2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Maşallah canım az kaldı normal olsada zor olurdu bebiş daha kilo alie doğuma kadar 4 kilo bebek çok zor olurdu .

Ay canim çok duygulandım. Dediğim oldu nisan gelince doğum başlıyo şükür sağ salim aldın kucağına darısı bizlere insaallah kilosunu hiç takma sütun geldiyse bol bol emzir bak 1 haftada 500 gram birden alıyorlar. Dualarımız seninle
KızlaDoğum yaptım Allah’ın izniyle bebeğim çok minik doğdu 2.200 ama çok şükür Yanımda duanıza yine de ihtiyacım var.

Kızlar Doğum yaptım Allah’ın izniyle bebeğim çok minik doğdu 2.200 ama çok şükür Yanımda duanıza yine de ihtiyacım var.
Ya canım ya çok geçmiş olsun rabaim sağlık şifa versin ikinizede şükür kazasız belasız aldın kucağına çok erkenci oldu bu kuş

Aynıydı bizim günlerimiz, 36+2dir canım. Ama maşallah bebeği güçlü demekki, annesinin yanında
Doğuranlari duyunca heyecan basiyo ayriyetten telaş daha herseyimi tamamlamamisken benim doktorumda 37 kadar dayanır dedi senin bebiş. Konuşuyorum yavrum 40 haftaya kadar dayan diye

Sağol canım teşekkürler benimki de 38+6gunluk olucaj doğum yapjnca darsi başına inşallah sağ salim gelsin o günün
Kizz çok şaşırdım bebek son anda nasıl ters döndü. Yani senin için sorun değil ama normal doğum düşünenler için çok sıkıntılı hayırlı olsun bu arada canım , sağlıkla gelsin

Hafi gözün aydın canım su gibi gecsin şu sın gunlerinizde saglıkla kavusalım miniklerimize
Kızlar Doğum yaptım Allah’ın izniyle bebeğim çok minik doğdu 2.200 ama çok şükür Yanımda duanıza yine de ihtiyacım var.
Gozun aydın canım hayrlı ugurlu olsn bebişiniz
İnşaAllah hızlıca toparlayacaktır yanında ya, ikinizde iyisinz ya gerisi hallolur inş

Amin inşallah canım inşallah su gibi geçer dört gözle bekliyorum darsi başına insallsh

Kizz çok şaşırdım bebek son anda nasıl ters döndü. Yani senin için sorun değil ama normal doğum düşünenler için çok sıkıntılı hayırlı olsun bu arada canım , sağlıkla gelsin
Sağol canım vallahi bende bilmiyorum geçen hafta ebe fldedi doktor baksın duruma göre normal de yapabiliriz dedi burda öncelik hep normal Türkiye gibi ilk i sezeryan oldu diye diğeride sezeryan olacsk diye birşey yok zorluyorlar normal doğuma bende o ihtimale de kendimi bugün hazırladım ama kısmet değil ogl kendi seçti çıkış yolunu oda aceleci çabuk gelmek istiyor

Zaten dün gece bir sancı ile uyandim karnım heryeri sancı tutmuş bacaklarım karincalanmis korktum doğum mu olacak sancı mi geliyor diye düşündüm hatta ded bugün Merayyy a sorayım bu gaz sancısı nasıl birşey rahmi kasıyor ya oda bugün doğum yaptı soramadım demekki o ara dönmüş dolaşmış çıkmış ordan gece çok. Hareketliydi cslisti sağdan soldan hareketli di birde vajinama. VUruyorudu bende düşündüm bu kafası olamaz gel git vurmaz böyle ya elidir ya ayağı demekki öyle olmuş dün gece sabaha kadar uyutmadi bu işi halletmiş yaramaz ufaklık
O yüzden normal düşünenler de kim olursa olsun bu ihtimal var son haftada sürpriz yapabilirler haberiniz olsun

Doğuranlari duyunca heyecan basiyo ayriyetten telaş daha herseyimi tamamlamamisken benim doktorumda 37 kadar dayanır dedi senin bebiş. Konuşuyorum yavrum 40 haftaya kadar dayan diye
Bir an önce hazırla bence canım. Görüyorsun Ekim minnoşları hızlı çıktılar. Nolur nolmaz vaktinde gelirler inşallah ama en azından çantalarım eksikleri hazır diye kafan rahat eder canım.
Ay en korktuğum şey doğumdan önce ters dönmesi, inşallah yaşamam öyle bişey

Rabb'im gönlüne göre versin canım gerçekten onların dönüş yapması da ayrı dert çok ağrılı oldu dün gece korktum sancı mi diye sabaha kadar yatamadım kasıklarım ağrıdı karnım in heryeri sancı oldu

Kışlık bitane battaniye bir iki şapka daha alim dedim bide daha yazmam yapılmadı. Ev işleri okul işleri onlar kaldı

Sorma ya benim de bayadir baş geliş ama dönmez inşallah canım benimkinin haftalardır sadece poposunun yeri değişiyor , bir sağa bir sola doğru oluyor

Kızlar her birinize teşekkür ederim Allah razı olsun normal Doğum oldu Allah’ın izniyle çok minik ama Allah’a binlerce kez şükürler olsun sağlıklı şu an için sorun yok Gece kanamayla uyumuştum zaten 5 te sancı geldi hastaneye gelene kadar 4 cm açılma oldu peşine 6 Peşinr 8 sonra tam açılma. 9 da Doğuma girdim 9:40 ta geldi mucizem

Hiç üzme kendini canım şükür yanında sağlıklı Allah'a şükür atlattım bu süreci insalalh bol bol sütun olur bebeigne şifa olur bende sandım sezeryanla oldu sonuçta 36. Haftada oldu Rabb'im korusun bebeğini insalalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…