Maşallah canım az kaldı normal olsada zor olurdu bebiş daha kilo alie doğuma kadar 4 kilo bebek çok zor olurdu .Slm kizlar şafak 14
Hayırlısı ile 23 Eylül de bebeğim geliyor
Daha birkaç gün öncesine kadar baş aşağıdaydi bugün ters durmuştu bebeğim iki uzman doktor iyice muane etti şükür sıkıntı yok sadece baş aşağı değildi zaten dün gece bellidi sağdan soldan aynı anda oynuyordu sonrada tekmeyi vajinaya atıyordu bende dedim düşündüm buna ne oldu bugece çok dönüyor oynuyor meğer çıkmış yuvadanama bugün belki baş aşağı olsaydı normal doğum diye konuşurduk sordum da normal olabilir mi qdiye hayır dediler o dönmez baş aşağı zaten obur gebelikte sezeryandi o yüzden zorlamadialr normal için
Hayırlısı bakalım bebeğim 3,300 Gr 49 cm di şükür sagliklidi sıkıntı yoktu doktor eliyle itti başını aşağıya götürmeye çalıştı bir taraftsn döndürmeye cslisti bebeğim sağ olsun hiç oynamadi hareket bile etmiyordu sanırım bunlarin hepsi ultrasonu görünce duruyorlar hareket etmiyorlar
Neyse bekledgim andı öğrendim tarihi 39. Haftada doğum yapacam .bebeğim 36+4 günlük gözüküyor 1 gün önde
İsim olarak da eşim şükür isim buldu adı Devrim olacak bebeğimin
KızlaDoğum yaptım Allah’ın izniyle bebeğim çok minik doğdu 2.200 ama çok şükür Yanımda duanıza yine de ihtiyacım var.
Sağol canımMaşallah canım az kaldı normal olsada zor olurdu bebiş daha kilo alie doğuma kadar 4 kilo bebek çok zor olurdu .
Ya canım ya çok geçmiş olsunKızlar Doğum yaptım Allah’ın izniyle bebeğim çok minik doğdu 2.200 ama çok şükür Yanımda duanıza yine de ihtiyacım var.
Aynıydı bizim günlerimiz, 36+2dir canım. Ama maşallah bebeği güçlü demekki, annesinin yanındaHayırlı olsun inşallahhhh. Rabbim şifa versin ikinize de
Yanına vermişler çok sevindimm. Kaç haftalık doğdu tam olarak?
Doğuranlari duyunca heyecan basiyo ayriyetten telaş daha herseyimi tamamlamamisken benim doktorumda 37 kadar dayanır dedi senin bebiş. Konuşuyorum yavrum 40 haftaya kadar dayan diyeAynıydı bizim günlerimiz, 36+2dir canım. Ama maşallah bebeği güçlü demekki, annesinin yanında
Kizz çok şaşırdım bebek son anda nasıl ters döndü. Yani senin için sorun değil ama normal doğum düşünenler için çok sıkıntılıSağol canım teşekkürler benimki de 38+6gunluk olucaj doğum yapjncadarsi başına inşallah sağ salim gelsin o günün
Hafi gözün aydın canım su gibi gecsin şu sın gunlerinizdeSlm kizlar şafak 14
Hayırlısı ile 23 Eylül de bebeğim geliyor
Daha birkaç gün öncesine kadar baş aşağıdaydi bugün ters durmuştu bebeğim iki uzman doktor iyice muane etti şükür sıkıntı yok sadece baş aşağı değildi zaten dün gece bellidi sağdan soldan aynı anda oynuyordu sonrada tekmeyi vajinaya atıyordu bende dedim düşündüm buna ne oldu bugece çok dönüyor oynuyor meğer çıkmış yuvadanama bugün belki baş aşağı olsaydı normal doğum diye konuşurduk sordum da normal olabilir mi qdiye hayır dediler o dönmez baş aşağı zaten obur gebelikte sezeryandi o yüzden zorlamadialr normal için
Hayırlısı bakalım bebeğim 3,300 Gr 49 cm di şükür sagliklidi sıkıntı yoktu doktor eliyle itti başını aşağıya götürmeye çalıştı bir taraftsn döndürmeye cslisti bebeğim sağ olsun hiç oynamadi hareket bile etmiyordu sanırım bunlarin hepsi ultrasonu görünce duruyorlar hareket etmiyorlar
Neyse bekledgim andı öğrendim tarihi 39. Haftada doğum yapacam .bebeğim 36+4 günlük gözüküyor 1 gün önde
İsim olarak da eşim şükür isim buldu adı Devrim olacak bebeğimin
Gozun aydın canım hayrlı ugurlu olsn bebişinizKızlar Doğum yaptım Allah’ın izniyle bebeğim çok minik doğdu 2.200 ama çok şükür Yanımda duanıza yine de ihtiyacım var.
