
Şükür doktor yanlış yerden ölçüm almaya çalışıyormuş böbreği babamdan bildiğim için çok korkmuştumYa kiyamam
Amin canım ben de 30dan düştüm kalan 29 tabi normal Doğum olur da vaktini tamamlarsa nasipSağol canım teşekkürler darısı başınıza insalalh
Şükür canım bende hep 30.gune girim günleri sayım derdim daha çabuk olur diyeAmin canım ben de 30dan düştüm kalan 29 tabi normal Doğum olur da vaktini tamamlarsa nasip
Heyecandan hesaplama yi yanlış yapmışımSlm kizlar şafak 14
Hayırlısı ile 23 Eylül de bebeğim geliyor
Daha birkaç gün öncesine kadar baş aşağıdaydi bugün ters durmuştu bebeğim iki uzman doktor iyice muane etti şükür sıkıntı yok sadece baş aşağı değildi zaten dün gece bellidi sağdan soldan aynı anda oynuyordu sonrada tekmeyi vajinaya atıyordu bende dedim düşündüm buna ne oldu bugece çok dönüyor oynuyor meğer çıkmış yuvadanama bugün belki baş aşağı olsaydı normal doğum diye konuşurduk sordum da normal olabilir mi qdiye hayır dediler o dönmez baş aşağı zaten obur gebelikte sezeryandi o yüzden zorlamadialr normal için
Hayırlısı bakalım bebeğim 3,300 Gr 49 cm di şükür sagliklidi sıkıntı yoktu doktor eliyle itti başını aşağıya götürmeye çalıştı bir taraftsn döndürmeye cslisti bebeğim sağ olsun hiç oynamadi hareket bile etmiyordu sanırım bunlarin hepsi ultrasonu görünce duruyorlar hareket etmiyorlar
Neyse bekledgim andı öğrendim tarihi 39. Haftada doğum yapacam .bebeğim 36+4 günlük gözüküyor 1 gün önde
İsim olarak da eşim şükür isim buldu adı Devrim olacak bebeğimin
Canım hayırlı uğurlu olsun bebeğinKızlar Doğum yaptım Allah’ın izniyle bebeğim çok minik doğdu 2.200 ama çok şükür Yanımda duanıza yine de ihtiyacım var.
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün sağlıklı bereketli ömürleri olsun inşaAllah doğum sürecin nasıldıKızlar Doğum yaptım Allah’ın izniyle bebeğim çok minik doğdu 2.200 ama çok şükür Yanımda duanıza yine de ihtiyacım var.
[canım gözün aydın olsun ,sağlıcakla büyüsün bebeğinKızlar Doğum yaptım Allah’ın izniyle bebeğim çok minik doğdu 2.200 ama çok şükür Yanımda duanıza yine de ihtiyacım var.
Maşallah canım gözün aydınKızlar Doğum yaptım Allah’ın izniyle bebeğim çok minik doğdu 2.200 ama çok şükür Yanımda duanıza yine de ihtiyacım var.
Yaa gerçekten ben de çok mutlu oluyorum böyle okudukça. Daha dün bulantılardan bahsediyorduk, şimdi doğumlar başladıDoğumlar başladı ,tarihler alınıyor Allahım hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin .Heyecanlandım iyice
Dediğiniz gibi large alayım, eğer bedeni olmazsa xlarge ile değiştiririm. Hala geceliğim hastane çantam hazır değil. Süse püse hazırlık yaptım sadece...Güle güle kullan canım hepsini hayırlı olsun beden markaya göre değişebiliyor Doğumdan sonra karnın epey küçülecek zaten belleri lastikli oluyor bence large al evde denersin değiştirme imkanın olursa bacaktan vs dar olursa değiştirirsin
Hayırlısı olsun, bende sezeryanda karar kıldım. Ekimin ilk haftası 38. haftanın başına planlama yapacağım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Heyecandan hesaplama yi yanlış yapmışım17 gün olacak
Foruma girdim sen aklıma geldin, bir baktım doğum yapmışsın:) hayırlısı olsun, sağlıklı olsunda olsun iki haftada 2500 kg yu geçer inşallah. Birazcık sen bu noktada yorulacaksın bebişi toparlayana kadar canım.Kızlar Doğum yaptım Allah’ın izniyle bebeğim çok minik doğdu 2.200 ama çok şükür Yanımda duanıza yine de ihtiyacım var.
Ayy Allah bagislasin canim. Sag saglim beraberce sikintisiz evinize donmek nasip olsunKızlar Doğum yaptım Allah’ın izniyle bebeğim çok minik doğdu 2.200 ama çok şükür Yanımda duanıza yine de ihtiyacım var.
Maşalah Allah bağışlasın analı babalı büyüsün inşallahKızlar Doğum yaptım Allah’ın izniyle bebeğim çok minik doğdu 2.200 ama çok şükür Yanımda duanıza yine de ihtiyacım var.
Hayırlı olsun inşallahhhh. Rabbim şifa versin ikinize deKızlar Doğum yaptım Allah’ın izniyle bebeğim çok minik doğdu 2.200 ama çok şükür Yanımda duanıza yine de ihtiyacım var.
Hadi gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar Doğum yaptım Allah’ın izniyle bebeğim çok minik doğdu 2.200 ama çok şükür Yanımda duanıza yine de ihtiyacım var.
Sağol canım teşekkürler benimki de 38+6gunluk olucaj doğum yapjncaDediğiniz gibi large alayım, eğer bedeni olmazsa xlarge ile değiştiririm. Hala geceliğim hastane çantam hazır değil. Süse püse hazırlık yaptım sadece...
Hayırlısı olsun, bende sezeryanda karar kıldım. Ekimin ilk haftası 38. haftanın başına planlama yapacağım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Foruma girdim sen aklıma geldin, bir baktım doğum yapmışsın:) hayırlısı olsun, sağlıklı olsunda olsun iki haftada 2500 kg yu geçer inşallah. Birazcık sen bu noktada yorulacaksın bebişi toparlayana kadar canım.
Çok şükür kuveze girmemiş sağlıkla büyüsün bebişinizKızlar Doğum yaptım Allah’ın izniyle bebeğim çok minik doğdu 2.200 ama çok şükür Yanımda duanıza yine de ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?