Sağol canım teşekkürler
Amin inşallah canımHafi gözün aydın canım su gibi gecsin şu sın gunlerinizdesaglıkla kavusalım miniklerimize
Gozun aydın canım hayrlı ugurlu olsn bebişiniz
İnşaAllah hızlıca toparlayacaktır yanında ya, ikinizde iyisinz ya gerisi hallolur inş
Sağol canım vallahi bende bilmiyorum geçen hafta ebe fldedi doktor baksın duruma göre normal de yapabiliriz dedi burda öncelik hep normal Türkiye gibi ilk i sezeryan oldu diye diğeride sezeryan olacsk diye birşey yok zorluyorlar normal doğuma bende o ihtimale de kendimi bugün hazırladım ama kısmet değil ogl kendi seçti çıkış yolunuKizz çok şaşırdım bebek son anda nasıl ters döndü. Yani senin için sorun değil ama normal doğum düşünenler için çok sıkıntılıhayırlı olsun bu arada canım , sağlıkla gelsin
Bir an önce hazırla bence canım. Görüyorsun Ekim minnoşları hızlı çıktılar. Nolur nolmazDoğuranlari duyunca heyecan basiyo ayriyetten telaş daha herseyimi tamamlamamisken benim doktorumda 37 kadar dayanır dedi senin bebiş. Konuşuyorum yavrum 40 haftaya kadar dayan diye
Ay en korktuğum şey doğumdan önce ters dönmesi, inşallah yaşamam öyle bişeyKizz çok şaşırdım bebek son anda nasıl ters döndü. Yani senin için sorun değil ama normal doğum düşünenler için çok sıkıntılıhayırlı olsun bu arada canım , sağlıkla gelsin
Rabb'im gönlüne göre versin canımBir an önce hazırla bence canım. Görüyorsun Ekim minnoşları hızlı çıktılar. Nolur nolmazvaktinde gelirler inşallah ama en azından çantalarım eksikleri hazır diye kafan rahat eder canım.
Ay en korktuğum şey doğumdan önce ters dönmesi, inşallah yaşamam öyle bişey
Kışlık bitane battaniye bir iki şapka daha alim dedim bide daha yazmam yapılmadı. Ev işleri okul işleri onlar kaldıBir an önce hazırla bence canım. Görüyorsun Ekim minnoşları hızlı çıktılar. Nolur nolmazvaktinde gelirler inşallah ama en azından çantalarım eksikleri hazır diye kafan rahat eder canım.
Sorma ya benim de bayadir baş geliş ama dönmez inşallah canımBir an önce hazırla bence canım. Görüyorsun Ekim minnoşları hızlı çıktılar. Nolur nolmazvaktinde gelirler inşallah ama en azından çantalarım eksikleri hazır diye kafan rahat eder canım.
Tebrik ederim canım Allah sağlıklı uzun ömür versinKızlar Doğum yaptım Allah’ın izniyle bebeğim çok minik doğdu 2.200 ama çok şükür Yanımda duanıza yine de ihtiyacım var.
Hiç üzme kendini canım şükür yanında sağlıklı Allah'a şükür atlattım bu süreciKızlar her birinize teşekkür ederim Allah razı olsunnormal Doğum oldu Allah’ın izniyle çok minik ama Allah’a binlerce kez şükürler olsun sağlıklı şu an için sorun yok Gece kanamayla uyumuştum zaten 5 te sancı geldi hastaneye gelene kadar 4 cm açılma oldu peşine 6 Peşinr 8 sonra tam açılma. 9 da Doğuma girdim 9:40 ta geldi mucizem
Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar Doğum yaptım Allah’ın izniyle bebeğim çok minik doğdu 2.200 ama çok şükür Yanımda duanıza yine de ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?